Kort geding Volkert van der G.

Screenshot_11

DEN HAAG –  De moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der G., wil af van de voorwaarden waaraan hij zich moet houden tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating. Hij heeft daarvoor een kort geding aangespannen bij de rechtbank in Den Haag. De man werd begin mei op voorwaarden vrijgelaten. Een woordvoerder van de rechtbank bevestigde het kort geding vrijdag.

Maandag wordt de kwestie behandeld. Premier Mark Rutte wilde er vrijdag niet op reageren. Hij heeft er wel een mening over. Maar omdat de zaak nu onder de rechter is, vindt hij het niet gepast zich ermee te bemoeien. Van der G. wil dat de voorwaarden worden geschorst. Hij moet zich namelijk wekelijks melden bij de reclassering. Het is hem verboden om zich gedurende de periode van voorwaardelijke invrijheidstelling binnen de gemeenten Rotterdam, Hilversum, Den Haag en de woonplaats van nabestaanden en slachtoffer te bevinden. Dit geldt zolang de reclassering dit noodzakelijk vindt. Hij staat ook onder elektronisch toezicht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kort geding Volkert van der G.

 1. koddebeier zegt:

  Hij mag blij zijn dat de bevolking hem toe niet gelijk opgehangen heeft !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie had dat moeten doen? Die Smolders was ook maar in z’n eentje.
   En de volgende die erbij kwam, was volgens mij de ‘Kit.’
   Nou ja, die hangen nu eenmaal niet op, die rekenen ín.
   En zorgen er tegelijk voor, dat anderen het niet doen, dat is hun werk.
   Weet je trouwens wie er eigenlijk opgehangen zou moeten worden? Die rechter met z’n belachelijke vonnis!

   Like

 2. tjonge zegt:

  beetje rechter geeft hem volledige vrijheid, kan die meteen wilders aanpakken, wat zal pegdrol huilen op zijn begrafenis.

  Like

 3. HansFire zegt:

  Sla die KLOOTZAK in elkaar, ik hoop dat ie nooit meer kan spreken, die vuile ETTERBAK, wordt ook tijd dat ie overreden wordt, zijn we gelijk van die vuile viezerik af. Ik gun hem geen leven in. Nu begint hij weer een grote bek te hebben. Ja dat krijg met zo een klote kabinet, en slappe rechters die meestal van D66 huize zijn, kortom ook grote KLOOTZAKKEN.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Als deze akelige klootzak van een Volkert (en dat is hij in mijn ogen beslist ook!) nou eens met een tijdmachine meer dan 80 jaar geleden richting Düsseldorf was gestuurd dan zou hij daar vast niet eens meer levend van zijn teruggekomen! Want was hij daarginder namelijk de Duitse vampiermoordenaar Peter Kürten tegengekomen dan zou het meteen met van der Graaf zijn gedaan! Peter Kürten had Volkert van der Graaf meteen met een ijzeren staaf, hamer of bijl diens schedel ingeslagen of misschien wel 30 messteken toegebracht en eventueel (letterlijk) diens bloed gedronken! En in WO II zou Volkert bij een soortgelijke politieke moord door het Volksgerichtshof onder de nazi-rechter Roland Freisler allang ter dood zijn veroordeeld om aan een vleeshaak te worden opgehangen met een strop van pianosnaar om zijn nek heen!
   Maar wie weet wacht het gore zwijn van een Volkert wel een hele langzame dood in de vorm van een besmettelijke ziekte of een aantal aartsvijanden die hem vast langzaam willen doodmartelen!

   Like

 4. Trucker zegt:

  Vorig jaar of eerder gepend over deze schoft…maar ga men archief niet raadplegen.
  Hoe zou dit kloozatkje reageren als er een ronde opening tegen zijn kop gehouden wordt en hij zijn laaste seconde beleefd.
  Deze linkse multikulle schoft heeft de toekomst van Nederland veranderd op een wijze die naadloos paste in de plannen van wat nu onomkeerbaar is, en toen reeds op kruissnelheid kwam.
  Ik geloof niet in een komplot, ook pakweg de moordenaar van Abraham Lincoln was een solo aktie en er zijn genoeg types die bereid zijn tot moord als hun persoonlijke belangen of inzichten “geschaad” worden.
  Door de moord op Pim Fortuyn was de mogelijkheid om een rechtse regering te vormen getorpedeerd, want zelfs ik als Vlaming weet dat hij premier was geworden en had de toekomst er helemaal anders uitgezien.
  Dat hij ongestoord kan rondlopen bewijst dat velen zich neergelgd hebben bij de overmijdelijkheid die de toekomst vormt van eurabia en dat is een slagveld.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor één keer, Trucker, ben ik het roerend met U eens, want ik geloof evenmin in een complot. Iets, waarvan ik sterk vermoed, dat sommigen hier me dat niet in dank afnemen.
   Maar ik zie in deze man doodgewoon geen figuur die ooit zou ingaan op welke deal dan ook met het establishment, waarvan bekend is, dat hij, als milieufreak, dat ten diepste veracht. En materieel gewin veracht hij evenzeer. Dat hij in staat geweest is tot deze moord ligt naar mijn vaste overtuiging louter ten grondslag aan zijn ziekelijk-verstarde wereldbeeld met de daaruit voortvloeiende ‘idealen.’
   Natuurlijk is dat eveneens een psychische afwijking; de psychiatrie benoemt het alleen niet als zodanig.
   Dat hij nu trouwens nog een kort geding durft aan te spannen is een regelrechte gotspe!
   Het illustreert treffend hoeveel berouw deze sinjeur over zijn daad heeft!
   Ook ik blijf hopen op degene die hier op een dag nog eens een eind aan maakt. Misschien is er juist wel iemand, die de moed daartoe opbrengt, zodrá de ‘voorwaarden’ zouden worden opgeheven. Immers: Dan zou het stuk vergif automatisch minder in de gaten worden gehouden, wat voor een eventuele vergelder óók een risico minder inhoudt.

