PvdA + GL graaien door in 020

Screenshot_12

De bestuurscommissie in Amsterdam Zuidoost heeft lak aan afspraken tussen de stadsdelen en de centrale stad. De politici blijven deze zomer namelijk gewoon doorvergaderen, hetgeen ze per keer € 750,- oplevert.

Volgens het Parool wil men “werkbezoeken afleggen onder de vlag van een bijzondere commissievergadering”. Een meerderheid van de commissieleden, waaronder de bestuurspartijen PvdA en GroenLinks, negeert hiermee de mening van het dagelijks bestuur in Zuidoost.

Lees verder>>>

(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Amsterdam, Graaien, Groenen, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op PvdA + GL graaien door in 020

 1. Cathja zegt:

  Als die 7 nu eens weggehaald wordt, dan blijft er per vergadering in de zomer toch nog 50 euro over. Als je werkelijk begaan bent met het wel en wee in je stad, dan doe je het uiteraard niet voor de poen. Toch?
  Ik zou graag willen weten hoeveel personen er zouden afhaken als die 750 euro wérkelijk verlaagd zou worden naar 50 euro. Dan is het met die ‘bijzondere commissievergaderingen’ snel gedaan!
  Geen ‘hond’ meer te vinden dan voor die vergaderingen!

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  De grootste graaiers in de politiek zitten bij linkse partijen

  Like

 3. Nou,Cathja,ik zou het graag voor 50 euro doen;maar ja ,ik ben dan ook geen graaier maar een arme donder!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Links: altijd problemen, altijd je bankrekening openstellen, altijd je principes opzij stellen, altijd je rechtse gevoel aanspreken, altijd van alles en nog wat, dank God dat ik rechts ben, werken voor je geld!!!! Doe ik mijn hele leven, zolang ik kan en dat is nog heel lang hoop ik, maar ik wil niet mijn hele leven lang werken voor die levensgenieters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Linkse Smeerlappen !!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Kan iemand mij vertellen waar Marxisten de staat niet als een zelfsbedienings winkel beschouwd?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Links lullen, Rechts zakken vullen! Wat is de PvdA een ordinaire criminele bende geworden! Eigen belang, en baantjes, daar gaat het hun slechts nog om. En de Groene Dwaallichten, hebben goed geleerd van het steeldieven van de PvdA, en doen nu even vrolijk mee! Waar is de INTEGRITEIT dan gebleven?

  Like

  • Jan zegt:

   Heb je dat boek van Anet Bleich over Joop den Uyl ook gelezen? Daarin wordt den Uyl’s idiote idee van Vermogensaanwasdeling nog eens in besproken, de grenzeloze hebzucht van deze rode die niet kon verdragen dat een ander meer verdiende. En het gewauwel over ‘eerlijk delen’ zanikt tot op de dag van vandaag door alleen heeft het nu een andere naam gekregen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s