Islam: veroveringsideologie

 

Screenshot_26“Ze zijn nooit gekomen om met ons samen te leven. Ze kwamen om te veroveren en te domineren. Stop de islamisering van onze landen. Zeg nee tegen de islam!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Islam: veroveringsideologie

 1. Auke zegt:

  Klopt en wij hebben niets om er tegen in te brengen, omdat de meeste mensen nog steeds opgevoed zijn met het idee dat alle religies gelijk zijn, dat er wel iets is maar wat . dat weten we niet en dat alle culturen gelijk zijn, behalve die van de witte blanke man, want die is per definitie fout. Dus geef je de vijand alle gelegenheid om ons kapot te maken en murf. Ik denk dat het niet lang zal duren voor het westen geïslamiseerd is en de weinige echte christenen die er zijn onthoofd zullen worden omdat zij de satan nooit zullen erkennen.

  Like

  • catharina zegt:

   Waar Europa al 30 jaar moslimextremisme heeft ondersteund door het te gedogen (immers de moslimbroeders waren in eigen contreien niet welkom maar in Europa wel en zie hoe Khomeiny zijn terugkeer rustig vanuit Europa en met Franse hulp, organiseerde) heeft het ook nog meegewerkt aan het wegjagen van de laatste christenen in het mdiden-oosten. Maar wel een grote mond opzetten in Oekraine….

   Like

 2. Jade zegt:

  Zo is het, en helaas niet anders…
  Mooi dat dit nog gezegd kan worden op internet.
  Hulde voor E.J. Bron + aanhang.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dit zijn mooie posters om overal tegenaan te plakken. Oh, wat zal er dan een deining ontstaan onder het moslimvolk!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat doet en zegt ons soort mensen immers al lang! Maar wat wij ook doen of zeggen, té veel anderen willen er nog steeds NIET aan en blijven beweren, dat wij aan discriminatie en haatzaaien doen.
  Of ze dan zelf zo close zijn met moslims? Welnee, vaak helemaal niet! Maar ze WILLEN het idee blijven houden, dat ze zelf zo goed bezig zijn.
  En voor de rest gokken ze er dan maar op, dat het niet zo’n vaart loopt. Want dat is het: Er op gokken!
  De pest is, dat ze het tot op heden niet genoeg aan den lijve ondervinden. Alhoewel, hoe ver moet het dan komen, vraat men zich af: In GB en zeker in Scandinavië ondervinden ze het intussen wèl aan den lijve en nóg pikken ze dat in té grote getale.
  Tja…..Als de Sharia metterdaad wordt ingevoerd, heb je kans, dat de goedmens langzaam nog eens wakker wordt. Maar dan zal het te laat zijn.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze prent geeft precies aan waar de ISLAM voor staat!

  Like

 6. roger catrysse zegt:

  Een waarheid als een koe. Wij weten het maar de massa helaas niet of wil het niet weten. Ik beklaag mijn klein kinderen

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze kwamen zogenaamd als gastarbeiders………..Alleen hebben ze zich nooit als gast gedragen !!!!!

  Like

 8. Pingback: we mogen niet blijven zwijgen ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 9. Jean zegt:

  Webmaster,
  Ik roep, schreeuw en schrijf het al jaren:
  “Weg met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij uit onze westerse samenleving” de vuiligheid brengt alleen maar ellende en miserie. Het is nu tijd om te beginnen met afvoeren van die barbaren willen we nog een veilige toekomst nalaten resp. overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Wie als westerling niet meewerkt is een lafaard en een verrader en moet dus gestraft worden door het eigen volk.

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Ooit las ik een reactie van iemand die vond, dat diegenen die van mening waren dat wij ‘het nageslacht van de slaven’ geen geld verschuldigd zijn, zich moesten schamen. Het ontbrak deze mensen aan empathie, aan schuldgevoelens en aan historisch besef. Want wat wij die ‘slaven’ allemaal aangedaan hebben is verschrikkelijk geweest. We moesten ons diep schamen en onze verplichtingen aan hen (een zak geld aan hen geven) nakomen.

  Veel mensen verdrinken in misplaatste schuldgevoelens.
  Niet alleen als het om de slavernij gaat, maar ook als het om de ‘zielige’ moslims gaat.
  Zij vinden dat we het aan onszelf te wijten hebben dat de moslims hier de boel komen overnemen………………..dan hadden wij hun landen maar niet moeten koloniseren.

  Tja, en nu doen ze dat bij ons dus,……………… eigen schuld, dikke bult.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat was toch zeker geen reactie op een onderwerp op dít blog, hè?
   Ik kan het me tenminste niet voorstellen.
   Het lijkt me nou echt een reactie van het één of andere heilige boontje, i.c. een goedmens,die zwèlgt in zijn/haar overgeërfde collectieve ‘schuldgevoelens’ waarmee hij constant zijn hele omgeving mee tiranniseert om zichzelf maar…..goed te voelen.
   Stoornis in het volwassenwordings-proces, ga ik langzamerhand denken; vooral veel GroenLinksers en D ’66 ‘ers lijken er momenteel last van te hebben.
   Doodziek word je van die pathetische schuldbelijdenaars!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    10 juli 2014 om 12:20

    Dat was toch zeker geen reactie op een onderwerp op dít blog, hè?
    ————————————————————————————————————————
    Nee, dit stond in de telegraaf.
    Als ik zulke reacties lees, dan gaat mijn bloed koken.

