NEDERLAND, WORD WAKKER!!!

Screenshot_5

Screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op NEDERLAND, WORD WAKKER!!!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ben het volledig eens, met deze oproep! Maar ik vrees het ergste, meneer van Kesteren. Zolang grote delen van onze bevolking, blijven stemmen op: PvdA,CDA,VVD en de grootste verradersbende D66, verandert er geen jota!

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv STA OP NEDERLAND, WORD WAKKER!!! WILT U HIER OOK HET M.O.? DAT WILLEN WIJ NIET! http://wp.me/p1O7aM-hb1 via @wordpressdotcom

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Minder, minder, minder mag niet. Staan de media wekenlang van op hun kop. Minder Joden mag wel, want dat is linx gedachtegoed. Wordt het niet eens tijd dat alle Joodse politici eens iets gaan doen, voor Nederland en voor zichzelf? Het mag toch duidelijk zijn dat het niet goed gaat met ons land en dat de toekomst er somber uitziet.

  Like

 4. john Tolen zegt:

  ik ben allang wakker,ik kon er vannacht gewoon niet van slapen.
  we moeten niet op onze politieke schijt lijsters rekenen,die hebben ons allang verkocht.
  de beuk moet er nu in ,zo niet dan nooit meer

  Like

  • Giny zegt:

   Je hebt gelijk, we moeten zelf aan de slag, groepjes vormen, avondjes organiseren,
   de provincie in, mensen proberen te overtuigen dat ze met de provinciale staten op de PVV moeten stemmen. Ton doet het goed om dit te plaatsen, ik ga een keer bij hem op bezoek en ook bij andere statenleden, we moeten het nu gezamenlijk doen!
   Voor Geert is het hartstikke lastig met de beveiliging , de mensen moeten veel te lang
   wachten en hij heeft er ook het geld niet voor!
   Wellicht kunnen we in provincie huizen terecht, ook goed om elkaar te leren kennen!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Giny 14 juli 2014 om 11:24

    Het vormen van groepjes/groepen spreekt mij ook aan.
    Al was het alleen maar om te kunnen verkeren temidden van gelijkgestemden met wie je tenminste een normaal gesprek kunt voeren over de gang van zaken in dit uitverkochte, aan een vreemde mogendheid overgeleverde land.

    Ik spreek mij doorgaans vrijelijk uit over de PVV en over de smeerlapperij die zich afspeelt in de ‘politiek’.
    Je kunt echter helaas niet overal het achterste van je tong laten zien omdat het leven je dan door bepaalde figuren/instanties onmogelijk wordt gemaakt.

    Wat hébben we toch een ‘vrijheid van meningsuiting’!
    Het is gebleken dat je tegenwoordig niet eens meer een mening mág hebben die indruist tegen de belevingswereld van de linkse ‘Gutmensch’!

    Like

   • windwens zegt:

    Giny helemaal gelijk hoe begon de ondergronse in Nederland, denk dat het beginnen makkelijker ging in die tijd dan nu. Niets blijft geheim zowat , dan zijn er nog velen die je meteen zien als een soort verrader omdat die ziele mensen toch ergens moeten leven.zo hebben moslims het beter voor elkaar die jagen elkaar in de gordijnen en niemand doet ze mond nog open. Moeten maar weer een illegale tv zender starten want dat is een grote bron omtrent de hersenspoelerij van tegenwoordig. In 1982 was er zo een.nu achteraf gezien snap ik de dreiging van zo zender.

    Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Burgers hebben spreekrecht bij de provincie en gemeentehuizen, daar word ook veel te weinig gebruik van gemaakt.

    Like

   • john Tolen zegt:

    hier in mijn woonplaats hebben we al een groepje die iedere week groter wordt doodgewone mensen met gezond verstand die niet te beroert zijn zo nodig de handen uit de mouwen te steken.
    mensen die begrijpen dat de tijd van bla bla bla voorbij is.

    Like

   • Goed initiatief!Verdiend navolging!

    Like

 5. lucky bee zegt:

  Dat gebeurd in Den Haag ? ik zie geen enkele Nederlandse vlag? hoe kan dat?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, natuurlijk niet, lucky bee! (zucht) Dit was een Palestijnse aangelegenheid, weet je nog wel……
   Maar daarom gaat het ook niet: Het gaat er om, dat die Palestijnen de schuld voor het conflict vierkant bij Israël blijven leggen zonder acht te slaan op hun eigen prominente aandeel, daarin, dat ze Israël -en daarmee het Westen- op de grofste manier beledigen en daarbij niet aarzelen, hakenkruizen erbij te slepen en wat dies meer zij. Bij een demonstratie op westerse bodem, nota bene! Ze moeten en zullen hier de lakens kunnen uitdelen en deze provocaties zijn daar niet meer of minder dan een voorproefje van.
   Ook gaat het er om, dat Den Haag hiervan niet of amper met haar ogen knippert, terwijl er anderzijds al een vreselijke heisa wordt gemaakt over één vermeende Prinsenvlag op de Koekamp! Om zúlke dingen gaat het!
   Nederlandse vlag? Hoezo? Dit is Nerderlands conflict niet; de PALESTIJNEN zoeken dat conflict!

