Vluchtelingenbeleid zorgt voor tweespalt in Nederlands samenleving

Screenshot_5

Niemand zal ontkennen dat personen die bijv. vanwege oorlogsomstandigheden in hun land van herkomst dat land (tijdelijk) willen verlaten, een kans moeten krijgen om opgevangen te worden als vluchteling/asielzoeker. In mindere mate geldt dit voor mensen die om politieke redenen, geloof of afwijkende seksuele geaardheid denken hun land te moeten ontvluchten.

Immers als een regering in een bepaald land een geloof niet tolereert, het niet op prijs stelt dat de door haar gevoerde politiek vaak gewelddadig gesaboteerd wordt, of dat om welke redenen dan ook een andere seksuele geaardheid niet op prijs wordt gesteld, dan zit je op een soort virtuele grens. Immers wie bepaalt hoe ver je mag gaan in het uitdragen van een ander geloof, je geaardheid of je politieke gedachten ?

Een aantal van onze redacteuren heeft in landen gewerkt waar bijv. kritiek op het staatshoofd en diens familie niet was toegestaan. Een ander voorbeeld is dat in landen als Saoedi–Arabië christelijke kerken niet worden getolereerd. Daar kun je lang of kort over praten, maar het staat je vrij om in dat land te blijven wonen of te vertrekken.  En daar zit nu juist de bottleneck. Ons land wordt momenteel overspoeld door ‘ vluchtelingen’ die o.a. zeggen dat zij vanwege hun geloof vervolgd worden of dreigen te worden opgepakt omdat zij het oneens zijn met de gevoerde politiek. Prima, dan gewoon je boel pakken en verhuizen, maar niet trachten de vluchteling of asielzoeker uit te hangen. Idem voor diegenen die er een andere seksuele geaardheid op nahouden. Vertrek naar een land waar die geaardheid wel bedreven mag worden, maar dit is géén reden om asiel aan te vragen.

Lees verder>>>

(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vluchtelingenbeleid zorgt voor tweespalt in Nederlands samenleving

 1. fred weber zegt:

  Velen horen hier absoluut niet thuis als economische vluchteling. Wij kunnen helaas niet de gehele wereld opvangen

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Door de E.U. wordt van iedere lidstaat vereist dat ie voor Gekke Henkie gaat spelen. Alles vond zijn oorsprong in het verdrag wat Europese regeringsleiders ooit daar in Straatsburg afsloten met de Arabische wereld. Het kan maar niet genoeg gezegd worden; De olie voor immigratie overeenkomst ! Door de voortdurende aanwezigheid van de linkse politiek en zijn aanhangers, en daarmee samengaand de MSM media, onstond er de, door linkse activisten in gang gezette, zieligheidsindustrie. Een van de walgelijke stokpaardjes van links. Het eigen volk moet maar kreperen, ten gunste van buitenlandse Moslim parasieten !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ bigLjohn: Inderdaad deze Resolutie van Straatsburg, deze verradersresolutie werd gesteund door de roden/links, de liberalen en christen-democraten. En dat zijn dezelfde vuile verraders van het gedrocht EUSSR. En dat GEDROCHT DWINGT onze LAFFE RUTTE cum suis, nog meer UITVRETERS toe te laten. Kijk, iemand die ECHT omwille van Overtuiging, geaardheid,geloof moet vluchten, daar moet het mogelijk voor blijven, toegelaten te worden. Maar inmiddels is door TOEDOEN der RODEN en de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE IEDEREEN NU EEN ASIELZOEKER. Knettergek en crimineel zijn ze politici en gutmenschen…o wacht, ze verdienen daar een goede cent mee.

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  Klopt! Geen mens is illegaal, alléén ongedierte!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En de oorspronkelijke Nederlander maar inleveren!
  Ik hoor in mijn omgeving regelmatig mensen zeggen dat alle ‘bezuinigingen’ noodzakelijk zijn en dat we ‘op te grote voet’ hebben geleefd.
  Hoezo ‘op te grote voet’?
  Burgers mogen toch profiteren van het door hen opgebrachte belastinggeld?
  Zij mogen toch verwachten dat ze gebruik (let wel: géén MISbruik) mogen maken van de voorzieningen?
  Ik heb niets tegen het betalen van belasting mits dit belastinggeld wordt gebruikt voor het ‘draaiend’ houden van dit land.
  Helaas wordt ons belastinggeld misbruikt door wanbeleid-voerders, fraudeurs, islamofielen, eurofielen, ‘vluchtelingen’-importeurs, zakkenvullers, het ‘koninklijk huis’ en andere ‘ectoparasieten’!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 18.18. uur, op 12/7. En weet U welke organen roepen dat we “op te grote voet”, hebben geleefd, beste tistochwat? Nou, om te beginnen de gehele PVDA OMROEPWERELD en MSM! En natuurlijk gesteund door de “bierpompliberalen”, van de VVD, de grote verraders D66, en de schijnchristenen van het CDA. En het STOMME KIESVOLK trapt erin!

