NL: Islamitische Jodenhaat (+ video)

Screenshot_5

Den Haag, 4 juli 2014

N.a.v. een pro-ISIS-manifestatie in Den Haag op 4 juli 2014 lieten de moslims eens temeer de gemene tronie van de ware oer-islam zien, waarin de Jood mede het grootste vijandbeeld vormt. Ze roepen midden in Europa: “Khaybar! Khaybar! – Oh, jullie joden, het leger van Mohammed zal terugkeren!” Daarmee herinneren ze aan de veldtocht tegen de joodse oase Khaybar in het jaar 629, waarbij de Joden door de moslims overrompeld, afgeslacht en daarna onderworpen werden.

Bovendien wordt er uiteraard “Weg met Amerika!” en “Weg met Israël” geschreeuwd. Beide strijdkreten genieten vermoedelijk ook sympathie onder extreemrechts en de linksen in Europa.

 

De bestrijding van de Joden vormt een wezenlijk bestanddeel van de “voorspellingen” van Mohammed, wiens levensverhaal doorspekt is met massamoorden op Joden.

Zo staat er in de Hadith Sahh Muslim, 40:6985, die door de soennieten als een van de meest authentieke Hadiths wordt beschouwd:

Abu Huraira, Allah zij met hem, berichtte:

De boodschapper van Allah, Allahs zegen en heil zijn met hem, zei:  “Het uur van het laatste Oordeel zal niet eerder komen totdat jullie de Joden bestrijden. De Jood zal zich achter rotsen en bomen verstoppen. Dan zullen de rotsen en bomen roepen: ´Oh moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter me verstopt. Kom en dood hem!´.” De enige boom die dit niet doet, is Al-Gharqad, want die behoort tot de bomen der Joden.

Iedere Nederlander, die toestaat dat de intens Joden-vijandige ideologie islam zich in Europa en Nederland uitbreidt zonder verzet en zonder tegenmaatregelen op politiek niveau, moet zich op zekere dag door zijn kinderen de vraag laten welgevallen waarom hij zoiets heeft toegestaan.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Sebastian Nobile

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

15 reacties op NL: Islamitische Jodenhaat (+ video)

 1. Pingback: NL: Islamitische Jodenhaat (+ video) | Nikontino's Blog

 2. Vederso zegt:

  Waarin een klein land klein kan zijn; Zelfs tot in Canada (BCF) weet men van deze ISIS-demonstratie in Den Haag en nu dus ook bij de buren.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat de nieuwe KALIF IBRAHIM EEN OPROEP DEED AAN ALLE MOSLIMS OM MET HEM TE VERENIGEN IN DE ISLAM STAAT(KALIFAAT) en voor al moslima’s dat hij voor Hoeri’s nodig heeft voor zijn mujahedins. dus geen kalashnikof in de hand nemen,alleen de pikjes van de Mujahedins mag ze in de hand nemen. en niets anders. dat is de Sharia wet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja, lucky bee, ik geloof dan ook niet,dat in dit stuk moslima”s als zodanig aan bod kwamen, laat staan de aan hen opgelegde taak door Ibrahim……
   Je zit je gewoon weer eens op te geilen, beste man!

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  En heeft deze vermomde groep kleuters ook toestemming gekregen om te demonstreren ?? Zo ja zou ik toch de gemeenten Den-Haag op het matje roepen en vragen voor uitleg. Aangiften voor het oproepen tot geweld ? O wacht dat geld alleen als blanke niet moslims BOEH zeggen !

  Like

 5. Cathja zegt:

  De burgemeester van Den Haag had deze demonstratie moeten verbieden! Als wij een anti-moslimdemonstratie zouden houden, waren we na enkele minuten onze vrijheid al kwijt.
  De CU en SGP hebben geëist dat dit soort demonstraties in het vervolg niet meer worden toegestaan. Een demonstratie met deze inhoud heeft niets meer te maken met het recht op demonstreren en het recht op vrije meningsuiting, want dit is zeer kwetsend voor Joden! Waarom mogen Joden wel gekwetst worden en moslims niet? Terwijl moslims het toonbeeld van haat zijn, wat je van de Joden niet kunt zeggen!
  Walgelijk dit! Walgelijk dat die burgemeester niet optrad. Vreselijke man!

  Like

 6. tjonge zegt:

  “KALIF IBRAHIM EEN OPROEP DEED AAN ALLE MOSLIMS OM MET HEM TE VERENIGEN IN DE ISLAM STAAT(KALIFAAT)”

  wat mij betreft een prachtig oproep waaraan elk europees land mee zou moeten werken !!

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Persoonlijk wil ik dezehereniging wel met een kleine bijdrage sponseren, als ik er maar zeker van kan zijn dat het een enkele reis naar het KALIFAAT is.

   Like

 7. Ahava zegt:

  “Iedere Nederlander, die toestaat dat de intens Joden-vijandige ideologie islam zich in Europa en Nederland uitbreidt zonder verzet en zonder tegenmaatregelen op politiek niveau, moet zich op zekere dag door zijn kinderen de vraag laten welgevallen waarom hij zoiets heeft toegestaan.”

  Sterk citaat. Sterker nog: elk kind dat zich zijn vader-zaliger herinnert als vergeefs waarschuwend tegen het naderende islam-onheil, zal zich voor de kop moeten slaan dat zij of hij hem nooit serieus heeft genomen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Dit lijkt mij geen vrijheid van meningsuiting meer…
  Volgens mij valt dit meer onder:
  Art. 137c: 1. Hij die zich in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding,
  opzettelijk beledigend uitlaat over een groep mensen wegens hun ras, hun godsdienst
  of levensovertuiging, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke,
  psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten
  hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie. (…)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 15.51. uur. En beste Jade, je ziet NIET EEN POLITIEAGENT daaro, niet een. Want de Politie in Nederland, kunnen we net zo goed MOSLIMPOLITIE NOEMEN, de POLITIE volledig geïnfiltreerd door LINKS, zal NIET OPTREDEN tegen deze HAATBAARDEN. Trouwens hoeven deze HAATJURKEN niet te werken? O….wacht dat hoeven deze niet van de LUL RUTTE (VVD) en uiteraard ook niet van de PvdA,D66,GL,SP, en het linksvolk binnen het CDA. Neen, WIJ moeten ze aan “de vreet”, houden, dat dan weer wel!

   Like

 9. ezra70 zegt:

  Dit is dood eng! Moge hun overkomen wat ze een ander willen aan doen.
  Ik heb zo langzaam het gevoel dat ik in dit land niet meer thuis hoor.
  Waarom wordt hier niet tegen op getreden?
  Het gaat echt de verkeerde kant op als dit blijft toegestaan.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ja, ezra70 het gaat de verkeerde kant op, al enige tijd, links heeft het voor het zeggen, het is voor hen stemvee. Alleen rechtse (niet in de regering) mensen komen op voor hun land, links geeft alles weg, financiën, huizen, stemrecht, als ze maar stemmen op de PVDA, ik jullie een huis geven, jullie stemmen op de PVDA!!! Zo werkt het. Dus iedereen is gehoorzaam, een huis en uitkering geruild voor je stem is zelfs voor zo een woestijnbewoner nog wel te doen. Trouwens ze worden geholpen door de stembureaus medewerkers, kruisje hier zetten!!!!

  Like

 11. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s