Anti-Israël onlusten in Frankrijk en Duitsland escaleren

Screenshot_4

“Palestijnen” demonstreren in Berlijn: veel gewonde politieagenten

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Franse hoofdstad Parijs is het zondag tijdens een anti-Israël demonstratie tot onlusten door moslims gekomen. Meerdere honderden personen probeerden twee synagogen in Parijs te bestormen. Het lukte de politie de aanvallers af te weren. Zaterdagavond al was het in een voorstad tot een brandaanslag op een joods gebedshuis gekomen.

De Franse minister-president Manuel Valls kondigde aan hard in te grijpen. “Frankrijk zal niet toestaan dat men met geweld, in woorden of daden, probeert het Israëlisch-Palestijnse conflict op zijn grondgebied te importeren.” Zulke aanvallen zijn “onacceptabel”.

Palestijnen kapen luidsprekerwagen van de politie van Frankfurt

Ook in Duitsland wordt de sfeer steeds grimmiger. Zaterdagavond probeerden bijna 1500 Palestijnen het WK-supportersgebied in Berlijn te bestormen. Het lukte de politie met heel veel mensen de meest jonge buitenlanders terug te dringen. Elf agenten raakten hierbij gewond door flessen en stenen.

In Frankfurt wisten aanhangers van Hamas een politieluidspreker ervoor te gebruiken om Israël-vijandige leuzen en “Allahu Akbar!” te schreeuwen. Het incident werd door de politie bevestigd. Oorspronkelijk had een demonstrant aangeboden om de agressieve demonstranten te kalmeren. In plaats van dat te doen, maakte hij gebruik van de situatie om de gemoederen nog verder te verhitten:

 

Ook in Bremen kwam het tot aanvallen door Palestina-aanhangers op journalisten en voorbijgangers. Daarbij raakte een man zwaargewond. Volgens informatie van een verslaggever van de “Tageszeitung” (taz), die eveneens werd aangevallen, greep de politie niet in.

Achtergrond is het zich toespitsende conflict tussen radicale islamieten in de Gazastrook en Israël na de moord op drie joodse en een Palestijnse jongen. Hamas vuurde sindsdien meer dan 500 raketten af op Israël. De radicale islamieten schoten ook voor het eerst op een Israëlische kernreactor. Israël reageert daarop al dagenlang met luchtaanvallen.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Duitsland, Frankrijk, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, IDF, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Anti-Israël onlusten in Frankrijk en Duitsland escaleren

 1. guusvelraeds zegt:

  In Frankrijk wisten aanhangers van Hamas een politieluidspreker ervoor te gebruiken om Israël-vijandige leuzen en “Allahu Akbar!” te schreeuwen. Het incident werd door de politie bevestigd. Oorspronkelijk had een demonstrant aangeboden om de agressieve demonstranten te kalmeren. In plaats van dat te doen, maakte hij gebruik van de situatie om de gemoederen nog verder te verhitten.

  In Frankrijk ook al? In Duitsland, Frankfurt was dat de afgelopen dagen ook al het geval.

  http://omg.thepostonline.nl/2014/07/13/frankfurt-allah-ist-gros-kindermorder-israel-door-luidsprekers-politiewagen/

