BREMEN…

Screenshot_30

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op BREMEN…

  1. Cathja zegt:

    Dit moet een grap zijn…

    Like

  2. E.J. Bron zegt:

    @Cathja

    Cynische fotoshopper, maar helaas de bittere waarheid…!

    E.J.

    Like

  3. Edwin Lauxen zegt:

    Bremen is een saksische Stad aan de Friese Grens, Dichtgooien dus en de groeten van Jan ! 😉

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Niet te verwonderen bij deze verkiezingen !
    % Wahlbereich Bremen

    Sitze Wahlbereich Bremen

    SPD

    39,3 % rooie klootzakken !

    30 Sitze

    B 90/ Die Grünen

    22,6 % groene klootzakken !

    17 Sitze

    CDU

    20,4 %

    16 Sitze

    DIE LINKE.

    5,8 %

    5 Sitze

    Like

  5. Jan zegt:

    Helaas wel , ja dankzij die ‘kuthollanders’ in Den Haag en dat linkss geteisem in Brussel. We moeten maar onafhankelijk Friesland Groningen gaan worden ..Kiezen we ook zelf de burgemeesters wel

    Like

    • Igor zegt:

      Ik denk niet dat je er wat mee opschiet Jan. Het is algemeen bekend dat de 2 noordelijke provincies in grote mate socialistisch/communistisch zijn.
      Kijk maar naar de laatste verkiezingen.
      Dus of je nu door de linkse hond in Den Haag of Brussel wordt gebeten, of door de ultra linkse kat in het Noorden, gebeten worden doe je.
      Er is 1 verschil. In het Noorden zijn er nog geen steden en/of dorpen met meer dan 50% allochtonen net zoals in het Westen.
      Dus is het nog goed toeven in 1 van de mooiste provincies van Nederland, dit i.t.t. mijn wijk in de Randstad met een moslimbevolking van 80%.

      Like

      • Edwin Lauxen zegt:

        Amsterdam en Utrecht is ook Friesland, maar dat we dat erbij willen hebben, tja dat schiet inderdaad niet op 😉

        Like

      • Scarlatti Bombatti zegt:

        precies, dat konden we weer eens goed zien bij de verkiezingen en ook weer met alle gas-ellende wendde men zich tòch weer zich tot die ellendige pvda idioten e.c. ipv hen, maar ook de vvd, d66, cda, cu en sgp afgezanten, met pek en veren door elk gehucht van juist ook die 2 provincies te jagen.

        Hebt u nog een van hen gezien overigens nu de belangstelling weer wat geluwd is, hoewel… die mevrouw in het kolenhok is daar ook niet voor haar lol gaan zitten neem ik aan…

        dus nee, ik zie daar net zo veel overeenkomsten als het ‘gedrag’ vd rest van onze ‘heldhaftige provincie ingezetenen… Waarschijnlijk ietwat te begrijpen, gezien de nog niet overweldigende aanwezigheid van de moslims…

        ‘Men’ had allàng elk stadhuis moeten innemen en die idioten aka ambtenaren,tezamen met alle d66 rechters in de gevangenissen moeten gooien en als de sodemieter volksgerechten op gaan richten… om mijn relaar vooràl maar ff KORT te houden…

        ik persoonlijk denk aan groepjes v hooguit drie mensen die je alleen bij bijnaam kent zodat er niets te verraden valt wil je je zelf nog enigszins verdedigen… het zit kennelijk niet in ‘de Nederlander’ om iets te doen ipv alleen maar te ‘praten/schrijven’

        ik ‘word/ben’ wat m o e ervan, maar zal wel weer opkrabbelen en weer moed hebben om verder te ‘praten’ anders kan ik beter gelijk de pil van Drion zien te bemachtigen of eeen overdosis insuline in huis te halen voor ‘stràks’….

        Like

    • Edwin Lauxen zegt:

      De Groninger laten bekennen dat ze Oost of West- Lauwersfries zijn en dat de vete tussen de Friezen en de Groningers in feite propaganda is van de Hollanders (Lees: verdeel en Heers) , is er een hoop werk te doen 😉 Ik geef toe dat ik het wel zie zitten mocht Nederland opgedoekt worden, wij hebben het recht voor onze eigen toekomst te kiezen.

      Like

  6. lucky bee zegt:

    de 4 Bremer muzikanten bleken nu moslims te zijn?Toen waren ze alleen links.