   Like

 6. edwin zegt:

  alarm alarm mensen het is tijd,de nazi van nu nemen bezit van de publieke ruimte.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Ton van Kesteren U zegt NEDERLAND, WORD WAKKER!!! dat hebben we gemerkt met het stemmen het is een bepaalde groep die wakker is!! zoals de mensen die hier op zitten bij E J Bron. anders zou de PVV veel groter zijn.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Vanmorgen stond er een lang artikel van Leon de Winter in De Telegraaf, die verslag deed van wat hij daar meemaakte als het luchtalarm afging. Het viel me op dat hij zijn anti Gaza-gevoelens zo openlijk mocht opschrijven en dat de krant het stuk heeft gepubliceerd. Nu eens niet eens geen pro ‘Palestijns’ artikel, maar een kritisch geluid richting Hamas etc.
  Ik was een beetje verbaasd dat dit door De Telegraaf werd gepubliceerd!

  En ja, ik vind ook de de Nederlanders nog veel te zorgeloos zijn als het gaat om toenemend geweld tegen Joden, en de tegelijkertijd oprukkende islam. Er wordt te gemakkelijk gedacht dat ‘het zo’n vaart niet zal lopen’. De slaapmutsen! Inderdaad mensen, word wakker! Gebeurt dit niet uit jullie zelf, dan zullen jullie op een dag op hardhandige wijze uit jullie slaap worden gerukt!
  Het kan niet vaak genoeg worden herhaald!

  Like

  • Cathja zegt:

   P.s.: correctie: de woorden ‘niet eens’ in de vierde zin van boven heb ik verzuimd weg te halen.
   De zin moet zijn: Nu eens geen pro ‘Palestijns’ artikel, enz.
   Excuses!

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Cathja een paar dagen eerder stond er ook al een verslag van hem in de Telegraaf.

    Like

  • Cathja,misschien heeft het geholpen dat ik de Telegraaf gisteren via facebook heb afgezeken?In ieder geval op een nette manier gewezen op hun partijdigheid,het kenmerk van slechte journalistiek!

   Like

   • Cathja zegt:

    Het zou best eens geholpen kunnen hebben, Yvonne! Ik was verbaasd door de ‘veranderde’ toon in De Telegraaf!
    Maar beter laat dan nooit. Ik hoop dat de ogen van veel mensen open zullen gaan en dat ze in de gaten krijgen dat de media de waarheid verdraaien, of rellen ijskoud verzwijgen.
    Goed, jouw actie op facebook!

    Like

 9. aquarius4422 zegt:

  12-07-2014; A date wich will live in infamy.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Het houdt niet op, niet vanzelf. Nederland is in een soort van comateuse, dhimmitude slaap gesust door decennia het slappe linkse gezwam aangehoort te hebben van de bestuurlijke elite. Jaren achter een is op deze vermaledijde sociaal democratische partij gestemd zonder na te denken, wat deze flikkers nu echt wilden met de maatschappij waarin men gedwongen wordt om samen te leven met meer dan 2 miljoen islamieten.

  Ook wordt door rechts de zelfde richting uit gestuurd, dus het gezegde: dat het niet uitmaakt als je door de hond of de kat gebeten wordt, kan zich beroepen op een hoog waarheids gehalte. In feite bestaat er geen links en rechts in de politiek het zijn de patij-ideologieën die voor deze verwarring zorgen. In mijn optiek is voor het gemak rechts als realistisch te schetsen, links dat zijn de maatschappij maakbare luchtfietsers die er van overtuigd zijn hoe ik mijn leven moet indelen, hoe te denken en hoe te voelen.

  Neem nu de VVD deze partij staat al decennia te boek als rechts, wat zij dus niet zijn, wat zijn zij dan wel? De VVD is niets meer of minder dan een partij zoals alle andere partijen die aan machtspolitiek doen en een bijkomstigheid hebben om als belangenorganisatie voor het bdrijfsleven te fungeren. Dus niets nieuws onder de zon, men gaat gewoon door met het slaken van de vertrouwde kreten ‘kon er niet van inslaap komen’ ‘verschrikkelijk’ en nog meer van deze afkeurende superlatieven, waar men in feite niet verder tot een oplossing komt van de vele problemen die deze complexe samenleving als ware steeds meer begint te teisteren.

