De manipulatie van de Griekse staatsschuld

Screenshot_7

(Door: trias politica)

Griekenland krijgt weer 1 miljard euro. Dat is een 1 met negen nullen erachter. Het land zou voldoen aan de gestelde eisen. Gelooft ú het?

De redactie hier gelooft er in elk geval helegaar niets van. Het echte verhaal is namelijk, dat ‘The show must go on at any cost’. Zei Merkel namens Duitsland niet dat ‘Wenn der Euro scheittert, scheittert Europa‘? Zei haar minister van Financiën, Wolfgang -das schlimmste ist vorbei- Schäuble niet dat een financiële crisis nodig was om een politieke unie erdoor te drukken? Zei Mario Draghi, de president van de -op papier politiek neutrale- ECB niet dat de euro gered moet worden kostte, wat het kost? Welnu, dat is wat er nu gebeurt in Griekenland, net zoals ten tijde van de introductie van de euro wordt de kluit op een onvoorstelbare manier belazerd.

De directeur van het prestigieuze economische wetenschapsinstituut Ifo te München, Hans-Werner Sinn, verwoordde het gisteren in het blad Wirtschafts Woche zo, en ik citeer:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, euro, Eurocrisis, EUSSR, Graaien, Griekenland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op De manipulatie van de Griekse staatsschuld

 1. roger catrysse zegt:

  En de arme grieken zullen wel alles terug betalen Zeker weten

  Like

 2. Jan zegt:

  scheittert moet zijn: schietert, dus met één ‘t’

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En onze nationale PINOKKIO RUTTE (VVD) beweerde nog, dat de CRISIS voorbij was? Maar geloof maar, dat deze VERRADER en LACHEBEK, al een vrachtauto heeft klaar staan, om nog meer- VAN ONS GESTOLEN GELD- naar de RODEN van Brussel te brengen, zgn. voor Griekenland, maar niet heus. DIT GELD GAAT NAAR DE GANGSTERS VAN DE BANKEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s