Ramadan: Terreuraanslagen in China en Kenia

Screenshot_5

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Nieuwe aanvallen van de islamitische Al-Shabaab kostten in Kenia aan 29 mensen het leven. Onder hen bevonden zich uiteraard ook toeristen, want die aardige, “vreedzame moslims van hiernaast” hebben doelbewust de toeristen gebieden aan de kust opgezocht:

Gewapende moslims van Al-Shabaab vermoordden zaterdag bij twee aanvallen in de buurt van de kust 29 mensen, terwijl een buitenlandse toerist verder zuidelijk werd doodgeschoten – wat duidt op een toenemende onveiligheid [door moslims!].

The Telegraph

Daarover bericht Buitenlandse Zaken niet graag, anders zou het ministerie een reiswaarschuwing moeten afgeven – en vooral een waarschuwing tegen de vierders van ramadan!

De Chinezen waarschuwen echter al lange tijd voor hun Oeigoeren en ze hadden de ramadan zelfs verboden – met goede reden. Want Ramadan schaadt de moslim, maakt hem echt agressief, bloeddorstig – in naam van Allah, dezelfde god tot wie ook veel evangelische dwaallichten bidden:

Tientallen forenzen en toeristen liepen ernstige brandwonden op toen een brandstichter een oplosmiddel over de vloer van een volle bus sprenkelde en aanstak.

De politie beschuldigt terroristen van de aanslag op bus nr. 7 – die met 80 passagiers onderweg was op de kruising tussen de Dongpo straat en Qingchun straat in Hanghzou in de provincie Zhejiang. Veel van de passagiers waren toeristen uit andere provincies en steden. Onder gewonden bevinden zich ook drie kinderen.

Daily Mail

Weliswaar werd in de Chinese zaak de religie van de brandstichter niet genoemd, maar het is ramadan en er is expliciet sprake van terroristen. De terroristen in China zijn de Oeigoeren! Moslims!

En uiteraard was er ook moord en doodslag in de gebieden waar daarvoor al sprake was van onlusten: in Somalië hebben de vredelievenden ook alweer toegeslagen. Wij zouden graag willen dat ze eindelijk een keer een aanval uitvoeren op een linkse partijcentrale in Europa, of beter nog, op de redactie van een linkse krant! Maar ook dat zouden onze leugenachtige media camoufleren – als het bloedbad tegen henzelf gericht zou zijn. Zie “La Libération” in Parijs.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, China, Islam, Kenia, Moslims, Rotzakken, Somalië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ramadan: Terreuraanslagen in China en Kenia

 1. Charles Martel zegt:

  Al-Shabaab is de ‘islamitische jeugdbeweging’, vandaar.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Wie moet er als toerist ook zo nodig naar KENIA???! Aapjes kijken?

  Like

 3. Jean zegt:

  Blijkbaar zit die kanker al over de hele wereld?
  Laten we in Europa en liefst in eigen land starten met het opruimen van die perverse barbaarse smeerlapperij want die kanker is levensgevaarlijk.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Ramadan, een tijd van vrede en bezinning. Toch?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niets werkt binnen de islam volgens ónze logica; waarom dat dan wel?

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Laten we het zo stellen, wij willen die perverse barbaarse smeerlapperij niet in onze gemeenschap, wij respecteren onze vrouwen en kinderen, wij walgen van geweld, wij zijn enorm gesteld p onze vrijheid een vrijheid die door die EU misdaadorganisatie het liefst opgedoekt wordt kwestie van dictatuur te kunnen uitoefenen de hobby van islamieten.

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En buiten de PVV wil geen enkele politieke partij, de ISLAM benoemen zoals ze is: een wrede nazi ideologie!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Vertel me nou één keer hoe vredelievend die woestijnbavianen zijn.. Hoe idioot moet je zijn om nog in dat sprookje te trappen !!

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  Het is toch niet moeilijk islam is hetzelfde als Terreur

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Moslims en aanverwanten organisaties, terroristisch of niet, lijden allen aan grootheidswaanzin, helaas bewijzen de feiten het tegenovergestelde, best frustrerend voor ze.

  Like

 9. Ieder zinnig mens moet toch kotsen van islam en alles dat islamgerelateerd is!Waarom lopen hier zoveel onzinnigen rond?Kan iemand mij dat uitleggen?

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Alle rooie politclowns dwangs-reize daarheen ! (enkeltje!)

  Like

 11. lucky bee zegt:

  De Annval van de Moren op Frankrijk onder de leiding van Abd El Rachman Al Ghafiqui was ook op een Ramadan gebeurd Resultaat verherend voor de Arabieren zinds dien alle macht verloren.In Spanje aan Isabella van Castilie en Ferdinand van Arragon, in het MO aan de Mongolen onder Jenghis Khan,en later aan de Ottomanen toen de aandacht van de Momgolen meer op Hindustan en China gericht wordt.Tpt op de dag van vandaag.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Yvonne van Cleef: 23.13. uur, op 9/7. Dat EU leger bestaat al, Yvonne. Ze noemen dat de Eurendgendfor, een paramilitaire strijdmacht, die de RODEN van Brussel gewis zullen inzetten tegen de eigen burgerbevolking!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s