Ari Shavit, Lydda, Martin Kramer, Efraim Karsh: de leugens uit de antisemitische rattenholen worden steeds beter blootgelegd

Screenshot_24

Martin Kramer

(Door: Martien Pennings)

In Middle East Forum van juli 2014 vestigt Efraim Karsh mijn aandacht op een artikel van Martin Kramer. Efraim Karsh zelf is de schrijver van Palestine Betrayed (2010), waarin op grond van nieuw vrijgegeven Britse archieven een gedetailleerde en baanbrekende studie wordt bewezen dat er géén etnische zuivering dóór de Joden ván de Arabieren heeft plaats gevonden gedurende de onafhankelijkheidsoorlog van Israël in 1948. De uitzonderlijke verdrijvingen die plaats vonden door Joden werden gedicteerd door de oorlogsomstandigheden van de oorlog die door de Arabieren begonnen was en volgehouden werd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Historie, Israël, Joden, Jodendom, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ari Shavit, Lydda, Martin Kramer, Efraim Karsh: de leugens uit de antisemitische rattenholen worden steeds beter blootgelegd

 1. Vederso zegt:

  Afgezien (naast) de inhoud van dit stuk vond ik ook de formulering prachtig: “alwaar een blond presenteermeisje een stukje informatie invlecht dat ongetwijfeld door Monique van Hoogstraten uit betrouwbare Palmaffiose bron is vernomen”, Zo, daar kan “Hilversum” het weer mee doen.

  Like

 2. baksteen zegt:

  Radio 1 deze morgen. Wat doe je als NPO als Israel de Gazastrook gaat opschonen ivm de constante beschietingen, dan start je een “stelling van de dag” waar de luisteraar kan reageren op de stelling of de internationale gemeenschap zich niet meer met het Palestijnen-Israel conflict moet bemoeien. Kun je het mooi hebben over hoe fout de joden in de bezette gebieden tekeer gaan en interview je genode gasten waarvan je weet dat de passende antwoorden worden gegeven, Nieuw Joods geluid, UVA etc you name it. Geen tegengeluid / controle en roepen maar dat er kinderen worden doodgeschoten en arme Palestijnen uit hun huis worden gezet en hun huizen worden vernield voor joodse families. Het vooral niet over Gaza en de Islam-terrorristen van Hamas hebben.
  Wat een slimme ratten zijn het toch daar in Hilversum.

  Like

 3. Louisa zegt:

  Goebbels geest waart rond in Hilversum, bij een groot deel van de pers, op internet en in de kranten.
  Pure antisemitische propaganda, onder het mom van medeleven voor de zich Palestijnen noemende Transjordaniërs. Natuurlijk verdienen de “Palestijnen” medeleven, zij zijn het slachtoffer van hun eigen leiders, terroristentroep Hamas voorop.
  ( Wist u trouwens dat de Palestijnse elite zich medische zorg veroorlooft in Israël ? Beetje internet raadplegen en u ziet het. Terwijl het eigen volk de pot op kan.
  Maar er is niets nieuws onder de zon: ten tijde van de Apartheid in Zuid-Afrika lieten Afrikaanse bobo’s zich al opereren in Zuid-Afrika, omdat daar de zorg zeer goed was. (weet u nog, hartchirurg.Barnhard )

  Zie Trouw: waar Ome Dries van Agt weer een potje mag zeuren.Die man …ach. laat ik ophouden, ik moet ook om mijn gezondheid denken….

  Like

 4. win zegt:

  Dank! Zal het artikel vertalen!

  E.J.

  Like

 5. Jan zegt:

  Fout 1 Denken dat alle slachtoffers in Gaza het gevolg zijn van Israëlische aanvallen
  35-80% van de raketten exploderen in de Gazastrook en doden dus eigen burgers

  Fout 2 Denken dat slachtoffers in Gaza het gevolg zijn van een directe inslag van een raket afgevuurd door Israël
  Veel slachtoffers vallen door explosie van de wapens en munitie opgeslagen door de terroristen in de woonwiijken
  vb http://www.youtube.com/watch?v=NB6LpbV99Pc

  Fout 3 Menen dat alle slachtoffers burgers zijn
  Combattanten van Hamas dragen ook gewone kleding en familie van gedode terroristen geven pas zeer veel later door dat zij tot Hamas behoorden. Tijdens de strijd wordt opgegeven dat de slachtoffers burgers zijn.
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2014/07/what-reporters-need-to-know-during.html#.U70zEsb2Ygk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s