ZWARTE PIET, DE GROOTSTE TROEFKAART VAN DE EEUW!

Screenshot_4

(Door: Realpredictor)

Iedereen (of je auteur bent of alleen sporadisch deelneemt aan discussies), heeft wel een ‘heet hangijzer’; anders had je niet de behoefte om je mening te verkondigen. En ik vind dit in feite een teken van ontwikkeling. Want juist deze verschillende meningen hebben onze evolutie tot stand gebracht. Maar een mening goed onderbouwen is niet altijd even gemakkelijk. Sommigen hebben de gave om de onderbouwing zo uit hun mouw te schudden, en weten ook hoe met kritiek om te gaan.

Dan heb je altijd een groep, die bij voorkeur een contra-reactie geeft, ook al is deze ongefundeerd of niet gerelateerd; slechts vanwege de tegenstrijdigheid! Dat zijn meestal de pestkoppen of ruziezoekers in de maatschappij. En sommigen doen dat gewoon uit weerspannigheid (herinneren jullie je nog die kleuters die altijd een tegenstrijdig antwoord geven: “ben jij een jongen? Neen een meisje!” (Die zijn later waarschijnlijk ‘Dragqueen’ geworden)…
En dan is er een groep die de behoefte heeft om constant de schuld op iemand anders te gooien door met hun beschuldigend vingertje te wijzen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Graaien, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op ZWARTE PIET, DE GROOTSTE TROEFKAART VAN DE EEUW!

 1. Cathja zegt:

  De woorden ‘racisme’ en ‘discriminatie’ zouden verboden moeten worden. Lieden die niet deugen gebruiken deze woorden te pas en te onpas, en daardoor zeggen deze woorden in feite dus niets meer. Ze worden ingezet om gelijk te krijgen/je zin door te drukken. Denk maar aan de zogenaamde vluchtelingen en de illegalen. Deze twee Nederlandse woorden kennen ze misschien al voordat ze voet op Nederlandse bodem zetten.

  Waardeloze woorden, zonder werkelijke inhoud. Wat deze twee woorden écht betekenen, daarvan zijn de meesten niet op de hoogte.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als deze begrippen gaandeweg niets meer zeggen, hoeven ze ook niet verboden te worden, want dan is het een kwestie van tijd tot ze zichzelf teniet doen.
   Kom…..”verbieden….” We willen hier toch geen tweede Bert Anciaux worden, wel?
   (Of in afgezwakte vorm een tweede Halsema, maar die ging nog niet eens zó ver.)
   Wilders heeft als criterium dat in principe alles gezegd mag worden; laten we dat maar zoveel mogelijk overnemen.

   Like

   • Maar Cathja heeft wel gelijk dat deze woorden geen inhoud meer hebben,echter wel te pas en te onpas worden gebruikt door “de verrijking”om hun zin te krijgen!

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, laten we vooral onze eigen cultuur om zeep helpen. Dan pas, zal de RODE LINKSE KERK tevreden zijn. Weg met ons, de lijfspreuk van deze rode en groene idioten! Arm Nederland.

  Like

 3. Leo zegt:

  PIET is POEN !! dus.

  Zal wel door blanke Linkse ratten zijn ge-cre-eerd zijn en worden ondersteund ten voordele van hun gekleurde slaafse stemvee.
  Als er nix te “verdienen ” zou zijn , zou het nooit zo hoog opgelopen zijn.
  Rechtspraak in NL is KROMSPRAAK !

  Like

 4. meneertje zegt:

  Ik vind dit een heel goede analyse.
  En ik vind het extra leuk dat die culmineert in de Zwarte-Piet-controverse.

  Op zichzelf is dat een onbenullige zaak. Het gaat er om hoe de figuur uit een kinderfeestje er uit moet zien. Kan het onnozeler?

  Maar misschien juist door die onnozelheid kan het meningsverschil uitgroeien tot een echt groot conflict.
  Het is vaker in de geschiedenis vertoond dat een kleine aanleiding leidde tot een grote zaak, tot zelfs oorlog toe. (Denk b.v. maar aan het begin van de Belgische opstand. Een krijgshaftig duet in een opera, die niet eens iets met België te maken had, bracht de opstand op gang.)
  En beginnen knetterende huiselijke ruzies niet ook heel vaak met een onbetekenend verschilletje van mening?!

