De kalief wil de hele wereld – ook Nederland

Screenshot_10

Let je even niet op, zit er een kalief in Irak – nog nét niet op de stoel van Harun al-Rachid in Bagdad – die de hele wereld opeist! Ik zag een tijdje geleden al zo’n kaartje van wat toen nog de Islamitische Staat in Irak en al-Sham (de Levant) heette, waarop de hele wereld was bedekt met de zwarte ISIS-vlag. Ook Nederland. Dus ik heb de boodschap van de nieuwe kalief ter gelegenheid van de heilige vastenmaand Ramadan er nog eens op nageslagen. En inderdaad, hij wil de hele wereld, sterker nog, hij gaat ervan uit dat hem dat gaat lukken. „Leg uw wapens klaar en vervul uzelf met vroomheid”, beveelt hij zijn aanhang. „Dit is mijn advies aan u. Als u daaraan vasthoudt, zult u Rome veroveren en de wereld bezitten, zo Allah het wil.” En Allah wil het, want die „is met u”.

Ik citeer nog wat uit zijn boodschap, want misschien heeft u ’m niet gezien. „Wees monniken gedurende nacht, maar ridders overdag” – die begrijp ik niet helemaal, want hoe moet het dan met de Jihad-bruiden? Hoe dan ook: „Jaag de vijanden van Allah de doodschrik op het lijf”, beveelt hij. „Dus neem de wapens op, neem de wapens op, o soldaten van de Islamitische Staat! En vecht, vecht!”

Waarom Rome, vraag ik me af. Zou hij de paus als de kalief van het Westen beschouwen, wiens val de ondergang van het Avondland c.s. inluidt? Wappert binnenkort de zwarte vlag van de Islamitische Staat boven het Binnenhof? Alle vrouwen binnen en roken verboden (wel meteen geen gezeur meer met die weigerachtige kleine cafés)?

Onzin natuurlijk.

Maar serieus, denk maar niet dat de Islamitische Staat binnenkort weer wordt weggeslagen uit het overwegend soennitische gebied in Syrië en Irak waar de kalief nu de scepter zwaait. Een Amerikaanse interventie – ondanks alle eerdere mislukkingen is dat toch gek genoeg waaraan iedereen in eerste reactie denkt – zou de aanhang van de kalief alleen maar in zijn antiwesterse overtuiging sterken. Hetzelfde geldt voor actie door de sjiieten uit Iran, die voor de kalief en de zijnen nog abjecter zijn dan christenen en Joden. Het Irakese leger verdedigt alleen sjiieten. Een nieuwe ‘inclusieve’ regering in Bagdad die de bodem onder de soennitische onvrede wegslaat? Als die al te vinden is, heeft ze pas na jaren effect.

Het wachten is tot zijn bondgenoten genoeg krijgen van de kalief. Maar dat kan nog wel een tijdje duren. Bovendien, met de bloedige terreurmaatregelen waarin zijn binnen- en buitenlandse manschappen gespecialiseerd zijn, kan hij oppositie geruime tijd in toom houden. Zoals alle andere Arabische dictators dat ook doen.

Arme Syrische en Irakese burgers die in opstand kwamen tegen hun repressieve bewind. Ze wilden vrijheid en kregen een kalief die alle moslims oproept naar zijn Islamitische Staat te komen. „Syrië is niet voor de Syriërs”, luidt zijn boodschap aan hen, „en Irak is niet voor de Irakezen”.

(Opm. webmaster: ik heb in de hele tekst het woordje “God” vervangen door “Allah”)

Bron:
http://m.nrc.nl/carolien
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op De kalief wil de hele wereld – ook Nederland

 1. Dit is een understatement! Want met behulp van de islamofiele EU en onze eurofiele bestuurders zal de capitulatie Europa niet lang meer duren!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, nou: Platgooien, de hele handel, dat is het enige wat er op zit!
  Er is immers geen land te bezeilen met die lui.
  Maar tja…..Dat mogen de realisten niet van de goedmensen. Bij de geringste suggestie in die richting gaan ze al in de gordijnen, want oh, die arme moslims….!
  Ze graven liever hun eigen graf. Met wijdopen ogen!

