Stijging van asielzoekers uit Oekraïne – en Afrika

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU bezit een gouden hand om overal voor conflicten te zorgen, twisten aan te wakkeren en oorlogen te ondersteunen. Je moet er toch niet aan denken dat deze ondemocratische bende dit met opzet doet, om Europa met vluchtelingen te overstromen en iedere natie uit te roeien. Zoals al door ons werd voorspeld, is er nu een sterke stijging van Oekraïense vluchtelingen waar te nemen:

Het aantal Oekraïners dat asiel in de EU-landen evenals in Noorwegen en Zwitserland heeft aangevraagd, is dit jaar in de periode van maart tot mei aanzienlijk gestegen. Volgens een persmededeling van “European Asylum Support Office” (EASO) waren het in totaal meer dan 2000. “Was het aantal asielaanvragers de afgelopen 20 jaar gemiddeld ongeveer 100 per maand, in de periode tussen maart en mei werden er meer dan 2000 asielaanvragen ingediend”, aldus EASO.

Dit bericht Ria Novosti! Tegelijkertijd kunnen we lezen dat de EUSSR-bons Malmström (kleine foto) van de lidstaten van de EU verlangt  om nog meer vluchtelingen in hun landen toe te laten – en wel niet alleen maar uit Syrië:

Vlak voor de bijeenkomst van de ministers van Binnenlandse Zaken van de EU-landen in Milaan van afgelopen dinsdag zei Malmström tegen “Die Welt”: “Het is dringend noodzakelijk dat de EU-lidstaten zich beter inzetten bij de verhuizing van vluchtelingen uit de vluchtelingenkampen naar Europa. We moeten het aantal verhuizingen elk jaar verhogen.”

Verhogen! Dat hebt u goed gelezen! Ieder denkend mens weet dat de vluchtelingenkampen dan des te sneller weer zullen volstromen. Wil deze stomme EU-koe een miljard Afrikanen opnemen? Hoe eerder de EUSSR in elkaar stort, des te beter voor iedereen!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Oekraïne, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Stijging van asielzoekers uit Oekraïne – en Afrika

 1. Lis zegt:

  Wil die stomme koe dat? Ja, dat wil die stomme koe. Om er maar even een godwinnetje tegenaan te gooien: die stomme koe weet precies waar ze mee bezig is, namelijk het uitroeien van de oorspronkelijke bevolking. Een soort van Eichmann in het kwadraat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lis: 15.55. uur. Precies Lis. Deze RODE SMERIGE TAKKENHEKS, is net als de rest van de RODEN in Brussel erop uit, om ons totaal kapot te maken. En dan ook nog wetende, dat hier in Nederland, de politiek van “links tot rechts”, ermee akkoord gaan. Behalve van de PVV, kunnen we van dit politieke zooitje NIETS MEER VERWACHTEN! WEG MET ONS, zeggen deze KLOOTZAKKEN in wezen. Ik wacht op de dag, dat we massaal optrekken met PEK en VEREN naar de RODEN in BRUSSEL, en de VERRADERS in DEN HAAG!

   Like

   • Willie zegt:

    Tom, pffff, alleen maar pek & veren ?? Je zal wel met wat beters op de proppen mogen komen , anders schieten hun akolieten op je kl… en jij RIP

    Like

   • Driek zegt:

    We blijven ons opwinden meneer Hendrix, maar het helpt allemaal niets, het is onbegrijpelijk dat zo’n vrouw dergelijke idioterieën kan lanceren, zonder dat iemand tegengas geeft, en ik zie de dag nog niet aanbreken dat we massaal optrekken naar de Roden in Brussel. Ik ben er van overtuigd dat dit een groot plan is, want geen zinnig mens kan verlangen dat we nog meer vluchtelingen opnemen, we zijn vol. Ik zie ineens wel erg veel hoofddoeken, zojuist in het Kruidvat te Amstelveen, een jong meisje, helemaal ingepakt in een doek, achter de kassa. Ik vind het een ergernis om te zien, maar ik heb er geen enkel verweer tegen, want ik moet toch die spullen hebben, en in de andere Kruidvat staat er ook eentje, en bij de Lidll waar ik mijn voedsel koop, zitten ze ook achter de kassa. Ik moet mij er maar in schikken, want om me iedere keer op te winden, ik krijg anders nog eens een beroerte van dat rot volk, ik hoop dat er eens een keer een opstand uitbreekt, al die haatbunkers in de fik steken, weg ermee.

    Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Regeringen kunnen haar aanwijzingen naast zich neerleggen en doen wat voor het land nodig is.
  Elke dag verlang ik naar een nee tegen die regelnichten maar het lijkt wel of het alleen heersers zijn. Misschien komt de niet zo wijze Malmstrom dan wel met haar leger om ons op ons nummer te zetten.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ja, die ”stomme EU-koe’ wil heel Afrika importeren, samen met allerlei smerige dodelijke ziektes die de ‘vluchtelingen’ bij zich dragen.
  Alleen logistiek gezien al, is het onmogelijk om zoveel volk in bijv. Nederland (dat al veel en veel te vol is) te proppen. En hoe moeten we in vredesnaam het levensonderhoud van al die lui bekostigen?!

