Islam: Een dodelijk racisme, dat de politiek, de media en justitie niet interesseert

Screenshot_13

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

In 1400 jaar tijd vermoordden moslims meer dan 300 miljoen “ongelovigen” in naam van Allah en van de profeet Mohammed: Christenen, Joden, Hindoes, Boeddhisten, zoroastriërs, animisten, andere “heidenen”. Dat is de optelsom na 50 Holocausts – of (statistisch gezien) elke 28 jaar een Holocaust ter omvang van die in het Derde Rijk. En dat gedurende een periode van meer dan 1400 jaar. Onze media, politici en juristen laat dat blijkbaar koud…

Journalisten brandmerken islamcritici als “racisten” en stellen zich tegelijkertijd op voor het oudste en gevaarlijkste racisme ter wereld: de islam

Wie de islam bekritiseert, moet zich de (compleet onjuiste)  beschuldiging laten welgevallen een racist te zijn. Alsof het bij de islam om een ras gaat. Maar merkwaardig genoeg zwijgen al die stemmen, die daarvoor de beschuldiging van racisme uitten, als de door hen in bescherming genomen islam zelf alle kenmerken van racisme blijkt te bezitten.

Wie anders gelovigen als “ongelovigen”, “apen”, “varkens” en “lager dan vee” brandmerkt, mag volkomen terecht racist genoemd worden

Wie anders gelovigen als “ongelovigen”, “apen”, “varkens” en “lager dan vee” brandmerkt, mag volkomen terecht racist genoemd worden. Maar onze wereld staat op zijn kop. Want hij – in de gedaante van media en politiek – brandmerkt nu omgekeerd diegenen als “racisten”, die op het oorspronkelijke racisme van de islam wijzen.

Wat eeuwenlang de “neger” was, is – veel bedreigender en dodelijker – bij de islam de “ongelovige”. Deze gelden als de “ergste dieren”, als “apen” en “varkens”, “lager dan het vee”, ja, erger nog: als “niet waard om te leven”. Niets anders is de betekenis van het Arabische woord “kuffar” dat alleen aan ons “ongelovigen” is voorbehouden. Dat is puur racisme, en wel in zijn meest walgelijke en dodelijke vorm, dat alleen nog maar met het racisme van de nazi´s tegenover zogenaamde niet-Ariërs vergeleken kan worden.

Wie (of hij nu links is of een moslim) nu spottend vraagt waar dan de concentratiekampen en de gaskamers van de islam zijn, kan als antwoord krijgen: die heeft de islam niet nodig om genocide te plegen. De islam pleegt zijn genocide daar, waar hij de “ongelovigen” ontmoet. In hun huizen, in hun steden, waar dan ook. Want zo staat het geschreven in het bloederigste boek van de wereld geschiedenis: de koran. En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden…” staat er bijvoorbeeld in soera 2, vers 191.

Alleen al in de koran worden de moslims er op meer dan 200 plaatsen toe opgeroepen alle niet-moslims te vermoorden. En in de overleveringen van Mohammed komen daar nog eens een onvoorstelbare 2000 oproepen tot moord op ons bij. Moslims hebben deze oproepen altijd  serieus genomen en grondig uitgevoerd.

Al 1400 jaar lang statistisch gezien iedere 28 jaar een Holocaust ter omvang van die door de nazi´s: de islam staat met afstand ver bovenaan de lijst met de meest genocidale ideologieën in de wereldgeschiedenis

In 1400 jaar tijd vermoordden zij meer dan 300 miljoen “ongelovigen”: Christenen, Joden, Hindoes, Boeddhisten, zoroastriërs, animisten, andere “heidenen”. Dat is de optelsom na 50 Holocausts – of (statistisch gezien) elke 28 jaar een Holocaust ter omvang van die in het Derde Rijk.

Maar dat alles schijn bij lange na nog niet voldoende te zijn om de islam nog steeds, volledig tegen de feiten en de waarheid in, de “religie van de vrede” te noemen. 300 miljoen in naam van Allah wreed afgeslachte mensen schijnen niet genoeg te zijn om de ogen van de wereld te openen en de islam als datgene te zien wat hij de jure (in zijn eigen geschriften) en de facto (in zijn eigen daden) is: een “georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid.” (Dr. Younus Shaikh).

