VIDEO: Zo gruwelijk moorden moslims in Irak

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

De video onder de link naar het oorspronkelijke artikel (zie helemaal onderaan dit artikel) is zó gruwelijk, dat je deze in ieder geval niet aan kinderen of fijn besnaarde mensen mag laten zien. Hij laat islamitische ISIS-killers zien hoe ze mensen vermoorden. In één ding onderscheidt zich deze video echter: een “ongelovige” snijden ze langzaam de keel door en stoppen daar tussentijds steeds mee om zich te vergapen aan de rochelende en met de ogen draaiende slachtoffer. De barbaarse Mohammedanen houden hun smartphones voor het gezicht van de betreurenswaardige mens, wiens keel al voor de helft werd doorgesneden, en filmen hem. Eentje schopt de stervende man ook nog tegen zijn hoofd. Daarbij roepen ze constant “Allahu Akbar!”, want de islam levert hen de legitimering voor het uitleven van hun abnormaal gruwelijke fantasieën.

Dringende waarschuwing: Alleen mensen met sterke zenuwen moeten deze horrorfilm bekijken!

De video werd op 8 juli op Facebook gepost en werd 1.036 keer gedeeld. Hij kreeg een “Like” van 30 personen. Daar koen echter niet meer bij, omdat de site sinds vrijdagochtend geblokkeerd is.

Dat waren geen moslims? Ze voerden toch in hun religieuze gehoorzaamheid gewoon datgene uit dat in de koran staat:

“Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bindt hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die terwille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”
(Soera 47, vers 4)

Het gruwelijke moorden zal eeuwig zo doorgaan. Totdat eindelijk het probleem bij de naam wordt genoemd: het probleem heet niet ISIS, Al Qaida, Boko Haram, Hamas, Hezbollah of Al-Shabaab – het heet I-S-L-A-M

Screenshot_14

Bron (inclusief gruwelijke video):
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Zo gruwelijk moorden moslims in Irak

 1. Monalisa zegt:

  E.J. Bron dit zijn barbaren onder hun eigen volk, ik wert er misselijk van

  Like

 2. Vederso zegt:

  Ik heb van dit filmpje gehoord. Ik ga het niet bekijken!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Zo lang als ze het met elkaar doen in de naam van Allah,kunnen ze rustig door gaan wat mij betreft.

  Like

  • Ik vind jou een nep-christen, luckybee, en als het aan mij lag had je al heel lang geleden een permaban gekregen.
   Je praat óf wartaal je zegt dit soort walgelijke domheden.
   Nog nooit heb je ook maar één fatsoenlijke regel aan een discussie bijgedragen.

   Like

  • tjonge zegt:

   heb filmpje niet gekeken want wil komende nachten nog normaal slapen slappen maar zal mij ook een worst wezen hoe moslims elkaar afmaken, als het maar moslims zijn die elkaar af maken.
   dus ben het eens met lucky bee, maar ben geen christen, niet dat dat wat uit maakt lijkt mij 🙂

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Een duidelijker bewijs dat god niet bestaat is hiermede geleverd, welke god zou toestaan dat zijn volgelingen dit soort misdrijven plegen? Dan ben je als god toch geen knip voor de neus waard?
  En als god( als hij zou bestaan) dit niet kan tegenhouden zullen wij het zelf moeten doen want aan zo’n god heb je niets!

  Like

 5. Driek zegt:

  Het is nu Zaterdagochtend 10. 45 uur, ik wil er een leuke dag van maken, dus ik ga dat vreselijke filmpje niet aanklikken, dag in – dag uit word ik geconfronteerd met die gruwelijke misdadige islam, er moet toch eens een einde aan komen.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   “Er moet toch eens een eind aan komen.”
   Ja. zeker wel!
   Er zal een eind aan komen als wij de moed verzameld hebben om er een eind aan te MAKEN!
   WANNEER zal dat zijn?

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Beste Driek, we kunnen alleen een einde maken aan de islam als we met meer verstand te werk gaan dan die onmensen. Met wapens en onderdrukking, met pijn en ellende is geen oorlog te winnen. We kunnen de islam alleen beëindigen als we de spil in dat spel van leugens aanpakken, uiteraard is dat het geld, maar formeel is dat een soort sprookjesgod. Door simpelweg een voor een alle kolderieke en curieuze verhaaltjes over Allah door te prikken MOET er een soort bewustwording optreden in de matig werkende hersentjes van de moslims. Zodra de reden van alle onlusten weg is zullen de onlusten zelf ook wel verdwijnen. Echter wat de Amerikanen hebben gedaan was zeer dom. Je kunt een verderfelijke ideologie niet bestrijden met wapens, pijn en ellende behoort tot het exclusieve domein van de achterlijke islam. Overal waar pijn en ellende komt ontstaat meer voedingsbodem voor de islam, en daarom is elke oorlog contraproductief.