  In de Zaak Zwarte Piet beginnen zich duidelijk twee partijen af te tekenen, die steeds feller tegenover elkaar komen te staan.
  Enerzijds is er de partij die door Realpredictor wordt geschetst. De negers die kans menen te zien Zwarte Piet tot symbool van de slavernij te bombarderen en hopen daaruit veel geld te kunnen slaan.
  Deze partij zou totaal worden weggelachen en geen schijn van kans hebben op succes, als zij niet krachtig werd gesteund door de zogenaamde Gutmenschen, die elke kans aangrijpen om het “domme volk” te betrappen op discriminatie, racisme en wat zij nog meer op hun (mode-) repertoire hebben staan.

  Maar juist door die steun van die door velen gehate betweters groeit de kracht van de andere partij.
  Er is al zo veel wat het “domme volk” tegenstaat en toch nog steeds slikt.
  Islamisering waarschijnlijk op plaats nummer 1. Maar op dit punt is het juiste tegenweer nog niet gevonden. De anti-islam partij kan niet één vorm vinden om de islamofielen te bestrijden en gezamenlijk tegen hen op te rukken.
  Vermoedelijk niet doordat men het onderling oneens is over de omvang van het kwaad, de geëigende bestrijdingsmethoden (enz.).

  Maar nu doet zich in de Zaak Zwarte Piet opeens iets voor waarover de overgrote meerderheid van het “Domme Volk” het wèl eens kan worden. Nu is het mogelijk elkaar in het verzet tegen de Gutmenschen te vinden.

  Aangezien ik mij van ganser harte reken tot de tweede partij hoop ik dat men deze keer niet wijkt voor de Gutmenschen.
  Zwarte Piet houden zoals hij was, geen duimbreed toegeven. Desnoods alle officiële intochten boycotten en zelf plaatselijk (of wijksgewijs) het Sinterklaasfeest organiseren. Uiteraard met de klassieke Zwarte Piet in vol ornaat.

  Als die partij volhoudt, zou dit verzet zelfs kunnen uitgroeien tot aan veel breder verzet tegen de Gutmenschen en daarmee tegen de overheid.

  In mijn stoutste fantasie zie ik de mogelijkheid dat dit het begin zou kunnen worden van de opstand waarvan velen (waaronder ik) menen dat die noodzakelijk is om het tij in Nederland te keren.
  Van strijd voor het behoud van Zwarte Piet naar strijd tegen de islamisering.

  De stap is misschien niet eens zo groot als die lijkt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verdomd, meneertje! U heeft het volkomen bij het rechte eind!
   Deze uiteenzetting op zichzelf zou het al verdienen om op grotere schaal te worden verspreid, teneinde onder de aandacht van het publiek te worden gebracht!
   Weet iemand hier op welke manier dat zou kunnen gebeuren?

   Like

   • meneertje zegt:

    @Theresa,
    Dank u!

    Ik neem niet voor niets al langer deel aan de Zwarte-Piet-discussie.
    Nog niet eens zo zeer om Zwarte Piet zelf, maar omdat ik hier mogelijkheden zie om de grote massa, die zich door de regering en media (grotendeels bevolkt door Gutmenschen) laat overbluffen en overheersen, duidelijk te maken dàt zij in de meerderheid is en zich dus niet op haar kop zou hoeven laten zitten door dat stelletje etterbakken..

    Dank zij Zwarte Piet zou die meerderheid dat eindelijk kunnen ontdekken.
    Inzien dat zo’n querulant als Quinsi Gario veel te veel macht krijgt.
    Macht, die de meerderheid in gruzelementen kan breken, als zij maar beseft dat zij dat kan.

    En als zij die malloot en zijn aanhang inderdaad breken, kunnen zij gaan beseffen dat zij nog veel meer kunnen breken.

    Daar gok ik op.
    Daaraan werk ik naar vermogen.

    Like

  • meneertje, ik had het niet beter kunnen verwoorden! En ik hoop dat dit inderdaad de trigger zal worden die het doek van de hele multiculti poppenkast zal laten vallen!

   Like

 5. Tempelier. zegt:

  Als je geld wil, omdat je zo geleden hebt onder de slavernij moet je dit wel met persoonlijke documenten onderbouwen en bewijzen. Ben benieuwd of er nog echte slaven leven( buiten de Nederlandse belastingbetaler), of hun kinderen. De slavernij is nu toch al 151 jaar afgeschaft !
  Mijn inzien is dit weer de zoveelste poging om de blanke Nederlander het etiket van Racist op te plakken. Evt. aangestuurd door het volk niet erkende UNIE

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Ja, groter dan dat de economie naar de haaien is.

