Het regent weer raketten op Israël

Screenshot_46

(Door: Franklin ter Horst)

Terwijl Joden uit auto’s worden gesleurd, verwoestingen worden aangericht door Abu Mazens volgelingen en Israël al meerdere weken wordt bestookt met raketten vanuit Gaza en de Israëlische regering heeft besloten niet langer lijdzaam toe te willen zien, roept Barack Hussein Obama de Israëlische leiders op terughoudend te reageren om verdere escalatie te voorkomen. Er wonen honderdduizenden Israëlische burgers in het gebied waar de raketten neerkomen. Hoe zou Washington reageren wanneer Amerikaanse steden jarenlang op deze manier bestookt zouden worden? Ook met terughoudendheid? Hij heeft Hamas nooit opgeroepen zich terughoudend op te stellen. Ook reageert hij nooit op de toespraken waarin de leiders van Hamas dreigen met de vernietiging van Israël zoals het hoofd van Hamas, Khaled Meshal, op 15 maart 2014. Deze terrorist zei dat Hamas voor niets anders leeft dan om Israëlische Joden te doden en het Heilige Land te ‘bevrijden’ van hun aanwezigheid.

De geschiedenis herhaalt zich. Ook op 29 december 2008 had Israël geen andere keus meer dan terug te slaan om haar burgers te beschermen. De maat was vol na 5000 raketten op Israëlische burgerdoelen. Op het eerste gezicht lijken deze raket- en mortierbeschietingen niet zo erg, maar de realiteit is dat duizenden onschuldige Israëlische burgers in schuilkelders door moeten brengen met alle traumatische gevolgen van dien. De constante dreiging van raketaanvallen is voor geen enkel land in de wereld aanvaardbaar. De aanval “Cast Lead” eind 2008 volgde om Hamas voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen en dat was bijna gelukt, totdat Obama zijn vrienden van de Moslimbroederschap te hulp kwam. Hij wist Israël te dwingen met de operatie te stoppen en zo de totale vernietiging van Hamas te voorkomen.

Hamas maakt inmiddels deel uit van de eenheidsregering samen met de “Bende van Ramallah”, die net als Hamas gewetenloos kinderen inzet om zelfmoordaanslagen te plegen tegen Israëlische doelen, wanneer haar dat zo uitkomt. Zowel Washington als Brussel waren er als de kippen bij deze eenheidsregering te erkennen en hulp aan te bieden. In Israël werd de Amerikaanse erkenning “een dolksteek in de rug genoemd” en werd het hele eenheidstheater op groot ongenoegen onthaald. Niemand begrijpt waarom Brussel en Washington hun zegen hebben gegeven aan dit schijnkabinet. Premier Benjamin Netanyahu zei niet te kunnen begrijpen waarom de wereld Hamas enerzijds een terroristische organisatie noemt en het internationale terrorisme veroordeelt, maar tegelijkertijd de nieuwe eenheidsregering verwelkomt, waarin Hamas een grote rol speelt. De Israëlische regering reageerde geschokt toen bleek dat Obama in het geniep achter Israëls rug om al een half jaar geheim overleg met Hamas had gevoerd. Hij heeft hiermee de eigen Amerikaanse federale wetten met voeten getreden, omdat Hamas op de Amerikaanse terreurlijst staat.

Screenshot_47

Obama´s nieuwe vrienden

Ook de EU blijkt gesprekken met Hamas te hebben gevoerd. De verraderlijkheid van de lieden in Brussel en Washington kent geen grenzen. Ze eisen van de Joodse staat dat deze het eenheidskabinet accepteert en onmiddellijk de vredesonderhandelingen met Abu Mazen (Mahmoud Abbas) hervat. Maar Abu Mazen heeft nooit ‘ja’ gezegd om tot echte vredesbesprekingen te komen, terwijl Israël moedige en pijnlijke stappen voor het politieke proces heeft gemaakt. Het probleem is altijd geweest dat Washington en andere westerse machten zo wanhopig zoeken naar een doorbraak in het Midden-Oosten vredesproces dat zij zich graag tot gewillige dwazen laten maken door de uitspraken van Mazen als zoete koek te slikken en daarnaast de onthullingen van Hamas te negeren. Hamas-medeoprichter Mahmoud al-Zahar heeft in het verleden met zijn uitspraken duidelijk gemaakt dat wanneer er sprake mocht zijn van een eenheidsregering dat slechts een middel zal zijn om het “verzet” te bevorderen en dat elke overeenkomst met Israël “alleen zal dienen als een opmaat naar oorlog”.

