Joop.nl (VARA) liegt over verwijderde Facebook-pagina Wilders

Screenshot_20

Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl

Wilders liet pagina zelf verwijderen via advocaat

Volgens het VARA-ledenweblog (tevens haatmedium, lastersite en schandpaalsite in het kader van de door iedereen meebetaalde ‘verschilligheid’) is de Facebook-fanpage van Geert Wilders ‘verwijderd’ nadat veel gebruikers de pagina hadden gerapporteerd als ‘kwetsend’ en anoniem aan Facebook hadden geklikt dat ze werden ‘gepest’ door Geert Wilders. 

In een jubelend online bericht laat de VARA dan ook weten in hun nopjes te zijn met weer een aanval op de vrijheid van meningsuiting. Want de enige goede mening volgens de VARA is de mening van de VARA, zoals u zult begrijpen. Vinden ook UvA-docenten tegenwoordig.

Maar wederom blijkt dit een leugen van Joop.nl, een VARA-ledenwebsite die de laatste tijd kwetsende leugen na kwetsende leugen publiceert. (U kunt hier uw Vara-lidmaatschap opzeggen.)

Lees verder>>>
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Joop.nl (VARA) liegt over verwijderde Facebook-pagina Wilders

 1. Wans Horst zegt:

  Wat houdt vrijheid van meningsuiting eigenlijk in?

  Via GeenStijl:

  Like

 2. tjonge zegt:

  snap niet dat bron/gs e.a. zo een kudje als nina köll aandacht geven, net als die zeurneger kwakkio, ze worden op deze manier veel te belangrijk gemaakt, negeren is het devies, zijn ze binnen no time vergeten…

  Like

 3. Fred zegt:

  Duidelijk, ik zeg onmiddellijk mijn VARA- lidmaatschap op.
  O, wacht, ik ben geen lid van die club.
  Nooit geweest en in de toekomst ook niet.

  Like

 4. Giny zegt:

  Klopt, stond vanmiddag ook in de Telegraaf, zooitje schorem, ik heb er geen andere woorden voor!
  Moest Geert zelf nog tekst en uitleg gaan geven!
  Kan dat zooitje niet aangeklaagd worden wegens laster?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Vara-lidmaatschap ?? Gelukkig ben ik geen lid van dit fascistische clubje.

  Like

 6. Jan zegt:

  De VARA was altijd al een “beetje” fout
  FILANTROOP – 27 APRIL 2010
  http://www.de-stek.info/hvv/index08d108d1.html?pagina=11174

  Meer over Zwertbroek en Woudenberg op:
  http://socialhistory.org/bwsa/

  Gerrit Jan Zwertboek:
  Samen met de radioredacteur van Het Volk, Levinus van Looi, nam hij het initiatief tot oprichting van een Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs (VARA, 1925)
  In 1934 werd Zwertbroek uit zjn functie bij de VARA ontslagen. Zijn ontslag schreef hij toe aan joodse kopstukken in SDAP en VARA als Ed Polak, dr. L. Heijermans en Meijer Sluijser.
  In 1937 kwam hij politiek weer naar voren, in de Nederlandse Volkspartij van de fascistische dominee G. van Duyl, vervolgens in E. Voorhoeves Verbond van Dietse Nationaal-Solidaristen en tenslotte bij Arnold Meijers Zwart Front, waar hij na de (in internering doorgebrachte) oorlogsdagen van mei 1940 directeur werd van de partij-uitgeverij De Veste. In die zomer was hij ook degene, die de beruchtgeworden mislukte poging tot samenwerking met Koos Vorrink als diens oude AJC-vriend aanzwengelde. Kort daarna royeerde Meijer Zwertbroek, toen deze voorstander bleek van Anschluss bij het Derde Rijk. Hij belandde bij Van Rappards Nationaal-Socialistische Nederlandse Arbeiders Partij en vandaar haalde H.J. Woudenberg (1) hem binnen in het Nederlands Arbeidsfront als redacteur en vormingsleider.
  http://socialhistory.org/bwsa/biografie/zwertbroek