Wat is er dan nog nodig om de machtigen, de slimmen, de rijken en de volkeren van deze wereld hun ogen te laten openen zodat zij hun stemmen verheffen tegen een wreedheid die uniek is in de wereldgeschiedenis – en tot op de dag van vandaag aanhoudt. Hoeveel Holocausts op “ongelovigen” mogen de moslims nog uitvoeren om een reactie te ontlokken, die slechts eentje – de Duitse Holocaust – gelukt is? Hoe lang mogen islamcritici nog als “racisten” belasterd worden door diegenen, die de meest racistische en moorddadige ideologie in de menselijke geschiedenis verdedigen? Wanneer wordt het dodelijke racisme islam eindelijk en voorgoed een halt toegeroepen?

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamkritiek, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, politici, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islam: Een dodelijk racisme, dat de politiek, de media en justitie niet interesseert

 1. bigljohn zegt:

  Wanneer wordt het dodelijke racisme islam eindelijk en voorgoed een halt toegeroepen?
  Dat zullen u en ik niet meer meemaken. Het gedonder is al 1400 jaar aan de gang. Het zal pas stoppen als alle Arabieren verplicht worden terug te reizen naar de gebieden van hun herkomst, en tegelijk een permanent immigratie verbod af te kondigen (Voor heel Europa) voor Moslims uit andere werelddelen. Dit moet dan in Europees verband grondwettelijk vastgelegd worden. Immers, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het is het een of het ander. Of wijzelf worden met zijn allen ge-elimineerd, en daar gaat het naar toe, of het moet anders. Maar ik weet wel zeker dat de politiek daar geen boodschap aan heeft. Bij Feijenoord zingt men – Geen woorden maar daden -, maar onze politiek zweert bij; Geen daden, maar woorden !

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Bent u zeker dat wij het niet meer zullen meemaken? in elk geval zullen onze kinderen en zeker onze kleinkinderen het nog meemaken Voor mij is het een verloren strijd niemand (buiten enkele moedigen )durft reageren en als er al zijn die reageren worden ze nog voor alles verweten

   Like

 2. De politiek heeft ons verkocht en verraden!En zij denken dat zij de dans macabre ontspringen?Niet dus!En dat is de enige troost die ik nog heb!

  Like

  • twix zegt:

   Vrees dat ik je moet teleurstellen.
   Volgens mij voeren zij deze agenda uit omdat ze de belofte hebben gekregen dat zij deze dans wél kunnen ontspringen.
   Denk dat we tegen de tijd dat we onze politici ter verantwoording willen roepen we midden in een burgeroorlog zitten,
   De weg naar het binnenhof redden we dan niet meer.

   Like

   • Goed mogelijk,maar in deze tijd bestaat er internet;in de jaren 40-45 nog niet!En mensen reizen de wereld over.En probeer je dan maar eens de rest van je leven te verbergen.Gaat waarschijnlijk niet lukken!,

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Antwoord: Tot voldoende westerlingen de islamitische mentaliteit vaak genoeg aan den lijve ondervinden.
  Al houdt dat tegelijkertijd een risico in, want als het zo ver komt kan het al te laat zijn om één en ander terug te draaien.
  Toch zal het noodzakelijk zijn, dat de situatie zo ernstig wordt, dat men er echt niet langer omheen kan, anders blijven teveel mensen zwijmelen in hun goedmenselijke droom en zullen zij blijven weigeren, die los te laten.
  Bovendien volgt uit het één het ander, want de media zullen hun beleid eveneens pas aanpassen als zij niet anders meer kúnnen; tot het zover is blijven zij alles verzwijgen, verdraaien en afzwakken.
  Met als gevolg, dat men zich dáár weer op beroept om aan te tonen, dat ‘het allemaal wel meevalt.’
  Nee, ik ben echt bang, dat er een paar catastrofen voor nodig zijn om de massa niet meer alles te laten slikken.
  En dan nog weer van een ander soort dan dat de Eiffeltoren bijvoorbeeld zou worden opgeblazen, want dan gooien ze het er nóg op, dat zulk terrorisme niets met de Islam te maken heeft.
  Het moeten zaken zijn, die de goedmens persoonlijker treffen. En vooral gevoeliger.
  Maar riskant blijft dat wèl.

