Hamas brengt mensenoffers

Screenshot_10

Islamitische terreurgroepen als Hamas richten hun geweld per definitie tegen onschuldige en weerloze burgers. Dat is een oorlogsmisdaad.

Deze organisaties als de Taliban en Hamas plegen daarbij echter nog een tweede oorlogsmisdaad. Dat is het verschuilen van hun strijders, hun wapens, explosieven en raketinstallaties achter en tussen hun eigen burgers – zelfs in woningen, ziekenhuizen en moskeeën. Dat is de tactiek van het ‘menselijk schild’, een afschuwelijke oorlogsmisdaad, verboden in de Conventie van Genève  van 1949.

Hoewel Israël zijn best doet om alleen strijders te treffen – en daar ook grotendeels in slaagt – is dat de reden dat er in de strijd tussen Israël en Hamas toch Palestijnse burgerslachtoffers vallen.
Als Palestijnse strijders zich niet tussen burgers zouden verschuilen, zouden er geen of veel minder Palestijnse burgers omkomen door deze moedwillige tactiek.

De zeven Palestijnen bijvoorbeeld die afgelopen dinsdag omkwamen, waren een welbewust menselijk schild. Het Israëlische leger had voor de aanval twee keer gewaarschuwd – per telefoon en door het afschieten van een losse flodder – maar dit werd bewust genegeerd.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
Screenshot_11

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hamas brengt mensenoffers

 1. Theresa Geissler zegt:

  Geen mensenleven is ze heilig, zelfs niet die van hun eigen mensen, en daarvoor worden ze door het Westen nog beloond ook met positieve aandacht en het gelijk, dat aan HEN toegekend wordt! Is het westen nou totaal doorgedraaid of hoe zit het?!
  (Ik had ook kunnen zeggen: Zijn WIJ nou totaal doorgedraaid etc., maar dat vertràp ik:
  WIJ, ons soort mensen, ziet het allemaal opperbest; het zijn de GOEDMENSEN, die dit allemaal aanrichten en niemand anders!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat is de gehele waarheid, Martien Pennings. En het is om te janken, dat deze HAMAS ploerten ook nog GELD ontvangen, van onze ROVERHEID o.l.v. de kwal Rutte (VVD).

  Like

 3. janfreak zegt:

  El Fatah hanteerde dit middel ook al hoor. Ik zag een keer op een video tijdens een schermutseling dat een Palestijn zijn kleine dochter meenam de straat op, met de duidelijke bedoeling dat het kind geraakt zou worden door de rondvliegende kogels. Dan hadden ze weer kunnen blaten dat het IDF kinderen doodschoot. Wat ik alleen niet snap is dat alleen Israël berispt wordt voor zoals die idioot van een Timmermans beweert, buitenproportioneel geweld en je geen woord hoort over de oorlogsmisdaden die Hamas begaat.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Timmerman die hoort toch bij Hamas?

  Like

 5. windwens zegt:

  De palizanders hebben nooit anders gedaan dan de bevolking gebruiken als levendschild. Eigenlijk niets nieuws onder de zon. Na het optrekken van de muur zijn ze al jaren bommen aan het knutselen. Dus een waarschuwing voor een ieder zodra moslims zich gedeist houden dan is het foute boel. Dan zijn ze zich aan het voorbereiden. Dus kortom Israël en ook hier geef die lui geen adem pause.

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  De afslachtingsprocedure kom steeds dichter bij. Eng……dood eng.
  Ik heb zo met ze,’de Joden’ te doen. Trouwens, met ieder slachtoffer van de moslims.
  De bende van Chucky,’ brussel’ is ons een antwoord schuldig.
  WAAROM laten jullie volk binnen die ons willen doden?
  WAT is de bedoeling van jullie beleid?
  WAAROM discrimineren jullie de autochtonen bevolking?
  Ik weet dat het wishful thinking is, maar ik zou zo graag een eerlijk antwoord van hun willen hebben!
  Dat is het allerminste waar wij recht op hebben.Temeer omdat ze ons dwingen onze eigen ondergang te betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s