Pia D66stra wil de Kamer aan de mindfulness

Screenshot_6

Pia Dijkstra

Pia Dijkstra is een lekker gekke ex-milf die gewoon fijn in touch is met haar eigen kracht. Vinden we fijn voor Pi. Vrouwen van die leeftijd willen nog weleens erg malle en beschamende dingen doen zoals toyboys huwen, docu’s maken over de overgang of over hun klamme obsessie met geyle negers het institutionele racisme van Nederland. Maar dus niet Pia. Pia is helemaal aan de mindfulness. Dat is een beetje ZEN-nig prakkezeren over niks bijzonders en in het NU leven enzo, al jaren een Happinez-topper voor hasbeen-vrouwtjes met tijd te veel. Zeg maar een soort mentale biodanza. Helaas is mevrouw Dijkstra zo dankbaar voor de zegeningen van deze navelstaarderij dat zij ten prooi is gevallen aan de bekeringsdrang die ook yoga-adepten en vegetariërs vaak bevangt.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", D66, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, politici. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pia D66stra wil de Kamer aan de mindfulness

 1. bigljohn zegt:

  De voortekenen van zware dementie tekenen zich al af bij Pia Dijkstra. Ook al zo’n D66 teef. Vrouw is een veel te chique naam voor dit misbaksel. Trouwens, de complete tweede kamer zit vol met geestelijk gestoorden die de passie preken. Een ander deel van de geestelijk gestoorden zit thuis, en vind het periodiek noodzakelijk (met de verkiezingen) telkens weer op hun geestverwanten te gaan stemmen. Tot grote ergernis en verdriet van ons die wel bij het volle verstand zijn !

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind Pia Dijkstra toch echt niet in aanmerking komen voor Milf, trouwens ze heeft een erg lelijk gebit en is totaal niet seksueel aantrekkelijk, kortom: er is geen pest aan. En dat mindfulness gedoe, dat is toch allemaal allang achterhaald. Die vrouw zou eens wat meer over het Boeddhisme en yoga dienen te lezen.

   Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  hahahahaha Wat een gestoord Wief 🙂

  Klik om toegang te krijgen tot MindfulMailtje.pdf

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Een cursus ‘bomen zoenen’ lijkt me wel wat!

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Wat kan je meer verwachten van een teef van D 66

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Grote Goedheid! Is het mens in haar tweede jeugd of zo?
  Toch verbaast het me aan één kant nog niet eens zo erg van iemand van D ’66.
  Toegegeven,Bij groenLinks zitten traditioneel de toonaangevende figuren op dit gebied, maar het D ’66 clubje heeft altijd wèl de neiging gehad, daarin méé te gaan, voornamelijk vanwege hun eeuwige streven ‘eigentijds’ te zijn en ‘voor alles en iedereen open te willen staan.’ Vandaar ook dat gedweep met de EU en de multikul. (EN met de moslims, vlak die niet uit!) Zo heel verwonderlijk vind ik het dus niet, maar het gaat toch wel heel ver, dat ze nu kennelijk probeert, zelfs haar collega ’s in de Kamer te betrekken in iets zweverigs, dat zo te zien totaal geen raakvlakken vertoont met het landsbelang op welke manier dan ook. Niet dat het ‘zorgeloze zonnetje D ’66’daar toch al te veel kaas van gegeten had, getuige het koesteren en knuffelen van een moordenaarsideologie, en het verkwanselen van de natie aan een totalitair blok,maar dit staaltje slaat werkelijk alles op het gebied van wezenloosheid!
  En een partij met dergelijke zweefteven zou ook nog de volgende premier moeten leveren? Het noodlot zij ons arme, verkwanselde land genadig!

  Like

 6. Vederso zegt:

  Prachtige tekst. Ik verkeerde even in de waan dat het comment van @ bigjohn ook onderdeel van GeenStijl was. Het mocht niet zo zijn.

  Like

 7. Ahava zegt:

  Demonen666, ze zijn allemaal van lotje getikt

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En deze IDIOTE LINKS LEIPDOOS zit in de 2e Kamer, ongelooflijk! Maar ja, daar worden ze op geselecteerd door LINKS en de VERRADERSKLIEK D66, dus verwonderen hoeft dat ons niet! Het ergste is inderdaad, dat een groot deel van onze bevolking BLIJK geeft van dezelfde GEESTELIJKE AFWIJKINGEN als deze linkse LEIPDOOS!

  Like

 9. Avidia zegt:

  O shit, wat nu weer van D66, heeft die seikert van D66 niet genoeg aan zichzelf moet die meut van D66 er weer bij gehaald worden, lach me een kronkel, succes D66, zeik maar een eind heen, niemand gelooft in jullie, lach me slap!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s