De waanzin van Hamas

Screenshot_8

Het is weer los. Israël breidt de operatie in Gaza nog steeds uit. In de rest van de wereld barst de eeuwige discussie weer los. Is Israël heilig of zijn de Palestijnen de mensen voor wie we op moeten komen?

Israël heeft in haar jonge bestaan al de onnodige oorlogen achter de rug. 1948, 1956, 1967 en 1973. In alle oorlogen moest Israël het opnemen tegen een overmacht aan vijanden. Verschillende landen met in totaal miljoenen aan inwoners vielen het kleine strookje grond aan. Israël was de underdog, maar wist op miraculeuze wijzen op te staan uit een welhaast zekere dood.

De afgelopen decennia heeft Israël het stukken rustiger. De meeste Arabische landen hebben zich neergelegd bij de suprematie van Israël. Met pijn in het hart. De realiteit is gewoon dat Israël op dit moment sterker is dan alle Arabische landen bij elkaar. En dat is maar goed ook. Tegelijkertijd heeft Israël niet alleen met kogels en wapens deze vrede afgedwongen. Zo gaf het land de Sinaïwoestijn (met olie) terug aan Egypte om vrede te bewerkstelligen.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Gazastrook, Hamas, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

Een reactie op De waanzin van Hamas

  1. Monalisa zegt:

    E.J. Bron alles wat met een oorlog te maken heeft is waanzin.dus het stuk Gaza maar inlijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s