Deze acht dingen mag u van Brussel niet denken over immigratie

Screenshot_3

Eurocommissaris Cecilia Malmström vindt dat we vooral positief naar migratie moeten klijken

Er bestaan een hoop stereotypes over migratie en asiel. Het wordt tijd om acht van deze misvattingen voor altijd uit de wereld te helpen.

Dat moet althans de Europese Commissie in Brussel hebben gedacht.

Eurocommissaris Cecilia Malmström en Philippe Fargues, directeur van het Migratiebeleidscentrum, presenteerden vrijdag een rapport waarin acht mythes over Europese immigratie onderuit werden gehaald. Hieronder acht dingen die u van Brussel nooit meer mag denken over migranten:

1. We hebben geen migranten nodig: De beroepsbevolking in de EU zal in 2033 met 33 miljoen personen zijn afgenomen. Door de vergrijzing neemt daarnaast de druk op ons welvaartssysteem toe. We hebben dus zowel de handen als de belastinginkomsten van nieuwe migranten nodig.

2. Migranten stelen onze banen: er is een negatieve correlatie tussen werkeloosheid en immigratie. Wie werk zoekt, gaat juist niet naar gebieden waar weinig banen zijn en omgekeerd levert immigratie juist werkgelegenheid op

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, dictatuur, EUSSR, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Deze acht dingen mag u van Brussel niet denken over immigratie

 1. bigljohn zegt:

  Vroeger zaten de idioten in een gesticht. De hedendaagse idioten (o.a. Malmstrom) zijn nu de leidende figuren in de politiek, die hun idioterie als enige waarheid aan ons opleggen. Soortgelijke idioten vinden het bij iedere Nederlandse verkiezingsronde nodig, om links te gaan stemmen. De dag dat het gezonde verstand gaat overheersen ligt helaas nog ver in de toekomst verscholen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 21.07. uur, op 11/7. Deze RODE GRAFHEKS, beste John, is inderdaad volledig GESTOORD, net als iedere RODE heeft ze een verkeerd draaiend gen! En wat de 8 punten betreft, ZE LIEGT, net als de rest VAN DE EUROFIELEN en MOSLIMKONTLIKKERS dat het barst! WIJ MOETEN KAPOT VAN HET MONSTER EUSSR!

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  1. Deze klanten kosten alleen maar geld, voegen niets toe en gaan dat in de toekomst ook niet doen. Hoe denken ze dat te bereiken?
  2. Ja, nou en of dat banen oplevert; in de zieligheidsindustrie.
  3. We hebben op dit moment zat laagopgeleiden; er is n.b. net een wet aangenomen die werkgevers verplicht gehandicapten aan te nemen.
  4. Zie punt 1 en helaas plegen deze mensen een grote aanslag op onze met zorg opgebouwde reserves.
  5. Immigratie stokt innovatie; deze mensen brengen alleen de eigen cultuur mee waar tot op heden nog maar bar weinig uit voortkomt, tenzij ze het hebben over de giga genocide die momenteel door een bepaald clubje uitgevoerd wordt.
  6. Zie punt 5.
  – Helaas ben ik van mening dat dit mede schuld is aan de EU is. Waar denken ze dat al miljarden in moslimlanden en andere dictaturen eigenlijk blijven?
  – De laatste aanpassing van de Conventie stamt uit 2005; tien jaar geleden en oh, wat is de wereld veranderd.
  – Dublin wordt met voeten getreden.
  – Joh.
  7. Zie laatste streepje punt 6 en nee, want deze mensen gaan niet meer weg. Iets met schaamte en gezichtverlies als je terugkeert.
  8. Sprookje. Deze kinderen hebben een haast niet verwerken achterstand. Veelal te wijten aan het feit dat de moedertaal thuis gesproken wordt, met alle gevolgen van dien. Om nog maar niet te spreken over alle andere niet met Nederlandse normen en waarden verbonden zaken, kunnen we blijven stellen dat de multiculturele samenleving compleet mislukt is. Het gaat ook niet beter worden met alle liefkozingen van ons Gutmensch. Het gaat alleen nog maar slechter worden totdat de bom barst.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Claudia M. 21.15. uur, op 11/7. Zo is dat Claudia, U heeft ze alle 8 GOED!

   Like

  • Lis zegt:

   Prachtige analyse, Claudia. Voor zover ik weet, is naar al deze punten ook al genoeg onderzoek gedaan om het ongelijk van deze landverraadster aan te tonen. Dit mens is niet dom, ze is kwaadaardig, duivels.

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is hoog de tijd om de koppen van deze Cecillia Malmstrom en haar vriend Philippe Fargues, door de plee te spoelen. Voor mij part met de hele EU erbij. Wat een griezelige zootje zit daar? Wij hebben te maken met een stelletje verraders die zelfs nog erger 0is dat de regering Vichey van General Petain. Frankrijk moest eerste bezet worden alvorens Phillip Petain heeft zijn verraad gepleegd. Hier zijn er verraders van eigen volk en land dat alles totaal op vrijwillige basis doen. Het enige wat bij ze telt is petro-dollars van de Arabische oliefilantropen

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat die EU misdadigers stikken in hun eigen drek en zeker dat Zweeds kutwijf dat ons opzadelt met ellende en geweld, “Wij hebben de allochtonen niet nodig en wij willen ze ook niet hebben”.