   Like

   • exter39 zegt:

    Zo lang het westen olie nodig heeft zal de islam alleen maar groeien, de techniek heeft de olie niet zo zeer meer nodig ,maar de miljoenen mensen die er van leven, de mensen op de boorputten , de vervoerders ,de raffinaderijen de transport met schepen , de hele wereld leeft direct of indirect van de olie, en de machtigste mensen op aarde ,hebben het monopolie ,dat geven ze niet af , iemand die de olie vervangt ,gaat naar het gekkenhuis of word vermoord.er over praten is al riskant, dat willen de zakkenvullers niet horen. Het enigste wat er nog zou kunnen gebeuren , en ik denk dat daarom Amerika nog even afwacht, dat Isis ook Saoedi e aanvalt , en dat dan pas echt de vlam in de pan slaat.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 10.46. uur. Beste Driek, ik klik het ook niet meer aan. Mijn bloeddruk is al extra hoog, als ik deze ROTZOOI der HAATJURKEN, en de smerige EUSSR lees op dit blog van onze goede E.J.Bron. Misselijk ben ik ervan, en voor mij mag dat hele islamgedrocht vandaag nog afsterven!

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  YouTube heeft de hinderlijke gewoonte om censuur te plegen. Helaas zijn er van filmpjes vaak geen backup, en mensen nemen vaak niet de moeite om zelf een reserve-exemplaar op te slaan. Zelf heb ik lange tijd alleen de links opgeslagen, om later de beelden beter te analyseren.

  Een onderwerp dat altijd mijn aandacht heeft gehad was de slavernij en wat de rol was van de Mohammedaanse slavenjagers. Welnu, er is niet veel meer terug te vinden bij YouTube omdat er een aantal kapitaalkrachtige ondernemingen is dat dan wellicht niet meer wil adverteren bij Google. De wereldmarkt voor online-adverteren was begin 2014 al iets meer dan de helft van de wereldmarkt voor TV-reclame. En spoedig zal internet-adverteren de TV inhalen, misschien dit jaar nog, anders het volgend jaar. Een nadeel is wel dat de berichtgeving wordt geschaad door zaken die niet ten gunste van de commercie werken, zoals bloederige filmpjes en filmpjes die korte metten maken met zorgvuldig opgebouwde leugens.

  Het is goed dat dit filmpje bewaard is, ik bekijk het wel een andere keer.

  Like

 7. Infidel Pride zegt:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik er een aantal jaren geleden beter tegen kon dan nu als ik het zie.
  Telkens weer vraag ik mij af hoe die mensen (de slachtoffers) zich hebben gevoeld als het moment daar is en het besef dat zij aan de beurt zijn.
  Ik hou het er maar op dat zij in shock zijn en het menselijk lichaam een mechanisme heeft wat het gevoel kan ‘uitzetten’.
  Kotsmisselijk wordt je ervan.

  Maar die gasten in het Iraakse leger kunnen er blijkbaar ook wat van.
  http://www.nu.nl/buitenland/3826180/iraaks-leger-doodt-honderden-gevangenen.html
  Hier lees ik ook over zaken als in brand steken, opblazen met granaten, enz….

  Maar waar ik ook kotsmisselijk van wordt, is het gelul van veel mensen op verschillende sites.
  “Dit heeft niks maar dan ook niks met de islam te maken.”
  Iedereen schreeuwt daar maar ‘alla-hu-akbar’ naar elkaar en hier doen zij hun best om maar vol te houden dat de islam er niks mee te maken heeft.
  “Dit is een stammenstrijd.”
  My ass! Alles is daar gebaseerd op de islam, sharia, allah of die pedo.
  Knettergek zijn ze daar en hier blind.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Infidel Pride: 12.30. uur. Ik ben het volledig met U eens. Maar weet U dat de gehele TWEEDE SLAAPKAMER, minus de PVV en de SGP, VOOR ISLAMISERING HEEFT GESTEMD. Dan moet U dus weten dat Den Haag ons al heeft VERRADEN aan het MOSLIMTUIG!!

   Like

  • Driek zegt:

   Infidel Pride zegt: Maar waar ik ook kotsmisselijk van wordt, is het gelul van veel mensen op verschillende sites.
   “Dit heeft niks maar dan ook niks met de islam te maken.”
   Iedereen schreeuwt daar maar ‘alla-hu-akbar’ naar elkaar en hier doen zij hun best om maar vol te houden dat de islam er niks mee te maken heeft.

   U zegt precies waar ik ook zo kotsmisselijk en moe van word, iedereen schreeuwt maar “alla-hu-akbar”, en dat klootjesvolk maar vol blijven houden dat “ze niet allemaal zo zijn” en dat de “ware islam heel anders is”, nou, ik heb het helemaal met die landverraders gehad, er is meer één islam, en die is dodelijk.