   Like

 5. realist zegt:

  “stop de deportaties” waar waren die begonnen?
  op die foto zie je het probleem waarvan de islamisering een symptoom is,een hoopje gebrainwashte linkse naivelingen die in een psychiatrie thuis horen.

  Like

 6. Immigranten hebben al lang niets meer te maken met politieke vluchtelingen! Er is slechts 1 reden waarom wij worden overspoeld door een tsunami van vluchtelingen en dat weet iedereen! De ‘tamtam’ die heeft aangekondigd dat er heel veel gratis te halen valt in het het rijke westen! Jij en je hele familie worden hier verwelkomd als een koning, je hoeft niet te werken, je kunt jouw cultuur en religie hier volop promoten en zelfs eisen dat deze worden overgenomen door het gastland. Als je ziek wordt, krijg je gratis de beste behandeling, beter dan bij je eigen medicijnman. Je hoeft je berichten niet meer met rooksignalen door te geven je krijgt hier gratis de duurste I-phones! enz. enz.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 23.10. uur, op 12/7. Precies! En dat alles werd mogelijk door de aanvaarding van de: Resolutie van Straatsburg”, ook wel ” Oil for Immigration”, genoemd. En laten we niet vergeten welke verraders uit Nederland daarmee hebben ingestemd, te weten: VVD,CDA,PvdA en de club van het “miezerige, misselijke ventje”, D66!

   Like

 7. Realpredictor:zo is het maar net!En ik vind zelfs dat echte vluchtelingen ook niet hier opgevangen moeten worden,maar in hun eigen regio!Het lijkt net of ze de andere kant van de wereld in Europa willen persen;gaat niet lukken,landen zijn niet van elastiek!Evenals het geduld van veel mensen;de rek is er uit!Remigratie en grensbewaking is de enige oplossing die werkt!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb een eigen zaak, betaal me scheel aan belastingen, heb geen rechten, alleen plichten, maar die z.g. asielzoekers hebben alleen rechten, het omgekeerde, zij hebben alle recht terwijl wij alleen mogen betalen voor hun onderhoud terwijl ze nooit in hun leven een enkele bijdrage zullen leveren. Ik heb een woninginrichting, zij krijgen woningen, ik moet het inrichtten, de rekening gaat naar de gemeente, en na meer dan een half jaar krijg je je geld. Maar het erge is, zij krijgen alles voor niets, ik kan daar woedend over worden, heb menig gesprek gevoerd hierover. Maar ja, het zijn zieligen!!!! Alsof in de Nederlandse bevolking geen zieligen zijn. Ik ben rechts en kan dat linkse gedoe gewoon niet uitstaan, dus heb ik geweigerd hieraan mee te werken, voor hen geen probleem een andere winkel had er geen probleem mee en zo gaat dat Maar ik ben trots op mijn besluit.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Avidia 13 juli 2014 om 02:27

   Hulde voor uw standpunt!
   Treurig dat mensen met een geweten en met principes daar financieel onder lijden, zoals u met uw eigen zaak.
   De meesten hebben er totaal geen moeite mee om handel te drijven met de vijand.
   Herinnert u zich nog die mobieltjes-verkoper die zo in z’n nopjes was met z’n grote omzet?

   Like

 9. peterselie1 zegt:

  Men gaat nog steeds voorbij aan het feit dat het een beoogd beleid van de EU is, welke deze stroom van hoofdzakelijke islamitische gelukszoekers toe te laten stromen in de afzonderlijke lidstaten. Er zijn al verschillende voorbeelden te zien geweest dat deze stroom van kansloze opvreters helemaal spaak loopt denk aan bijv. Lampedusa.

  Natuurlijk kan men op de vingers natellen waarom deze kansloze kaal vreters zich bij voorkeur in deze landen asiel aanvragen, (wanneer hun bescheiden vernietigd of weggegooid zijn) waar de sociale stelsels nog royaal in takt zijn. De islamitische kansloze ‘freeloaders’ dienen één doel, namelijk een verkapte kolonisatie en de weg doen voorbereiden tot nog meer islamitische kolonisatie.

  Deze kolonisatie, welke uiteindelijk zal uitmonden in sociale onrusten, met als gevolg dat de EU-politie en EU-leger hardhandig op last van de EU-leiders gaat ingrijpen. De rest van het verhaaltje verzint men er maar zelf bij, het is een voor de hand liggend scenario welke hier bij E.J. veelvoudig de revue is gepasseerd.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Hé, de zwarte vlag van de jihad! Oh, nee! Dit is een andere fascistische vlag, deze is met prikkeldraad!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s