Somalische ex-moslima in Zweden: In Zweden bestaat de kans op een bloedige burgeroorlog

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik ontmoette de lieftallige Mona Walter een tijdje geleden tijdens een persconferentie in het Deense parlement. Een Zweedse Ayaan Hirsi Ali op haar eigen wijze. Het is uitzonderlijk moedig om in Zweden een tot het christendom bekeerde ex-moslima te zijn, hier openlijk voor uit te komen en ook nog de islam te bekritiseren.

“Ze woont in Göteborg en kwam in 1994 op 20-jarige leeftijd vanuit Somalië naar Zweden… Onmiddellijk na haar aankomst kreeg Mona Walter – zo heet ze – bezoek van plaatselijke imams, die aan de jonge vrouw uitlegden dat ze haar lichaam moest bedekken en vaker een bezoek moest brengen aan de moskee. Daar hoorde ze hoe de geleerde mannen haat predikten tegen de Zweedse samenleving en ´Heilige Oorlog´ tegen de ´ongelovigen´. Ze was teleurgesteld en boos. Ze wilde een Zweedse zijn, ze wilde graag geïntegreerd worden, ze trouwde met een etnische Zweed, ontvluchtte het getto en bekeerde zich tot het christendom. Nu is ze bang voor de toekomst van haar dochter. Niet in Somalië, maar in Zweden…

Vrijdag was ze aanwezig bij de presentatie van het nieuwe boek van Lars Hedegaard, ´Mohammeds meisjes´ – nu gepubliceerd in het Zweeds – dat dieper ingaat op de lage status van de vrouw in de islam en het hoge niveau van geweld en verkrachting dat hierop volgt. …

Mona Walter laat er geen twijfel over bestaan dat Zweden binnen ongeveer twee decennia in een bloedige burgeroorlog zal worden gedwongen als er geen openbaar debat zal plaatsvinden over de waanzinnige massa-immigratie naar Zweden vanuit islamitische landen. Enerzijds zullen de negatieve sentimenten tegen moslims toenemen; anderzijds zullen de aanhangers van de islam en de bendes sterker worden.”

Bron:
Vlad Tepes (7 juli)

Bron oorspronkelijk artikel:
www.uriasposten.net
Auteur: Mikael Jalving

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Somalische ex-moslima in Zweden: In Zweden bestaat de kans op een bloedige burgeroorlog

 1. aquarius4422 zegt:

  Niet alleen in Zweden.
  In landen als Engeland, Duitsland en Frankrijk waar de moslimterreur steeds extremer vormen aanneemt zal eerstdaags de bom barsten.

  Like

 2. Yiooda zegt:

  DIT ZAL WELDRA EEN GEGEVEN ZIJN OOK VOOR NEDERLAND EN DE DIRECT OMGEVENDE LANDEN. DE MOSKEEËN LIGGEN VOL MET WAPENS OM TE GELEGENER TIJD TE KUNNEN WORDEN GEBRUIKT.
  YIOODA.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Komt een burgeroorlog met de tapijtenvreters in Zweden,
  is het overslaan naar Europa een kwestie van dagen !
  De burgers in heel Europa zullen zich op de kant van
  Zweden stellen en veel Europeanen staan al op scherp !
  De moslims doen goed daaraan nu al hun koffers te pakken !

  Like

  • Driek zegt:

   Nou, beste meneer Sjaak, ik help het u wensen, stel je toch eens voor, dat al die rot moslims hun koffertje moeten pakken. Natuurlijk, de boel komt op een gegeven moment tot uitbarsting, dat is wel zeker, maar de overmacht is inmiddels zo groot geworden, dat wordt dan een complete burgeroorlog. En het blijft mij nog steeds een compleet raadsel, dat regeringsleiders, willens en wetens, ons hebben opgezadeld met zulk een minderwaardig slag mensen, terwijl het Nederlandse volk na de Tweede Wereldoorlog zo hard heeft moeten ploeteren om een zekere welvaart en een beetje levensgeluk te veroveren, want je kunt veel van die Nederlanders zeggen, maar ze hebben ongelooflijke prestaties verricht, het zijn keiharde werkers. Ik vind het een grove schande dat we in deze armoedige situatie zijn beland, en misschien komt de tijd dat we die regeringsleiders ter verantwoording kunnen roepen.

   Like

   • Leo zegt:

    Het GROTE probleem is: ZIJ zijn georganiseerd, ZIJ zijn bewapend en …. ZIJ hebben een doel !

    WIJ zijn niet meer georganiseerd ( saamhorig ) WIJ hebben GEEN wapens en, ….
    WIJ MOETEN de andere kant opkijken door “politici ”
    VOLK wordt STAAT, geen jihaat in je eigen straat.
    De keus wordt dus aan ONS ZELF, of we gaan door het vuur, of met de rug tegen de muur.

    Trek alvast je plan !