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Dit is tot nu toe de meest gruwelijke onthoofding die ik heb gezien.
  Ik hoop dat ik op een gemakkelijke en snelle manier een einde aan mijn leven kan maken nadat de islam dit land heeft veroverd en ook hier is begonnen met koppensnellen in naam van die achterlijke ‘allah’!!!!!
  Ik sterf liever pijnloos en zonder stress.

  Die islamisering is tóch niet meer te stuiten met al die landverraders die ons ‘besturen’.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   ben het met je eens Tistochwat… ik zorg dat ik de pil v Drion en/of een overdosis insuline heb voor mijn honden en mij, ook ik ben niet van plan hèn die lol te gunnen, ik sterf ook liever pijnloos en ach die stress, zodra het werkt is die stress ook weg!

   Ik denk dat er meer stress aan vooràf gaat, maar altijd te prefereren dan ‘onderwerp’ hiervan te zijn… ik heb toevallig een heel fijne avond gehad met een paar leuke Nederlandse mensen die hier in de buurt wonen… maar zodra ik internet weer aanzet is alles weer kommer en kwel en dan druk ik me nog eufemistisch uit… ik heb een wapen maar zal dat nooit op mijzelf of mijn dieren gebruiken, slechts bij noodzaak, zoals dus binnendringende ‘vreemdelingen’ die NIET v goede wil zijn zoals Zwarte Piet en moslims en zo… maar ik heb wel het gevoel dat ik er NU achter aan moet gaan, gezien het steeds sneller om zich heen grijpende islamiserings- en eu gevaar…

   maar goed, het gesprek met hen kwam toch ook weer hier op terecht… ik stond er van te kijken dat zij helemaal niet afwijzend stonden tov mijn voorstel niet langer belasting te betalen gezien het feit dat ‘onze overheden’ niet doen waar zij o.a. voor ‘verkozen’ zijn… en dat is voor mij nummer 1!!! Namelijk het beschermen van de eigen bevolking tegen vijandelijkheden, tegen oorlogsdreiging, tegen genocide op ons enz enz…

   dus nu is mijn vraag, WIE WEET HOE dit te gaan doen?

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik heb de video opgeslagen om hem te kunnen laten zien aan degenen die nog steeds niet willen geloven dat de islam een groot gevaar voor ons vormt!

  Like

 10. Jean zegt:

  Sorry naar dergelijke beelden kan ik niet kijken ik kijk zelfs niet naar het slachten van dieren maar ik hoop dat we tegen 2016 geen enkele moslim nog tegenkomen in Europa tussen 1 dag oud en 100 jaar want die smeerlapperij moet sowieso uit Europa verdreven worden want het is toch maar enkel ellende en barbaars geweld met dat ongedierte.
  Ik vertrouw nooit moslims en gelukkig doen mijn kinderen hetzelfde en leren we onze kleinkinderen dat ook.
  Nooit met moslims omgaan kwestie van eigen veiligheid.

  Like

  • Igor zegt:

   Ook ik kijk niet meer Jean, zeker nadat ik de vorige keer al zo’n onthoofding had gezien. Al die gruwelijkheden en ontmenselijkingen blijven me 24/7 bij en ondanks dat ik al heel wat heb meegemaakt ook in het leger, wen ik hier nooit aan. Dus beter niet kijken.
   Ik wil dit inteelt ongedierte ook zo weinig mogelijk tegenkomen, hetgeen ondoenlijk is in mijn prachtwijk, maar de boodschappen doe ik nu in een andere stad, omdat er bij onze Lidl supermarkt (als niet gefortuneerde AOW’er moet ik wel) alleen maar kopvodden achter de kassa’s zitten en de hele supermarkt een wandelend tentenkamp is.
   Deze tenten kijken je aan met een blik van “wat doe jij in ONZE supermarkt” kijk en dan krijg ik al bepaalde niet vriendelijke neigingen, die ik gelukkig nog weet te beheersen.
   Maar hoe lang nog.??

   Like

 11. Monalisa zegt:

  Jean ik kijk zelfs niet naar het slachten van dieren hier kan ik met je meegaan dat is ook een apart beroep helaas ik heb duizenden koeien en paarden en schapen en varken het lootje zien leggen maar ook daar wen je aan. ieder zijn vak. nu kijk me stalker mee

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM moet weg uit NEDERLAND en EUROPA, en wel HELEMAAL! Het is al niet meer 5 voor 12, maar 1 minuut voor 12.

  Like

 13. Fred zegt:

  Walchelijke, “misdadigers” gewoon,” negeren”, islamidioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s