  LINKS………links…………links……….links, macht alles kaput.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Juist Realpredictor! 100% heb je gelijk met jouw redenatie.
  Geen gezeur, gepolder of over genuanceerde aanbevelingen hoe ‘zwartepiet’ er uit moet zien. Zwartepiet is een bekend kinderfeest figuur en dat moet zo blijven mijns inziens. Een aantal weken terug werd een uitzending geweid aan ‘Zwartepiet’ op radio 1 als gast was deze vermaledijde racist Quinsy Gario die eigenlijk de initiator achter dit hele proces van sloop de Nederlandse cultuur is.
  Tenenkrommend lag ik in mijn bed te luisteren naar dit zooitje van cultuurverraders die het hoogste woord voerden. Zelfs de mensen die met redelijke argumenten hen probeerden te overtuigen werden ook snel het bos in gestuurd door de gespreksleider. Eén ding moet ik toegeven Quinsy Gario heeft wel heel veel ijzers in het vuur liggen om de Nederlandse cultuur naar de haaien te helpen.
  In mijn optiek is hij gewoon een ziekelijke neger die gewoon de pest aan de blanke en blauwogige Nederlanders heeft. Door het oude vertrouwde Nederlands sinterklaas kinderfeest te bombarderen door het beladen woord ‘racisme’ veelvuldig te gebruiken, een etnische racist die de racisme kaart trekt, hoe gek wil je het hebben hier in Nederland.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och…..Waarom eigenlijk gek?
   Racisme is echt geen monopolie van de blanken! (Al wekken sommige zwarten zoals Gario en Shepherd natuurlijk maar al te graag die indruk, de stakkers!)

   Like

   • Harry zegt:

    Die zwarten kunnen er ook wat van hoor , T , van dat discrimineren .
    Hoorde deze week nog een verhaal van een collega die veel internationaal zaken doet .
    Hij spreekt vloeiend Duits , Frans , Engels en Spaans .
    Hij zat op een verjaardag waar een Ghanese meid was , die verkering heeft met een familielid van hem .
    Er waren ook nog een aantal andere Ghanezen waarvan de familiestructuur nogal vaag bleef . Misschien was die er ook niet , maar gratis eten en drinken trekt ook publiek .
    Zeker met een tintje of zeven .

    Afijn onderhavige man zei niet dat ie Frans sprak en kon dus mooi de gesprekken tussen die zwarte horreborren aanhoren , die onderling uitsluitend Frans lulden .
    De dame in kwestie vond dat alle zwarten uit de aangrenzende landen kapotgeschoten en uitgeroeid moesten worden , Nigerianen , ( nou is daar wel wat voor te zeggen ) , Ivoorkusters ,Sierra Leoners ,etc , allemaal tegen de muur .
    De anderen beaamden dat hardgrondig .

    Maar o wee als een blanke wat zegt !
    Of doet , al is het maar met schoensmeer .
    DISCRIMINATIE !

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Toch wel uiterst merkwaardig dat zo veel klaagkleurlingen (schitterend bedacht woord; klinkt lekker, die alliteratie), islamieten en ‘vluchtelingen’ hier zo graag willen komen wonen; tussen al die ‘racisten’!

  Kijk, op dit cartoontje kan men zien hoe Zwarte Piet werkelijk wordt gediscrimineerd (door z’n werkgever):

  @ meneertje 11 juli 2014 om 12:01
  U zegt:
  “In mijn stoutste fantasie zie ik de mogelijkheid dat dit het begin zou kunnen worden van de opstand waarvan velen (waaronder ik) menen dat die noodzakelijk is om het tij in Nederland te keren.
  Van strijd voor het behoud van Zwarte Piet naar strijd tegen de islamisering.”

  Prachtig! Als dat toch eens waar zou kunnen zijn!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Karel Martel noemde de Arabieren invasie uit Spanje Moren.Dat komt onze zwarte Pietem van daan.en niet uit de Caribiek.

