Open brief aan Alexander Pechtold

Screenshot_1

Geachte heer Pechtold,

Omdat u helaas bij volgende verkiezingen de meeste kans maakt om premier te worden, stuur ik u de link naar een video van de meest gruwelijke islamitische onthoofding die ik tot nu toe heb gezien.
http://www.pi-news.net/2014/07/video-so-grausam-toeten-moslems-im-irak/#more-414988

U, als fervent voorstander van de EU, zult er straks -als premier- (God verhoede het) voor zorgen dat ook dit land volledig geïslamiseerd zal gaan worden met alle afschuwelijke gevolgen van dien.

U weet vast ook dat dergelijke wrede onmenselijke praktijken bij islamieten aan de orde van de dag zijn, maar dat zult u wel op de één of andere manier goedpraten. Ik wil uw argumenten niet eens horen.

Ik wil alleen dat u naar de video kijkt; het zal mij overigens benieuwen of u deze mail zelf onder ogen krijgt en deze wilt lezen.

Wanneer wordt ons belastinggeld eindelijk eens besteed aan die arme uitgebeende bejaarden en andere écht weerlozen? Wanneer stopt u met het huisvesten van geheel islamitisch Noord-Afrika in Nederland? Ik spreek de innige wens uit dat de ‘Pil van Drion’ beschikbaar is zodra Nederland veroverd is door de islam!

Ik spreek namens velen, maar u en de uwen willen niet naar ons luisteren…

Screenshot_3

Hoogachtend,

Tistochwat

(Opm.: op verzoek van de schrijfster deze brief zoveel mogelijk verspreiden a.u.b.!)

Mailadres Alexander Pechtold: a.pechtold@tweedekamer.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Rotzakken. Bookmark de permalink .

50 reacties op Open brief aan Alexander Pechtold

 1. Tistochwat zegt:

  Iedereen mag mijn tekst kopiëren; gaat uw gang!
  a.pechtold@tweedekamer.nl

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Geregeld !

   Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Geachte heer/mevrouw,

   Veel dank voor uw e-mail. Mede gelet op de vele mails die ik ontvang, is het helaas niet mogelijk om iedereen tijdig te antwoorden. Ik vraag hiervoor uw begrip.

   Onze medewerkers en ik lezen uiteraard alle ingekomen mails en zijn u hier erkentelijk voor. Feiten en ervaringen van anderen helpen ons bij het bepalen van standpunten.

   Met vriendelijke groet,

   Alexander Pechtold
   Fractievoorzitter D66, Tweede Kamer

   Like

  • Ronald zegt:

   Is dat Pechtold voorop in de demonstratie??????

   Like

 2. Harry zegt:

  Prima actie Tistochwat !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Goeie zet! Ben benieuwd of hij er nog nota van neemt!

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  De waarheid maar helaas nutteloos zolang die domme Nederlanders voor hem stemmen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Omdat ze denken dat hij staat voor “anti-fascisme/nazisme” en ‘niemand willen wegzetten.”Dat is immers wat hij zelf beweert!
   Maar als ze moeten constateren, dat hij zonder blikken of blozen demonstraties zoals vanmiddag laat passeren, terwijl hij zó ’n bek heeft als hij een “Princenvlag” vermoedt op de Koekamp, moeten sommigen toch wel doorkrijgen, dat hij verkeerd bezig is; dat ook die Palestijnen verkeerd bezig zijn.
   Volgens mij is over die swastika ’s het laatste woord nog niet gezegd. En nu moet Geert juist van hèm een reactie eisen!

   Like

 5. Nico Omen zegt:

  Vergeleken daarbij was Anton Mussert geen landverrader maar slechts een enigszins ondeugende kleuter!

  Like

  • Nico Omen zegt:

   [Citaat uit Wikipedia] Op 7 mei 1946, precies een jaar na zijn arrestatie, werd Mussert op de Waalsdorpervlakte geëxecuteerd. Zijn laatste woorden zijn staatsgeheim en zullen pas in 2021, vijfenzeventig jaar later, vrijgegeven worden. [einde citaat Wikipedia].
   Heel goed dat het toenmalige kabinet, onder leiding van premier Schermerhorn (PvdA!!!! wie had dat ooit gedacht?), destijds zo’n landverrader op de enig juiste manier aanpakte. Dat voorbeeld verdient navolging.
   Overigens blijft ook nu nog 7 jaar lang de vraag over wat ‘Der Anton’ dan wel voor schokkende laatste woorden heeft gesproken. Kennelijk was dat heel brisant, want anders had men niet zulke extreme maatregelen tot geheimhouding genomen.
   Zou het soms iets te maken hebben met de familie die op 10 mei 1940 (Duitse inval in Nederland) met medeneming van de nationale goudvoorraad uit de kluizen van de Nederlandsche Bank, volk en vaderland in de steek liet en als de wiedeweerga naar Engeland en later zelfs naar Canada vluchtte?