    Like

   • Charles Martel zegt:

    In Zweden voelen de leiders inmiddels wel nattigheid: ze vluchten vooruit: nog meer van dat soort, zodat ze nooit ter verantwoording worden geroepen. Niemand durft dit overigen nog want alle kritiek op die psychotische ideologie is een halsmisdaad, waarvoor je heel de EU en VN-pieten op je dak krijgt.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 22.53. uur, op 9/7. Beste Driek, we zijn al VERRADEN in 1975, toen de gore SCHOFTEN van het toenmalige Europese Parlement instemden met: De Resolutie van Straatsburg. En de voorstemmers waren: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en natuurlijk de SCHIJNCHRISTENEN- de christen-democraten. Daarna mochten de HAATJURKEN massaal naar Nederland en de rest van Europa komen! Kunt U het nog bevatten, dat zoveel Nederlanders op deze VERRADERS van PvdA,SP,VVD,D66, en het CDA stemmen.

    Like

 4. roger catrysse zegt:

  Niet alleen in Zweden maar ook in Nederland

  Like

 5. catherine zegt:

  In heel europa staat dit te gebeuren. Het gaat al 14 eeuwen zo. TOTDAT WE eINDELIJK onze tanden laten zien. Maar daarvoor zullen ee eerst es met de politiek correcte meute moeten praten op de grachtengordel , en in al die villadorpen. Links en politiek correct omdat ze zich schamen voor hun welstand en zich schuldig voelen. Er is niet doorheen te komen maar de koran. Zou verplicht leesvoer moeten zijn voor iedete etnische europeaan. Zodat het nirt langrr ontkend of goedgepraat kan worden.

  Like

  • Jade zegt:

   Dat is niet eens zo`n slecht idee, catherine.
   Ik denk dat 90% van de Hollanders geen benul heeft
   wat er allemaal in dit haatboek staat geschreven.

   Like

   • treintrien zegt:

    En die volle negentig procent zégt desgevraagd dat ze het natuurlijk wél hebben gelezen.

    Ik vraag dan altijd of ze het een mooi verhaal vonden?
    Antwoord is altijd onveranderlijk hetzelfde: ja. Prachtig. Zo spiritueel.
    Mooi verhaal dus. Samenvatting?
    En dat lukt dus niet, want er zít nou eenmaal geen verhaal in het handboek soldaat 🙂

    En dan zeggen dat je bést met mensen van gedachten wilt wisselen over de Islam, maar dat ze dan op zijn minst dat gekke boek een keer gelezen moeten hebben.

    Het gekke is dat mensen dan pas dat boek gaan lezen… en zich (net als wij allemaal) zich een apenhoedje schrikken van het geweld en de onverdraagzaamheid van dat boek.
    Daarna is een goed gesprek ineens wel mogelijk. Omdat je het dan in elk geval over hetzelfde hebt.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Jade ik denk dat 90 % noge erg ootimistisch is.
    Als er 5 % wel eens in gezen heeft en 1 % hem helemaal gelezen heeft zou ik al verwonderd zijn.
    Het is nl. een zeer taai stuk aan elkaar geregen oomerking die ook nog niet in volgorde van verschijning zijn gerangschikt maar op lengte.

    Like

 6. Jade zegt:

  En veel respect voor deze dappere dame.
  In deze tijd je hoofd boven het maaiveld uitsteken,
  lijkt mij levensgevaarlijk en vereist bijzondere moed.

  Like

 7. Frerik zegt:

  Wanneer zullen wij hier met zijn allen wapens organiseren , anders zelf gaan produceren zodat ze niet geregistreerd worden, we zullen ons hoe dan ook moeten verdedigen. Ik snap niet dat er zoveel stront in de ogen van alle landsbestuurders zit. zoals een geschreven tekst luid, ze zijn ziende blind. Ze brengen ons regelrecht in de hel met het toelaten van al dat satanisme. Maar is het niet een idee om ergens een ondergrondse wapen fabriek op te starten? Er zullen vast wel kennisen van jullie zijn die tekeningen kunnen maken en materiaal verzamelen zodat het tot een productie kan komen.
  Ook zullen we dan op een gecodeerde manier contact moeten hebben met elkaar zodat we niet opvallen, of tegen de lamp lopen. want dan zal de linkse elite met hun niks bereikende gekakel ineens wel hard optreden.
  Ik heb hier nog niet zo vaak een reactie gedaan maar ik lees jullie reacties altijd wel en moet zeggen, dat ik daar veel kennis van opdoe en schrijf dan ook heel vaak met jullie opgedane kennis aan diverse partijen.

  Like

  • Leo zegt:

   Ondergronds fabriekje, moahhhhhh…….laat me niet lachen ,als je naar opsporing verzocht kijkt en de kranten leest, dan zie je en lees je toch dat elke foute instromer de beschikking heeft over een vuurwapen, van welke soort dan ook.
   Dan MOET er toch ergens wel een “winkeltje” zijn ?? toch ? voor weinig ?
   Als je je dit met een uitkering kunt veroorloven in Nederland dan moet er voor anderen toch ook wel ergens wat te winkelen zijn ??