Hoge functionarissen van Hamas maken met regelmaat duidelijk dat een erkenning van Israël voor hen niet aan de orde is en ze er absoluut niet aan denken hun gewapende eenheden te ontbinden. Om ze te helpen zijn buitenlandse trainers, vanuit de slagvelden van Libië en Syrië, naar Gaza vertrokken om hun militaire expertise met Hamas te delen. Hamas gevechtsdivisies bestaan uit ongeveer 16.000 gewapende mannen, terwijl de Islamitische Jihad een strijdmacht heeft opgebouwd van 5.000 gewapende mannen, en dat alles onder toeziend oog van het Westen. En dan zijn er ook nog de 4000 leden van de kleinere terreurgroepen in Gaza, elk gewapend met hun eigen miniarsenalen aan raketten. En alsof haar bedoelingen nog niet duidelijk genoeg zijn, heeft Hamas een animatiefilm gemaakt, die laat zien hoe de Joodse bevolking van Israël deportatie of de dood wacht. Zoals Hamas trouwens al eerder vastlegde in haar Handvest. De film heeft als titel “Het einde van de hoop”, met als muziek de melodie van het Israëlische volkslied Hatikva (De Hoop). Het lied belooft dat alle ‘smerige’ Joden gedwongen zullen worden om Israël te verlaten, terwijl “van de dwaas die overblijft het lot is bezegeld – onder de grond.” De film laat zien hoe Israëli’s door Hamas worden gedwongen om op schepen te gaan om gedeporteerd te worden, onder andere naar Duitsland. Het laatste beeld toont een brandende Israëlische vlag met de woorden “Israël zal zeker verdwijnen”. De film van de Izz A-Din Al-Qassam terroristenbrigades van Hamas is gepubliceerd op hun website en YouTube kanaal en is ook met Engelse vertaling te zien op YouTube. Met deze doodscultuur wordt Israël door Washington en Brussel gedwongen te gaan onderhandelen over vrede.

Screenshot_48

Inmiddels is het Israëlische leger “Operation Protective Edge” (Operatie Beschermende Rand) gestart in Gaza om de terreur die Israëlische burgers dagelijks ervaren te stoppen.

Als onderdeel van de operatie heeft Israëls Veiligheidskabinet ingestemd met het oproepen van 40.000 reservisten en voert de Israëlische luchtmacht intensieve luchtaanvallen uit op doelen in Gaza.

Inmiddels vliegen de beelden van slachtoffers in Gaza de wereld weer over, net als tijdens Cast Lead, en in november 2012 tijdens “Operatie Wolkkolom”. Maar net als toen worden de burgers, waaronder kinderen en vrouwen, in Gaza weer door de leiders van de doodscultuur aangespoord om als menselijk schild te dienen door op daken van huizen plaats te nemen die Israël heeft aangeduid te zullen bombarderen of voor gebouwen te gaan staan waar raketten en ander wapentuig liggen opgeslagen. Geen wonder dus dat er burgerslachtoffers vallen. In deze video roept Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri vrijwilligers op zich als menselijk schild aan te melden.

Inmiddels barst in de uiterst bedenkelijke wereld van de Verenigde Naties, waar dwazen rechtspreken, de propagandaoorlog tegen Israël weer in volle hevigheid los. De anti-Israël goeroes op het VN-podium beschuldigen de Joodse staat van ‘onbeheerste agressie’, ’monsterachtige moordpartijen’ ’massaslachtingen’ en ‘misdaden tegen de menselijkheid’. Een heel leger van door haat gedrogeerde antisemitische breinen krijgt van de media weer volop de ruimte het publiek te trakteren op ranzige en ordinaire leugens. Niet dat al die schreeuwers zich in werkelijkheid echt druk maken om de dood van vrouwen en kinderen in Gaza, want dat doen ze ook niet wanneer onder meer de barbaren van ISIS de meest gruwelijke moordpartijen plegen in Syrië en Irak of zelfmoordenaars op andere plaatsen onschuldige burgers de dood injagen. Pas wanneer Israël erbij betrokken is, komen de Israël-haters, antisemieten en fascisten met hun ranzige kreten te voorschijn. Hun enige doel is het imago van de staat Israël te beschadigen.