   Like

   • Trucker zegt:

    Together we are one…peins dat dat van reklame komt of zoiets maar leuk gevonden hé.
    Doen zoals ik : maling hebben aan anderen.

    Like

   • treintrien zegt:

    Maar wat als die vanderg met meer moorden in verband kan worden gebracht?
    Iedereen en zijn moeder weet al van die moord op die milieuambtenaar.
    Wat als er meer zijn die níet in de publiciteit zijn gekomen?

    Misschien heeft hij in zijn milieu-enthousiasme (kuch) herrie geschopt in een wietkwekerij? (-en die staan er niet om bekend dat ze hun geschillen op juridische wijze uitvechten, zoals de gemiddelde boer/tuinder wel doet)

    Het is dan ook geen kwestie meer van materieel belang, maar lijfsbehoud.
    Zou het m.a.w. ook kunnen dat de moord op Pim een ‘tegendealtje’ was met de belofte dat hij met een paar jaar mét beveiliging weer buiten zou komen?
    Ik denk dat volkert wel degelijk egoistisch en schijtebroekerig genoeg is om dan precies te doen wat het o-zo-gehate establishment van hem verwacht. Zijn angst is groter dan zijn afkeer van de overheid.
    Mijn vijf centen

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Hij staat ook onder elektronisch toezicht !
  Ik hoop 400 volt ?!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Die gewetenloze moordenaar krijgt nog praatjes ook!
  Tja, rooien zijn zo brutaal als de neten.

  Like

 7. Harry zegt:

  Had de politie hem maar meteen doodgeschoten !
  De overeenkomst met Sytse van der Z. en Volkert van der G. is dat ze kennelijk geen besef hebben wat ze aangericht hebben en nog praatjes en eisen hebben ook .
  Kortom schaamteloos tuig van de ergste soort .
  Had toch zo gehoopt dat ie al afgeknald was .
  Of een gasslang door z’n brievenbus , of zo .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Aanvankelijk was het niet bekend, waar hij zat, Harry, nu wel.
   Afwachten. Misschien kómt het nog.
   Ook vergeldingsacties vragen een minutieuze voorbereiding.
   Ik kan me voorstellen, dat iemand best popelt om wraak te nemen, maar als het even kan wil vermijden, dat hij vanwege dat doorgedraaide stuk milieufreak zèlf in de bak belandt.
   Als dat voorkomen kan worden door alles maandenlang zorgvuldig te plannen, dóe je dat, natuurlijk.

   Like

 8. Ik snap niet waar hij het gore lef vandaan haalt!Van spijt heeft hij nog nooit gehoord,krijgt toch,onverdiend,forse strafvermindering,en nog vindt die eikel dat hij te zwaar gestraft wordt?Hadden ze hem in de gevangenis maar om zeep geholpen!En natuurlijk wil hij van zijn bandje af;anders kan hij zijn volgende slachtoffer niet vermoorden,loopt dan nog al in de kijkert!Dat sujet is de schaamte compleet voorbij!Ik hoop dat hij geen d66-rechter treft;anders kunnen wij ons opmaken voor het volgende grote verdriet,zeker weten!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Die van der G. heeft niet zomaar een moord gepleegd, hij heeft namelijk ook de democratie vermoord. Het linkse gespuis kreeg na de moord op Pim Fortuijn daardoor de gelegenheid om in het lege gat te springen. Linkse regeringen in wisselende samenstellingen, al sinds 1945. En tot op de dag van vandaag zitten we er nog steeds mee opgescheept. De laatste joker die uit de hoge hoed getoverd werd, was het strategische stemmen op de VVD of de PvdA, en het cordon sanitaire wat linkse politieke partijen met elkaar afspraken om de PVV onmogelijk te maken. En een ieder weet wat dat alles opgeleverd heeft. Anders had onze toekomst er heel anders uitgezien. Van der G. verdiende (als het aan mij lag) de electrische stoel. De doodstraf mag (ook als het aan mij lag) per direct weer ingevoerd worden in Nederland. Een prima middel tegen gewetenloze monsters als van der G. !

  Like

 10. roger catrysse zegt:

  Voor bewezen moorden de doodstraf terug invoeren en snel toepassen dit is de goedkoopste en beste oplossing

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Wedden dat hij ook een beloning voor zijn daden wil hebben?

  Like

 12. GJ zegt:

  9x19mm parabellum

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s