Nazivlag wappert boven Arabische stad

Screenshot_11

Honderden Israëlische inwoners van Gush Etzion waren ontzet deze week een nazivlag boven de Arabische stad Beit Ummar te zien wapperen. De grote vlag is zichtbaar vanaf Route 60, een van de belangrijkste routes in de omgeving. Bewoners meldden deze belediging bij het IDF, maar dat is er tot nu toe niet in geslaagd om er iets aan te doen. Beit Ummar is een stad van 13.000 inwoners en ligt ten noordwesten van Hebron, niet ver verwijderd van de plek waar maandag de lichamen van drie ontvoerde Israëlische tieners in een ondiep graf werden ontdekt.

Een inwoner van Carmei Tsur, die de vlag zag, vertelde Tazpit News Agency dat dit doet denken aan wat er 75 jaar geleden is gebeurd.

“De Arabieren zijn niet meer bang om hun bedoelingen te verbergen”, zei hij, “om te doden, te vernietigen en het Joodse volk uit te roeien”

Dit is niet de eerste keer dat een vlag met een swastika werd gehesen in Beit Ummar. Tazpit meldde op 20 mei 2013 dat een nazivlag zeer dichtbij een van hun moskeeën boven de stad wapperde.

Het IDF en het civiele bestuur beval op dat moment de Palestijnse Elektriciteitsmaatschappij om de nazivlag die in Beit Ummar was opgehangen aan elektriciteitsdraden te verwijderen. De gewraakte vlag werd vervolgens verwijderd.

Video: vlag vanaf Route 60:

 

Bron:
www.breakingisraelnews.com
Auteur: Aryeh Savir

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Arabieren, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nazivlag wappert boven Arabische stad

 1. Pingback: Nazivlag wappert boven Arabische stad | Nikontino's Blog

 2. exter39 zegt:

  Nou Israel

  Like

 3. exter39 zegt:

  Weer een doel erbij, maak alle huizen in de buurt met de grond gelijk.

  Like

 4. Hiermee laten ze hun ware aard en bedoelingen dus zien!

  Like

 5. Maarten zegt:

  Er is iets mis met de foto. Het kruis staat verkeerd.

  Like

  • Pilgrim zegt:

   Dat blijkt veel vaker het geval te zijn. Ook in ons land als onbekende hakenkruisen kladden op muren. Zou het iets te maken hebben met het feit dat het Arabische schrift van rechts naar links loopt? Het is echt constant dezelfde fout!

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Wij hebben de Nazi verslagen , ook deze Nazi’s zullen wij overwinnen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Jammer dat de daders niet zwart geblakerd aan de zelfde elektriciteitsdraden hingen !

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En heeft de RODE NOS en de RODE OMROEPEN hier al melding over gemaakt? O….wacht, het is niet iets van de JODEN, dus RODE HUICHELAARS zwijgen nu in alle talen. RODEN/SOCIALISME en ISLAM, ik WALG van BEIDEN!

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Tom. Ik denk te weten wat je bedoelt. De NRC spreekt in een kop over “Wraak van Hamas en Trouw bazelt over de Muur. Ik kan het dan niet meer opbrengen de artikelen ook te lezen. Erger je er niet aan. Je weet dat het zo is. Maak je eigen krant via het internet. Zo doe ik het ook en dat bevalt prima.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Vederso: 09.31. uur. Waarde Vederso, bedankt voor uw bezorgdheid voor mijn welbevinden. Maar ik ben diep triest over de rol van de socialistische media, en hun omroepen. Het steeds maar weer naar beneden halen van Israël en het Joodse volk.

    Like

   • Vederso zegt:

    @ Tom. Het laat me niet los. Hans Jansen schreef ooit: Terwijl je weet dat er teveel boeken op de wereld zijn om allemaal te kunnen lezen; gewoon dóór lezen.

    Like

 9. Jan zegt:

  Arabieren verwoesten metrolijn in Jeruzalem

  Palestinian Rioters Bomb Jerusalem Light Rail
  Palestinian rioters in the Arab-Israeli town of Shuafat outside Jerusalem have completely destroyed a new light rail system built by Israel to improve travel in the city and connect it to other towns.
  Arab rioters in Shuafat, the hometown of murdered Arab teenager Muhammad Abu Khdeir, launched bombs at three light rail stations over the July 4th holiday weekend and severed the train lines to ensure that the system is beyond repair, according to sources on the ground who toured the city.
  http://freebeacon.com/national-security/palestinian-rioters-bomb-jerusalem-light-rail/

  Niet repareren, aan moslims is niets besteed, zit toch in de genen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s