VIDEO: De immigratiepolitiek van de nieuwe Australische regering

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: De immigratiepolitiek van de nieuwe Australische regering

 1. nikontino zegt:

  Dit is op Nikontino's Blog herblogd.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waren ze hier maar zo duidelijk en vast besloten. Zou een hoop ergernis schelen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Petje af voor de Nieuwe Australische regering, om jaloers op te zijn daar hebben ze tenminste een regering met ‘ballen’. Wat een stelletje schijtlaarzen zijn het hier toch. BAH !!! Zum kotzen.

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Dat is duidelijke taal. Dat zullen die Indonesiërs wel begrijpen. Het enige punt van kritiek is dat met name Indonesië geen bliksen geeft om de rechten van de mens van alle gebieden die de Republic Indonesia heeft bezet, en dat zijn er nogal wat. Het zijn er te veel om op te nemen in Australië, dat moet duidelijk zijn. Maar er zijn in Indonesië miljoenen mensen die monddood worden gemaakt, als ze al niet gewoon worden afgeslacht. Neem de Papua’s of de Molukkers.

  Ik weet best wel dat er in Australië niet genoeg ruimte is om alle inwoners van Nieuw Guinea en van de Molukken op te nemen, maar waar moeten die mensen dan heen? Heeft Australië daar wel eens over nagedacht. Wellicht zou het toch een goed plan zijn om eindelijk eens te werken aan de onafhankelijkheid van de Republiek van de Zuid Molukken en om Irian Jahya weer tot een geheel te maken, desnoods met actieve steun van Australië.

  Like

 5. roger catrysse zegt:

  Maar bij ons zijn het socialisten en duidelijkheid kan je van hun niet verwachten Ze gaan toch hun kiesvee niet tegenhouden

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hulde voor de Australische regering. ZIJ KIEST WEL VOOR DE EIGEN BEVOLKING!

  Like

 7. marie zegt:

  Het eerste , en ik vrees voorlopig ook het laatste, Westers land waar het gezond verstand heeft weten te overleven en zelfs regeringsmacht heeft verworven. Het is een precair evenwicht, want ook daar schreeuwen de do-gooders moord en brand. In gesprekken met vrienden noemen ze steeds de immigratie oorsprong van Australië. En het ook daar aanwezige schuldgevoel dat de eerste Westerlingen maar uitschot en bajesklanten waren. Dus waarom zouden deze welbewuste wetsbrekers geen goede Aussies kunnen worden ? Het verschil tussen Westerse immigranten en de altijd rotzooi veroorzakende moslims weigeren ze onder ogen te zien. Zelfs na de Cronulla rellen en uitgelekte haatpreken wil het kwartje maar niet vallen. De kans bestaat dat er na Abbott weer een linksig gedrocht gekozen wordt, en dan kunnen de mensensmokkelaars hun buikriem weer laten vieren.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Zo doe je dat, eikels in Den-Haag en de Unie !

  Like

 9. ezra70 zegt:

  Dit filmpje zou aan ALLE kamerleden, parlementsleden en k-huis gestuurd moeten worden namens alle wakkere mensen in Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s