FOTO: Anti-Israëlische/antisemitische demonstratie in Den Haag, zaterdag 12-07-2014

Screenshot_9

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op FOTO: Anti-Israëlische/antisemitische demonstratie in Den Haag, zaterdag 12-07-2014

 1. Infidel Pride zegt:

  Waar is de politie?
  Mag ik ook met doeken gaan lopen waarop ik de islam vergelijk met het nazisme?
  -C’mon Wilders….duik er bovenop.-

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Ik val in herhaling.
  Rechts (pro Israel) Nederland moet dringend de straat op.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ook dit kan dus in Nederland! Schandalig! Maar die hakenkruisen; dat is toch verboden? Waarom greep men dan niet in? Zou Pechtold hier na het zomerreces ook nog vragen over stellen, zoals hij destijds Wilders onder vuur nam, omdat er zogenaamd ‘foute vlaggen’ te zien waren bij zijn demonstratie? Ik betwijfel het ten zeerste.
  In Nederland kan bijna alles, zolang het maar niet om fatsoenlijke en eerlijke mensen gaat. Uitschot en vreemd gespuis kan hier een aardig potje breken!

  Nog wel…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zeg hieronder al, dat Geert HEM bij de eerstvolgende gelegenheid nu eens naar zijn houding in deze zou moeten vragen.
   Tenslotte is het miezerige mannetje zo voor open grenzen en een ruim immigratie-beleid. En kijk, kijk,daarmee blijkt men zomaar SWASTIKA ‘S binnen te halen!
   Daar-eh…..maakte het miezerige mannetje zich toch zo ’n zorgen over? Of vergissen wij ons nu?

   Like

   • Harry zegt:

    Misschien maakt het voor hem verschil WIE die swastika’s dragen , zo hypocriet lijkt ie me wel !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    `@Harry, 21.02U: Best mogelijk, maar als DAT aan het licht mocht komen,verliest hij toch echt voor sommigen aan geloofwaardigheid, dat kan niet anders!
    Vergeet niet, dat genoeg Nederrlanders in hem geloven omdat hij pretendéért, pertinent tégen het nazisme en dergelijke te zijn…..

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 20.45. uur, op 12/7. Beste Theresa en overige reageerders, via een item op http://www.geenstijl. nl heb ik gezien dat de PVV en uiteraard Dhr. Wilders, wel Kamervragen hebben gesteld over deze HAATDEMONSTRATIE!

    Like

 4. Frerik zegt:

  Wat een idioten, en die zijn allemaal hier, nou Hitler is altijd nog aanwezig in hamas en nu ze zich daar vereenzelvigen met Hamas was het Hitler die daar aan het demonstreren was in Den Haag.

  Like

 5. VarAway zegt:

  Edochhhhhhhhhhhhhh, als er wat knullen met een NL vlaggetje
  op hun jack of schooltas lopen, is het hek van de dam en spreekt
  men “schande”…

  Like

 6. jans zegt:

  Dat deze islamieten in Nederland verblijven hebben we te danken aan falende politiek in Den Haag en Europa.

  Like

 7. likoednederland zegt:

  Jodenhaat is een belangrijke drijfveer van Israel-haat.

  Like

 8. Driek zegt:

  Wat een schandvlek op Nederland, hakenkruizen, heb ik met veel pijn en moeite de Tweede Wereldoorlog overleefd, krijg ik op m’n oude dag wederom de aanblik van hakenkruizen, en nog wel van mensen die we hier gastvrij hebben ontvangen. En ik kan hier nu wel zitten vloeken, maar er moet nu toch echt iets gebeuren, dit is wel zo vreselijk erg, ik heb geen enkele gevoel meer voor deze mensen, ze moeten nu allemaal oprotten, ze gaan te ver.

  Ik heb die brief naar Pechtold verzonden, kreeg een ontvangstbevestiging,

  Like

  • Driek zegt:

   Vederso, zojuist uw link aangeklikt, ik vind het ongelooflijk dat we het zover hebben laten komen, en al die opengesperde bekken op die foto’s, het zijn net apen, het is een walgelijk slag mensen, maar ze zijn me zovelen, die krijg je niet meer weg.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Het moet niet gekker worden het Islam nazietuig en een groep foute Nederlanders NSB-ers dus, gaan vrolijk met hun vlag demonstreren, we eisen maatregelen van deze regering !!!
  Of is die ook al fout ????

