ROTFLOL. Anti-Piet ZeurPieten snappen satire niet

Screenshot_10

Nee. Zeg ons dat dit meta-satire is. ZEG HET! We weten dat beroepswerkloze zeurnegers ongeveer net zo veel gevoel voor humor hebben als een treurwilg met wortelrot. Een Duitse. In de regen. Maar dit gaan ze toch niet menen zeker? Een officieel schrijven van het Landelijk Platform Geef Ons Geld Slavernijverleden. Ze zijn weer eens, gaaaaap, beledigd en woedend en etnisch verongelijkt, verwacht je niet. Maar nu komt het:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op ROTFLOL. Anti-Piet ZeurPieten snappen satire niet

 1. Vederso zegt:

  Grote klasse!

  Like

 2. Harry zegt:

  Ik heb vroeger in Afrika gewerkt , in west en midden Afrika .
  Wat de zwarte horreborren daar vaak doen is hun gezicht insmeren met gefermenteerde rijst poeder, in de hoop blanker te worden .
  Er zijn ook smeerseltjes in tube verkrijgbaar , bleekpasta .
  Dat brachten ze meestal s’ avonds aan en s’ morgens zaten ze vol met barsten als die drab uitgehard was . Helemaal craquelé , net als een stokoud schilderij .
  Je kon je soms rotschrikken als je in het pikdonker ineens zo’n spierwit gezicht vlak bij je op zag doemen . Net als een clown in een horrorfilm .
  Geen gezicht trouwens, alles zwart en dan een spierwit gezicht , ik vind het ook nogal beledigend dat lui met een zwarte tronie proberen op een echte blanke te lijken .
  Waarom doen ze dat toch ? Waarom zou je op zo’n verderfelijke discriminerende blanke uitbuiter willen lijken ? Black is toch zo beautiful ?

  En dan die fobie dat ze tot op het bot beledigd zouden zijn als ze met werken hun boterham zouden moeten verdienen , wat is dat voor dwaasheid ?
  Is een uitkering ontvangen dan zo verheffend ? Is dat niet een omgekeerde vorm van slavernij ?
  Hebben ze nog niet genoeg ontvangen ? Wanneer staan we quitte ?

  Twee van de weinige beroepen die ze in Afrika op eigen houtje uit kunnen voeren is dat van dief en hoer .
  In landen als Nigeria bestond er niet veel anders dan die twee . Vaak ook nog gecombineerd !
  Hoer en dan part-time dief . En omgekeerd .
  Hoeveel uitvindingen zijn er helemaal door negers gedaan ? Wie kent er een ?
  Ver van nul zal het niet zijn .
  Ik heb ze leren kennen als luie opportunisten die zich alleen wensen in te spannen als er iets te roven valt .
  Oh nee , lui mag je ze niet noemen , ze zijn gewoon altijd zóóó moe !
  Waarbij ik wel op wil merken dat de vrouwen daar veel minder lui zijn dan de mannen .
  Maar ik ben bang dat we niet in staat zullen zijn ze enig relativisme en zelfkennis bij te brengen .
  Een grote bek geven en afblaffen is zo ongeveer het enige dat ze verstaan .

  Toch waren er ook wel grappige negers , echt waar .
  Totdat je ze aan het werk probeerde te sturen , dan draaiden ze als een blad aan een boom om en was je je leven niet zeker .
  Hopeloos continent !

  Like

  • koddebeier zegt:

   🙂 Zestig jaar geleden spaarde we op school al zilverpapier voor de negertjes in Afrika, nou je ziet wat er terecht is gekomen van dat continent.
   Eigenlijk moeten al de kindertjes die voor L*L zilverpapier hebben gespaard schade vergoeding eisen (voor hun gekrenkte kinderzieltje) van de Afrikanen, want ondanks het vele gespaarde zilverpapier hebben ze er nog niks van gebakken. 🙂