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  in reactie op Theresa…. maar zij hebben GEEN idee dat VOOR zij in ‘hun graf’ àls ze dat al krijgen hetgeen ik niet verwacht, op de meest gruwelijke manieren eerst gemarteld en verkracht worden aleer hun hoofd wordt afgesneden en er halverwege ‘familiekiekjes’ van de slachtpartij gemaakt worden…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   HEBBEN ze geen idee of WILLEN ze dat niet hebben……?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    De ‘elite-Gutmensch’ heeft wel degelijk een idee, maar is willens en wetens bezig om ons kapot te maken omdat hij zelf heus wel op tijd kan vluchten voor de islam. Intussen profiteert hij van de ‘voordelen’ van de islam: stemvee tevreden houden en de inkomsten van de ‘zieligheidsindustrie’.
    De dociele volgelingen van de ‘elite-Gutmensch’ hebben daarentegen geen flauw idee, want zij zijn immers volledig gehersenspoeld?

    Like

 4. lucky bee zegt:

  Hij moet het gauw vergeten Europa zit vol met Kalief doder zo als Karel Martel.Ibrahim blijf zo ver mogelijk weg uit Europa.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  In het Engels worden de middeleeuwen The Dark Ages genoemd, met de illustratie die bij dit artikel hoort wordt dat heel goed duidelijk. Dat de dreigende schaduw van nieuwe donkere tijden al aan het vallen zijn moet inmiddels iedereen wel duidelijk zijn.

  Gelukkig voor de mensheid is er niet te leven in het nieuwe kalifaat. En in plaats van oorlog voeren is het veel beter om de ideologie aan te vallen, daar zitten tenslotte heel erg veel gaten in. Zodra Allah in stukken is geschoten heeft het voor jihad strijders ook niet veel zin meer om te roven en te moorden, er is toch geen Allah meer die hen een beloning geeft.

  Like

  • Ja Van het Goor, dan ben ik met je eens! Het is ook niet mijn doelstelling om moslims te vermoorden of te laten vermoorden of deporteren. Mijn doelstelling is om ‘profeet’ Mohammed, Allah (de Duivel) en de koran (geïnspireerd door Satan) heel zwaar belachelijk te maken op de aarde. Daar ben ik graag mee bezig!

   Like

  • Infidel Pride zegt:

   @vanhetgoor

   U schreef dat ook in een andere reactie.
   Maar hoe moet ik dat zien “de ideologie aanvallen”?
   Ondanks alle leugens en gruweldaden (voor ons dan) is het voor hun een innerlijke overtuiging die niet onwaar kan zijn.
   Dan zou de ‘ongelovige wereld’ de moslims moeten bekeren en daar zie ik ‘ons’ niet toe in staat of succesvol in zijn. Incidenteel gebeurt dat wel maar dat zet geen zoden aan de dijk.
   Alles is al zo’n beetje gezegd over die ideologie, alle leugens liggen al open en bloot en daar zat niks bij waarvan hele stammen/groepen moslims de ogen van open zijn gegaan.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Bedoel je daarmee dat we niet het ongrijpbare, het gedachtegoed zogezegd, van de islam aan moeten vallen maar eerder het wel grijpbare, dus de stoffelijke zaken, zoals de moskee en de islamitische scholen?

    Like

 6. Heel die rotzooi komt me de strot uit!

  Like

 7. Fred zegt:

  Onze kalief zou toch ook SA aanvallen, Mekka veroveren en de Ka`aba vernietigen?
  Als hij daar nou eens mee begint zijn we daar ook van af.
  En gaan ze elkaar nog meer te lijf zodat wij dat niet hoeven te doen.
  Plus, plus, plus.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   O.K. We kijken het even aan of hij de SA aanvalt en de Ka’aba vernietigt. Geven we hem een maand vanaf vandaag? Dus: 13 augustus. Wat dan?
   Komen wij dan in actie?
   Moskeeën genoeg. (?Wat zeg ik? Stom, stom…. Moet zijn: TEVEEL!) Haatbaarden en kolenkitten aanpakken?
   Symbolen van het 5e colonne-regime waar we uiteindelijk toch liever niet mee verder gaan. Toch?

   Like

 8. bigljohn zegt:

  We worden in feite al vele jaren geregeerd door zetbazen van kaliefs, alleen opereren zij erg subtiel. Het zijn allemaal zetbazen van de Islam en heten achtereenvolgens; Joop de Uyl, Wim Kok, Ruud Lubbers, Balkenende 1-2-3-4, Rutte 1 en 2 en Samson. Daarin bijgestaan door miezerige ventje Pechtold. Hun opdracht was en is geheel in lijn met de akkoorden die gesloten werden in Straatsburg. De olie voor immigratie overeenkomst. En daar is in de loop der jaren flink aan getimmerd. Zo werd de massa immigratie flink op gang gebracht, en werden aan onze justitie, politie, en lagere overheden opdracht gegeven om ons flink te onderdrukken, ten gunste van die Moslim import. Want Moslim moet, en het volk onder de knoet, is het motto van die schoften in Den Haag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s