  Like

 4. windwens zegt:

  Als ze hier een kalifaat willen stichten moeten ze eerst de lui in Den Haag elimineren om de macht te kunnen pakken. Ik heb me zelf beloofd niet gegaan voordat ik er zeker 1 kan me nemen. Oog om oog tand om tand

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Zolang de ‘elite’ nog aan de islam verdient en er zelf lekker warmpjes bij zit, komen we niet van die islam af.
  Ik blijf het zeggen: de ‘leiders’ weten d*nders goed wat die islamieten uitvreten, maar ze WILLEN er niets tegen doen!
  En nog erger: hun aanhang is dusdanig gehersenspoeld en gesust met voetbal en ander volksvermaak, dat we de redding ook vanuit die hoek niet hoeven te verwachten.
  Wij, degenen die wél zien welk vals spel er wordt gespeeld, zijn ver in de minderheid; de kudde onbenullen is nog steeds te groot.
  We kunnen schrijven en demonstreren tot we een ons wegen maar we delven het onderspit.
  Want zegt u nu zelf: hoe kunnen wij nu op tegen een overweldigende meerderheid van islamieten, verraderlijke politici en tegen hun domme meelopers?
  Ik zie het zeer somber in voor de ‘toekomst’…

  Like

  • windwens zegt:

   Tistochwat ik kan uw betoog alleen maar beamen. Hoewel mijn bloed steeds weer gaat koken als ik zo stel papegaaien hoor mee kletsen. Soms vraag ik me af hebben onze mede landgenoten dan niets geleerd hebben over propaganda en hoe deze opgevoerd wordt.

   Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Is het niet de hoogste tijd dat de islam als geheel als een terroristische organisatie wordt beschouwd?
Dan kan er tenminste legaal worden ingegrepen in gevallen van directe bedreiging. En die bedreigingen staan dagelijks in het nieuws. Het zal de mensen van de islam ook dwingen te kiezen tussen lid te zijn van een organisatie die de sharia dwingend wil opleggen aan de hele wereld, of deel te gaan uitmaken van de Nederlandse samenleving, de keuze is aan hen.

  Like

 7. twix zegt:

  Geachte heer Bron,
  Wellicht niet helemaal on topic maar wil hier toch even de aandacht vestigingen op de uitspraken van ene Carl Friedrich von Weizsäcker.
  Es ist schon bemerkenswert, was Carl Friedrich von Weizsäcker, der ältere Bruder unseres ehemaligen Bundespräsidenten, vor 25 Jahren (!) in seinem letzten Buch u.a. schrieb.
  Carl Friedrich von Weizsäcker
  “Der bedrohte Friede – heute”, Hanser, München 1994, ISBN 3446176977
  Von Weizsäcker sagte in seinem letzten großen Werk “Der bedrohte Frieden” 1983 Hanser-Verlag, innerhalb weniger Jahre den Niedergang des Sowjet Kommunismus voraus (er wurde ausgelacht).
  Seine Prognose, auf welches Niveau der Lohn,- Gehaltsabhängige zurückfallen würde, wenn der Kommunismus nicht mehr existiert, war schockierend.
  Weizsäcker beschreibt die Auswirkungen einer dann einsetzenden Globalisierung, (obwohl es damals dieses Wort noch nicht gab) so wie er sie erwartete.
  Zitat:
  1. ..Die Arbeitslosenzahlen werden weltweit ungeahnte Dimensionen erreichen.
  2… die Löhne werden auf ein noch nie da gewesenes Minimum sinken.
  3…Alle Sozialsysteme werden mit dem Bankrott des Staat zusammenbrechen. Rentenzahlungen zuerst. Auslöser ist eine globale Wirtschaftskrise ungeheurer Dimension, die von Spekulanten ausgelöst wird.
  4… ca. 20 Jahre nach dem Untergang des Kommunismus, werden in Deutschland wieder Menschen verhungern.
  5… Die Gefahr von Bürgerkriegen steigt weltweit dramatisch.
  6… Die herrschende Elite wird gezwungen, zu ihrem eigenen Schutz Privatarmeen zu unterhalten.
  7…Um ihre Herrschaft zu sichern werden diese Eliten frühzeitig den totalen Überwachungsstaat schaffen, eine weltweite Diktatur einführen.
  8… Die ergebenen Handlanger dieses Geldadels sind korrupte Politiker.
  9… Die Kapitalwelt fördert wie eh und je, einen noch nie dagewesen Nationalismus (Faschismus), als Garant gegen einen eventuell wieder erstarkenden Kommunismus.
  10… Zum Zweck der Machterhaltung wird man die Weltbevölkerung auf ein Minimum reduzieren. Dies geschieht mittels künstlich erzeugter Krankheiten. Hierbei werden Bio-Waffen als Seuchen deklariert, aber auch mittels gezielten Hungersnöten und Kriegen. Als Grund dient die Erkenntnis, dass die meisten Menschen ihre eigene Ernährung nicht mehr finanzieren können, jetzt wären die Reichen zu Hilfsmaßnahmen gezwungen, andernfalls entsteht für sie ein riesiges, gefährliches Konfliktpotential.
  11…Um Rohstoffbesitz und dem eigenen Machterhalt dienend, werden Großmächte Kriege mit Atomwaffen und anderen Massenvernichtungswaffen führen.
  12…Die Menschheit wird nach dem Niedergang des Kommunismus, dass skrupelloseste und menschenverachtende System erleben wie es die Menschheit noch niemals zuvor erlebt hat, ihr Armageddon.
  Das System, welches für diese Verbrechen verantwortliche ist, heißt “unkontrollierter Kapitalismus”.
  C. F. von Weizsäcker sagte (vor 25 Jahren), dass sein Buch, welches er als sein letztes großes Werk bezeichnete, mit Sicherheit von der Bevölkerung nicht verstanden würde und die Dinge somit ihren Lauf nehmen!
  Das deutsche Volk bewertete er wenig schmeichelhaft wie folgt:
  Absolut Obrigkeitshörig, des Denkens entwöhnt, typischer Befehlsempfänger, ein Held vor dem Feind, aber ein totaler Mangel an Zivilcourage!
  Der typische Deutsche verteidigt sich erst dann, wenn er nichts mehr hat, was sich zu verteidigen lohnt. Wenn er aber aus seinem Schlaf erwacht ist, dann schlägt er in blindem Zorn alles kurz und klein, auch das was ihm noch helfen könnte.
  Die einzige Lösung die Weizsäcker bietet, ist die Hoffnung:
  dass nach diesen unvermeidlichen Turbulenzen dieser Planet noch bewohnbar bleibt.
  Denn Fakt ist, die kleine Clique denen diese Welt schon jetzt gehört, herrscht nach dem einfachen aber klaren Motto:
  “Eine Welt, in der wir nicht das alleinige Sagen haben, die braucht es auch in Zukunft, nicht mehr zu geben”
  Wie bereits oben erwähnt, Weizsäcker rechnete nicht damit verstanden zu werden“.

  Heb zelf mijn duits zo snel mogelijk laten vallen op de mavo, maar denk wel dat het zeer de moeite waard is hier eens in te duiken.
  Opvallend vind ik wel dat hij islam niet noemt, maar hij wist wel iets.

  Like

 8. twix zegt:

  Ik ga deze oorlog winnen vanachter mijn toetsenbord.
  Makkie.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Er zijn cowboys die met een hand een sigaret kunnen rollen, met de andere hand leiden zij het paard.

   De oorlog tegen Allah kunnen we met een hand op het toetsenbord winnen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hallo vanhetgoor.In the USA doen ze dat in werkelijkheid met satelietbeobachtung en verniechtigung via Drone’s! Uitstekende technieken natuurlijk.
    Het ligt er maar helemaal aan wat je ermee doet in de praktijk, en daar zijn we nog niet uit, volgens correct-links dan. Maar stel je voor dat zij/wij dit niet hadden gedaan in de praktijk wat zou er dan nog ontzettend veel meer buitenaards ongedierte rondkruipen. Hier in Europa en ter plaatse in hun zandbakken… Nee, zolang als wij de vinger nog op de knop kunnen houden zullen wij overwinnen. In ieder geval is het zo, en dat zal ook zo blijven, dat “ZIJ” niks kunnen ontwikkelen en dat zal altijd Godzijdank zo blijven want het zijn en blijven ongediertes waar we de grote Flitsspuit op zullen zetten.

    Like

   • twix zegt:

    Dat doe ik dus fout.
    Vergeet steeds een hand vrij te houden.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nog even twix, want ik vind het veel te leuk. Alles heeft zijn voordeel! Zo kom je van het roken af. (Zie daarvoor vanhetgoor in zijn suggestieve reactie 11:19. Het enige wat je nog te doen hebt is een paard aanschaffen.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s