   Like

   • Ik denk het wel,anders werd er niet zo,n lange periode van geheimhouding gevorderd!Ik denk,als het zo doorgaat,dat zij over 7 jaar al lang de benen hebben genomen naar veiliger oorden,met medeneming van hun kapitaal uiteraard!En ons,wederom met de gebakken peren laten zitten!

    Like

   • Nico Omen zegt:

    @ Yvonne van Cleef:
    Parbleu, ten paleize, in de dáftige húfkringen heet dat:
    hát gepeupel laten zitten met ‘des poires sautées’.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    “Laisser le peuple avec des poires sautées ”
    Maar misschien weten de nep-oranjes dat zelf niet eens zo precies: Het Frans was weliswaar in de tijd van Sophie (van Baden-Württemberg) nog hoftaal, maar Emma (van Waldeck-Pyrmont) had dat ingeruild voor het Nederlands.
    En verder heb ik wel eens iets gehoord van dat ze onder mekaar het liefste Engels spreken. (Dus géén Nederlands.) Dat deed de Tsarenfamilie ook het liefste -in plaats van Russisch. Enfin, díe zijn tenminste nog geëxecuteerd.

    Like

 6. Monalisa zegt:

  gedaan en overal op gezet, waar ik kom

  Like

 7. Erik Bink zegt:

  Misschien is ’t wel zo aardig om hem en de andere samenzweerders bij deze Open Brief de onderstaande bijlage te sturen om hen te herinneren aan “De motie Halsema”, Staatsblad nr. 36 van 27 oktober 2010, waarin hun landverraad zwart op wit en hoogst officieel is vastgelegd.

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag.
  Halsema
  Cohen
  Pechtold
  Roemer

  Alle partijen, met uitzondering uiteraard van de PVV en de SGP, hebben toen voor deze motie gestemd, dus komen ze eigenlijk allemaal in aanmerking voor toezending van zowel deze Open Brief als de bijlage.

  Like

 8. Had ik maar niet gekeken!Dat zijn geen mensen,geen beesten,daar zijn geen woorden voor!Als je al niet een diepe walging voor die “dingen”voelt,dan voel je het nu,voor de rest van je leven!Mocht die miezerd onverhoopt premier worden,dan hou ieder d66-stemmer persoonlijk verantwoordelijk voor ieder moslim die hier rond loopt!Of die nou wel of niet iets uitvreet!

  Like

 9. Driek zegt:

  Een fantastische brief, en ik hoop dat Alexander Pechtold deze brief leest en veel Nederlanders hiervan kennis nemen, het begint nu werkelijk de spuigaten uit te lopen, wat een vreselijk armoedig land zijn we geworden. We moeten hier toch uit kunnen komen? Ja, natuurlijk, als dat klootjesvolk maar niet achter D66 aanholt, en niet weer gaat stemmen op PVDA, VVD, CDA en vul het rijtje maar in, want met dat gewetenloze tuig gaat we allemaal de afgrond in. En dat filmpje klik ik maar niet aan, ik heb een te hoge bloeddruk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 17.01. uur. Ook ik heb geen zin dat vreselijke filmpje te bekijken, Driek. Ook mijn bloeddruk stijgt telkens bij het woord islam en moslim! En wat D66 en Pechthold betreft, ik ben ervan overtuigd, dat hij LAK zal hebben aan deze prima brief van Tistochwat. Ik ben benieuwd!

   Like

 10. ezra70 zegt:

  Het is ongedierte en wat doe je daarmee? Juist. Uitroeien en beginnen met het nest. De rest volgt dan vanzelf…

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Ik heb ook een kopie verstuurd. Hem kennende, gooit ie deze en de volgende berichten ineens weg.
  Maar misschien zullen alle beetjes ergens gaan werken…..Hoop doet leven zegt men wel eens !