  Like

  • Nico Omen zegt:

   Daar zeg je zo wat! De volgende stap van die idioten wordt natuurlijk het verbieden van Moorkoppen. En vervolgens, op aandringen van Marianne Thieme, het verbod op Tompoezen.
   Nou dan kan de Hema ook meteen wel opdoeken, want alleen met de verkoop van theedoeken (die dan van de Jasses Arafat-aanhangers ook nog niet eens blauw-wit geblokt mogen zijn) gaan ze het niet redden.
   Dat is niet overdreven, want al enkele jaren geleden kreeg in het kleine West-Brabantse dorpje Oudenbosch (beroemd van de op schaal 1:22 nagebouwde St. Pieterbasiliek) de toch al beperkte werkgelegenheid een forse dreun toen de beroemde negerzoenen van chocoladefabriek Buijs in de rode ban werden gedaan. Die zogenaamd racistische naam verdween in het niets, net als de arbeidsplaatsen. Weer een aantal werklozen erbij.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Het grootste verraad is de huidige zogenaamde ‘rechtspraak’ van de D66 rechters.
  D66 draagt bij aan de vernietiging van Nederland en het verpesten van het leefklimaat van de autochtone Nederlander, waarvan een grote groep zelfs zo stompzinnig is dat ze op deze partij stemmen.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Bij jullie in Nederland een heet hangijzer in Vlaanderen is dit (nog) niet aan de orde en gelukkig maar, hoewel de meute linkse multikulle islamofielen elkaar al hebben gevonden in de figuur van Sinterklaas te beperken.
  Beperken, want in eerste instantie mag de Heilige man geen Heilig Kruis meer hebben op zijn mijter, komt zonder omwegen van de Nationaal Socialisten hetzelfde TUIG (ik ben nog beleefd om hun TUIG te heten maar dit is een beschaafde blog zodus) dat in de tachtiger jaren in Vlaanderen de Kruisbeelden (met door hun gemaakte wetten) verwijderden uit ALLE openbare gebouwen.
  Verwijderden zonder enige respect op sommige plaatsen gooiden ze ze gewoon tegen de grond…Nationaal Socialisten IK HAAT ZE en niet enkel voor deze MISdaad, er speeelt meer mee.
  De linkse multikulle islamofiele schoften onder aanvoering van de Nationaal Socialisten hebben gewed op de islam(iet) en gaan alles in het werk stellen dat deze operatie (eurabia voor hun die het nog niet weten) zal slagen, dat ze hun eigen waarden en normen of opvoeding volgens Joods Christelijke wortels daarvoor moeten verloochenen nemen ze er graag bij want ze hebben de oude , zzer oude wijsheid ‘het doel heiligt de middelen’ zeer goed begrepen.
  Dit is net iets dat de Rechtsen (althans velen onder hun) nog altijd niet begrepen hebben BLOKVORMING en samenwerking met desnoods vijanden om hetzelfde doel te bereiken.
  Dat is ook de reden dat links multikul islamofiel zo goed gedijt, er is geen tegenstand want de rangen zijn niet gesloten en een wig drijven (zelfs in de microcosmos op een blog) is een overwinning voor de tegenstander daarom ook dat ik het ZOOITJE op deze blog (is niet de enige) die persoonlijke belangeTJES belangrijker vinden als het geheel nl. DE STRIJD TEGEN FUCKING ISLAMIETEN kippen zonder kop heet.
  Ze doen maar, ik heb ze voor geeen millimeter nodig, laat ze elkaar maar opvrijen en het resultaat: de linkse multikulle islamofiele spion die hier komt lezen heeft een grijns van oor tot oor.
  Nog lachwekkender is het zals ze elkaar zitten opnaaien met kreten als revolutie en opstand, daar heb ik (met goed geargumenteerde comments al vele keren op gereageerd, geen éne die kwaakt nee hoor maar wel lekker wiggen drijven…go ahead, zo heeft de vijand in feite geen infiltranten nodig want het is toch lekker elkaars kop afbijten.
  Goed men kan niet verlangen dat iedereen een heldere blik heeft op (gemeenschappelijke) belangen die op het eerste zicht onverenigbaar zijn maar logica en emotie kunnen sommigen niet uit elkaar houden en dat is funest.
  Ik zie in de komende tijd de druk op Zwarte Piet zo groot worden (want “zij” kennen het belang van frontvorminguitstekend) dat het zal escaleren (voor de onwetenden GEWELD) en de overheid is niet uitgerust om elke rel te neutraliseren en wel helemaal niet als de FUCKING islamiet erbij betrokken is.
  Mark my words.
  En nu een lekker koffietje sé ;-:

  Like

 12. Avidia zegt:

  peterselie1 zegt:
  11 juli 2014 om 12:57

  peterselie, ik heb die uitzending ook gehoord, ik werd zo razend dat ik een rondje tuin moest nemen. Het zweet stond in mijn handen, als ik erbij was geweest!!! Hier stop ik maar.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Maar peterslie, van een uitkering krijgen zijn ze dan weer niet ziek van.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  11 juli 2014 om 16:29

  Waarom niet gewoon “ZEURPIETEN” !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s