Gezellig. Antisemieten demonstreren tegen Israël

Screenshot_15

“Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas.”

Het Nederlands Palestina Komitee en andere pro-Palestijnse organisaties gaan vandaag met z’n allen demonstreren in Den Haag. Niet voor vrede trouwens. Ben je mal? Nee, ze gaan demonstreren tégen Israël. Voor wie wil zien wat voor soort mensen daar op afkomt: de anti-Israël-demonstratie begint om 15:00 uur op het Spuiplein bij het gemeentehuis van Den Haag.

Ik herinner me nog een soortgelijke demonstratie in Amsterdam. SP-Kamerlid Harry van Bommel liep toen voorop. Het was in 2009. “Intifada, intifada, Palestina vrij,” werd er toen gescandeerd. In hetzelfde jaar werd er bij een andere pro-Palestijnse demonstratie “Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas,” gescandeerd door antisemieten.

Ik ben benieuwd of de demonstranten zich dit keer wél kunnen gedragen. Ik verwacht van niet. Want het is geen vredesdemonstratie, maar een demonstratie tegen een compleet land, Israël dus, en al haar Joodse inwoners.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Linkse Kerk, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gezellig. Antisemieten demonstreren tegen Israël

  1. Mowdes zegt:

    Laat ze gaan, weten we ook waar deze gabbers zitten.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Het zal mij benieuwen of er nog bekende koppen te zien zijn!
    Zo ja, wat maken DIE zich dan volslagen belachelijk! Precies zoals in 2009……

    Like

  3. janfreak zegt:

    Hoop dat de media alles goed registreren. Destijds ontkende Harrie van Bommel dat ook hij geroepen zou hebben, “Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas”. Misschien kunnen ze hem daar nu wel op betrappen want hij zal er ongetwijfeld bij zijn.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @janfreak: 14.33. uur. U bedoelt onze onvolprezen, volledig door RODEN gecontroleerde media? Tja, dan zal er wel een objectief verslag van komen. ( Efteling-modus uit).

      Like

  4. lucky bee zegt:

    Wedden dat het veel minder wordt als wij voor Wilders en de PVV in Den Haag gingen protesteren?

    Like

  5. de 13de imam zegt:

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Hakenkruizen-en-jihadvlaggen-bij-anti-Israel-protest-Den-Haag-1559110W/

    Gaan we Pechtoldtje hier nog over horen? Ach nee natuurlijk niet, geen PVV, geen prinsenvlaggen en dus geen interesse. Smerige hypocriete hond, geldt voor heel politiek correct Nederland trouwens! En kafka? Ach die figuren liepen zelf waarschijnlijk met hakenkruizen rond vandaag.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      En toch is het niet zo gek, wat U hier naar voren brengt: Als hij er werkelijk het zwijgen toe doet, kàn men hem daar vanuit een bepaalde hoek mee om de oren slaan!

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @de 13de imam: 17.42. uur. Inderdaad de grootste NSB er PECHTHOLD, deze zal NIETS hierover van zich laten horen. D66 de grootste VERRADERSBENDE van NEDERLAND!

      Like

Plaats een reactie