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Wat mij verbaast is dat zo’n man denkt dat hij, op verantwoorde wijze,, een land kan leiden.
  Dat hij leider wil worden van een land in opheffing, een soort finale uitverkoop.
  Het is moeilijk woorden te vinden die mijn afkeuring voor deze man gestalte te geven zonder beledigend te worden want ja je staat zo maar voor een rechter!

  Like

  • Driek zegt:

   En dat vind ik ook verbazingwekkend, dat een persoon als Alexander Pechtold de pretenties heeft om te denken dat hij een land zou kunnen leiden, ja de afgrond in.

   Like

   • Harry zegt:

    We zullen snel de klos zijn bij Pechtold : EENMAAL , ANDERMAAL , VERKOCHT .
    Dat zit nog in z’n bloed .
    Zolang ze z’n strot niet doorsnijden .
    Enge vooruitzichten , Driek !

    Like

  • Goed gezegd:een finale uitverkoop!Daarom vindt de veilingmeester zichzelf ook de meest geschikte persoon om er nog uit te slepen wat er uit te slepen valt;voor zichzelf!

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Open brief aan kereltje pechtold ???????? Kan die dan lezen ???

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Elke keer als ik die smoel van die wax-pop zie dan bekruipt me een naar gevoel. Ik kan het niet uitleggen…………een soort kippenvelachtig gevoel.
  Alexander pechvoldt mag van mij flink onder stroom gezet worden.

  Like

  • Ahava zegt:

   mooie vondst, ‘enge waxpop’. Precies mijn gevoel bij het zien van die ‘man’ wat nooit lang duurt want dan gaat de tv subiet op een andere zender. Of uit, nog beter.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Ahava zegt:
    12 juli 2014 om 22:35

    Precies mijn gevoel bij het zien van die ‘man’ wat nooit lang duurt want dan gaat de tv subiet op een andere zender……………….

    Dat zelfde doe ik ook, Ahava. Zodra ik die griezel zie of hoor dan voel ik zo veel walging in me opkomen, dat ik meteen een andere zender opzet.

    Ik zeg wel eens: politici zijn net als paddenstoelen. Als je op de verkeerde stemt dan ga je eraan kapot.

    Like

 15. Giny zegt:

  Ben een uur bezig geweest om vrienden en kennissen een kopie te sturen met het dringende verzoek het door te sturen!
  Heel goed gedaan en hoop dat die idioot de brief ook leest!
  Is de brief al naar Geert Wilders verzonden???

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  ja

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Open brief SPECIAAL @APechtold maar stuur het door aan ALLE VERDERE DHIMMIES http://wp.me/p1O7aM-h8M via @wordpressdotcom

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  ORG-FRC-PVV-A@tweedekamer.nl
  The recipient’s mailbox is full and can’t accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.

  The following organization rejected your message: FSW-DC1-EXC-001.TWEEDEKAMER.STATENGENERAAL.LOCAL.

  🙂

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Veel dank voor uw e-mail. Mede gelet op de vele mails die ik ontvang, is het helaas niet mogelijk om iedereen tijdig te antwoorden. Ik vraag hiervoor uw begrip.

  Onze medewerkers en ik lezen uiteraard alle ingekomen mails en zijn u hier erkentelijk voor. Feiten en ervaringen van anderen helpen ons bij het bepalen van standpunten.

  Met vriendelijke groet,

  Alexander Pechtold
  Fractievoorzitter D66, Tweede Kamer

  Like

 20. Scarlatti Bombatti zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw e-mail aan de PVV Tweede Kamerfractie. Wij waarderen dat u de tijd en moeite hebt genomen ons te benaderen.

  Uw bericht is in goede orde ontvangen en wordt door ons in behandeling genomen.

  Omdat wij erg veel e-mails ontvangen, kan de beantwoording even op zich laten wachten. Wij kunnen helaas niet alle e-mails uitgebreid beantwoorden en zullen er soms voor kiezen een bericht voor kennisgeving aan te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  PVV Tweede Kamerfractie

  http://www.pvv.nl

  Like

 21. Avidia zegt:

  E.j Bron, overweldigd ben er stil van, niets aan toe te voegen, meer dan erg.