  Like

 5. jans zegt:

  Het economisch model achter immigratie is corrupt.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Laat ik nu steeds de aangegeven verkeerde dingen denken. Ik verdenk mijzelf ervan dat ik het positieve wat deze vrouw aangeeft nooit in mijn hoofd kan krijgen.

  Like

 7. treintrien zegt:

  Zelden zo’n weerzinwekkend zootje newspeak gelezen.
  ’t Lijkt de Koran wel:
  iedere tweede zin spreekt de eerste tegen en de stijl is op zijn zachts gezegd Robijntje (wollig en verbloemend).
  Op zijn GW’s: Dat mens is knettergek!

  Like

 8. Jan zegt:

  Al deze immigranten zijn menselijk kapitaal, zij zijn entrepreneurs van de toekomst die ons moe gestreden, oude en verarmde Europa, verarming en stagnatie veroorzaakt door de conservatieve partijen een nieuwe intellectuele impuls zullen geven, zodat het zal herrijzen als een feniks uit haar as.

  Like

 9. Jan zegt:

  Dit is wat met tienduizenden over de grens met Amerika wordt binnen gelaten om het land te verwoesten:
  http://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2014/07/08/exclusive-unaccompanied-minors-admit-to-being-ms13-gang-members-engaging-in-torture-and-murder-n1859822

  En in Colorado is inmiddels een dodelijke pest uitgebroken
  Deadliest, Rarest Form of Plague Contracted Near Denver
  http://www.bloomberg.com/news/2014-07-11/deadliest-rarest-form-of-plague-contracted-near-denver.html

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Dat wat ze wil is zelfs moord voor de Europeanen.Dat zal ze heel spoedig zelfs ondervinden.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  @Jan
  Hartelijk dank voor de beide – zeer belangrijke ‘linken. De nachtmerrie over de nieuwe vorm van Pest was wel te verwachten. Ongecontroleerde immigratie uit Derde Wereldlanden en open grenzen vormen een natuurlijke ‘hub’ voor de meest gevaarlijke ziektes. Door de eeuwen heen zijn alle vormen van ziektes en epidemieën overgebracht door contact tussen mensen uit andere werelddelen. Toen de kruisvaarders terugkeerden naar Europa hebben ze griezelige ziektes uit het Midden Oosten gebracht. Ziektebeelden die in Europa totaal onbekend waren. De Zwarte Dood werd in 1346, door Venetiaanse schepen, vanuit de Krim, naar Italië gebracht en vandaag naar heel Europa Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Pest_%28ziekte%29#Pestepidemie.C3.ABn_in_het_verleden
  De Europeanen hebben ziektes naar het Amerikaanse continent gebracht die aan miljoenen van mensen het leven hadden gekost (doodgewone griep) en vanuit Zuid Amerika kwamen naar Europa geslachtsziektes zoals Syfilis. http://en.wikipedia.org/wiki/Syphilis#History
  De val van het IJzeren Gordijn in 1989 en de immigratiestroom uit Oost Europa heeft naar West Europa ziektebeelden gebracht die hier allang waren verdwijnen zoals zware vormen van TBC, schurft enz. Neem bijvoorbeeld het geval van Italiaanse soldaten, die tijdens controle van ongewenste “boot immigranten” bij Lampedussa, zijn geïnfecteerd door TBC.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/06/09/minstens-10-italiaanse-soldaten-na-redding-van-vluchtelingen-bij-lampedusa-besmet-met-tbc/

  Het bestaan van de EU, in de huidige vorm, heeft zware nadelige effecten op onze economie, maakt ons arm, begrenst de soevereiniteit van Nederland als een onafhankelijk land en vernietigd langzaam onze persoonlijke vrijheid. Het riskeert direct en indirect ons leven. Kortheidshalve: WIJ MOETEN ER VAN AF.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Helaas zullen er in Duitsland en de rest van Europa steeds meer felle aanvallen gaan plaatsvinden op moskeeën, asielzoekerscentra’s, moslims, asielzoekers, vluchtelingen en linkse bestuurders. Talloze autochtoonse Europeanen beginnen langzamerhand deze hele oncontroleerbare vluchtelingenstroom en ongevraagde azc’s en moskeeën in hun buurt zo zat te worden dat men ook daartegen in opstand komt, zeker na de aanslagen in Barcelona en Marseille.
  Wie hier buitenstaanders namelijk beter behandeld dan de oorspronkelijke bewoners vraagt haast om grote problemen, dat is echt NIET meer tegen te houden door dat tuig in Brussel en al helemaal niet door deze afgrijnselijke EU-heks van een Cecilia Malmström!
  Trouwens aan de webmaster: vind u misschien deze Malmström ook een leijk mens die eigenlijk in haar huis zelf eens een paar honderd “vluchtelingen en asielzoekers” zou mogen opnemen! Als ze daar de grootste ellende mee krijgt dan ga ik hierna juichen van blijdschap!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s