  1. Hendrik Jan Woudenberg:
  In het najaar van 1933 werd hij onder lidmaatschapsnummer 7638 lid van de NSB en klom snel op binnen de partij. In het eerste jaar al werd hij plaatsvervangend kringleider in IJmuiden en later onder meer lid van de Propagandaraad (1935-1937) en de Politieke Raad (1935-l944). Ook werd hij eind 1935 redacteur van Het Arbeidsfront. Strijdblad voor de Nationaal-Socialistische Beweging in Nederland.
  In 1937 werd Woudenberg, samen met M.V.E.H.J.M. graaf De Marchant et D’Ansembourg, G. Dieters en M.M. Rost van Tonningen voor de NSB in de Tweede Kamer gekozen. Vooral met de laatstgenoemde zou hij veel te maken krijgen, niet alleen in het parlement, maar ook in de Politieke Raad van de NSB, waar zij beiden een anti-Van Geelkerken-koers volgden.
  Op 12 juli 1940 benoemde Reichskommissar A. Seyss-Inquart Woudenberg tot Commissaris voor het NVV. Woudenberg kreeg deze functie met steun van Mussert (die hem voor drie maanden van zijn werk voor de NWV vrijstelde), maar ook dank zij de voorspraak van Rost van Tonningen.
  http://socialhistory.org/bwsa/biografie/woudenberg-h

  Like

 7. Jan zegt:

  Een bekende haatzaister van Joop.nl is de psychopate Corinne de Ruiter ( hoogleraar forensische psychologie) die Wilders uitmaakte voor gewelddadig en slechts één stap verwijderd van fysiek gewelddadig, wat reden is voor opname in een gesticht (1)
  Later schreef De Ruiter dat Wilders te vergelijken is met Dutroux en moslims wil uitroeien (2)

  De Ruiters schizofrenie komt duidelijk naar voor in haar opmerking over moslims en islam die mede oorzaak zijn van crimineel gedrag:
  “Volgens De Ruiter hebben Marokkaanse (en Turkse) jongeren een ‘achterstand in hun morele ontwikkeling’. Zo’n achterstand is één van de factoren die crimineel gedrag kunnen veroorzaken. (…) Dit minder goed ontwikkelde ‘moreel redeneren’ van Marokkaanse en Turkse jongeren is volgens De Ruiter en medewerkster Kim van Oorsouw te verklaren uit de islamitische achtergrond van die groepen. ‘Binnen de islam ligt de nadruk op gehoorzaamheid aan en respect voor de ouders. Individualisme en onafhankelijkheid worden minder belangrijk gevonden – en dit zijn juist de eigenschappen die de morele ontwikkeling tot een hoger niveau kunnen brengen’, aldus de auteurs.” (3)
  1. http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/9752_wilders_is_gewelddadig_alleen_niet_fysiek/
  2. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/08/wilders_is_uitgroeiende_dutrou.html
  3. http://sargasso.nl/islam-mede-oorzaak-criminaliteit/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En met die laatste conclusie slaat die de Ruiter dan weer de spijker op de kop. Heel frappant!
   Maar het verschijnsel staat niet op zichzelf: Denk aan figuren als Ebru en Bart Schut.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wanneer gaat onze ROVERHEID eens stoppen met het GELD SPENDEREN aan een HAATBLOG en SOCIALISTISCH SCHANDBLOG de JOOP?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rustig maar, Tom: Zie het liever zo, dat de VARA en Joop.nl wel behoorlijk wanhopig geweest moeten zijn om zo’n impertinente leugen te verzinnen.
   Zielig, hoor!

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  En toch wordt het verschil tussen de VARA, deJOOP en thePostonline iedere dag kleiner.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Maar nog hebben de linksen de media fats in handen, ik hoop niet meer voor een lange tijd.

  Like

 11. We zullen het er voorlopig nog mee moeten doen;we nemen het gewoon met een zak zout!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Joop en VARA hebben het “altijd liegen” gekopieerd van de moslims die ervoor zorgen dat zij in het pluche kunnen blijven hangen!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Op dit moment zit Joop en een anti Pro Piet in een discussie, zwarte Piet is een sprookjesfiguur die racistisch is, deze man weerlegt dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s