Hamas als de dood voor ISIS

Screenshot_8

Leden van ISIS in Gaza

(Door: Joost Niemöller)

Waarom wil Hamas met die rakettengolf op Joodse burgers de aandacht van de wereld naar zich toetrekken? Dat zou best wel eens een interne oorzaak kunnen hebben.

Hoe meer aandacht voor Hamas, des te minder aandacht voor ISIS. ISIS heeft het kalifaat uitgeroepen. Dat lijkt de hoofdprijs in moslimkringen. De wreedheid waarmee ISIS zichzelf op de borst klopt, kreeg ook veel aandacht en bewijst voor moslims dat ze er echt voor gaan. Dat ze daarbij alleen andere moslims vermoorden is geen nadeel, want die andere moslims zijn van de verkeerde sekte.

Maar Hamas bevindt zich in de ogen van veel moslims toch in de echte frontlinie. Want wat is mooier dan het direct bestrijden van de Joden? Nou ja, misschien ook het bestrijden van christenen. Dat gebeurt dan weer vooral in Afrika en Syrië, door andere filialen, en deels weer door ISIS.

Hamas heeft last van concurrentie van ISIS.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Screenshot_9

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hamas, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hamas als de dood voor ISIS

 1. windwens zegt:

  Nog niet zo rare redenering. Tevens zijn ze weer de zielig moslims in plaats van de smerige barbaren. Want de slachtofferrol past ze doorgaans als een maatkostuum.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   windwens zegt:
   13 juli 2014 om 12:11

   Tevens zijn ze weer de zielig moslims in plaats van de smerige barbaren. Want de slachtofferrol past ze doorgaans als een maatkostuum.

   We kunnen maatkostuum inmiddels wel veranderen in, latexpakje.
   Het pakje is van het merk, Slachtoffer en is gemaakt door atelier, Verzuip in Zelfmedelijden.
   De ontwerper is meneer Boehoe Huiliehuilie – Altijd Sniksnik Snotterbel. Nee,……… het is geen Sjeik, al doet de naam het wel vermoeden, maar een terrorist. Hij is werkzaam bij Ham-ass al la knor. In het Nederlands vertaald: ham van varkenskont
   Het pakje is ZO gewild dat 1.5 miljoen ‘palestijnen’ het dragen en erom vechten. Het is heel hip om zo’n pakje te hebben. Want………..hoe strakker het pakje zit, hoe zieliger de drager is en wordt gevonden.
   PS: Dit sneupakje is speciaal ontworpen toen Israel gesticht werd.

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Word Hamas niet vaak door de Hizbullah geholpen? Dat zijn Shiietische clubje en de Isis is de grootste vijand van de Shiieten? toch?Dat wordt heel erg intersant daar in Gaza.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  We weten het. ISIS komt hier even controleren of hamas, die nu al ’n paar jaar de grote baas speelt in Gaza, eigenlijk wel genoeg gelovige-ongelovige islamieten afslacht!…
  De uitslag staat van te voren vast. Hamas zal natuurlijk (en parima dus), uitgemoord worden en ISIS zal het voortouw naar het grote kwaad stevig overnemen.
  Maar zolang als ze elkaar zeer stevig uitmoorden is dat geweldig!
  Tegen de tijd dat ze uitgemoord zijn, om zich tegen het Westen te richten, komt er alweer een nieuwe islamconcurrent opduiken…
  Dus geen doemgedachten! De islam zal Christus-God zei dank!!!, aan zichzelf ten onder gaan!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s