Apen staan boven het ISIS-leger

Screenshot_22

(Door: Theodor Holman)

Zo’n ISIS-leger. Ik zou dat graag vergelijken met een stel apen, maar ik heb wat boeken van primatoloog Frans de Waal in huis en ik heb ook op internet gekeken, maar er is niet één apenstam die zomaar soortgenoten doodt en daar plezier aan beleeft.

Apen hebben namelijk geen ideologie. Apen zijn vriendelijker dan de terroristen van het ISIS-leger. Als apen konden praten, zouden ze niet vragen: ‘Ben je soenniet? Jood? Amerikaan?’ En zouden ze je niet doden als het antwoord hun niet beviel.

Ze zouden je ombrengen als ze zich bedreigd voelden, maar dat is toch wat anders dan de verkeerde antwoorden geven. Het ISIS-leger bestaat zo uit mensen die dommer en dus gevaarlijker zijn dan apen.

Lees verder>>>
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Apen staan boven het ISIS-leger

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het is zo klaar als een klontje, wat mij betreft. Dieren doden alleen in uiterste nood, ter zelfverdediging of als ze een prooi zoeken om te eten. Maar deze soort onmensen, hebben PLEZIER in het moorden, verkrachten, roven en vernielen!

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Apen zijn schatjes van dieren waar een mens nog heel wat van kan leren ! ! !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja! Waar een mens nog heel wat van kan leren en dan de moslims op de eerste plaats!
   Maar juist díe verdommen het omdat ze niets wensen te leren van dieren of niet-moslims……….

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Het door ISIS veroverde gebieden heet nu Islamistische staat. onder de leiding van Abu Baghdadi, Hij heet nu Kalief Ibrahim.En de Islamistische staat is een Kalifaat.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het meest indringende deel van het artikel is de volgende alinea:

  “Dat maakt het bestrijden moeilijk. We kunnen drones inzetten, we kunnen troepen sturen, we kunnen ze ook gemakkelijk verslaan, maar dan moeten we over een ethische grens heen: we moeten dan ­leden van de menselijke soort doden die vele malen dommer zijn dan wijzelf. Want anders doden ze ons. Dat is even slikken.”

  Over de ethische grens
  Waar we dus over moeten nadenken en ook zoveel mogelijk met elkaar over moeten praten is die ethische grens. Het is zo klaar als een klontje dat er iets zeer ingrijpends moet gebeuren. Én als aanvulling op het verhaal van Holman: Het gaat niet enkel om het ISIS-leger. Als het enerzijds om die ethische grens gaat dienen we ons anderzijds ook te beseffen dat we te maken hebben met de mensen aan de andere kant van die ethische grens. Die groep is veel groter dan het ISIS-leger. Het is de totale islamgemeenschap want die volgen de ideologie van de koran en de sharia.

  De verderfelijke invloed van de ideologie
  Deze ideologie transformeert de mensen tot beesten. Transformeert ja, want, ze komen toch echt ook als min of meer ‘onschuldige’ baby’s ter wereld. Mogelijk al wel met een afwijking in de genen maar overigens gaat het mis tijdens het opgroeien en de opvoeding.

  We MOETEN discrimineren
  We moeten af van de gedachte dat alle mensen gelijk zijn. Dat betekent ook dat we af moeten van de gemaakte veronderstelling dat je niet mag discrimineren. Het vaststellen dat mensen in de westerse wereld, als gevolg van het civilisatieproces, tot een hoger niveau van ontwikkeling zijn gekomen dan bijvoorbeeld de mensen uit het Rifgebergte, de Nijldelta of een Irakese zandvlakte, is het vaststellen van een feit en dus geen discriminatie. Doorredeneren vanuit die stelling betekent ook dat je aanhangers van de ideologie, die leert dat wij vogelvrij zijn en rijp voor onthoofding, daaraan gerelateerd moet bezien en bestrijden.
  Lijfsbehoud
  Onze civilisatie weerhoudt ons ervan om te hoop te lopen en de barricades op te gaan. Uit zuiver lijfsbehoud zullen we ons los moeten maken van die lethargie en het ‘euvel’ aanpakken. Grondig. Dat wil zeggen dat we het aanhangen en verspreiden van deze kwaadaardige ideologie niet langer tolereren. Weg met de soepjurken en de haatbunkers.

  Like

 5. Jean zegt:

  We spreken daarom ook steeds over het mensDOM en het dierenRIJK.
  Mijn ouders hadden vroeger een spreuk ophangen in de inkomhal en daar stond op: “Hoe beter ik de mensen leer kennen hoe meer ik van de dieren ga houden”.
  Ik volg de wijze woorden al jaren zeker wat betreft het soort in de politiek, dat zijn geen mensen, dat zijn geen dieren maar dat is wel ongedierte.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Ik begrijp nu hoe zwaar het leven het leven om het voormalige DDR moet zijn geweest.
  Neem nu de politiek in den haag die is geheel gericht op het binnenhalen van lijkenpikkers/lovers ten koste van de oorspronkelijke Nederlandse burgers.
  De Nederlandse burgers worden vals voorgelicht betreffende heel veel zaken die er in de wereld gebeuren. Een goed voorbeeld is de nieuwsvoorziening betreffende Israël.
  Maar zoals altijd geldt ook hier
  “al is een leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel”
  Maar het vertrouwen in politiek den haag is volledig van de baan.
  Sorry hoor maar ik heb zelfs geen zin meer om den haag met een hoofdletter te beginnen, dat doe je toch niet meer.