  Like

 10. Igor zegt:

  Het tentenkamp mocht zowaar naar buiten, om te demonstreren dat danweer wel!!
  Ik dacht dat het voeren van de Swastika verboden was in Nederland.
  Ach natuurlijk, wat dom van me, moslims mogen werkelijk alles hier.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, wacht maar: Je hebt best kans dat over die swastika ’s het laatste woord nog niet gesproken is.
   En ja, het tentenkamp mocht inderdaad naar buiten van de Heren der Schepping.
   Net als in Londen, met die sharia-demonstratie van Choudary.
   Sóms heiligt het doel kennelijk de middelen.

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Tjonge jonge, je leert ook telkens weer wat bij!
  “Stop doing what Hitler did to you…..”
  Worden er nu ook al Palestijntjes vanuit de ‘bezette gebieden’ naar vernietigingskampen gedeporteerd of zo? ‘k Had er nog niet eerder van gehoord…..
  En die leuze wordt daar eventjes aangedragen door een stel kopvod-trienen, die het liefste zouden zien dat de hele wereld hun voorbeeld zou volgen, net als Hitler wou! Je moet het lef ook maar hebben om zulke leugens op spandoeken te kalken en mee te dragen!
  Hopelijk horen we er trouwens nog meer over; ik wil best weten of er ècht weer doorgedraaide Nederlandse “kopstukken” meegelopen hebben!
  Een ding is zeker: Dit evenement verdient de ere-medaille demagogie!

  Like

 12. Ahava zegt:

  Eindtijd in beeld: “In het laatst der dagen zulken de mensen de waarheid niet meer verdragen”…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ahava: 19.07. uur, op 12/7. Precies Ahava! Daarom zijn de RK, en de PKN, ook opgenomen in de RODE LINKSE KERK! De kerken, evenals het maatschappelijke middenveld zijn geheel in handen van de RODEN!

   Like

 13. Monalisa zegt:

  De Nederlandse politici. Doen het in hun broek van dit volk. En de politie durft niet op te treden. Maar rij geen 2 kilometer te hard dan ben je de Sjaak. als je op de dam staat te protesteren met een bord tegen de koning ,wordt je meegenomen..en dit kan gewoon.. lekker land leven Jullie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, Verrek!
   Vooruit, Geert: Nu moet jij bij de eerste de beste gelegenheid in de Kamer aan Pechtold gaan vragen, welke houding hij denkt aan te nemen tegenover groepen allochtonen die bij een demonstratie als deze wel degelijk Nazi-symbolen met zich meedragen! En NIET vermeend, zoals op 21 September 2013!
   Duidelijk en dwingend vragen! Het betreft hier tenslotte de mensen die Pechtold zo graag welkom heet hier!
   Ha, dat zou mooi zijn! Kijken wat er voor antwoord komt!

   Like

 14. Monalisa zegt:

  Wat doen die gasten hier, ga terug naar je vaderland kijk naar de beelden aanpassen NOOIT van gehoord.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  En dat MOSLIMTUIG mag tegelijk roepen: VERMOORD ALLE JODEN! LUL van Aartsen (VVD) vindt dat helemaal in orde! En waar is de politie? O….wacht we hebben inmiddels MOSLIMPOLITIE in Nederland, dankzij de RODE VERRADERS!

  Like

 16. Thomasson zegt:

  De Duitsers zouden zeggen : “Oh Maria, Jozef”! De zieligheid druipt van de plakkaten af. Echter, vreemd is de afwezigheid van de linkse aanhang!. Men ziet ze daar niet!…Niet de bekende koppen die scanderen …Intifada ..Intifada.. Palestina vrij!. Waar zijn ze gebleven? “De oude strijders?” Zijn ze op vakantie dicht bij hun Zwitserse bank? Genieten ze van een ‘punch rum’ op Grand Cayman, na een bezoekje bij hun genummerde bankrekening? Of zijn ze op het strand van Nassau in de Bahama’s met een glas daiquiri in de hand en een behagen gevoel in de portemonnee? ‘La Vita e Belle’ met zo veel geaccumuleerd lobbygeld? Dat zijn natuurlijk vragen die betrekking hebben op de Linkse ‘Capo del Capi’ Maar waar blijven de kleine ‘linksjes’? Waarschijnlijk beginnen de woestijnratten ze de keel uit te hangen. De linkse kleintjes zijn ze een beetje zat. Dus, ze blijven liever thuis of gaan naar de ‘Lidl’ en laten de bende hoofddoeken voor wat ze zijn. Wat deze griezels ook zeggen in hun hysterische schreeuwerige overdrevenheid is niet interessant. NIET MEER.