  Like

 22. Monalisa zegt:

  Deze lijst in van 2010 dus er zijn mensen die dan al weg zijn maar het burgerforum had een mooi lijst van alle personen in de tweede kamer en de eerste helaas die hebben zij verwijdert.JAMMER.

  R.abel@tweedekamer.nl
  M.Besselink@tweedekamer.nl
  E.Ouwehand@tweedekamer.nl
  M.dePater@tweedekamer.nl
  A.Pechtold@tweedekamer.nl
  M.Peters@tweedekamer.nl
  H.polderman@tweedekamer.nl
  R.poppe@tweedekamer.nl
  R.vraak@tweedekamer.nl
  J.Remkes@tweedekamer.nl
  L.roefs@tweedekamer.nl
  E.roemer@tweedekamer.nl
  J.Biskop@tweedekamer.nl
  N.drooij@tweedekamer.nl
  R.droon@tweedekamer.nl
  A.Rouvoet@tweedekamer.nl
  M.Rutte@tweedekamer.nl
  D.Samsom@tweedekamer.nl
  J.Schermers@tweedekamer.nl
  J.schinkelshoek@tweedekamer.nl
  Edithschippers@tweedekamer.nl
  J.Schreijer@tweedekamer.nl
  A.Slob@tweedekamer.nl
  E.blanksma@tweedekamer.nl
  P.Smeets@tweedekamer.nl
  J.Snijder@tweedekamer.nl
  H.Spekman@tweedekamer.nl
  L.Spies@tweedekamer.nl
  C.vdStaaij@tweedekamer.nl
  M.Sterk@tweedekamer.nl
  F.Teeven@tweedekamer.nl
  M.Thieme@tweedekamer.nl
  J.Tichelaar@tweedekamer.nl
  F.Timmermans@tweedekamer.nl
  S.Blok@tweedekamer.nl
  P.ulenbelt@tweedekamer.nl
  E.vdVeen@tweedekamer.nl
  KvanVelzen@sp.nl
  C.Vendrik@tweedekamer.nl
  Voorzitter@tweedekamer.nl
  G.Verburg@tweedekamer.nl
  R.Verdonk@tweedekamer.nl
  M.Verhagen@tweedekamer.nl
  R.vermeij@tweedekamer.nl
  B.vdVlies@tweedekamer.nl
  L.Blom@tweedekamer.nl
  j.voordewind@tweedekamer.nl
  JandeVries@tweedekamer.nl
  N.vVroonhoven@tweedekamer.nl
  H.Waalkens@tweedekamer.nl
  F.weekers@tweedekamer.nl
  J.Wijn@tweedekamer.nl
  G.wilders@tweedekamer.nl
  jdewit@sp.nl
  A.Wolbert@tweedekamer.nl
  A.Wolfsen@tweedekamer.nl
  B.vBochove@tweedekamer.nl
  H.zijlstra@tweedekamer.nl
  A.boekestijn@tweedekamer.nl
  HvBommel@sp.nl
  w.bos@tweedekamer.nl
  M.Bosma@tweedekamer.nl
  F.Agema@tweedekamer.nl
  S.bouchibti@tweedekamer.nl
  L.Bouwmeester@tweedekamer.nl
  H.Brinkman@tweedekamer.nl
  H.tbroeke@tweedekamer.nl
  Brigitte.vdburg@tweedekamer.nl
  M.Bussemaker@tweedekamer.nl
  W.vandeCamp@tweedekamer.nl
  C.Coruz@tweedekamer.nl