    Like

 11. Theodoor zegt:

  De poster geeft de keiharde waarheid weer.
  Zolang het westen nog olie en gas koopt van deze barbaren zal de succesvolle poging tot overheersing doorgaan.
  In het westen wordt onder de noemer “groen en duurzaam” allerlei dure aanpassingen geregeld maar over duurzame niet Islamitische olie en gas meer gebruiken hoor je de linkse idioten nooit over.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Verkracht en vermoord.
  Al 1400 jaar één van de geliefde bezigheden van de islam.
  Het zal je vrouw of je dochter maar zijn.
  JIJ zult het vrijwel zeker niet meemaken want JIJ wordt als eerste vermoord.
  Of je moet een sadistische pervert treffen die er genoegen in schept om je vrouw en je dochter te verkrachten en vermoorden terwijl jij toekijkt.
  Als extra pretje zal hij daarna jou je ogen uitsteken voordat hij je onthooft.
  Hierbij zal hij vele malen Allah Akbar roepen omdat Allah hem dit pleziertje gunt.
  Probeer dat maar eens te visualiseren en vraag je daarna af waarom je nog niets gedaan hebt om de invloed van de islam te keren.
  WIJ zijn niet zo van verkrachten en vermoorden dus ligt een grootscheepse REMIGRATIE het meest voor de hand. Wanneer gaan we daarmee beginnen?

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  De tekst op de afbeelding is de waarheid. Zelfs de snottebel van de buren zegt, “wij zijn hier de baas ” Aai dan hebben ze aan mij een hele slechte, ik buig niet, al 5 jaar niet.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Tien jaar geleden kalkten Moslim jongeren op de muur van een kerk in Veghel; Wij zijn voortaan hier de baas. Compleet met Moslim symbolen op die muur…..Ze kozen dus een kerkmuur uit ! En dan is Veghel maar een dorp. Laat staan wat er nu al gebeurt in grotere steden waar de ellende altijd eerst begint.

   Like

 14. Tempelier:klopt maak ik ook vaak mee!En die wijven>Heb ik geen medelijden mee,zijn zo agressief als de pest!Als mijn buurvrouw iets niet zint,komt ze schreeuwend met wijd open gesperde wapperende armen naar me toegerend.Tot nu toe hielp het om een stap vooruit te doen en te zeggen :kom maar,ik zit er op te wachten!Dan stapt dat loeder terug.Maar wat moet iemand die bang is?Ze deugen niet ,al niet vanaf dat ze lopen kunnen,van jong tot oud;remigratie is hoogst noodzakelijk!En dan niet alleen van de ergste gevallen,maar van alles,geen uitgezonderd!Zonder behoud van onvermijdelijke uitkering en NL paspoort!Als je hier al niet kapot gaat aan de armoe,ga je wel kapot aan de stress die 24/7 aanwezig is,omdat je nu eenmaal in zo,n verkrachte wijk woont en er niet uit kunt!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  En het ergste is nog, dat de STOMME KIEZER in Nederland daar ook nog aan meewerkt. Want de VERRADERS zitten bij het CDA,VVD,D66,PvdA,CU,SP,GL,50+, en zolang men nog blijft stemmen op deze KLIEK gaat de ISLAMISERING door!!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dat is ook de reden dat we niet op verkiezingen moeten wachten maar via buitenparlementaire actie een verandering afdwingen. Sla de handen ineen en doe wat. Zoals de jeugdigen in het andere kamp naar Syrië trekken om actie te voeren moeten wij die actie hier voeren. Doelen genoeg. De middelen kunnen heel eenvoudig zijn. Zet de knop om dat het allemaal eerst democratisch besloten moet zijn. Vergeet niet dat men in het andere kamp wars is van democratie. Als je dat beseft begrijp je dat voor ons de democratie ook een hinderpaal is.

   Like

 16. Monalisa zegt:

  E J Bron het is je gelukt, wie heeft dat voor je gedaan die s weghaalt

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/213926952/Uitspraken+Jamal+Nouhi+over+homos+en+pedos+bedoeld+om+te+choqueren+en+een+spiegel+voor+te+houden.aspx

  Scarlatti1 • 4 minuten geleden

  ONZIN! TAQUIAH oftewel LIEGEN door een moslim wanneer betrapt en nog niet in de volledige meerderheid! Het is een grote hypocriete bende. Zelf constant homoseksuele relaties opdringen en afdwingen en afgedwongen worden, àls er maar NIET over geprààt wordt! Ik zal het hier even bij houden en niet over het ‘gewone’ verkrachten,stenigen, bestialiteit, ook nog gaan hebben. Deze uitspraken zijn ‘gewoon’ voor de moslim! In de koran staat ook dat homoseksuelen aan de hoogste bomen moeten worden opgehangen, in onze landen gebruiken ze flatgebouwen. Dit soort uitspraken zijn heel GEWOON voor een moslim! Dit is iets waar bij WEGgekeken wordt maar is al heel LANG aan het gebeuren juist en specifiek door moslims! 1!! vd redenen waaròm bijv déze moslim in een politieke partij als de pvda een functie bekleedt en tnt was de pvda de meest voor de hand liggende springplank voor de moslims is iets wat voorgeschreven wordt in de koràn!! Overal dienen de moslims belangrijke invloedrijke plaatsen in te nemen zodat nà de ISLAMITISCHE OVERNAME van ons land en alle andere niet-islamitische landen, alle plaatsen al ingevuld zijn en daardoor de ‘vijandige overname’ gemakkelijker verloopt! WAAROM denk je dat die moslims OVERAL moskeeën bouwen, grote winkelketens, voetbalverenigingen, scholen enz enz enz opkopen?? Niet om dat ze hun geld willen ‘spreiden’ hoor… en hier is de moslim dan, ‘hij was zo goed geïntegreerd niet waar… lees maar eens regelmatig bij het blog EJ. Bron! https://ejbron.wordpress.com/2014/07/10/islam-veroveringsideologie/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s