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Lekker “vollekie” is het toch! Maar…..Dan mogen we toch nog van geluk spreken, dat het in Den Haag zo relatief rustig gebleven is!
  Je kunt zeggen wat je wilt, maar ik blijf erbij: IETS hangt er in de Nederlandse admosfeer, dat de alhier woonachtige moslims doet voelen: Níet te ver gaan, want dat wordt niet gepikt en dan verliezen we definitief terrein.
  Vraag me ook weer niet precies, wàt, maar het ís er. En ZIJ weten dat, ergens.
  Misschien heeft het er wel mee te maken, dat Nederland tóch de sterkst geprofileerde anti-islamitische politicus heeft.
  Ga maar na: Duitsland hééft ze (Stadtkevitch, Stürzenberger vooral) maar ze krijgen politiek geen poot aan de grond.
  In Frankrijk behaalt Marine enorme successen, maar zij is minder anti-islamitisch geprofileerd als Geert.
  GB: Zelfde laken en pak. Weston heeft nog niet kunnern doorbreken en Farage, anderzijds…..Enfin, laat ik daar maar over zwijgen.
  Zou het toch niet kunnen zijn, dat Nederland, dat misschien vooral Geert aan die moslims onwillekeurig een seintje afgeeft, dat ze doet beseffen: Oppassen hier; (nog) niet te ver gaan……?
  Ik heb sterke vermoedens in die richting……..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa, ik ga nog een stap verder dan jij. Nederland heeft een anti-islam-politicus omdat dit in haar genen zit en daardoor deinst de islam in zekere mate terug! Begrijp je? Je draait eigenlijk de zaak om.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Best mogelijk, dat ik dat onwillekeurig nog doe ook, Paul.
    Ik voel in ieder geval voor jouw gezichtspunt: De weerstand tegen zoiets als de Islam zit ons in de genen waardoor we een politicus als Geert konden voortbrengen EN konden laten gedijen.
    Sommigen hier op desite worden wanhopig van dit land vanwege de goedmensen-tendens, maar die heeft elk Europees land op het ogenblik immers! Probeer liever te kijken naar wat er onderhuids schuilt !
    De moslims voelen dat zéker aan.EN deinzen werktuiglijk terug!
    We moesten eigenlijk de zaak nog maar eens even aanzien en in afwachting wat meer vertrouwen hebben in waar we nog toe in staat zijn.
    En: Erik60 zegt hetzelfde in zijn feuilleton.

    Like

  • Lucie zegt:

   Zal het dan niet zo zijn,dat als ze straks met nog veel meer zijn,dit hier evengoed gaat gebeuren?
   Ik ben bang van wel,er wonen hier heel wat minder moslims dan in Duitsland en Frankrijk,maar het aantal stijgt snel,dankzij onze geliefde Rutte met z’n criminele bende.
   Voor Geert wordt het in ieder geval steeds beter.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Per slot hebben we ruim 80 jaren ervaring in guerrilla! De Spanjaarden zijn hier stelselmatig afgestraft! En hoe! Wij waren totaal afschrikwekkend aan het Spaanse Hof!
    Spaanse elite-eenheden konden niets uitrichten!… Het wordt hoog tijd dat we die ervaring weer ophalen… Ook al zijn de omstandigheden nu sterk gewijzigd.
    Het gaat om ‘totale onverzettelijkheid!’ en die hadden we toentertijd volop!
    En ze zijn afgedropen!!!!
    Wat anders dan die decadente zachte drop-mentaliteit van nu!
    In de allereerste plek moeten we die “Maxima Sorieta” van SPAANSE ORIGINE!!!, tezamen met haar echtgenoot van DUITSE ORIGINE!!!, eens ter verantwoording roepen over haar/hun uitspraken over het totaal gebrek aan identiteit van de Nederlander!!!
    Laten we daarmee eens beginnen! Dat zal de islam een duidelijk teken geven!
    En zo gaan we stelselmatig verder en verder!!!!

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende vinketering, als ik lees…” en de politie greep niet in”. Het klopt dus voor 100% wat wij al langer hier naar voren brengen, we HOEVEN OP DE ROVERHEID EN DE POLITIE NIET TE REKENENVOOR BESCHERMING tegen de HAATBAARDEN! Bewijs geleverd. Ik WALG van alles wat ROOD/SOCIALISTISCH is, die ONS in deze toestand hebben gebracht!

  Like

  • Willie zegt:

   Tom ,dan zal je jezelf moeten gaan worden beschermen , niet ?