   Like

  • Jade zegt:

   Welkom Frerik,
   Hoe meer tegenstanders van deze politieke ramkoers, hoe beter…

   Like

  • windwens zegt:

   Ik help wel mee zo fabriekje te organiseren en ga al vast nadenken over een goed codeboekje. Dan moet ook het koperdieven gilde een beetje mee willen werken. Als ook wat oud machinebankwerkers. Een plek die geschikt is en liefst bunker dik. Er is altijd wel ergens tijd voor een beetje brainstormen. Nog zat om over na te denken.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Mooi, nu nog de organisatie van dit alles.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Beste Frerik, , open grenzen heeft in deze ook zijn voordelen, beetje shoppen in het Oostblok kan je al heel wat opleveren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   @Frerik. Inderdaad, hier spreekt zakelijk vernuft! In NL zal de behoefte aan wapens de komende jaren tot ongekende hoogte stijgen! Nu investeren in particuliere bedrijfjes die ondergronds moeten beginnen, in achterkamers, kelders, tuinhuisjes, nem port wat!

   Like

 8. Ik sluit me aan bij alle bovenstaande reacties.Ook Nederland zal zich niet kunnen ontworstelen aan die barbaren zonder bloed,zweet en tranen,dank zij onze nsb-regering en aanhang!

  Like

 9. Avidia zegt:

  En dat alles omdat een zandvreter door een zonnesteek werd getroffen in de woestijn en daarom dacht dat Allah tot hem sprak. Wat een stelletje zielenpieten zijn het.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kleine oorzaken, grote gevolgen! Alléén al zijn geboorte had moeten worden voorkomen!
   Een schoenveter was voldoende geweest! (Zie in dit verband “Ik Jan Cremer”van de gelijknamige schrijver des Vaderlands!) Maar ja, waar vindt je ’n schoenveter in ’n land waar iedereen op sandalen rondloopt!?

   Like

 10. Auke zegt:

  In de tijd van de atheïsten Stalin en Lenin waren ongeveer 1% van de USSR bevolking lid van de communistische partij. Deze 1% kon de andere 99% controleren. Dit kan ons dus ook gebeuren, wanneer we niet bereid zijn om, in alle openheid, net als Theo van Gogh en Pim Fortuijn, de aanhangers van deze satandienst tegemoet te treden. Gewoon met deze mensen in discussie gaan. In alle openheid, ook met onze volksvertegenwoordigers, die zelf nog steeds denken dat onderwijs alles oplost.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat ook bij ons de Top nog steeds door Marxisten wordt beheerst.Dus met het zelfde moeten ook hier bij ons rekenen.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Het zal geen twee decennia duren; de terroristen zitten in ons midden. Zij zijn bewapend, wij niet! Hoe betrouwbaar zijn politie en leger nog als het erop aankomt onze mensen te beschermen? Islam is de akeligste misdaadideologie die de mensheid ooit heeft uitgevonden.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Als ik u was zou ik daar ook niet op wachten, een Nederlander is creatief genoeg als het water hen aan de lippen staat.

   Like

  • Leo zegt:

   Politie en mensen beschermen ??? Mooaaaahhhh hahahahahahaha !!
   Waakzaam en dienstbaar …… Moaaaahhhhh hahahahahaha
   DE instelling voor EXTRA pecunnia !
   De politie en justitie zijn tot een slaafs verlengstuk verworden van de balastingdienst.
   En als het fout gaat dan scharen ze zich weer en-bloc achter de bezetter, net als in 1940.
   wor nauh tog is wakker allemaaaaaaaaaaaaaal !!

   Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ik blijf het zeggen, de MOSKETEN/HAATHUTTEN liggen vol wapens!

  Like

 14. Anneke zegt:

  HEEL de planeet staat binnen afzienbare tijd ‘in vuur en vlam’. Oorlogen en de daaraan verbonde overige ellende nemen hyper-actief TOE. En we hebben met z’n allen het….NAKIJKEN. Naar wakkere burgers wordt NIET geluisterd, men telt niet mee in deze wereld van de overheersende Leugen-beleiders. “Komt tijd, komt Raad…De tijden kunnen zich niet tot het on-eindige blijven herhalen. Inmiddels wel ervaren; het leven hier op aarde is bepaald géén genot, lieve G’d”.

  Like

 15. 4sjun zegt:

  Kan het boek Mohammed’s meisjes, over overerfde minachting voor vrouwen niet gewoon in verschillende Europese talen verschijnen?

  Muhammeds piger. Vold, mord og voldtægter i Islams Hus, Lars Hedegaard, ISBN 9788792417213

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s