    Like

  7. Cat.Limburg zegt:

    Als nou eens elke Provincie zich samen pakte, en niet Groningers,Friezen,Brabanders en Limburgers enz. Maar eens een grote groep vormden die samenwerkten, dan kwamen we met zijn allen een heel stuk verder. Want uit welke Provincie je ook komt, we zijn allemaal Vaderlands lievende Nederlanders, die er wat aan willen doen. Met vereende krachten kom je veel verder, als maar kleine groepjes, dat maakt geen indruk. En kijk hoe de moslims het doen, hun boeit het niet waar ze vandaan komen, ze sluiten zich allemaal aan, en worden met de dag groter, dat moeten wij ook doen.

    Like

  8. Theo Prinse zegt:

    De posi-talk van de Nederlandse sociaal-democraat Dijsselbloem bij Joost Karhof staat in schril contrast met het vele slechte economische nieuws zoals de grootste Portugese bank die omvalt, de lagere opbrengst van een Portugese staatslening, 700.000 NL werklozen, negatieve beurzen, Airbus die een goedkopere Euro wil enz.
    Zie meer verderop.

    2. Ik blijf bij mijn standpunt dat de islam van 1.3 miljard moslims een moorddadige neurologische kant heeft.
    De ideologie van de islam is een DUALISME waarin de leugen, valse feiten overheersend boven de waarheden en feiten selectief wordt toegepast om de verborgen premisse van hun gewelddadige dictatuur aan de westerse samenleving op te dwingen.
    De westerse filosofie daarentegen is gebaseerd op het gegeven dat of het een of het ander waarheid is.
    De neurotische compulsieve dwang van elke moslim om de hele dag en elke dag van het leven te liegen voor hun dictatuur maakt dat zij de waarheden en ware feiten vanaf hun vroege jeugd tot aan hun dood ontkennen en er in wezen een ontkenning van waarheid, wetenschap, cultuur, menselijke waarden enz. gaande is sinds 1400 jaar.
    De ontkenning van al het normatief menselijke en menselijke industriële en wetenschappelijke ontwikkeling wordt door elke moslim ononderbroken gedeconstrueerd tot een niveau van basale overleving.
    Een doods cultuur. A Death cult.
    De negatie door iedere moslim van alle beschaving en wetenschap leidt ertoe dat moslims en iedereen die met de denkwijze van moslims worden geconfronteerd terugvallen in een dierlijke moorddadige geestestoestand omdat alle normering ofwel misdadig is gemaakt binnen de conventie van de islamitische heilige schrift ofwel is weggevallen tot het niveau van de animale mens. In de geest van de moslim en iedereen die met moslims verkeren is in principe alle geweld en alle misdadigheid en elke amorele handeling mogelijk en gelegitimeerd door de zogenaamde ideologie van het islamitisch DUALISME.
    ————-
    De Bank for International Settlements waarschuwt in een nieuw rapport voor gevaarlijke bubbels en een nieuwe grote financiële crisis
    Argentinië miste een betaling van $ 539 miljoen op zijn schulden
    Bulgarije doet zijn uiterste best om een massale bankrun tegen te houden
    Vorige maand daalde huishoudleningen aan het snelste tempo ooit
    Het aantal mensen dat werk zoekt in Frankrijk staat op een nieuw record
    De economische heropleving in Europa stokt
    Consumentenprijzen in Japan stijgen aan het snelste tempo in 32 jaar
    Huishoud uitgaven in Japan dalen met 8 %
    De bedrijfsschuld in China is nu groter dan in de Verenigde Staten
    $ 80 miljard aan leningen in China zijn gedekt door valse goudtransacties
    Werkloosheid in Griekenland is 26,7 % – jeugdwerkloosheid is 56,8 %
    67,5 % van de werklozen in Griekenland zijn langer dan een jaar werkloos
    Werkloosheid in de Eurozone blijft hoog op 11,8 % – vlak onder het record van 12 %
    De ECB is zo radeloos dat ze negatieve rentevoeten invoeren
    Volgens het IMF is er 25 % kans op deflatie in Europa
    De Wereldbank waarschuwt dat het nu tijd is om je voor te bereiden op een nieuwe crisis
    Het conflict tussen de VS en Rusland neemt toe.
    De Amerikaanse economie kromp in het eerste kwartaal met – 2,9 %

    Like

  9. roger catrysse zegt:

    We zijn aan het verliezen De enige vreedzame oplossing is stemmen voor Geert Wilders Maar het zal moeilijk worden

    Like

Plaats een reactie