Ook viert de anti-Israëlische propaganda weer hoogtij in de media en op sommige televisiekanalen. Diverse tv-zenders maken zich opnieuw schuldig aan het verspreiden van gefabriceerde beelden uit Gaza. De BBC meldt dat sommige beelden die de wereldburger te zien krijgt niets met de huidige situatie in Gaza van doen hebben, maar gaan over gebeurtenissen uit 2009 of 2012 en zelfs over verwoestingen in Syrië. Dit soort valse berichtgeving heeft Israël door de jaren heen al heel wat schade berokkend, want miljoenen mensen worden hiermee structureel op het verkeerde been gezet.

Screenshot_49

Pamflet met de oproep dienst te doen als menselijk schild

De verdwaasde wereldleiders blijven maar roepen dat Israël de ellende over zichzelf heeft af geroepen, omdat men de Israëlische regering verantwoordelijk acht voor het mislukken van het vredesoverleg met Abu Mazen en trawanten. Alsof er verder in het Midden-Oosten niets aan de hand is, blijven ze hun aandacht richten op Israël en blijven ze Israël beschuldigen van bezetting van Palestijns land. Er is geen sprake van door Israël bezet Palestijns land en het gaat de “Bende van Ramallah” en de doodscultuur in Gaza helemaal niet om land. Wat hen drijft, is de haat tegen het Joodse volk en de God van Israël. Hun enige doelstelling is de staat Israël van de wereldkaart te verwijderen en het Joodse volk te vernietigen. En de wereldleiders collaboreren schaamteloos met ze, net als de kerk die claimt in de plaats van Israël gekomen te zijn.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

30 reacties op Het regent weer raketten op Israël

 1. dgneree zegt:

  En zo is het precies. Een uiterst gevaarlijke en ontvlambare situatie, die door het westen en de omringende landen actief wordt bevorderd.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Israel, good luck David!!

  Like

 3. Shalom… I am a Jew!!!
  Ik ben een geestelijke Jood.
  Omdat ik de God van de
  Joden aanbid, JHWH.
  Ik aanbid niet de God
  van de christenen.
  Omdat die een drie-eenheid
  (JHWH, Jezus en de Heilige
  Geest) aanbidden.
  En katholieken aanbidden
  de Heilige Maria, de Moeder
  Gods,
  Moslims aanbidden Allah,
  de personificatie van Satan.
  Ik aanbid alleen de Vader
  van Christus.

  Like

  • Louk Broug zegt:

   Geachte heer Jack de terribele,
   Als katholiek kan ik u mededelen dat de Kerk de heilige maagd Maria, de moeder Gods, niet aanbidt. Zij vereert haar en ik zou zeggen meer dan terecht, want zij is de moeder van haar zoon, onze, mijn en uw Heer, Jezus Christus, de zoon van God.
   In het Wees gegroet bijvoorbeeld, vragen wij haar als kinderen aan een echte moeder voor en met ons zondaars te bidden tot haar en onze God, Die grote dingen aan haar heeft gedaan en ze profeteert dat alle geslachten haar daarom zalig zullen prijzen, zie het begin van het Lukasevangelie.
   Alle geslachten zullen haar prijzen om die waardigheid haar door God verleend om moeder van de Verlosser te worden, voorwaar niet niets, heer Jack…, en ik doe van ganser harte met die zaligprijzing mede.
   Over het geweldige mysterie van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest zullen we elkaar met uw welnemen een volgend keer onderhouden.
   De God van Israël is de God van Christus en in Hem dus van de christenen.
   Voor nu in het gebed van Jezus, het Onze Vader, hopelijk verenigd, groet ik u hartelijk,
   Louk Broug

   Like

   • Jan zegt:

    Als Maria maagd zou zijn geweest, maar toch zwanger, zou zij van overspel zijn verdacht en gestenigd. Daarin was men in die tijd ook best makkelijk.
    Overigens, Lucas 1:28 zegt niets over maagd zijn, noch over zwanger worden zonder tussenkomst van Jozef. Ook Lucas 1:42 zegt dit niet, dat heeft de katholiek kerk er van gemaakt.