  E.cramer@tweedekamer.nl
  Ferd.Crone@tweedekamer.nl
  N.Albayrak@tweedekamer.nl
  M.vDam@tweedekamer.nl
  S.Depla@tweedekamer.nl
  I.Dezentjehamming@tweedekamer.nl
  T.Dibi@tweedekamer.nl
  T.vDijk@tweedekamer.nl
  J.vanDijk@tweedekamer.nl
  J.vanDijk@tweedekamer.nl
  S.Dijksma@tweedekamer.nl
  J.Dijsselbloem@tweedekamer.nl
  P.Donner@tweedekamer.nl
  C.Aptroot@tweedekamer.nl
  W.Duyvendak@tweedekamer.nl
  A.Eijsink@tweedekamer.nl
  K.Ferrier@tweedekamer.nl
  S.Fritsma@tweedekamer.nl
  P.vGeel@tweedekamer.nl
  K.vGennip@tweedekamer.nl
  W.vGent@tweedekamer.nl
  A.Gerkens@tweedekamer.nl
  h.vgerven@tweedekamer.nl
  S.Gesthuizen@tweedekamer.nl
  J.Atsma@tweedekamer.nl
  R.vgijlswijk@tweedekamer.nl
  C.Gillard@tweedekamer.nl
  D.Graus@tweedekamer.nl
  L.Griffith@tweedekamer.nl
  S.Buma@tweedekamer.nl
  F.Halsema@tweedekamer.nl
  B.vHam@tweedekamer.nl
  M.Hamer@tweedekamer.nl
  M.Haverkamp@tweedekamer.nl
  T.Heerts@tweedekamer.nl
  N.Azough@tweedekamer.nl
  J.Hessels@tweedekamer.nl
  R.vHeugten@tweedekamer.nl
  E.vHijum@tweedekamer.nl
  M.vdHoeven@tweedekamer.nl
  J.tenHoopen@tweedekamer.nl
  T.Huizinga@tweedekamer.nl
  E.Irrgang@tweedekamer.nl
  L.Jacobi@tweedekamer.nl
  H.Jager@tweedekamer.nl
  P.jansen@tweedekamer.nl
  J.vBaalen@tweedekamer.nl
  F.Joldersma@tweedekamer.nl
  P.Kalma@tweedekamer.nl
  H.Kamp@tweedekamer.nl
  A.C.Kant@tweedekamer.nl
  S.karabulut@tweedekamer.nl
  C.vdKnaap@tweedekamer.nl
  A.Koenders@tweedekamer.nl
  G.Koopmans@tweedekamer.nl
  A.Koppejan@tweedekamer.nl
  R.Kortenhorst@tweedekamer.nl
  J.Balkenende@tweedekamer.nl
  R.Kortenhorst@tweedekamer.nl
  F.koserkaya@tweedekamer.nl
  P.dKrom@tweedekamer.nl
  A.Kuiken@tweedekamer.nl
  M.langkamp@tweedekamer.nl
  J.Leerdam@tweedekamer.nl
  H.vleeuwen@tweedekamer.nl
  R.leijten@tweedekamer.nl
  P.lempens@tweedekamer.nl
  F.luijben@tweedekamer.nl
  W.vanBeek@tweedekamer.nl
  B.Madlener@tweedekamer.nl
  Jan@janmarijnissen.nl
  J.Mastwijk@tweedekamer.nl
  A.vMiltenburg@tweedekamer.nl
  H.nepperus@tweedekamer.nl
  F.dNeree@tweedekamer.nl
  A.Nicolai@tweedekamer.nl
  Pieter.omtzigt@tweedekamer.nl
  H.Ormel@tweedekamer.nl
  C.ortega@tweedekamer.nl

