Massale vechtpartij onder asielzoekers verontrust Braunschweig

Screenshot_10

Politie Niedersachsen: Ruzie om televisie

(Vertaling: E.J. Bron)

Een massale vechtpartij tussen asielzoekers heeft donderdag tot de inzet van de politie in Braunschweig geleid. Toen de agenten aankwamen, stonden er bijna 100 met ijzeren stangen gewapende personen tegenover elkaar. De politie rukte met meer dan 20 patrouillewagen uit de hele regio uit om de situatie onder controle te brengen. Hierbij raakten één politieagent en 12 asielzoekers gewond.

Achtergrond van de vechtpartij was volgens de politie een ruzie om een televisie. Terwijl een groep Soedanezen naar de halve finale tussen Nederland en Argentinië keek, stormden meerdere Georgiërs de kamer binnen en vernielden de tv. Daarop kwam het op het hele terrein van het asielzoekerscentrum tot vechtpartijen.

De chef van de asielzoekerautoriteit van de deelstaat, Norbert Heine, zei tegen de “Braunschweiger Zeitung”: “Sommigen trokken twee meter lange, massieve palen van waslijnen uit de grond. Ongelooflijk.” In het vervolg dienen vooral de kinderen van vreedzame gezinnen beter beschermd te worden. De secretaris van de Vluchtelingenraad Niedersachsen, Kai Weber, waarschuwde voor een dramatisering van de gebeurtenissen. “Als leden van meer dan 30 nationaliteiten op zo´n beperkte ruimte samenwonen, zijn conflicten niet te vermijden.”

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

15 reacties op Massale vechtpartij onder asielzoekers verontrust Braunschweig

 1. “Als leden van meer dan 30 nationaliteiten op een beperkte ruimte samen wonen zijn conflicten niet te vermijden”!Maar van ons wordt wel verwacht dat we conflicten vermijden!Ze blijven hier van allerlei schuim binnen halen!Daar moet een einde aan komen,want de lontjes worden,onvermijdelijk,steeds korter!Om conflicten te vermijden moeten wij steeds verder opschuiven en worden steeds meer ingeperkt!Het lijkt wel of zij alleen maar rechten hebben en wij alleen maar plichten;ik ben het zat!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  BEDANKT RODE EN GROENE LINKSE GEKKEN! Door jullie gedram, dat maar iedereen naar EUROPA moest kunnen komen, stapelen deze problemen met deze mensen zich steeds meer op. BEDANKT VUILE LIBERALEN EN CHRISTEN-DEMOCRATEN, dat jullie voornoemde GEKKEN daarbij geholpen hebben! Maar niet heus!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Strontdomme politie ! Laat dit ondankbare gespuis zich tegenzeidig
  hun harsis kapot timmeren ! Spaart onkosten !

  Like

 4. hannah zegt:

  Heeft nog lang geduurd voordat we (ook nog eens) met zulke incidenten te maken kregen. En dan vreemd en intolerant vinden als buurtbewoners gaan protesteren als ze asielzoekers als buren door de strot geduwd krijgen. Een tv als aanleiding? Veel is er dus niet voor nodig.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  ‘Als leden van meer dan dertig verschillende nationaliteiten op zo’n beperkte ruimte samenwonen….’
  Kun je nagaan wat er hier in het kleine Nederland aan de hand is en een stad als Amsterdam te lijden heeft met over de 200 nationaliteiten en grote groepen die (agressief)overheersen willen..

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Dat krijg je als de overheid te laf is om al die “asielzoekers” retour te sturen naar waar ze vandaan komen.

  Like

 7. exter39 zegt:

