Berlijn: “Zuidlanders” bewijzen hun Jodenhaat

Screenshot_3

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Maandagmiddag zat een 67-jarige man op een parkbankje bij de Berlijnse Löwenbrücke in Tiergarten. Hij zat wat te praten met degene die naast hem zat. Wat hij niet bedacht had – Duitsland biedt geen veiligheid meer, in ieder geval niet voor Joden. De man droeg goed zichtbaar een Davidsster op zijn keppeltje – een grove fout in Duitsland in het jaar 2014. Want wat enkele jaren nog gezorgd zou hebben voor een kreet van verontwaardiging onder de bevolking en politici is bij ons nu helaas weer aan de orde van de dag. Joden worden openlijk op straat uitgescholden en aangevallen.

Tegen 14.40 uur kwamen er, volgens het politiebericht, twee “Zuidlanders” op de man af en begonnen hem uit te schelden en te pesten. Na een korte woordenwisseling ging het al los. De aanvallers sloegen op de oude man in, schopten hem bruut in zijn gezicht en sloegen daarna op de vlucht.

Pas enkele maanden geleden werd er in Berlijn een 31-jarige Israëli door meerdere Arabische jongeren in elkaar geslagen. Ook de aanval op rabbi Daniel Alter, die voor de ogen van zijn kleine dochtertje werd aangevallen, staat nog vers in ons geheugen gegrift. Fabian Weißbarth van het American Jewish Committee (AJC) in Berlijn zegt dat het “gevoel van angst en zorgen toegenomen is” en dat deze soort haatcriminaliteit wordt aangewakkerd door propaganda vanuit islamitische kringen.

Het Agentschap voor Fundamentele Rechten van de Europese Unie (EFRA) had verleden jaar nog naar voren gebracht dat 16% van de geënquêteerde Joden in Duitsland in de daaraan voorafgaande 12 maanden vanwege zijn religie was uitgescholden of aangevallen. 38% van de Joden in de EU-landen durft geen joodse symbolen meer in het openbaar te dragen. 33% vreest de komende twaalf maanden daadwerkelijk het slachtoffer te worden van zulke aanvallen.

Dat is het resultaat van de welkomstdictatuur voor islamitische immigranten. Het zijn islamitische fascisten van de ergste soort die bij ons voor scenario´s zorgen die nooit meer terrein mogen winnen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Berlijn: “Zuidlanders” bewijzen hun Jodenhaat

  1. Monalisa zegt:

    Duitsland biedt geen veiligheid meer, in ieder geval niet voor Joden. E J Bron dit is niet van de laatste dag dit gebeurt al meer dan 70 jaar. maar blijkbaar hebben die Duitsers nog niks geleerd!! maar W3 komt er aan gr Monalisa.

    Like

    • treintrien zegt:

      Volgens mij de oorspronkelijke Duitsers wel, Monalisa… Die nieuw-geimporteerden ontbreekt het aan schaamte. En dan nóg spreken van een schaamtekultuur… tssss.

      Like

  2. janfreak zegt:

    Ik denk dat je ook hier geen Israëlische vlag in je vensterbank kunt zetten zonder dat binnen de kortste tijd je ramen ingegooid worden. Het wordt hoog tijd dat we eens tegengas gaan geven.

    Like

    • windwens zegt:

      Ik draag mijn David ster met trots ondanks alle afkeurende blikken. Ik zie ook steeds meer mooie zwarte mannen met grote kruis tekens om de nek of super groot getatoeëerd. Er is steeds meer stil verzet.

      Like

  3. roger catrysse zegt:

    Dat gebeurt waarschijnlijk ook al in Nederland maar wee mocht het omgekeerde gebeuren dan staat de wereld pers in brand

    Like

  4. Jade zegt:

    En in dit geval wordt de discriminatie/racisme-kaart
    heel snel en stiekem onder het tapijt geschoven…
    Misselijkmakend, dat meten met twee maten,
    in ruil voor olie en gas.

    Like

  5. jans zegt:

    Shalom!

    Like

  6. Kraftavilqa zegt:

    Nie wieder tenzij het goed uitkomt nietwaar beste (nationaal) socialisten.

    Like

  7. Ik vind dit onacceptabel;zie je wel;islam is nazi;een pot nat!

    Like

  8. lucky bee zegt:

    Als je weet dat daar een hoop moslims leven is het niet verstandig om zichtbaar voor iedereen een keppeltje te dragen , zal ik zeggen.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    En deze ellendelingen – moslims/haatbaarden- kunnen hier in Duitsland, Nederland en de rest van Europa hun gang gaan, omdat dit schorum beschermt wordt, door hun 5e colonne, de RODEN/SOCIALISTEN en de GROENEN, en tevens de lafaards van de politiek-correcte kliek van Liberalen en Christen-Democraten. En vergis U niet, dit gaat nog veel erger worden, door het STOMME STEMGEDRAG van een groot deel van de bevolking!

    Like

    • koddebeier zegt:

      We noemen het……….Het NSB stemgedrag van het overgrote deel van de Nederlandse bevolking…….We zijn wederom bezet en ze heulen met de vijand !!

      Like

    • de 13de imam zegt:

      Hier is inderdaad de stokoude alliantie tussen (nationaal) socialisten en moslims aan het werk. Het monsterverbond tussen de moefti en de führer wordt nu voortgezet door de gutmensch en de jihadist. En mensen leren nooit iets van de geschiedenis, De geest van Chaimberlain leeft voort in het leeuwendeel van onze laffe partementariers.

      Like

  10. Thomasson zegt:

    Deze Joodse man gedroeg zich, simpelweg, op onverantwoordelijke wijze. Er is een basisverordening die geldt voor iedere onveilig gebied. Men mag zich niet ONGEWAPEND een vijandig gebied betreden. De verordening geldt voor vredesmachten in Afghanistan, nu in Mali het gold in voormalige Joegoslavie voor VN soldaten in Libanon, enz., Deze sort verordening geldt nu ook voor al de Europese gebieden met hoge gehalte van Islamitische ongedierte. Berlijn en Malmo zijn tot zulke gebieden geworden die bezet zijn door de Islam. Had hij naast een kepel met een Davidster, ook nog een geladen Glock (of een Beretta) op zak gehad, dan had God hem meer bescherming geboden. Trouwens deze wijsheid zal heel snel ook gelden (misschien nu al) voor gewonen autochtone Europeanen die een “licht getint en zwarte” No-Go Zone betreden. Deze gebieden zijn al lang niet meer onder jurisdictie van het land waarin zij zich bevinden. Ze zijn met genades God en de Staat tot bezet gebied geworden.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Ik heb het al vaker geschreven, maar nu nog maar eens. Je hebt die 9-mm techniek helemaal niet nodig. Een simpel Zwitsers zakmes zal voldoende bescherming bieden.
      Voorwaarde is alleen dat de aanrander zich binnen handbereik bevind. Een niet te stelpen slagaderlijke bloeding aan de zijkant van de hals, met noodlottige afloop, is het gevolg. Wel ’n hoop problemen achteraf natuurlijk. Maar je kunt er voor kiezen. Het is allemaal niet zo moeilijk. Je moet alleen wel willen.

      Like

  11. Eline. zegt:

    Als daar een man zonder keppeltje maar met een kruis om zijn nek had gezeten,dus om de woorden van Thomasson te gebruiken een “gewone”man,was dat ook onverantwoordelijk geweest ?

    Like

Plaats een reactie