  Ron Abel – Socialistische Partij (SP)
  Marianne Besselink – partij van de Arbeid (PvdA)
  Esther Ouwehand – partij voor de dieren (PvdD)
  Marleen de Pater-van der Meer – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Alexander Pechtold – Democraten 66 (D66)
  Mariko Peters – GroenLinks (GL)
  Hugo Polderman – Socialistische Partij (SP)
  Remi Poppe – Socialistische Partij (SP)
  Ronald Van Raak – Socialistische Partij (SP)
  Johan Remkes – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Lia Roefs – partij van de Arbeid – (PvdA)
  Emile Roemer – Socialistische Partij (SP)
  Jack Biskop – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Nathalie De Rooij – Socialistische Partij (SP)
  Raymond De Roon – partij voor de vrijheid (PVV)
  André Rouvoet – ChristenUnie (CU)
  Mark Rutte – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Diederik Samsom – partij van de Arbeid (PvdA)
  Janneke Schermers – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Jan Schinkelshoek – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Edith Schippers – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Annie Schreijer-Pierik – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Arie Slob – ChristenUnie (CU)
  Elly Blanksma-van den Heuvel – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Pauline Smeets – partij van de Arbeid (PvdA)
  Janneke Snijder-Hazelhoff – Volkspartij Vrijheid Democratie (VVD)
  Hans Spekman – partij van de Arbeid (PvdA)
  Liesbeth Spies – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Kees van der Staaij – Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)
  Mirjam Sterk – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Fred Teeven – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Marianne Thieme – partij voor de dieren (PvdD)
  Jacques Tichelaar – partij van de Arbeid (PvdA)
  Frans Timmermans – partij van de Arbeid (PvdA)
  Stef Blok – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Paul Ulenbelt – Socialistische Partij (SP)
  Eelke Van der Veen – partij van de Arbeid (PvdA)
  Krista van Velzen – Socialistische Partij (SP)
  Kees Vendrik – GroenLinks (GL)
  Gerdi Verbeet – partij van de Arbeid (PvdA)
  Gerda Verburg – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Rita Verdonk – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Maxime Verhagen – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Roos Vermeij – partij van de Arbeid (PvdA)
  Bas van der Vlies – Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)
  Luuk Blom – partij van de Arbeid (PvdA)
  Joël Voordewind – ChristenUnie (CU)
  Jan de Vries – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Nicolien Van Vroonhoven-Kok – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Harm-Evert Waalkens – partij van de Arbeid (PvdA)
  Frans Weekers – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Joop Wijn – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Geert Wilders – partij voor de vrijheid (PVV)
  Jan de Wit – Socialistische Partij (SP)
  Agnes Wolbert – partij van de Arbeid (PvdA)
  Aleid Wolfsen – partij van de Arbeid (PvdA)
  Bas Jan van Bochove – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Halbe Zijlstra – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Arend Jan Boekestijn – Volkspartij v Vrijheid en Democratie (VVD)
  Harry van Bommel – Socialistische Partij (SP)
  Wouter Bos – partij van de Arbeid (PvdA)
  Martin Bosma – partij voor de vrijheid (PVV)
  Fleur Agema – partij voor de vrijheid (PVV)
  Samira Bouchibti – partij van de Arbeid (PvdA)
  Lea Bouwmeester – partij van de Arbeid (PvdA)
  Hero Brinkman – Partij voor de vrijheid (PVV)
  Han Ten Broeke – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Brigitte Van der Burg – Volkspartij v Vrijheid en Democratie (VVD)
  Jet Bussemaker – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Wim van de Camp – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Coskun Çörüz – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Ernst Cramer – ChristenUnie (CU)
  Ferd Crone – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Nebahat Albayrak – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Martijn Van Dam – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Staf Depla – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Ineke Dezentjé Hamming – Volkspartij Vrijheid en Democratie (VVD)
  Tofik Dibi – GroenLinks (GL)
  Tony Van Dijck – Partij voor de vrijheid (PVV)
  Jan Jacob Van Dijk – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Jasper Van Dijk – Socialistische Partij (SP)
  Sharon Dijksma – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Jeroen Dijsselbloem – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Piet Hein Donner – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Charlie Aptroot – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Wijnand Duyvendak – GroenLinks (GL)
  Angelien Eijsink – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Kathleen Ferrier – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Sietse Fritsma – Partij voor de vrijheid (PVV)
  Pieter Van Geel – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Karien Van Gennip – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Ineke van Gent – GroenLinks (GL)
  Arda Gerkens – Socialistische Partij (SP)
  Henk Van Gerven – Socialistische Partij (SP)
  Sharon Gesthuizen – Socialistische Partij (SP)
  Joop Atsma – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Rosita Van Gijlswijk – Socialistische Partij (SP)
  Chantal Gill’ard – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Dion Graus – Partij voor de vrijheid (PVV)
  Laetitia Griffith – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Sybrand van Haersma Buma – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Femke Halsema – GroenLinks (GL)
  Boris van der Ham – GroenLinks (D66)
  Mariëtte Hamer – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Maarten Haverkamp – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Ton Heerts – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Naïma Azough – GroenLinks (GroenLinks)
  Jos Hessels – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Ruud Van Heugten – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Eddy Van Hijum – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Maria van der Hoeven – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Jan ten Hoopen – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Tineke Huizinga-Heringa – ChristenUnie (CU)
  Ewout Irrgang – Socialistische Partij (SP)
  Lutz Jacobi – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Rikus Jager – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Paulus Jansen – Socialistische Partij (SP)
  Hans van Baalen – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Cisca Joldersma – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Paul Kalma – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Henk Kamp – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Agnes Kant – Socialistische Partij (SP)
  Sadet Karabulut – Socialistische Partij (SP)
  Cees van der Knaap – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Bert Koenders – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Ger Koopmans – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Ad Koppejan – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Jules Kortenhorst – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Jan Peter Balkenende – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Roland Kortenhorst – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Fatma Koser Kaya – Democraten 66 (D66)
  Paul De Krom – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Attje Kuiken – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Marianne Langkamp – Socialistische Partij (SP)
  John Leerdam – Partij van de Arbeid (PvdA)
  Hans Van Leeuwen – Socialistische Partij (SP)
  Renske Leijten – Socialistische Partij (SP)
  Paul Lempens – Socialistische Partij (SP)
  Fons Luijben – Socialistische Partij (SP)
  Willibrord van Beek – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Barry Madlener – Partij voor de vrijheid (PVV)
  Jan Marijnissen – Socialistische Partij (SP)
  Jan Mastwijk – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Anouchka Van Miltenburg – Volkspartij Vrijheid en Democratie (VVD)
  Helma Neppérus – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Frans de Nerée tot Babberich – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Atzo Nicolaï – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)
  Pieter Omtzigt – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Henk Jan Ormel – Christen Democratisch Appèl (CDA)
  Cynthia Ortega-Martijn – ChristenUnie (CU)