  Ha Ha Ha , als de secretaris van de vluchtelingenraad al zegt dat samen wonen met zo veel nationaliteiten , niet mogelijk is , wat moeten wij ons dan voorstellen, in ons kleine landje , laten we op houden met smoesjes ,maken en die mensen terug sturen naar hun soortgenoten , in een dieren tuin leven ook geen tijgers bij schapen in het zelfde verblijf.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Simpele oplossing ligt hier terug voor het grijpen.
  Perimeter instellen, alle uitgangen afgrendelen, CS gas naar binnen gooien, enkel minuten wachten en het TUIG strompelt naar buiten.
  Dit is de een manier om het op te lossen maar iedereen weet dat het korte tijd later (dagen/weken) terug van jetje is dus… grove middelen gebruiken die twee doelopstellingen inhouden: beteugelen én waarschuwing.
  Zelfde procedure als in eerste aanpak tot gebruik van CS gas, wordt niet gebruikt maar kleine groep gaat binnen en gebruikt de CAL 12 grove hagel, pompgeweer of beter gekend als riot gun (en voor één keer dekt de vlag de lading) is hiervoor gemaakt zo veel mogelijk vernieling aanrichten op korte afstand en dat doet het inderdaad 🙂
  Zeeeeer effiecient en als het TUIG aan flarden gereten ander TUIG ziet is de wil tot wat dan ook voorbij. De enige werkwijze om rellen te stoppen en zeker geen meedogen tonen.

  Like

  • Driek zegt:

   Trucker zegt:CS gas naar binnen gooien, enkel minuten wachten en het TUIG strompelt naar buiten.

   Beste Trucker, wij gaan ons niet verlagen tot dit soort minderwaardig gedrag, wij gaan mensen niet vergassen, dat werpt een smet op ons mensdom.

   Like

   • Trucker zegt:

    Update : CS gas is het welbekende traangas is niet dodelijk toch kan bij grote hoeveelheden blijvende schade aanrichten en het is toch opletten met de hap.
    Lang geleden dat ik mijn legerdienst heb gedaan en nog altijd niet vergeten hoe het voelt om het spul over ons te krijgen in een klein kamertje en dan pas het gasmakeertje opzetten (in die tijd ging het nog zo nu zouden ze achte hun moeder roepen of erger een advocaat onder de arm nemen).
    Verheugend is wel dat u geen bezwaar heeft tegen het gebruik van mijn favoriet de CaL 12 en is vele malen dodelijekr als wat gas.

    Like

 9. Cathja zegt:

  Ja, dit was een keer te verwachten. Het is een kwestie van tijd eer wij in Nederland ook zulke taferelen gaan krijgen! Het is onmogelijk om diverse culturen met elkaar samen te laten leven op een beperkte ruimte. De lontjes zijn erg kort, ofwel totaal verdwenen, en om niets slaat de vlam in de pan.
  We moeten niet steeds nieuwe locaties zoeken om nog meer asielzoekers te herbergen, maar we moeten een veel strenger asielbeleid gaan voeren. Europa-breed. Laten die Malmström en de VN de hik maar krijgen. Wij zitten hier met de ellende. Nu zijn het nog ijzeren staven geweest, maar het worden een keer echte wapens.

  En dan?

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Wat is als de Duitsers ze laten vechten? mischien vallen er dooien? net als in het MO?Dan hebben we weer ietsje minder van ze.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Zoals in een varkenshok met een homogene samenstelling, plots een vreemd varken erbij word gezet, bijten ze hem terstond dood. Als ik Nederland met dat varkenshok mag vergelijken; Zo’n homogene gemeenschap was Nederland ook ooit in een grijs verleden. Ons land stroomt steeds voller en voller met allerlei nationaliteiten en culturen. Het meeste nog met de doodscultuur van de Islam. Als we Nederland vergelijken met dat varkenshok, kunnen calamiteiten niet lang meer uitblijven. Zo wonen er in de provincie Brabant ook meer varkens dan mensen…..(doordenkertje en geintje). Zoals een groot Grieks denker al zei; Is de samenstelling van het volk in een land homogeen, dan heerst er voorspoed, stabiliteit en rust. Verliest een land grotendeels zijn homogene bevolkings opbouw, dan verliest dat land zijn voorspoed, stabiliteit en rust, en verwordt dat land tot een anarchie.

  Like

 12. Jean zegt:

  Als ze zichzelf onder elkaar opruimen vooral niet storen, hoe meer hoe beter.
  Die vuiligheid moet eruit, punt.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Als er meer dan 30 nationaliteiten op een beperkte ruimte samen wonen zijn conflicten niet te vermijden, dan is de Nederlandse situatie een stuk erger !! In ons kleine Nederland leven ongeveer 190 verschillende nationaliteiten , dus dat zal niet zo lang meer goed gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s