Onze islam-appeasers uit de media en de politiek worden bang

Screenshot_19

(Door: Marc Doll – Vertaling: E.J. Bron)

“Tegenwoordig weten ze allemaal wat ze daar ondersteunen en welke consequenties dit voor hen zal hebben als het maatschappelijk doorbreekt: ze worden gearresteerd, aangeklaagd en voor de volgende generaties in het geschiedenisonderwijs als verraders en booswichten gebrandmerkt. Het gaat hier voor de elites niet meer om gelijk te krijgen, maar om hun bestaan. Als wij (Europese/westerse cultuur) winnen, is het gedaan met hen. En precies daarom hebben ze alleen maar de mogelijkheid de islam aan de overwinning te helpen.” (Marc Doll, 29 juni 2014).

Waarom de islam-appeasers in tijdnood komen

Alle islamondersteuners hebben een enorm probleem: ze merken dat ze moreel aan de verkeerde kant staan. Dat mag in het begin plaatsgevonden hebben uit onwetendheid, ja, misschien zelfs een edel motief gehad hebben, maar daarmee kun je slechts de beginjaren sinds 9/11 verontschuldigen, toen de islam in de westerse wereld nog relatief onbekend was. Zij gingen echter door en dachten niet na over hun koers.

Voor velen was het vast en zeker intellectueel teveel gevraagd, anderen wilden gewoon gelijk hebben en weer anderen wilden daarmee Duitsland gewoon vernietigen. Omdat de waarheid, die dagelijks in de wereld en in Duitsland als een branding tegen hun ideologische rotsen aansloeg en deze langzaam afbrokkelden, besloten ze opnieuw hun koers voort te zetten, maar nu met hardere middelen: justitie werd tegen Verlichters in positie gebracht, pesterijen, geweld, bedreigingen en nog veel meer door de Antifa tot helemaal naar boven door de staat.

Uit angst voor de wraak van hun volk, dat zij bedrogen hebben, willen onze islam-appeasers nu voldongen feiten scheppen

Tegenwoordig weten ze allemaal wat ze daar ondersteunen en welke consequenties dit voor hen zal hebben als het maatschappelijk doorbreekt: ze worden gearresteerd, aangeklaagd en voor de volgende generaties in het geschiedenisonderwijs als verraders en booswichten gebrandmerkt. Het gaat hier voor de elites niet meer om gelijk te krijgen, maar om hun bestaan. Als wij (Europese/westerse cultuur) winnen, is het gedaan met hen. En precies daarom hebben ze alleen maar de mogelijkheid de islam aan de overwinning te helpen. Daarmee zijn dan wel hun eigen thuislanden onherstelbaar verwoest, maar zij kunnen zich voor de rest van hun leven ergens in Zuid-Amerika vestigen en in vrijheid en met de vergaarde welstand rustig ouder worden.

Ze merken dat de tijd begint te dringen (zie Europese verkiezingen), zodat er dagelijks duizenden uit Afrika Europa binnengesluisd worden om voldongen feiten te scheppen, terwijl tegelijkertijd de eigen volkeren met steeds repressievere strafdreigingen worden geketend en het einde van deze pesterijen is nog lang niet in zicht. Het is een wedloop tegen de tijd – voor beide kanten.

Screenshot_18

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Marc Doll

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Onze islam-appeasers uit de media en de politiek worden bang

 1. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat ze voor de TV programmen in hun broek doen, eerst dan ben ik overtuigd dat ze weten , wat ze te wachten staat.Met hun moslims vrienden.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Neurenberg 2.0 is helemaal nog niet zo’n vreemd idee. Marc Doll maakt goed duidelijk wat er nu speelt. Voor velen is er geen weg terug, zo lijkt het wel.

  Like

  • Vederso zegt:

   Het meest duidelijke voorbeeld is Cecilia Malmström. Zij kan er alleen nog op hopen dat de overwinnaars de geschiedenisboekjes bepalen.

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Probleem is wel dat er geen heropvoedingskampen groot genoeg zijn om al de leden van gemeentebesturen in op te bergen, al die burgemeesters en wethouders die gemeente grond beschikbaar hebben gesteld, of hebben toegestaan dat er een islamitische school komt. Het zijn erg veel politici die de fout in zijn gegaan.

   Maar geen medelijden met collaborateurs, alle burgemeesters kaalscheren en de stad uit jagen. Misschien kunnen ze politiek asiel aanvragen in Saudi Arabië!

   Like

   • exter39 zegt:

    Ha Ha ook daar blijven het ongelovige honden, en ja je ziet dagelijks wat daar mee moet gebeuren.

    Like

 3. John Wolf zegt:

  Daarom ook dat de repressie tegen de eigen EU bevolking hallucinante vormen begint aan te nemen ,het zal in hun smoel ontploffen en dat weten ze.!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ik mag hopen dat er na een Neurenberg 1 ook een Neurenberg 2 zal komen die met alle verraders afrekent !!! Tenslotte is er al een keer met het nazi tuig afgerekend, dus moeten het de tweede keer wel grondiger gebeuren, zodat het geen derde kans krijgt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 11.47. uur. En vooral de RODEN en GROENEN/LINKS, dienen we hiervoor te dagen. Sinds de laatste 40 jaren hebben ZIJ voorop gelopen om dat MOSLIMVOLK massaal hier naar toe te laten komen. Maar ook de HYPOCRIETEN ter rechterzijde: de LIBERALEN, en CHRISTEN-DEMOCRATEN zijn zeker ook schuldig! Ik hoop het nog mee te maken dat Neurenberg versie 2.0

   Like

   • koddebeier zegt:

    @Tom Hendrix:12.37. Precies Tom, met Nazie tuig bedoel ik de kliek die je omschrijft.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Duidelijk verhaal dat klopt als een bus. De socialistische leugen, de islam leugen en de klimaat annex de veel te ver door geramde milieu leugen heeft voor de wereldbevolking naast eindeloze miljoenen doden ook ontelbare biljoenen aan kapitaal doen verdampen. Terugkomen op deze koers door de huidige elitaire machthebbers zou politieke zelfmoord betekenen. Dat is het allerlaatste dat ze willen. Dan liever Europa in zijn geheel de afgrond in. In Venezuela (Socialistisch en daarom natuurlijk ook anti Israël) moet op de luchthaven sinds kort de reiziger betalen voor lucht die ingeademd wordt. Dit kan alleen in landen waar het socialisme 100% de baas is. Socialisme = islam = grootste vijand van vrije burgers. Nu Israël met precisie bombardementen het meest afzichtelijke nazi-islam tuig in Gaza naar de andere wereld helpt komt het rode geteisem met hun valse vredesoproepen opnieuw uit hun holen gekropen om voor de zoveelste maal dit soort specimen in bescherming te nemen.

  http://www.youtube.com/watch?v=GpvXrYRgXc4

  Like

 6. exter39 zegt:

  Jammer dat het maar een kleine groep is die het ziet aankomen , wat wij hier allemaal lezen , deel het zo veel als mogelijk is , want de linkse couranten zullen het niet afdrukken.

  Like

 7. Hoe ruimen we dat tuig op?Wegjagen zal niet voldoende zijn!Hoe openen we al die gutmenschen op tijd de ogen?Veel tijd is er niet meer!En aangezien de gehele media in de zak van links zit…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s