  http://www.sdnl.nl/klokkenluider.htm

  http://www.sdnl.nl/index1024.html

  http://www.sdnl.nl/antecedenten-juristen.htm

  Like

 23. Monalisa zegt:

  Bent u het zat en wilt u er wat mee doen? Hieronder alle e-mailadressen van de 1e Kamerleden.

  postbus@eerstekamer.nl

  e.asscher@eerstekamer.nl

  rm.aerdt@wxs.nl

  ross@ross.nl

  m.l.bemelmans-videc@eerstekamer.nl

  gbiermans@deloitte.nl

  r.dboer@eerstekamer.nl

  Britta.bohler@eerstekamer.nl

  abroekers@planet.nl

  a.broekers@law.leidenuniv.nl

  S.C.vBijsterveld@uvt.nl

  ha.doek@tiscali.nl

  Simon.van.driel@loyalis.nl

  anne-wil@duthler.nl

  jean.eigeman@hccnet.nl

  t.elzinga@eerstekamer.nl

  j.w.m.engels@rug.nl

  P.H.J.Essers@UVT.nl

  h.franken@eerstekamer.nl

  agoijert@hotmail.com

  g.j.degraaf@eerstekamer.nl

  c.haubrichgooskens@eerstekamer.nl

  j.a.m.hendrikx@worldonline.nl

  h.tenhoeve@eerstekamer.nl

  s.tenhorn@eerstekamer.nl

  w.huijbregts@oosterhout.nl

  ejansedejonge@home.nl

  f.e.van.kappen@freeler.nl

  hkb@live.nl

  l.kneppersheijnert@eerstekamer.nl

  tkox@sp.nl

  r.kuiper@eerstekamer.nl

  f.lagerwerfvergunst@eerstekamer.nl

  j.laurier@eerstekamer.nl

  k.leunissen@eerstekamer.nl

  f.leijnse@eerstekamer.nl

  rlinden2@home.nl

  m.y.linthorst@chello.nl

  mar.ger@wxs.nl

  ameul@xs4all.nl

  p.meurs@eerstekamer.nl

  harms@bmg.eur.nl

  han.noten@wanadoo.nl

  paulpeters@sp.nl

  k.putters@erasmusmc.nl

  n.quik-schuijt@eerstekamer.nl

  p.rehwinkel@eerstekamer.nl

  reuten@eerstekamer.nl

  u.rosenthal@cot.nl

  p.w.l.russell@eerstekamer.nl

  ibijl@wgs.nl

  gerard.schouw@nicis.nl

  e.schuurman@eerstekamer.nl

  keesslager@hetnet.nl

  tslagter@planet.nl

  esmaling@tiscali.nl

  t.strik@eerstekamer.nl

  p.swenker@eerstekamer.nl

  j.sylvester@eerstekamer.nl

  joyce@spiritorganisatieadviesbv.nl

  i.y.tan@chello.nl

  i.y.tan@eerstekamer.nl

  g.h.terpstra@planet.nl

  t.thissen@eerstekamer.nl

  voorzitter@eerstekamer.nl

  h.c.m.vedder@eerstekamer.nl

  avliegenthart@sp.nl

  k.dvries@eerstekamer.nl

  g.devries-leggedoor@home.nl

  fjm.werner@chello.nl

  m.westerveld@uva.nl

  DYildirim@Solidara.nl

  kim.vandooren@eerstekamer.nl

  griffier@eerstekamer.nl

  hester.menninga@eerstekamer.nl

  b.nieuwenhuizen@tweedekamer.nl

  coby.dendulk@eerstekamer.nl

  hens.meengs@eerstekamer.nl

  r.prins@eerstekamer.nl

  Mocht u ook 2e kamerleden van uw mening willen voorzien?
  r.abel@tweedekamer.nl
  C.Aptroot@tweedekamer.nl
  J.Atsma@tweedekamer.nl
  J.vBaalen@tweedekamer.nl
  W.vanBeek@tweedekamer.nl
  S.Blok@tweedekamer.nl
  L.Blom@tweedekamer.nl
  B.vBochove@tweedekamer.nl