    “ze profeteert dat alle geslachten haar daarom zalig zullen prijzen, zie het begin van het Lukasevangelie”
    O ja? Alle ‘evangelisten’ gaan verketteren de Farizeeërs en Sadduceeërs (Joden) en gebruiken hiervoor de woorden van Jezus en deze zijn niet bepaald niet vleiend te noemen, als ik het even zacht mag uitdrukken, maar de toon van de gemeenschap die zich Christenen noemt is inmiddels wel gezet en het is een toon die tot de huidige dag doorgaat. Een Christelijke kerk die nota bene 100% debet is aan het Joodse volk maar een kerk die niet te beroerd is ruim 2000 jaar later nog steeds Joden en Israël verkettert en hen dit ieder moment weer laat voelen. Daarin zit iets behoorlijk schizofreens en daarom is de paus een lomperik toen hij bij een gedeelte van de zogenaamde muur stond. Toen verscheen de farizeeër in beeld in de huidige betekenis.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Louk Broug. Zo is het. En ik houd niet van mensen die vrouwen discrimineren.

    Like

   • Beste Louk, ik ben een diepgelovig mens en u ook neem ik aan. Toch vereer ik geen dode vrouw (Maria). Ik bid niet voor de doden. Daar zie ik het nut niet van in. Dood is dood! Ik aanbid alleen de levende God (JHWH). Ik aanbid geen Jezus. Ik denk dat Jezus nog steeds op de aarde rond loopt met een andere naam. Omdat ie één rib meer heeft dan iedere andere man. Omdat ie de tweede Adam is. De tweede mens. Zo wordt ie ook genoemd in de bijbel. En dat ie 2014 jaar oud is. Dat ie de Bruidegom en het Lam is. Mijn plan is om samen met mijn tweelingbroer met onze fantome vrouwen te trouwen voor eeuwig en om dan op onze Bruiloft Alice Cooper, de Amerikaanse zanger, uit te nodigen!!!

    Like

 4. Het lijkt er op dat alle wereldleiders en regeringen geen geweten meer hebben,inclusief alle media;ze berichten eenzijdig en manipulatief;en de bevolking trapt er in en staat met hun oordeel klaar.Hoe,in vredesnaam,kan iemand in deze tijd van internet,nog onwetend zijn?En zich bovendien achter een terroristische organisatie scharen?

  Like

  • Jan zegt:

   Israel Under Attack, Obama Remains Silent
   http://blogs.cfr.org/abrams/2014/07/10/israel-under-attack-obama-remains-silent/

   De Gek gaat het slechts om totale vernietiging van Israël en Amerika en voor dat laatste hoeft men slechts te kijken wat aan de grens met Mexico gaande is. De VS worden overspoeld door illegalen, moordenaars, terroristen, gangsters die ook nog eens actief met bussen over de staten worden verspreid.
   (en de eerste besmettelijke ziekte, schurft, hebben diverse Amerikanen al opgelopen)

   Like

  • Cathja zegt:

   Als je een antisemiet bent en een Israël-hater WIL je alleen maar kwaad horen over Israël en de Joden. Het is al vele eeuwen zo, en het zal doorgaan tot in de eindtijd.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Cathja zegt:
    11 juli 2014 om 08:01

    Als je een antisemiet bent en een Israël-hater WIL je alleen maar kwaad horen over Israël en de Joden………………..

    Klopt. Want ook al weten ze dat de ‘palestijnen’ hun eigen kinderen vermoorden om medelijden van de wereld te willen krijgen en dat hamas de ‘palestijnen’ als levend schild gebruiken, maar het maakt hen niet uit.
    Ze haten de Joden en vinden daarom alles goed wat hamas doet, hoe onrechtvaardig of vuil het ook is.
    Ze geven hun haat voor Joden voorrang boven de walgelijke praktijken van hamas.
    En dat de ‘palestijnen’ hun kinderen als bommen gebruiken, nemen ze voor lief.