  Like

  • Cathja zegt:

   Als je er goed over nadenkt, @ Theodoor, dan is het toch eigenlijk meer dan erg dat een overheid zijn EIGEN BURGERS voorliegt en bedriegt? Je mag normaal gesproken toch verwachten dat de overheid instaat voor het welzijn van de mensen? Ik denk vaak aan Zwitserland; dit land respecteert zijn burgers, en neemt pas beslissingen over belangrijke zaken ná een referendum. Het vólk maakt het land. De overheid heeft slechts een dienende taak, want ze zijn immers VOLKSVERTEGENWOORDIGERS? Niks de baas. Dienend.
   Onze overheid vertrapt dit en veegt zijn achterste af met de kritiek van haar burgers. Van je overheid zou je eerlijke voorlichting mogen verwachten. Maar het is één grote leugenachtige boevenbende geworden, enkele integere politici daar gelaten. Ze zijn zelfs niet eens van plan om de leugenachtige en partijdige nieuwszenders tot de orde te roepen. Inderdaad, het nieuws over Israël is hier een goed voorbeeld van.
   Zelfs van een toenmalige minister Donner had ik niet verwacht dat hij belangrijke info achter zou houden in de Vestia-kwestie. Dus ook in hem heb ik mij zeer vergist!

   Er zijn nog maar zeer weinig betrouwbare politici over. De spoeling wordt erg dun!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theodoor: 11.30. uur. ook ik vertrouw ze in Den Haag niet meer, niet voor geen meter!
   Behalve vooralsnog Dhr. Wilders.

   Like

 7. janfreak zegt:

  Apen zijn ook intelligenter dan de ISIS terroristen.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Zouden die Isissoldaten dat boek hebben gelezen? Ik durf te wedden van niet. Hoe je ook over dat boek denkt – en ik denk daar negatief over – er staan absoluut passages in die het gedrag van Isis niet goedkeuren.

  Helemaal waar Theodoor Holman, maar in de regel is het zo dat in de koran de verzen die vredelievend zijn overruled kunnen worden door de verzen die haat en geweld propageren. De islam zoals opgedragen in de koran is het meest geniepige en meest leugenachtig systeem ooit bedacht door mensen. Waarvan de moslims zelf het eerste slachtoffer worden. De koran zet mensen steeds op het verkeerde been en doet dat bewust met opzet om verwarring te zaaien. Het algemene moslim principe luidt, als de islam bedreigt wordt is elke tactiek (ook geweld, ook leugen en ook geveinsde dialoog) geoorloofd om de positie van de islam in de wereld te beschermen. Wat dat bedreigen aangaat is het de moslim zelf onder leiding van de beroepsmoslims die uitmaken wanneer de islam bedreigd wordt. Ook situaties die wij met ons gezonde verstand niet als dreigend classificeren kunnen door de moslim “”achterlijken”” wel degelijk als bedreigend benoemd worden. Dat is ook tevens het hele issue van de onmogelijkheid van hun capaciteit tot integratie. Wij in het westen opgevoed kunnen de islamitische logica niet volgen. Dat is ook de rede waarom mensen zoals Pater Frans die in hun contreien hulp bieden en zich kwetsbaar opstellen gedood kunnen worden en dat is ook de rede waarom Israël, een land dat al meer dan 60 jaar welvaart en progressieve ontwikkeling creëert in een ooit desolaat gebied voortdurend aangevallen en gedemoniseerd wordt. Leren we de dynamiek van de door islam aangestuurde manier van denken kennen dan uiteindelijk begrijpen we waarom ze redeloos geweld plegen, waarom vrede met Israël onmogelijk is en ook waarom integratie in onze westerse wereld voor altijd een utopie zal zijn. Alleen wanneer de islam in macht en invloed afkalft kan pas een rem komen op het islamitische geweld en kan pas een stap gezet worden naar een leven in vrede met je buren die ooit moslim waren. Ik zeg met opzet “”die ooit moslim waren””. Zolang moslims er voor kiezen 100% moslim te zijn is samenleven inherent met hen niet mogelijk. Naast het binnen halen van miljoenen moslims is de meest kardinale fout van het westen geweest het gelijkelijk binnenhalen van alle beroepsmoslims en het toestaan van ongebreidelde bouw van moskeeën. De combinatie, moslims, beroepsmoslims en moskeeën is absoluut dodelijk voor elke ontvangende samenleving.

  Like

 9. Jade zegt:

  De ellendige islam is waarschijnlijk het gereedschap van
  de lieden die deze doelen ambiëren en nastreven:
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
  En wij zijn de plofkippen.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  9 juli 2014 om 10:3
  Ik houd meer van mijn dieren dan van de mensen die ik ken, een dier is volkomen trouw aan je, ja!!! ik weet wat er gezegd wordt, omdat je ze voed, maar je voed ook de mensen, en tonen die dezelfde trouw aan je dan een dier??? Nou, mooi niet, al die import die WIJ dagelijks voeden staan ons eerder naar de strot dan een dier.

  Like

 11. Jan zegt:

  Vrouwen massaal genitaal verminkt onder ISIS-bewind

  ISIS enforces female circumcision
  The Islamic State of Iraq and Sham (ISIS) group is asking all families in Mosul to circumcise their daughters or face severe punishment.

  The Spokesman of Mosul Police Ahmed Obaydi told BasNews: “Baghdadi’s decision to have all women circumcised is, as he claims, to prevent immorality and promote Islamic attitudes among Muslims. The decision was made by Baghdadi as a ‘gift’ for people in Mosul.”
  http://basnews.com/en/News/Details/ISIS-enforces-female-circumcision-/27970

  De redactie van het blad ‘Opzij’ was niet bereikbaar voor commentaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s