Bedreigd gemeenteraadslid gehoord als verdachte! Om bouw moskee.

Screenshot_20

Tomas Kok is gemeenteraadslid voor Leefbaar Leiden. Hij gaf aan dat de bouw van een islamitisch centrum in Leiden een veiligheidsrisico is, en werd toen bedreigd. Daarvan deed hij aangifte en vervolgens werd hij door de politie gehoord als verdachte!

Hieronder zijn relaas.

Door Tomas Kok

Toen ik me verdiepte in de geplande bouw van een nieuw islamitisch centrum in Leiden, stuitte ik al snel op verontrustende signalen. Het gaat hier onder andere om extremistische organisaties als Millatu Ibrahim en SalafiMedia die in de huidige al Hijra moskee vertegenwoordigd zijn. Onderbouwd met deze feiten, en van duidelijke bronnen voorzien, bracht ik het standpunt naar buiten dat de bouw van zo’n groot islamitsch centrum wel eens tot een bedreiging voor de veiligheid zou kunnen leiden. Toen de zoon van de penningmeester van het bestuur van deze moskee me met onder andere doodsbedreigingen en nazi-vergelijkingen overviel, zag ik dat als bevestiging. Van de bedreigingen heb ik aangifte gedaan, van al het andere niet.

Screenshot_25

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, political correctness, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bedreigd gemeenteraadslid gehoord als verdachte! Om bouw moskee.

 1. Infidel Pride zegt:

  Als ik dit zo lees kan ik niet anders concluderen dan dat dit groot nieuws is.
  Dit is één van de vele voorvallen waarmee mensen te maken kunnen krijgen in hun strijd tegen het doordenderen van het paard van Troje.
  Maar er is nu één verschil; Het gaat hier nu niet om het verhaal van Klaas-Jan de Hollander (wat de media nooit haalt) maar om een volksvertegenwoordiger.
  Het grote nieuws voor mij is ook niet het optreden van die moskee bestuurder maar dat van de politie in Leiden.

  Hopelijk wordt dit voorval aan de grootste klok gehangen die we maar kunnen vinden in Nederland.
  Dit verhaal bevestigt voor mij dat alle slagbomen, poorten en alle stoplichten open en op groen staan voor alles wat maar met de islam te maken heeft.
  Hierop moet Nederland een krachtig en veroordelend signaal voor afgeven.
  Kruipen voor mohammed doen zijn aanhangers maar, maar niet de politie.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Smijt alle Moslims uit Leiden en de problemen zijn opgelost.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik associeer islamieten weleens met virussen (met mijn welgemeende excuses aan de echte virussen):
  “Een virus kan zich alleen vermenigvuldigen als het zich in een (gastheer)cel bevindt en leidt in veel gevallen tot de dood van de gastheercel”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Virus_(biologie)

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De politie is uw beste vriend volgens het gezegde, maar niet meer van ons. Die nieuwe vriend heet voortaan Moslims. De politie gedraagt zich als Neo NSB’ers. Alleen is er in Nederland geen sprake meer van een Nationaal Socialistische Beweging, maar van een Islamitische beweging bij de politie. Het wordt dus; bij de politie zijn het NIB’ers. En het zal de eerste keer niet zijn zoals in Leiden. In Amsterdam kreeg ook al eens een man zo’n behandeling. We spreken hier wel over een landelijk fenomeen. Als we iets tegen Moslims hebben, en de politie gaan inschakelen, moeten we knap oppassen om niet zelf de sjaak te gaan worden. Zo zit Nederland al jaren in elkaar. Kennissen in Gouda mochten dit ook al ervaren. Dit soort behandelingen hoort ook bij de – olie voor immigratie – overeenkomst (Straatsburg) !

  Like

 5. jans zegt:

  De islam zal verboden en vernietigd worden.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  WEER EEN BEWIJS DAT WE MOSLIMPOLITIE HEBBEN! STERF VUILE VERRADERS VAN PVDA,CDA,VVD EN D66! ZIJ ZIJN HIERAAN SCHULD. ik ben helemaal klaar met dit politiek tuig! Van mij mogen ze opgeknoopt worden!

  Like

 7. JAN DE JONG zegt:

  IK HEB ALTIJD AL GEZEGD DAT DIE MOSKEEEN BROEINESTEN ZIJN VAN DIE RADICALE MOSLIMS DIE DE BOEL HIER WIL TERRORISEREN EN VAN NEDERLAND EEN ISLAMITSCHESTAAT WIL MAKEN

  Like

 8. Joke Bosman zegt:

  de brand er in al die moskeeen het enige wat daar gebeurd is haatzaaien het is een criminele organisatie waar onze politiek aan mee werkt die hele regering is net zo erg dat zijn ook criminelen

  Like

 9. koloth zegt:

  De politiek daar hoef je niets van te verwachten, we kunnen beter een clubje oprichten om samen thee te gaan drinken of zo 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s