    Like

 5. Pingback: Het regent weer raketten op Israël | De Vrije Chroniqueurs

 6. windwens zegt:

  Telkens weer steekt het de kop op. Terreur tegen joden als een aan eengesloten klaagzang tegen joden dat ze ongewenst en ondergeschikt zijn aan de rest van de wereld. Bij elk bericht vraag ik me weer af, met welk belang een Met welk doel moeten joden van de aarde gewist worden. Welke suffe etterende journalist kan mij vertellen wat het belang is om de joden uit te moorden. Het is maar goed dat zij nooit opgeven en zich niet weer naar de slacht bank laten leiden door wie dan ook.

  Like

  • Willie zegt:

   Windwens ”Bij elk bericht vraag ik me weer af, met welk belang een Met welk doel moeten joden van de aarde gewist worden. Welke suffe etterende journalist kan mij vertellen wat het belang is om de joden uit te moorden”
   Hier om ???? Lees maar : http://the-red-thread.net/origin-of-the-races.html
   1) Caucasoid, or the WHITE races, descend from the Anunnaki, of the planet Hibiru [some say Nibiru], including the Elohiym godhead. And yes, the ancient, original Israelites actually descend from the Elohiym royal family.

   Like

 7. Philippine zegt:

  Grote dank aan Franklin ter Horst voor zijn bevlogen woorden en dat hij het heeft aangedurfd om de aanhangers van de Vervangings-Theologie collaborateurs te noemen.

  Like

  • Jan zegt:

   Ik denk dan ook niet dat Ter Horst bij Ben Kok geliefd is want die houdt er een zelfde knetteridee op na.

   Like

  • reageerbuis zegt:

   De vervangingstheorie is met het Tweede Vaticaanse Concilie verleden tijd geworden.

   Like

   • Jan zegt:

    Dus zijn zijn het roerend eens met Maimonides? Ik dacht het niet, want anders zou hij het Christendom niet aanhangen en die beschouwt Jezus als de messias, wat Joden niet doen omdat Jezus niet aan de vereisten van de messias voldeed evenmin als later Bar Kochba, immers de tempel is nog steeds niet herbouwd om één punt te noemen
    26. And I will form a covenant of peace for them, an everlasting covenant shall be with them; and I will establish them and I will multiply them, and I will place My Sanctuary in their midst forever.
    http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/16135

    Een paar andere:
    Er zou vrede moeten zijn, maar die is er niet:
    4. And he shall judge between the nations and reprove many peoples, and they shall beat their swords into plowshares and their spears into pruning hooks; nation shall not lift the sword against nation, neither shall they learn war anymore.
    http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/15933

    Jezus was geen groot en sterk leider, bracht de Joden niet terug naar hun land:
    5. Fear not for I am with you; from the east I will bring your seed, and from the west I will gather you.
    6. I will say to the north, “Give,” and to the south, “Do not refrain”; bring My sons from afar and My daughters from the end of the earth.”
    http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/15974

    De paus kan het niet verdragen dat Israël het centrum is van de profetieën in de Tenach. Dat moest Israël tijdens zijn laatste bezoek nog eens weer ingewreven worden want zo lomp is hij dan weer wel.
    Overigens, de paus zou er goed aan doen om ‘zijn’ OT Tenach te noemen en het Christelijke NT, Bijbel van de Christen noemen of iets dergelijks, want zolang men door blijft gaan de Tenach OT te noemen weet ik hoe de kaarten in Rome zijn geschud.

    Like

 8. lucky bee zegt:

  Wat is Mahmoud Abbas toch voor een aardige kerel alweer cadeautjes voor de Israeli’s?

  Like

 9. breget zegt:

  Deze Islamitiche Amerkaanse President ls de clown van deze eeuw met in zijn kielzog Nederland men kan zich wel eens als burger gaan afvragen wat voor kneuzen ze hebben gekozen als regering , terwijl juist diegene die het gevaar wat op ons afkomt al jaren heeft voorspelt aan de zijlijn wordt gezet , Uit de slaap toestanden van Nederland (Europa)gekozenen kan men de derdse Wereld oorlog verwachten .

  Like

 10. Cathja zegt:

  Het is duidelijk: Israël moet reageren op de niet afnemende beschietingen. Obama moet zich er buiten houden, want ik ben het helemaal eens met wat er in dit artikel staat: hij maakt zich ook niet druk om de toespraken -met weinig fraaie inhoud- van Hamas. Omdat de moslims dikke vrienden zijn met de president van Amerika, wil hij de schade voor hen zoveel mogelijk beperken, en vraagt Israël om terughoudendheid.
  Hij kan de pot op! Israël komt op voor zijn burgers! Zo hoort het ook.

