NU EEN ‘RATINGBUREAU’ INGEZET OM U ZAND IN DE OGEN TE STROOIEN!

Screenshot_5

(Door: Frans Brassens)

Niemand in het bezit van een gezond boerenverstand zal denken dat het onder de huidige omstandigheden straks beter gaat in ons door Balkenende, Rutte en hun trawanten verraden land. Dat kan alleen maar het geval worden als Nederland uittreedt uit die corrupte en misdadige EU en als we terugkeren naar de economische samenwerking die er in Europa was voordat megalomane figuren, slechte lieden met grootheidswaanzin, de politieke EU aan ons wilden opdringen. Al of niet in opdracht van nóg ergere lieden op het wereldtoneel. We worden alleen maar constant belogen en bedrogen door de ons land verradende, slaafse EU-fascistenhulpjes, waarvan ook het volkomen leeghoofd Pechtold deel uitmaakt.

‘De crisis is voorbij’. Al tot drie maal toe gelogen door Dijsselbloem c.s. En steeds weer blijkt dat het anders is. Steeds weer, en meer en meer, leveren we op allerlei manieren in (= worden we bestolen) en worden belangrijke zaken ons, en met name ook ouderen en zieken die zich slecht kunnen verdedigen, ontnomen.

Steeds meer worden miljarden van ons geld zomaar afgegeven aan corrupte banken, corrupte landen, corrupte dictators en luie subsidievreters. Over de sociale gevolgen van het moedwillige wanbeleid van de fascistische EU hebben we het dan nog niet eens. Net zo min als over de smerige EU-oorlogszucht die gericht is op macht- en gebiedsuitbreiding.

WIJ geloven die onbekwame en verraderlijke uitleveraars van ons land al lang niet meer. Dat wéten ze. Gisteren werd dan maar -uiteraard in het geheim, hoewel vooralsnog onbewijsbaar- een zogenaamd ‘Ratingbureau’ gerekruteerd om ons zand in de ogen te strooien. We (moeten) lezen:

“KREDIETBEOORDELAAR FITCH POSITIEF OVER TOEKOMST NEDERLANDSE ECONOMIE”.

Maar wie gaat dáár nu in trappen? ALS er al eens een ‘voordeeltje’ wordt gesignaleerd, verdwijnt dat met gezwinde spoed naar de voornoemde corrupte, geld vretende en verduisterende doelen. Zoals onlangs wéér een miljard naar de Griekse banken (nee, NIET naar de bevolking!). Er komt nog bij dat die ratingbureaus voornamelijk in handen zijn van enkele superkapitalistische families die belang hebben bij het manipuleren van landen via die instanties. En die streven naar wereldheerschappij.

Al iets positiefs ervaren of in het vooruitzicht? Het zal mij verbazen als hier een ‘ja’ op komt. Die vraag zal geldig blijven, wát welk ‘ratingbureau’ dan ook zal beweren, als Nederland zich niet vrijmaakt door UIT de EU met haar walgelijke vertegenwoordigers te treden.

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", euro, Eurocrisis, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op NU EEN ‘RATINGBUREAU’ INGEZET OM U ZAND IN DE OGEN TE STROOIEN!

 1. jans zegt:

  De rating zegt iets over de financiele positie van een land en de bevolking. Het is idd allemaal wat minder, want er wordt minder geleend geld besteed. Uit eindelijk denk ik dat het wel beter is. Verder is de economisch groei in het model van de leiders gebaseerd op schaalvergroting, dus toename van eurolanden. En toename van bevolking, dus daarom massa immigratie.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik ben nog van de oude Garde eerst sparen en dan kopen.Maar nooit op crediet.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Deze week zag ik op TV dat in Amerika de aandelenkoersen weer helemaal in orde zijn, deze zijn op dit moment weer net zo florissant als voor het instoten van de markt. En let wel, de economie heeft in Amerika dus geen noemenswaardige groei meegemaakt, misschien is er een theoretische groei, die gelijk staat aan de inflatie of aan de bevolkingsgroei, maar er is dus GEEN groei. En toch staan de waarderingen van de beurzen er weer net zo voor als voor de banken- en/of hypotheken-crisis, Kortom, men heeft niets geleerd. De oude wegen van de scherts waardes van fake-aandelen zijn weer op ten top!

  De economie is een spelletje waar een kleine groep mensen geld aan kan onttrekken, dat is alles! Niets meer en niets minder, dat sprookje moet koste wat kost in stand worden gehouden. De jachten, de vakanties en de buitenhuizen hangen er van af. Het gaat alleen door als we er allemaal hard in geloven, het is net zo als met een religie, het krijgt pas vaste vorm NADAT men er in is gaan geloven, het is allemaal een verzinsel.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  We worden belogen en belazerd waar we bij staan!

  Like

 5. HUUBSAN zegt:

  TSJA Frans zo blijft het water naar de zee dragen

  Like

 6. bigljohn zegt:

  De bouw maakt weer betere tijden mee. Mensen kopen een huis of een nieuwe auto. Maar er word niet bij verteld dat ze naderhand grote financiele problemen krijgen. Want ze hebben net als iedereen in feite geen spaargeld, maar sluiten wel topzware hypotheken af. Zo hebben de meeste auto’s drie banken; een voorbank, een achter bank, en de bank van lening. Het aantal voedselbanken zal zich gestaag blijven uitbreiden. Onze bejaarden worden uit de bejaardentehuizen gegooid, om plaats te maken voor gelukszoekers. Hotelboten worden er in gezet, en over een poosje moeten wij dat gespuis zelfs verplicht in huis opnemen. En ondertussen probeert De Haag ons wijs te maken dat Nederland een soort van wirschaftswunder beleefd. Het gaat steeds beter en beter. Volgend jaar weer een economische groei van enkele procenten. Men rekent zich ten onrechte rijk met de nep munt Euro en smijt met geld, zoals sommigen met elkaar een potje Monopoly spelen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.47. uur. Precies John. En op de meeste onnozele kiezers op VVD,CDA,PvdA en Demonen 66 is van toepassing, het volgende spreekwoord:
   ” Veel beloven en weinig geven, doet dwazen en gekken in vreugde leven”. Volgens mijn gevoel droomt Rutte van dit spreekwoord!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s