   Like

 3. Voor het luizenleventje dat al die zeurnegers hier leiden,hebben ze hun bek maar te houden;ik ben die lui meer dan spuugzat!Als het jullie niet bevalt moet je oppleuren naar je eigen land en gaan werken voor je geld.Niet hier de hand jaar in jaar uit ophouden en dan nog van allerlei ongein eisen!Jullie werden niet gehaat;jullie zorgen ervoor dat je nu wel gehaat wordt!Eigen schuld,inhalige luie donders!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 22.52. uur, op 8/7. Inderdaad waarom zouten ze niet op naar hun BAVIANENLANDEN, als het hier zo slecht is. Trouwens deze bevolkingsgroep- negers- begint erg te lijken op de MOSLIMS hier te lande, met HUN GEZEIK. Vooruit een neger vind ik fantastisch, en het is de BRABONEGER, tenminste een leuke neger!

   Like

 4. Avidia zegt:

  Yvonne, ik ook, laat ze hun grote bek inkrimpen, wat brengen zij in onze samenleving, o ja uitkeringen, ze zijn zo lui om maar voet te verzetten en ondertussen onze traditie onderuit te halen, weg met al die lui die leven wat wij als arbeiders opbrengen en waar zij van “genieten”, stelletje lapzwansen, weg met al die vuile linken uitkekerders, ze zijn deel uit onze ondergang

  Like

 5. janfreak zegt:

  Ik wil uit eigen ervaring best vertellen dat ik op Curaçao alleen maar luie mensen aangetroffen heb. Misschien dat er ook wel mensen waren die graag wilden werken, ik heb ze in elk geval niet ontmoet. Ze kwamen al meteen ’s morgens op het werk, Wat warm hè meester, maar kalmpjes aan doen dan. Dan zei ik, niks kalmpjes aan doen, je in het zweet werken dan koel je wel af. Heb ook alleen maar ervaring met de mannen daar, vrouwen leken me aanzienlijk minder lui en waren altijd goedgemutst.

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Zwarte Piet is de slavendrijver

  Een kant van het verhaal in de hele pietendiscussie blijft steevast on(der)belicht. Wie het ware verhaal van Sinterklaas kent, weet dat zwarte Piet de slavendrijver is.

  De zweep (roe), de dreiging mee te moeten als je niet gehoorzaam was: als slaaf. In de zak. Begrijpt men wel wat hier gaande is? Het is Devshirme. Sinterklaas moet van de sultan van Turkije voldoen aan bloedbelasting. Hier volgt, voor wie het weten wil: het ware verhaal,
  van Sinterklaas.

  Jaar: 33. Midden Oosten. Een bastaardhomo zonder papieren werd opgepakt toen hij stond te zoenen met een man, erkend het gezag van de (aardse) koning niet en gaat aan het kruis. Zijn volgelingen beginnen een religie van relatieve vrede. De volgers van dat geloof spenderen soms jaren om het allemaal met eigen ogen te gaan bekijken: pelgrims.

  Jaar: 343: Een heilige, SaintNicholas te Myra (hedendaags Turkije, zuidkust), een populaire bisschop, sterft. Hij deed, bijvoorbeeld geldstukken in de schoenen van armen (zie het ‘schoentjezetten’), en werd heilig vanwege de redding van kinderen uit een kookpot, en de
  redding van onschuldig ter dood veroordeelden. Zijn graf in Myra word een pleisterplaats voor pelgrims, vanwege de ligging. http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Nicholas
  http://en.wikipedia.org/wiki/Myra

  Jaar: 610. Man zit te lang alleen in het donker, en krijgt naar wat later zal blijken de grootste psychose aller tijden. De stem in zijn hoofd beveelt hem mensen te vermoorden. Hij weet anderen ervan te overtuigen dat die stem ‘god’ is, en dat iedereen die dat niet gelooft DOOD moet. Sommige geloven het, andere worden vermoord. De religie verspreid zich langzaam maar zeker, als een kanker.