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Het verbaasd me dat van Aartsen niet er bij is, hij is net zo’n idioot als de moslims.

  Like

 18. Sjaak zegt:

  Ik haat de islaam en de vieze rotmoslims !
  Sodemieter op uit Europa ! Jullie hebben
  het recht hier te blijven verspeelt !

  Like

 19. Hakenkruizen worden toegestaan???Terwijl Wilders al de hele dag roept om in te grijpen???Kun je zien wat daar in Den Haag zetelt!

  Like

 20. johannes zegt:

  alles kan in dit kut land, als het maar tegen Israel is,zelfs het haken kruis mee voeren in die optocht van halvegekken kan hier. Tijdens de laatste Veteranendag moest er zo nodig een Man gearresteerd worden om dat hij de Papoea vlag omhoog stak. ( Dat was uit respect voor de indonesische overheid die dat ongewenst vind,( ivm de strijd tegen de indonesische overheersing ,was dat dus maar even verboden) ,waar mee de labbekakken in onze overheid weer eens voor die kut moslims op de knieen gingen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @johannes: 21.45. uur, op 12/7. Alles kan in dit k.. land, zegt U. Precies, en wie hebben daarvoor gezorgd: op de eerste plaats de LINKSE GEKKEN van de PvdA en GL, en daarna de huichelaars van het CDA, de VVD en D66.

   Like

 21. Infidel Pride zegt:

  Al schiet hamas elke dag duizend raketten op Israël. Al gaan de strijders van ISIS van deur tot deur opzoek naar christenen/niet-moslims om ze af te slachten. Al staat de hele arabische/islamitische wereld in de brand, je hoort ze niet, je ziet ze niet, je kunt ze alleen ruiken maar demonstreren; ho maar.
  Maar als er ook maar één mogelijkheid is om tegen Israël aan te schoppen dan wordt die gelijk aangegrepen.
  Bah wat een volk.
  Anti-Israël is wat geldt. De rest interesseert hun geen ene reet.

  Like

  • Rick zegt:

   Denk dat de gemiddelde booslim te achterlijk is om de ware politieke redenen te doorgronden. Ze zijn daardoor niet écht “Anti-Israël” maar per definitie “Pro-islam”…ongeacht de situatie en/of context. Niet omdat ze dat met hun debiele inteelt “hersens” zélf hebben uitgevogeld; maar simpelweg omdat de imam uit de haathut hen dat opdraagt.

   Like

 22. dgneree zegt:

  goed om te zien dat er maar een paar gehersenspoelde woestijnbewoners waren met in het çultureel centrum’ door linkse goedmenschen gefabriceerde beroepsprotestborden.

  Like

 23. Rick zegt:

  Wél geinig; dat voor dit soort activiteiten de, zwáár gediscrimineerde en onderdrukte, kopvod broedmachines wél de straat op mogen om een “mening” te verkondigen.
  Als er één taak voor de opzij generatie Dolle Mina’s is weggelegd; dán is het wel het aan hun ballen opknopen van de booslim “mannen” 😉

  Like

 24. breget zegt:

  Als men deze plaatjes ziet waant men zich in een tijd van 40/45 en begrijpt iedere burger dat Nederland en de door de PVDA uitgenodigde Islamitische gasten aan een stille oorlog tegen de Joden is begonnen , of zijn de islamiten daarvoor naar Europa gehaald om Hitlers werk te voltooien.

  Like

 25. Kraftavilqa zegt:

  Ach kinders ge weet toch v.w.b. het voeren van het hakenkruis e.d. zegt de gutmensch “it’s not fascism when we do it”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s