   Like

  • Driek zegt:

   U zit zich natuurlijk weer zo op te winden, meneer Hendrix, maar dat heeft geen enkele zin, wij weten nu waar we aan toe zijn, want onze bewindslieden grijpen niet in, dus we zijn overgeleverd aan dat mohammedaanse geteisem. Maar de Nederlanders hebben dat toch aan zich zelf te danken, door steeds maar weer op die linkse partijen te stemmen, en nu wordt Alexander Pechtold de hemel in geprezen, ik zou zeggen, beste Nederlanders: veel geluk ermee, blijf lekker achter dat schorem aanlopen. Het kan mij niet erg genoeg worden, dan gaan die oogjes een keer open.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Driek. Ik ben het helemaal met je eens en roep het al jaren. Pas als de Europeaan van nu niets meer te verliezen heeft zal hij of zij op de gedachte komen dat Wilders… (net als het Vlaams Belang in Vlaanderen, Stracher in Austria, Marie Le Pen in La France etcetera, etcetera, vul de rij zelf maar verder in) voor de verandering wel eens zijn probleem zou kunnen oplossen, en niet meer zoals men zegt; “een brug te ver” zijn.
    Zo dus, eerst moet het bloed van de trappen druipen en vrijheid belangrijker zijn dan de stacaravan, 4 x per jaar op vakantie, de 2e auto, de aflossingsvrije hypotheek, de vriendelijke Turkse groenteboer om de hoek, het Maxima en Alex doen het samen toch zo goed voor Nederland en ze hebben zulke prachtige kindertjes-gevoel!, en het luidkeels op verjaardagsfeestjes roepen: “ik begrijp echt niet waarom jullie je zo druk maken over die EU!”, of: “er wordt hier niet over politiek geouwehoerd!”
    Ja, pas dan zullen de ratten in Brussel uit hun holen worden gerookt, de nationale linkse landverraders die we weten wonen en nog niet naar Argentinië zijn terug gevlucht! Uit hun landhuizen gesleept en met pek en veren ingesmeerd!
    Idem dito met alle vermaledijde allochtonen-terroristen en terroristjes die ons hier onderdrukken en doden! We zullen ze met gelijke prijs alles terugbetalen wat ze ons hebben aangedaan, waarna we diegenen die het geluk hebben gehad te kunnen overleven het land uit zullen sodemieteren!
    Daarom eindig ik met: “Alle marokkanen terug naar turkije en alle turken het land uit!”

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  oei: rekenenvoorbescherming= rekenen voor/op bescherming.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Wanneer gaan ze dat ook bij ons doen? of is dat allang gebeurd alleen de Politie doet niets?

  Like

 6. johannes zegt:

  de msm sprak van enkele, maar het waren er dus enkele honderden,die de synagogen in parijs bestormden.ik snapte al niet waarom er voor enkele traangas nodig was,de vruchten van de heveaboom,leken mij voldoende,maar nu snap ik dat handgranaten meer op z’n plaats geweest waren.

  Like

 7. johannes zegt:

  als er op bvb de reactor in petten een raket zal worden afgevuurd,gaan die linkse hufters dan ,een dagje naar de bollen,of naar een moslim hufter om thee te drinken?en slijmerige lulpraatjes ophangen,over medelanders die e’t zo goed doen hier,?en zo hoog begaafd zijn ,maar toch bij de gemeente reiniging moeten werken,en soms zelfs vroeg opstaan om hun werk tedoen,ach ja ze hebben het zo moeilijk zo ver van van hun geliefde. moskee moet nog maar beetje geld krijgen ja?
  en wat groter gaan worden ja? mischien een bij bouwen ja?,belasting geld is er genoeg ,anders -maar wat belasting verhogen,jawel nederland bietaal voor ons

  getverderrie wat walg ik toch van die helerotzooi hier in dit kut land,dat met zoveel moeite, van niets tot een goed welvarend land geworden was waar met hard werken,en Gods zegen iets berijkt
  kon worden en nu?,nu worden God en de soldaat gelijkelijk beloond God is vergeten en de soldaat word gehoond.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je moet er altijd op bedacht zijn je onderbuikgevoelens niet de vrije hand te geven!
   Er zijn pillen voor!
   Ook xenofobe gedachten dienen uitgeband te worden.
   Daar kunnen avonden voor belegd worden inclusief warm water drinken,
   oftewel Munt-thee.
   Het knuffelen van moslima’s kan niet. (Dat zal veel bezwaren wegnemen natuurlijk.)
   Roem op die avonden de prestaties van de islam. Deze zijn: het mateloos fokken en het bij voortduring gekwetst zijn.
   Zie dit als een verrijking van onze samenleving!
   Kortom, per gebeurtenis zijn twee tot drie Mills-handgranaten voldoende!