  J.Boelhouwer@tweedekamer.nl
  HvBommel@sp.nl
  s.bouchibti@tweedekamer.nl
  C.Coruz@tweedekamer.nl
  S.Depla@tweedekamer.nl
  I.Dezentjehamming@tweedekamer.nl
  J.vanDijk@tweedekamer.nl
  m.vdijken@tweedekamer.nl
  J.Dijsselbloem@tweedekamer.nl
  W.Duyvendak@tweedekamer.nl
  A.Eijsink@tweedekamer.nl
  K.Ferrier@tweedekamer.nl
  W.vGent@tweedekamer.nl
  A.Gerkens@tweedekamer.nl
  L.Griffith@tweedekamer.nl
  F.Halsema@tweedekamer.nl
  M.Hamer@tweedekamer.nl
  M.Haverkamp@tweedekamer.nl
  J.tenHoopen@tweedekamer.nl
  E.Irrgang@tweedekamer.nl
  H.Jager@tweedekamer.nl
  F.Joldersma@tweedekamer.nl
  c.jonker@tweedekamer.nl
  A.C.Kant@tweedekamer.nl
  G.Koopmans@tweedekamer.nl
  M.Kraneveldt@tweedekamer.nl
  P.dKrom@tweedekamer.nl
  J.Leerdam@tweedekamer.nl
  Jan@janmarijnissen.nl
  J.Mastwijk@tweedekamer.nl
  pieter.omtzigt@tweedekamer.nl
  H.Ormel@tweedekamer.nl
  M.dePater@tweedekamer.nl
  D.Samsom@tweedekamer.nl
  J.Schreijer@tweedekamer.nl
  A.Slob@tweedekamer.nl
  P.Smeets@tweedekamer.nl
  M.Smilde@tweedekamer.nl
  J.Snijder@tweedekamer.nl
  C.vdStaaij@tweedekamer.nl
  M.Sterk@tweedekamer.nl
  J.Tichelaar@tweedekamer.nl
  a.vietsch@tweedekamer.nl
  B.vdVlies@tweedekamer.nl
  JandeVries@tweedekamer.nl
  N.vVroonhoven@tweedekamer.nl
  jdewit@sp.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Fantastisch, Monalisa!
   Hieraan voel ik me verplicht, mijn internetschroom te overwinnen en eens serieus te gaan kijken, wat ik met al deze e-mail adressen kan!
   Geloof me, dat ik zin krijg om sommigen eens een hartig woordje toe te voegen!

   Like

 24. Tistochwat zegt:

  Ik heb Geert Wilders een mail gestuurd met daarin de vraag of hij mijn mail aan Pechtold wil doorsturen aan de leden van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer.

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  En natuurlijk wil ook ik Monalisa bedanken voor de e-mailadressen!

  Like

 26. Frans Brassens zegt:

  Tistochwat, er staat helaas een ernstige fout in je overigens correcte brief.
  In de aanhef lees ik ‘Geachte Heer’…….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Frans Brassens 13 juli 2014 om 14:04

   Tja, ik kon moeilijk schrijven ‘Geachte mevrouw’. 😉
   Maar ik schreef ‘heer’ wél met een kleine letter, dat scheelt.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ik vergeef je Tistochwat.
    Beter nog, je hebt het bij nader inzien eigenlijk wel goed gedaan.
    Want een aanhef als ‘Luister, vuile tyfusschoft’ is zo Rotterdamse straattaal en dan haakt ons gluipglibbertje al helemáál voortijdig af. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s