  Jaar: 711. (Zuid)Spanje valt in handen van ‘de Moren’. http://en.wikipedia.org/wiki/Granada#Founding Wie naar de cathedraal van SaintNicholas wil, zal eerst met de boot naar Spanje moeten, en de Moorse ‘havenmeester’ aan boord moeten hebben om te vragen of ie er langs mag. En hoeveel ie dan moet betalen (liedje: ‘schipper mag ik overvaren,ja of nee, moet ik dan een cent betalen, ja of nee’) Nota bene: De moren (waar zwarte Piet van is afgeleid) zijn in dit verhaal dus helemaal NIET de slaven!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Gibraltar#History

  Jaar: 809. Sultan van hedendaag Turkije valt Myra aan, verovert het, en begint bloedgeld te eisen. Devshirme. http://en.wikipedia.org/wiki/Myra#Siege_of_809
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dev%C5%9Firme Wat houd devshirme in? Elk jaar moest de stad 10, 20 procent van zijn jongeren als slaaf aan de sultan geven (nota bene: SLAAF). De jongeren die de reis overleefden werden aan het werk gezet als landarbeiderslaaf, sekslaaf, of jantisaar (soldaat, later ook ‘ambtenaar’, slaaf van de staat). Dat kon de stad al snel niet meer opbrengen. Dus dan kreeg de bisschop van Myra netjes een gesprekje met de incassodienst van de sultan. Hoe de danmalige bisschop van Myra (de bisschop van de stad van sinterklaas, niet sinterklaas zelf dus) dat op dacht te lossen. Anders (keelsnijgebaar) voor de hele stad. ‘misschien kan ik wat kinderen halen in nabijgelegen steden’. Stoute kinderen. Weeskinderen. ‘Maar ze moeten wel aan de kwaliteitseisen voldoen’. ‘Ga anders zelf mee, dan bekijken we samen de kindertjes, en kiezen zelf het quota. Zodra we ze geselecteerd hebben, kan jij ze meteen in de zak afvoeren. Willen ze niet luisteren, hanteer je de roe’. ‘nou vooruit dan’.

  Behalve met de bisschop van Myra ging de sultan ook op eigen houtje kinderen halen. Slaven ja. In de balkan. Slavische volken danken er hun naam aan. Daar kennen ze ‘zwarte piet’ ook: krampus. http://www.vice.com/read/the-krampuse-alps-christmas-monster De kinderrover. Die was ook zwart. Want moor. Daar zouden de zwarten wel eens hun excuses voor kunnen aanbieden, of werkt zoiets alleen andersom. Maar wij houden de zwarten niet collectief verantwoordelijk voor de misdaden van hun voorouders hoor. Dan zouden wij racisten zijn. Zoals dat andersom het geval is: blanken die sorry zouden moeten zeggen voor de misdaden die hun voorouders gepleegd ZOUDEN hebben (want niet waar)? Puur racisme. Blankenhaat is het. Het roven van (blanke!) slaven door de ‘moren’ was in de middelandse zee ‘heel normaal’. Bij windstilte lieten ze dan de slaven roeien. Democratien hadden geen slaven. Die moesten wachten op de wind.

  Jaar: 15xx Berber piraten maken de kusten van de middelandse zee onveilig. http://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_pirates#16th_century
  Slaafrooftochten tot in Londen en Ijsland komen voor. http://www.bbc.co.uk/history/british/empire_seapower/white_slaves_01.shtml
  http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Abductions

  Jaar: 1705: Nederlanders en Engelsen zijn het gezeik met berberpiratenpashouders (lees, kutmarokkanen) zo zat dat ze Gibraltar bezetten om de Middelandse zee af te sluiten.

  Jaar: 1816: Amerikanen zijn het zo zat de berberpiratenslavenrovers hun bemanningen rooft en voor losgeld probeert te ruilen, dat ze Algiers in puin schieten met oorlogschepen: hun eerste buitenlandse oorlog. http://en.wikipedia.org/wiki/Bombardment_of_Algiers_(1816) Nota bene de slaven in dit verhaal?

