Waarom haten zoveel Duitsers Israël?

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Er heerst oorlog tussen Israël en Hamas. Amerikanen, Europeanen en vooral Duitsers dringen aan op het staken van de gevechtshandelingen. Duitse media en de publieke opinie reageren eenzijdig op Israël, bijna giftig. Is dat nog kritiek of is het al antisemitisme? In veel grote Duitse steden vinden op dit moment spontane demonstraties plaats met tot 1000 demonstranten – overwegend moslims en linksen – tegen Israël, leuzen vol haat schallen door de straten (zie hier).

In “FOCUS” staat een zeer lezenswaardig artikel over de fundamentele kwestie. Helaas wordt in dit artikel echter ook niet het feit benoemd dat het op straat de moslims zijn die zich overgeven aan hun op de koran gebaseerde antisemitisme. De anders zo superlinkse taz (“Tageszeitung”) draait langzaam bij en bekritiseert de massamanipulatie om Israël als agressor neer te zetten: is er dan toch nog hoop?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom haten zoveel Duitsers Israël?

 1. zrast zegt:

  Ja die Duitsers, die zouden eigenlijk voor altijd hun kop moeten houden als het Joden aangaat. Ze hebben geen enkel recht van spreken en moeten zich nog altijd doodschamen voor hun verleden.

  Like

 2. HansFire zegt:

  Ik woon in Duitsland. Dit komt doordat de ARD, ZDF net zo als in Nederland is vergiftigd door het LINKSE TUIG *Gesindel* is. Deze omroepen verdraaien de resultaten, zoals in Nederland als jaren is, kortom ook hier heb je LINKS TUIG.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hans Fire: 18.50. uur, op 13/7. Dat klopt, de ZDF was gisteren ook helemaal vervuld van meelij, met de Palestijnen! Van de 100 den raketten vanuit Gaza, GEEN WOORD!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Als die kolere-moslims het nog steeds klaarspelen om zich regelmatig van hun slechtste zijde te laten zien, moet je inderdaad niet raar opkijken als er op een gegeven moment nog weer eens wat hoop gloort, natuurlijk.
  Sommige mensen reagéren nog wel op bepaalde dingen……

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het is een grote schande, om dit te moeten vaststellen. Potverdorie, het land waar “de bloksnor”, vanaf 1933 de kans kreeg, om de Joden uit te roeien. Maar welke Duitsers doen dat, het haten van Israël. Het valt op dat het gros bestaat uit socialisten, en wat een toeval ook de partij van A.Hitler, was socialistisch!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Linkse duitsers hebben niets geleerd van ’40-’45. Hitler was tenslotte ook links !!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Links Duitsland heeft een verbond gesloten met de Moslims, en heeft lak, of ontkent, de holocaust op de zes miljoen vermoorde Joden uit de tweede wereldoorlog. Het is daar nog erger dan voor de tweede wereldoorlog. Niet alleen de nationaal socialisten zijn weer in de weer, ze hebben nu ook een bondgenoot gevonden bij de Moslims. Linksen en socialisten, twee handen op een buik. Dat kan nooit lang goed gaan. Nu nog zo’n schreeuwlelijk als Hitler erbij, en de ellende is compleet !

  Like

 7. Volgens mij is dat een aangeboren ziekte,een defect:links zijn;dat kan niet anders!En links hunkert naar saamhorigheid omdat ze alleen ook niks klaar spelen,en haken daarom aan bij de islam!Het gevoel van:samen sterk,of zoiets!Daar bestaat geen medicijn tegen,helaas!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De Duitse media en de “publieke opinie” reageren eenzijdig op Israël, bijna giftig voor een simpele reden. Voor hen – net als hun collega’s in Nederland en Amerika – is het “cash time”. Zij zingen met ze allen “We are in the Money” https://www.youtube.com/watch?v=UJOjTNuuEVw
  De Petro-dollars van de islamitische filantropen stroomt vrolijk binnen. ‘Linea recta’, naar Basel, Zürich en Genève en vult genummerde bankrekeningen van top redacteuren, politici en bekende intellectuelen en andere elite Gutmenschen. Ja! Ze moeten er iets voor doen. Voor niks gaat de zon op. Voor hen ligt het karwei Israël zo hard nodig met woorden aan te pakken. Voor kritiek wordt niet betaald. Er moeten giftige woorden worden geuit …ANDERS GEEN POEN …Zegt mevrouw Flodder. Niemand heeft ooit zo veel geld verdiend aan zwartmaken van een piepklein nietig landje ergens in het Midden Oosten. Voor demonstraties hoeven ze niet te zorgen. Paar oude volgevreten linkse ‘idealisten van toen’ krijgen nu ook gelegenheid paar losse Euro’s te verdienen met het op touw zetten van demonstraties. Het getinte Derde Wereldgespuis zal er massaal op afkomen om te blèren en te gillen.

  De linksmens van nu, laat mij sterk herinneren aan de persoon van toneelspeler Hendrik Höfgen uit het boek “Mephisto” van Klaus Mann (film uit 1981) Tegen het eind zegt de hoofdrolspeler (de vroegere idealist) “Freiheit! Was soll ich dammit!. De toplinksmens van nu zegt : “Die Warheit! Was soll ich dammit?”
  .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Behalve dan, dat het door U aangehaalde voorbeeld -Hendrik Höfgen- uiteindelijk nooit een oprechte idealist WAS, maar een ingebeelde, onuitstaanbare ijdeltuit, die in de tijd dat het kón -die van de Weimarrepubliek- poseerde met z’n zogeheten ‘idealisme.’ Zodra de Nazi ’s aan de macht kwamen, zong hij een toontje lager en liet dat ‘idealisme’ al spoedig varen. -Zo diep zat het tenslotte niet bij hem.
   Op grond van hoe hij met name met de vrouwen in zijn leven omging vond ik het vooral een tweederangs mens met een hoog gehalte aan zelfmedelijden. Anders niet.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Denk niet dat het iets zegt, volgens mij zijn de buren voor Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s