Moslima´s rekruteren vrouwen voor Boko Haram

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

In Nigeria werden drie vrouwen gearresteerd. Ze zouden als leden van de islamitische terreurbeweging Boko Haram meisjes en vrouwen voor de islamitische slachters hebben gerekruteerd. Dit is een volgend hoofdstuk in de vertellingen van “Duizend-en-een-nacht”, dat helemaal niet past bij de fantasiebeelden van de erotische wereld van de harem en de passieve Oriëntaalse vrouw. In de Arabische edities van “Duizend-en-een-nacht”, net zoals in klassieke oud-Arabische werken, zouden deze wijven echter toch voor kunnen komen, want daarin worden vrouwen vaak als intelligent en moedig, ja, als listig en bijna bedreigend voorgesteld.

Wellicht zijn zij de feministes van de islam?

Als je het goed bekijkt, dragen deze vrouwen, die hun schanddaden stiekem zouden hebben gepleegd, alleen maar bij aan het succes van de geboorte-Jihad en volgen ze naar de koran, want in soera 3, vers 54 staat immers:

“En zij maakten plannen (tegen Jezus). Allah maakte ook plannen (tegen hen), maar Allah voorziet het beste.”

Welnu, dat laat een (islamitische)  vrouw zich toch niet tweemaal zeggen. De drie dames hebben het vermoedelijk ook uit onderworpenheid gedaan, want eentje van hen was met een lid van Boko Haram getrouwd.

Jyllands-Posten” geeft de politiek-correcte informatie van CNN over de “rebellen” door:

De autoriteiten in Nigeria hebben drie vrouwen gearresteerd, die stiekem leden gerekruteerd hebben voor de radicaalislamitische rebellenbeweging Boko Haram (CNN). Het gearresteerde trio wordt ervan verdacht vooral weduwen en jonge meisjes in een huwelijk gelokt te hebben met mannen die hoofdzakelijk lid zijn van hun terreurbeweging, zegt Onyema Nwachukwu van het ministerie van Defensie van Nigeria, aldus CNN.

Een van de gearresteerde vrouwen was vroeger getrouwd met een lid van de extremistische rebellengroepering. De drie vrouwen werden gearresteerd toen ze op weg waren naar de stad Madagali in het noordoosten van Nigeria. Volgens informatie van het ministerie was een van de vrouwen met een lid van Boko Haram getrouwd, dat door het leger van het land werd gedood. Maar zij zette haar samenwerking met de militante radicale islamieten voort en is er nu in gespecialiseerd stiekem nieuwe leden te werven, schrijft CNN.

Al meerdere jaren terroriseert Boko Haram het noorden van Nigeria, vooral de deelstaat Borno. Daarbij werden duizenden mensen gedood en velen zijn het door geweld geteisterde gebied ontvlucht.

In april ontvoerde de militante Boko Haram meer dan 200 schoolmeisjes in de stad Chibok. De meeste meisjes worden nog steeds vermist.

De regering en het leger in Nigeria zeggen er alles aan te doen wat mogelijk is om de meisjes te bevrijden en dat ze weten waar ze gevangen gehouden worden. Tot nu toe werd een ruil tegen militante gevangenen echter door de autoriteiten uitgesloten.

Boko Haram vecht voor een islamitische staat in het noorden van Nigeria en de rebellengroep is het grootste veiligheidsrisico voor de grootste economie en de grootste olieproducent van Afrika.

Het extreme geweld overschaduwt alle inspanningen van de regering om buitenlandse investeerders naar Nigeria te lokken, dat de mogelijkheid heeft een economische reus op het Afrikaanse continent te worden.

De “terreurbeweging” Boko Haram is doodeenvoudig de aaneensluiting van gewelddadige psychopaten, die korangetrouw de islam leven. Ze is de religie van de vrede en haar uitvoerende macht.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Nigeria, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslima´s rekruteren vrouwen voor Boko Haram

 1. Cathja zegt:

  En de westerse vrouwen worden voor ‘hoeren’ uitgescholden!! Kan iemand mij uitleggen als Jihadstrijders meisjes willen bezitten voor hun ‘broodnodige vertier’, wat het verschil is met het naar de hoeren gaan?
  Stelletje smeerlappen, huichelaars, leugenaars, duivelskinderen!

  Ooit komen ze er achter dat er voor hen geen paradijs bestaat!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, Meid, maak je langzamerhand toch niet meer zo druk over dat ‘hoeren;’ zie het als een geuzennaam!
   En wat het verschil is? Westerse hoeren doen alles op eigen initiatief, islamitische hoeren omdat de mannen ze alles opleggen! Zelfs andere vrouwen ronselen doen ze voor de mannen!
   Je kunt hullie maar beter krabben noemen; krabben in de krabbenmand: Lekker elkaar omlaag trekken. “Ik onderworpen, dan jij ook….”
   Achterbakse kolere-wijven zijn het en anders niet!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: In een woord heeft U het exact aangegeven!

   Like

  • Driek zegt:

   Ik vind het erg dat die vrouwen zich daar voor lenen, ik heb die landen in het verre verleden bezocht, en ik heb er bloedmooie vrouwen gezien, want er waren in die tijd niet alleen maar hoofddoeken, en die vrouw links op de foto kan reuze spannend zijn, want ze heeft – als ik zo vrij mag zijn – onder dat witte hesje, zo te zien best aardige tietjes, jammer hoor.

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Waar Boko Harram heerst , heerst de zelfde Sharia als waar de Isis heerst. Dat betekent dat vrouwen alleen welkom zijn als ze de mujahedins als hoeri’s dienen. veel plezier meiden in de Nieuwe kalifaat.Bij de splinter nieuwe Kalief Ibrahim.PS volgens de Sharia zijn meisjes met 9 jaar volwassen en jongens met 13 jaar.

  Like

 3. johannes zegt:

  t’zal wel weer op neuken uit draaien

  Like

 4. Jean zegt:

  De sex industrie moet floreren en zeker bij dat pervers moslimtuig, liefst zo jong mogelijk hopen de achterlijke baardapen.
  Is het nu zo moeilijk die hele gewelddadige barbaarse smeerlapperij in een keer volledig op te ruimen? Of brengt dat bepaalde criminelen op eigen grondgebied in een financieel parket?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Wanneer vertrekken deze nieuwe Hoeri’s naar het Kalifaat?Liever vandaag als morgen.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Vrouwen zijn minderwaardig en worden gestenigd als ze een schuine schaats rijden, mannen mogen er rustig vier op na houden en ongenoemd aantal ‘slavinnen’. Voor de strijders van allat betaan er helemaal geen restrictie. De wet van de jungle ofte sharia het dat. Indien Wilders dit zou verkondigen wordt hij aangehouden voor discriminatie; haatbaarden mogen die psychotische ideologie ongestraft verkondigen, en ontvangen er bovenop nog allerhande subsidies voor. Wie zijn de ware schuldigen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Charles Martel: 16.31. uur. De ware schuldigen, Charles, dat zijn onze verraders in de politiek. Voor NEDERLAND zijn dat op voorhand: CDA,PvdA,VVD en D66, en in de rest van Europa hun zusterpartijen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s