  Like

  • Willie zegt:

   Zien jullie nu echt niet in dat ”men” Afrika geheel wil ontvolken ??? Bedoeling is imo dat zij er zelf willen gaan zitten en wij uitgeroeid worden door die originele bosapen

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Willie 10 juli 2014 om 19:41

    Kunnen WA en Max ook weer een huisje gaan kopen in Mozambique, op hun ‘geliefde continent’!

    Like

   • Willie zegt:

    Tistochwat, ooit die 2012 gezien?? Einde: men nadert Afrika wat t enige nog bewoonbare continent is ,denk nu verder :wat weten ”zij” wat wij niet weten?? Ooit al eens aan dit scenario gedacht ?

    Like

 4. koloth zegt:

  Het is voor de mensheid wereldwijd beter dat de gehele EU organisatie verdwijnt op de een of ander manier. (vrijwilligers graag, die dit klusje op willen knappen. Ik heb geen tijd)

  Like

 5. windwens zegt:

  Het is toch om hopeloos van te worden, hoe hoog gaan we in de lucht bouwen om iedereen weg te stouwen in dit land. Al we het eens met een muizenkooi gaan vergelijken dan kan er nog een hele vreemde uitkomst uit komen.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Europa heeft een gouden hand….Beter gezegd: -een VER-DER-FE-LIJKE hand-. “De mattenklopper holt al achter ons continent aan”. Instorting is heel nabij, het gevolg van een te lang actief zijnd WAN-BELEID op politiek-maatschappelijk niveau. En dit WERELD-WIJD….”Alleen Israel houdt zich staande; dankzij de Beschermende Hand”. Overigens een grondoffensief in Israel gaat realiteit worden…Goodbye Palestine

  Like

 7. Igor zegt:

  Dat wijf is echt van de pot gepleurd!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Vluchtelingen uit de Oekraine vind ik minder erg als die uit Noord Afrika.Ze hebben de Jihad in hun zak.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Doet niets af aan het gegeven Vol=Vol.

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Nou ik weet niet hoe ik dat plaatje over de Oekraine moet interpreteren, maar volgens mij lopen daar toch een aantal kopvodden tussen. Voorspelt ook niet veel goeds.

   Like

   • Igor zegt:

    De enige islamisten welke in Oekraïne leven, zijn de Tataren van de Krim, en die wonen nu dus in Rusland, dus Oekraïne is moslimvrij, echter niet fascismevrij gezien de door een EU staatsgreep aan het bewind gekomen fascisten van PraviiSektor en Svoboda en dat zijn dezelfde categorie vrienden van de EU zoals de moslims.
    De EU wordt geregeerd door ongekozen ondemocratische socialisten/communisten/islamisten, dus in Brussel zit het weg met ons vullis.

    Like

 9. bigljohn zegt:

  Zoals ik al zovele keren zei; Compleet Afrika is naar ons onderweg. Met alle gevolgen van dien. Islam, Jihad, zware criminaliteit, drugs syndicaten…..

  Like

 10. Tempelier. zegt:

  Waarschijnlijk hier geboren, en compleet verziekt door het haat boek en opvoeding, zo malle instroom (malmström) nog meer van zulke F*ckers. http://www.omroepbrabant.nl/?news/213912662/PvdA+Breda+zet+Jamal+Nouhi+uit+de+partij+na+omstreden+uitspraken+over+homo-+en+pedoseksuelen.aspx

  Like

 11. De Eu is welbewust bezig ons te vernietigen en moet een halt worden toegeroepen!Wij kunnen niet heel Afrika hier herbergen,maar volgens die teef van Malmstrom dus wel!Dat wijf moeten ze echt een week opsluiten tussen 100 hitsige mohammedanen!Kon een zus van Hitler zijn!En de regeringen gaan daar niet tegen in;dus zijn ze voor mij nog erger dan nsb,ers!

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Ik ben er van overtuigd dat het met Hitler nooit zo ver zou zijn gekomen Europa had waarschijnlijk moslim vrij geweest

   Like

   • Driek zegt:

    roger catrysse zegt: Ik ben er van overtuigd dat het met Hitler nooit zo ver zou zijn gekomen Europa had waarschijnlijk moslim vrij geweest.

    Wat een idiote reactie van u, roger catrysse, nou, met Hitler waren we helemaal Joden vrij geweest. Bent u echt zo dom? Ga gauw eens een boek lezen over de Tweede Wereldoorlog. Ik heb die oorlog aan den lijve ondervonden, dus ik weet waarover ik het heb.

    Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  Hoeveel bewijs heeft men nog nodig om te kunnen beoordelen dat brussel en co genoicide aan ’t plegen zijn op de inheemse bevolking?!
  Hoe is het toch mogelijk dat er geen politici is die dat gestoorde mens tegenhoudt of stopt?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Daiyu-ninja: 19.50. uur, op 10/7. U zegt: “Hoe is het toch mogelijk dat er geen politici is (zijn), die dat gestoorde mens tegenhouden of stoppen”. Nou, dat zit zo beste Daiyu, deze LAFFE KLIEK van links tot rechts, zitten MEE IN HET COMPLOT! Voorop de RODEN natuurlijk!

   Like

 13. Jean zegt:

  Wordt het niet hoogtijd dat Zweeds kutwijf te laten interneren? Dat wijf zit blijkbaar met veel problemen…of heeft ergens veel te kort van….?

  Like

 14. zrast zegt:

  Ik heb deze email gestuurd vanavond naar aanleiding van het journaal van vanavond.

  Geachte, we zijn het onderhand gewend van het journaal maar ik wil toch de waarheid vertellen. In Oost Oekraine zijn volgens uw journalist op het journaal in met name de grote stad Donetsk veel mensen die bij Oekraine willen horen, dan is mijn vraag: waarom vragen er op het moment zoveel mensen asiel aan in Rusland? Mijn vrouw is Oekraiense, ze heeft vele bekenden in de stad, hoogopgeleid en ze willen niets met het fascistisch, door een staatsgreep aan de macht gekomen junta te maken hebben.Er worden gewone mensen vermoord. Vergeet niet dat er gewone mensen worden vermoord door hun “eigen” leger. In Oost Oekraine hebben we te maken met ongeveer 120 nationaliteiten, 9 van de 10 mensen willen niets te maken hebben met de bloeddorstige fascisten in Kiev!
  Wij vinden het niet normaal dat u een niet bestaande werkelijkheid schetst op het journaal.

  Met vriendelijke groet,
  Familie……………….

  Like

  • Jade zegt:

   Aardig geprobeerd, maar het zal waarschijnlijk weinig uithalen…
   Dit vanwege het spreekwoord: “Wiens brood men eet, diens taal men spreekt.”

   Like

  • Igor zegt:

   Ik onderschrijf je brief aan die rode NPO ten volle, ook mijn vrouw is een hoogopgeleide geboren Oekraïense, echter nu al jaren Nederlandse.
   Helaas @ZRAST de leugen regeert nog steeds in Hilversum op bevel van hun broodheren VVD/PvdA/CDA/D66/CU/50+/SP.
   Je zou voor de aardigheid eens moeten weten, in wat voor buurten en huizen deze sociale presentatoren wonen.

   Like

 15. tjonge zegt:

  heb je die kop van mallestroom wel eens goed bekeken ? die is vroeger zo vaak gepest, en DIT is haar eeuwige wraak !!!!
  tijd om dat mens de adem te benemen….

  Like

 16. Daiyu-ninja zegt:

  Bovenstaande is niet de reactie die ik wilde plaatsen, heb per ongeluk, toen ik wat filmpjes zat te kijken, op verzenden geklikt.
  Dit wilde ik plaatsen:
  De bende van Chucky ‘de brussel misdadigers en co’ veroorzaken moedwillig overal chaos met het doel om iedereen hier binnen te kunnen laten onder het mom: het zijn vluchtelingen en die moet je helpen.
  En wat zeggen ze tegen die zogenaamde vluchtelingen?
  Kom maar naar Nederland, dan krijgen jullie een huis en geld voor de inrichting, gratis zorg en overal een abbonnement op. Het kost jullie niets.
  Nee, wees niet bang lieverds, jullie hoeven NIET te werken, dat doen die stomme Nederlander voor jullie.
  Wij zullen ervoor zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken. Tot aan jullie dood worden jullie door het Nederlandse volk onderhouden en verzorgt. Fijn, he?
  Als jullie iets nodig hebben, laat het ons dan onmiddellijk weten, dan zullen we het loon van het Nederlandse klootjesvolk wat extra afromen.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja: 21.24. uur. Met de vrolijke medewerking van VVD,CDA,PvdA en D66!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   om Hendrix zegt:
   10 juli 2014 om 22:47

   Helemaal juist, Tom. Zij zijn schuldig aan de chaos in Nederland en aan de discriminatie van het Nederlandse volk.
   Ze plukken de hardwerkende burgers kaal om hun vieze praktijken te kunnen voortzetten……………de genoicide en culturele moord op de Nederlanders.

   Like

 18. jaantje zegt:

  Het houd niet op niet vandaag en al helemaal niet vanzelf.
  Nederland is te passief we zijn in de boeien geslagen door allerlei contracten en verdragen.
  Word toch hoog tijd de boel bij te stellen.

  Like

 19. sprx zegt:

  Zo gaan Marokkanen om met ongewenste immigratie:

  @sprx

  Kijk hier eens:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/11/marokko-gevechten-tussen-afrikaanse-immigranten-en-marokkanen-in-rabat/

  Webmaster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s