  Shalom Israël!

  Like

 11. Jan zegt:

  De IDF dient nu de gehele Gazastrook met de grond gelijk te maken, zodat het een zandvlakte is waarin geen CSI-team nog is geïnteresseerd, aangezien de eerste raket vanuit Libanon door Hezbollah op Israël is afgeschoten. Heel Zuid-Libanon had al lang met de grond gelijk gemaakt moeten worden. Dit zijn nu de gevolgen van luisteren naar links volk, je vijand voeden en aardig gevonden worden. Je dient je vijand te doden.

  Katyusha Rocket Fired on Northern Israel from Lebanon
  As the rocket fire from Gaza terrorists continues to pelt southern and central Israel, a new front appears to have opened Friday morning as a Katyusha rocket was fired on the northern tip of Israel, north of Kiryat Shmona.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182778#.U79y0cb2Ygk

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De westerse wereldleiders, de PLOERTEN- zoals de muzelman Obama, Cameron, Hollande- voeren de agenda uit van de NWO. De bedoeling is de vernietiging van de mensheid op grote schaal, waarna alleen een bepaald aantal mensen, 500 miljoen, nog de aarde mag bevolken.
  Voor deze SCHOFTEN is Israël een doorn in het oog, en daarom stellen ze zich vijandig op tegen het dappere Israël. Voor de PLOERTEN is de ISLAM, het middel om hun doel te bereiken! Verder respect voor het artikel van Franklin ter Horst!

  Like

 13. Jan zegt:

  Hamas geeft opdracht aan bewoners van Gaza om in de bombardementen door de IDF te sterven

  Hamas Orders Civilians to Die in Israeli Airstrikes
  Hamas’ Interior Ministry has ordered residents of the Gaza Strip to remain in their houses if they are about to be bombed by the Israelis, a move that effectively turns citizens into human shields and is intentionally meant to boost the casualty rate, according to a copy of the order published by Hamas.
  http://freebeacon.com/national-security/hamas-orders-civilians-to-die-in-israeli-airstrikes/

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  De onterechte verontwaardiging is nu toch al jaren bezig, wat kan Israël dat nu nog schelen, veeg het hele gebied maar schoon. En als men dan klaar is kan Israel net als al die leugenaars van wereldleiders gewoon zeggen, tja sommige dingen Hadden we misschien anders kunnen doen. JOBE DONE !!!!

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Mij was de Ring van Vuur bekend. Een algemeen bekend aards product. Thans is daaraan toe te voegen de Groene Revolutie rondom het mediterrane islamgebied. Hoe groen is de islam groen? Zelfs hun moordende jihad vlag had niet zwart maar bloedrood moeten zijn Zeg maar een Ring van Bloed.
  Israël, omringd met de zwarte vaandeldragers en in de steek gelaten door oliehunkerende VN geassocieerden staten, stoppen de kop in het zand.
  Wij zullen t.z.t. na Israël deze houding heel duur moeten betalen.
  Hoewel we op deze site ermee bekend zijn:
  Opmerkelijk hoe mensen nog de Palestijnen en Hamas verdedigen, waar de meerderheid van de Palestijnen op stemt.
  Hamas is een neonazi organisatie die een tweede Holocaust wil.
  http://filantropius.wordpress.com/2014/04/05/israel-kiest-voor-zichzelf/comment-page-1/#comment-1914

  Like

 16. Jean zegt:

  Als we een zaak goed meten onthouden na het lezen van diverse blogs en kranten over heel de wereld a.g. het enorm stijgend barbarisme dan is dat toch wel “nu starten met de uitroeiing van die vuile perverse barbaarse smeerlapperij islam genaamd”, ik moet nog maar een moslim op afstand zien en de bloeddruk stijgt spectaculair en de walging nog erger.
  Ik wil NERGENS geconfronteerd worden met die barbaren en zeker niet op publieke functies.

  Like

 17. Jan zegt:

  Khaled Meshaal: “De oorlog werd ons opgedrongen, Joden vroegen ons er om”

  Al Jazeera met jammerende en klagende stem en stemmig deuntje op de achtergrond. Let op de leugens van de vrouw die de tekst spreekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s