   Like

 8. Avidia zegt:

  Johannes, ben het met je eens. Ik kan even niet op zijn naam komen, die zo nodig de moslims moesten geruststellen, erg he? Ik laat het los, kan echt niet op zijn naam komen :-}}}}}

  Like

 9. helletocht zegt:

  Wen er maar aan, dit is het begin van een niet meer te stoppen patroon, dat ons land en Europa binnen nu en twee decennia zal kapot maken. We hebben door onze politiek-correcte houding geen antwoord op deze verderfelijke cultuur. We schaffen onszelf af. Dit continent zal ten ondergaan aan zware onlusten en de 60.000.000 moslims die nu al hier in Europa zijn zullen allen kiezen ( op enkelingen na) voor de geplande sharia-staat Eurabië. We weten niet hoe erg het is. We zijn heel veel verantwoording schuldig aan onze kinderen/kleinkinderen die een walgelihjke toekomst wacht in moslimstaat Nederland. Zij zullen lijden, zullen nooit meer kunnen leven zoals wij dat deden, zij zullen verplicht moslimkledij moeten dragen en zich moeten bekeren tot de achterlijke cultuur van de verzonnen woestijnrat. PvdA, Groenlinks, D66, en alle andere wegkijkers, hopelijk komt er nog een tribunaal waar jullie je zullen meoeten verantwoorden!!!1

  Like

 10. johannes zegt:

  zodra wij overgaan tot het ruimen van dit landverraders volk ben ik beschikbaar voor een funktie in het executie peloton. heb ervaring, met de bren, uzi of .50 ,in de rang van sgt.

  Like

  • Trucker zegt:

   @ johannes .50 jij ook…
   Als je dat door je knuisten heb voelen daveren weet je dat het HET is.
   Vuurkracht…gemaakt voor verwoesting ken in die range weinig wapens die de vuurkracht en robuustheid (niet kapot te krijgen) evenaar (en eenvoud ondanks zijn complexiteit).
   Tussen haakjes johannes, ik heb ooit nog een uizi kunnen kopen MET demper 60.000 frank in euro’s is dit 1500.
   Dat heb je als chauffeur ogen openhouden en af en toe kon je iets regelen, die heb ik niet gekocht want toen had ik hem niet nodig (en zelf doorverkopen zou niet zonder risico geweest zijn) maar vandaag tja het zou anders wezen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Trucker en johannes. Ach ja, vroeger (nog niet zo lang geleden) was alles mogelijk in BE.
    Prachtland. Nu kan ook nog alles, maar je moet meer zoeken. Inderdaad. De .50 is een ècht wapen, dat respect afdwingt. Daarom begrijp ik dat gezeik met die Somalische piraten en die schepen die allemaal gekaapt moeten worden niet.
    Als ik kapitein was had ik er allang eentje privé aangeschaft, plus twee .30-tigers.
    De juiste jongens op de juiste plek en geen piraat die bij mij aan boord kwam.
    Tijd om ’n raket af te vuren zouden ze nooit gekregen hebben. Je houdt het niet voor mogelijk wat goed gecombineerd vuur voor ’n ravage aanricht.

    Like

 11. Trucker zegt:

  Deze rellen, hoewel de uitdrukking rellen hier niet meer op zijn plaats is heeft twee doelen.
  Een is uiteraard de onvervalste antisemit die de fucking islam(iet) is en tweede reden (daarom is het ook over half eurabia verspreid) is de toenemende escalatie met daaraan inherent verbonden hoeveel ruimte de overheid hun geeft voordat ze optreden.
  We weten dat de overheid in het beteugelen van wat dan ook dat islamieten gerelateerd is op eieren loopt met het aloude riedeltje ‘we mogen hun niet provoceren’.
  Het escaleert dat is de enige zekerheid (naast de wetenschap dat eurabia een slagveld zal worden).

  Like

 12. Pingback: Anti-Israël onlusten in Frankrijk en Duitsland escaleren (Wanneer is Nederland aan de beurt?) | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s