  Jaar: 1826: Sultan ontdoen zich van zijn jantisaren, zijn slavenleger.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Janissaries#Revolts_and_disbandment

  Intussen maakten de Nederlanders van dit hele verhaal een gezellig volksfeestje. http://en.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas#Middle_Ages

  Maar dat ‘Zwarte Piet’ de slaaf van Sinterklaas zou zijn, is ronduit stierenstront. Zwarte Piet is de slavendrijver in dit verhaal.

  Dat men zich bezwaart voelt door het Nederlandse Slavernijverleden, is een ANDER verhaal.

  Maar ook dat verhaal klopt niet.

  Ja, EEN enkel Nederlands bedrijf heeft flinke winsten behaald op het transporteren van wat toen legale cargo was, met een onethische inhoud: slaven. Daar worden nu ALLE Nederlandse nazaten op afgerekend: als groep. Voor misdaden die niet wij, maar onze voorouders pleegden. Het is totaal belachelijk. Wij mogen de islam niet afrekenen als groep voor de misdaden die ze NU plegen, maar wij wel over wat wij ‘als groep’ (?!?) hebben misdaan: in het verleden? Kom op. Het is gewoon pure blankenhaat. ‘blanken moeten boeten’.

  Ook het feit dat veel slavendrijvers arabieren/zwarten waren, en veel slaven blanken, kan er maar niet in bij deze zeurpieten.

  Ook het feit dat ze het hier 100000 keer beter hebben dan in de boesboes van hun voorouders schijnen ze niet te willen zien. Terug wil echter geen eentje.

  Dat wij de slavernij vrij rap hebben afgeschaft, terwijl die in de islam nog gewoon in de wetboeken staat (‘mag je seks hebben met je slaaf?’ ‘ja hoor’).

  Dat in de islam vrouwen SLAAF zijn van de man, daar spreken de zeurpieten liever niet over.

  Dat in jamaica homos worden afgeknald door de wouten, puur vanwege enkele aangeboren eigenschappen (racistischer dan ‘afknallen wegens anders’ kan toch niet?), daar spreekt mevrouw de jamaicaanse zeurpiet liever niet over: de zijden pakjes van onze Zwarte Piet, dat is waar mevrouw zich aan stoort. http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Jamaica#Anti-LGBT_violence

  Dat wij de meest gruwelijke uitingen van ‘cultuur’ maar ‘gewoon’ meteen moeten tolereren (ritueel slachten, besnijdenis, om er een paar te noemen), terwijl ELKE vorm van cultuur die van ONS is direct SNEL SNEL weg moet: zodra een zwarte zich eraan stoort?

  Dat exact dezelfde ‘blackface’ in Iran ‘gewoon’ VN-cultureel erfgoed is? http://nl.wikipedia.org/wiki/Hadji_Firoez maar dat in ons geval ‘racisme’ is?

  Dat ik elke dag zonder enige vorm van contract en (uiteindelijk) onder dwang van geweld de helft + van mijn inkomen moet afdragen aan oa een stel zeurpieten die op de bank zitten te zappen, ik vind het een vorm van… slavernij.

  Beter doen de zeurpieten geen olie op het vuur.

  Was getekend: de radicale sinterklaas beweging

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Boko Harram zijn de meeste leden van deze vereniging geen zwarte Pieten? heeft niets veranderd zinds Karel Martel.

  Like

 8. Jan zegt:

  Zullen zo satire , zeker de echte Nederlandse , ook nooit snappen

  Like

 9. Jan zegt:

  Mij wel weer 3 dagen aangesmeerd , vanwege zgn beledigende taal plus bereplaatje ..Achterlijke zooi bij FB en maakt me alleen maar meer PVV-er …Maar afijn.. weer ’s wat herbevestigd : goeie rooie is dooie rooie , mijn opa zei het al en verdomd : ook telkens weer gelijk , he ? Net als Wilders … Kan die linkse nazislambende niet tegen wat kritiek ? Als het in de keuken te warm is moet je er ook niet werken of kok worden ..zakkewassers …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s