Shariapolitie en hakenkruisen

Screenshot_13

Gisteren was een trieste dag voor Nederland. Hakenkruizen, jihadvlaggen en de Hitlergroet op het Spuiplein in Den Haag. En de ontkenning van de NOS. Ik wil beginnen met een stukje tekst van Martha:

Ja, dit is erg genoeg. De ondergang van het Avondland, waar Nederland toe behoort.
12 juli 2014. Een datum om te onthouden.

‘s-Gravenhage, mijn geboortestad, uitgeleverd aan het antisemitisch duivelsgebroed. In mijn hart woedt een storm, nauwelijks te beteugelen, maar tevens een groot verdriet.

Ik zie mijn moeder op een fiets met houten banden naar het Westland rijden om iets te ruilen voor aardappelen en boter. En de opluchting wanneer zij weer ongeschonden thuiskwam.

Na vandaag zijn wij terug eind jaren-30. Een laffe overheid, niets geleerd van de geschiedenis. Slaafs de EU doctrines volgend, dientengevolge haar eigen burgers laten verarmen en terroriseren door islamieten. Ik ben een vreemde geworden in mijn eigen land.

Screenshot_14

Lees verder>>>
DVC

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, NOS, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Shariapolitie en hakenkruisen

 1. Fubar zegt:

  Jullie zijn snel. Ghe 😉

  Like

 2. zrast zegt:

  Klopt Vederso, dat gevoel heb ik ook al een tijdje. Nederland is zo veranderd dat ik mijzelf een vreemde voel in eigen land. In een kleine 20 jaar hebben de mohameddanen zoveel invloed in Nederland dat ik mijn hart vasthou hoe het er over nog eens 20 jaar zal uitzien. Ik wou dat ik Jood was dan ging ik vandaag nog in Israël wonen.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   ik al nèt zo, ik ben intens verdrietig…. is er dan NIEMAND maar die dit kan tegenhouden? Waar waren dan degenen die zelfs maar in de buurt wonen met een tégen demonstratie?

   Opstelten, van Aartsen, de hele overheid op de PVV na dient ter dood gebracht te worden.

   Like

   • koloth zegt:

    Natuurlijk is er wel iemand die dit kan tegenhouden, maar van de regering hoef je niets te verwachten i.i.g.
    We zullen het zelf moeten doen en het zal de nodige offers vragen.
    Maar hier 24/7 zitten te neuzelen dat schiet niet op.
    Verzamelen en doe iets.

    Like

  • windwens zegt:

   Je hoef geen jood te zijn om in Israël te mogen wonen toch?

   Like

   • lucky bee zegt:

    Ik interesseert mij eerder voor Holland als voor Israel, ik wil niet dat wij Holland aan de islam opofferen.Vergeet niet dat wij Nederland met de hulp van God hebben gecreeerd.In het Hof te Dordrecht.Dat moet ook zo blijven.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Mooie politie hebben we hier zeg !!! Dames en Heren van het Hermandad jullie moesten je dood schamen !!!!! Maar ja, in 40-45 was de politie ook niet helemaal zuiver op de graad..

  Like

 4. HUUBSAN zegt:

  Sjaak DAT KAN ALLEEN MAAR MET EEN BURGEROORLOG

  Like

 5. Vederso zegt:

  Van DDS gejat; en nog vindt één? demonstrant de NOS te eenzijdig vóór Israël. Laat ik nu een andere indruk hebben.

  Like

 6. Nksn zegt:

  Der uut Der Mee voorbeeldstellen dus jullie eren die normen en waarden voor zoverre je het zo kan noemen !! Nou Niet In NEDERLAND Bye Bye Zwaai Zwaai

  Like

 7. windwens zegt:

  Wat gebeurt er als wij massaal op het spui gaan staan met een bord koran vs hakenkruis. Heb er wel een lange dag voor over.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dag NEDERLAND uit mijn kinderjaren, geheel VERRADEN door DE PLOERTEN van VVD,CDA,PvdA en uiteraard de grootste NSB er aller tijden, Pechthold. En de politie, laat mij niet lachen, dat is dankzij de RODEN/LINKS MOSLIMPOLITIE GEWORDEN! Een grote schande dat is het! Eruit met de ISLAM en wel zo snel mogelijk!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Laten we blij zijn met een burgeroorlog Sjaak!

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Wat een wanhopig gevecht! Ik heb net de artikel-collage gelezen van Fubar…

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Zo begonnen de Nazi’s in het Duitsland voor de oorlog ook. De WA hield marsen over de Duitse straten, provocerend en af en toe gewelddadig, door hier en daar tegenstanders en Joden in elkaar te slaan. Dat waren de voortekenen voor de grote strijd die zou volgen. Dezelfde soort voortekenen en precies hetzelfde gedrag, zien we vandaag de dag met de Islamieten. Zij houden massa demonstraties waarin ze Joden met Nazi’s vergelijken, en heel Europa voor zich opeisen. In veel Nederlandse wijken worden de bewoners geterroriseerd, en soms ook in elkaar geslagen cq verkracht. De vijand van nu kan onmogelijk meer tegen gehouden worden, daar hij zich al massaal onder ons bevind. Als ze een manier vinden om zich te bewapenen, zijn de rapen echt gaar. De politiek en de politie zijn hun beste vrienden en beschermheren, en met vrouwe justitia kunnen ze handjeklap gaan doen. En wij ? Wij zij zwaar de sjaak, en zullen ons hiertegen niet kunnen verzetten.
  Juist omdat de hele infra structuur van Nederland pro Moslim is, en tegelijk anti Nederlander !
  Wij zien, na wereld oorlog 2, de nieuwe ellende alweer op ons afkomen. Hitler is nooit echt dood geweest. Vreselijk, een nieuwe Hitler komt er aan, een kalief in Brussel !

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Zoals ik al eerder zei : ” Indien het niet anders kan,…dan maar in het ondergrondse verzet” net als tijdens de 2e Wereld oorlog.

  Like

 13. Pingback: Parijs: Pro-Palestina meute valt synagoge aan | E.J. Bron

 14. ruud beijer zegt:

  Geachte reageerders,we hoeven niet in protest naar Den Haag,er komt toch niemand.
  Beter is het om de woede om te zetten in stemgedrag.Stemmen op de PVV bijvoorbeeld.
  Als de PVV aan de macht komt dan wordt het een stuk rustiger in Nederland.
  Denk daar vooral aan als u gaat stemmen[Eigen volk eerst!!!!!]

  Like

  • Opa zegt:

   Stemmen op de PVV ?????……Dat heb je gezien met de laatste verkiezingen….het zijn er maar een handje vol van geweest die op de PVV gestemd hebben, terwijl ze de kans hebben gehad………

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s