  De demonstratie waarbij swatika’s = Iraël te zien waren daar ligt Den Haag niet waker van, men slaapt donders goed in de residentie. Oók is de bestuurlijke elite alang de schaamte voorbij, zelfs een declaratie op voeren voor een zonnenbril brengt geen schaamrood op de bewegelijke kaken. De burgers in grote getalen bergrijpen nog steeds niet dat Nederland kapot bezuinigd, door immigratie verziekt en moreel tot het absolute nul punt gedaald is. Zoek het maar uit met deze vermaledijde demonstraties die toch geen zoden aan de dijk zetten evenals de bij duizenden getekende petities waar de bestuurlijke edelen hun reet mee afvegen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie1: 11.16. uur. Grandioos Peter, je hebt het helemaal goed verwoord!

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Goed artikel van Leon de Winter. Het werd tijd om het andere verhaal te lezen. En jawel, in de Telegraaf. Zou het dan toch nog goed komen of is het al te laat.

  Van die demonstratie, daar moet toch van veel Nederlanders de ogen open gaan. Zijn deze mensen uit op een burgeroorlog? Want als het zo door gaat, komt die er. Dit pikt geen rechtgeaarde Nederlander nog lang.

  Like

 13. koloth zegt:

  Van Aartsen zegt: Daarnaast stelde hij dat hij het bij de ISIS-demonstratie, onlangs in Den Haag, niet had verboden dat er met jihadvlaggen werd gezwaaid, net als met de nazisymbolen bij een PVV demonstratie. Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/22851471/__Tonen_nazivlag__schandalig___.html

  Like

  • Er waren GEEN nazi symbolen bij de Pvv-demonstratie,alleen een Princenvlag;ik was er zelf ook en heb niets onoirbaars gezien!De vuile leugenaar;is hem zeker door Pechtold ingefluisterd!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    in ieder geval door iemand de die er geen moer van af weet:
    De Princenvlag, een oud symbool van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, werd af en toe wel eens door de NSB gevoerd omdat ze dachten, daarmee historisch-vaderlandslievend bezig te zijn, maar het was en bleef de vlag van de oude republiek en niet hún vlag; dat was weer een andere. In dat licht bezien is het eigenlijk een heel waardig symbool voor op een PVV-bijeenkomst: Jammer dat de NSB er -soms- misbruik van heeft gemaakt, maar je hoeft dat ook weer niet te overdrijven.
    Nu ja….Wèl als je een stok zoekt om de hond te slaan en er feitelijk geen kunt vinden, natuurlijk.
    Het woord nazi-symbolen is natuurlijk hoe dan ook een smerige leugen!
    Het is goed, dat Wilders zich tijdens de Algemene Beschouwingen niet heeft laten verleiden om in de verdediging te gaan en gereageerd heeft zoals hij deed:
    Elk woord dat verspild wordt aan zo ’n smerige aantijging is er één te veel!

    Like

   • ron soeverein mens zegt:

    Precies Yvonne ik was er ook en er was geen nazivlag en/of hakenkruis te zien. Helaas vind het merendeel van de in slaap gesuste bevolking van Nederverwegistan het wk voetbal belangrijker om over te praten als met de werkelijkheid geconfronteerd te worden.Geef t volk brood en spelen zodat ze zich koest houden. Het werkt helaas nog steeds. Dit land en Europa is verloren en nietbmeer te redden.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 18.30. uur. Net als Theresa en Ron, was ook ik op de Koekamp op 21 september 2013. En ik heb er geen enkele wanklank vernomen. En ook van de princenvlag heb ik persoonlijk niets gezien, en dan nog, als patriot, heb ik geen enkele moeite met de vlag van de eens soevereine Republiek der Nederlanden.

    Like

   • Ik zou graag prive met iedereen in contact komen;Wilders organiseert nog steeds niets,met alle respect.Was Frik er nog maar!

    Like

 14. Doornroosje zegt:

  En toen werd iedereen weer rustig, het was maar een enkeling zeggen onze leiders, met voorop v Aartsen. De PvdA vond het helemaal niet de moeite waard om te reageren. Ga nu maar weer lekker slapen.

  Like

  • Foto,s en vide,os zeggen toch echt wat anders dan “een enkeling”!Ze braken toch ook de tent af over EEN!!! Princenvlag bij de Pvv-demonstratie?En nu,met nazi-troep,is alles in orde????Ik heb schreeuwlelijk Pechtold nog niet gehoord;terwijl hij toen de interruptiemicrofoon bijna opvrat en niet meer los wilde laten!Maar ja,alles wat islamgerelateerd is,is heilig voor onze landverraders;mogen zij ooit bungelen aan de hoogste boom in Den Haag!

   Like

   • pauper zegt:

    En dat dat allemaal ontstaan is omdat Julius Ceasar een positieve uitspraak gedaan heeft over het Germaanse Volk.

    Kracht is om in te zien wat je samenbrengt, niet wat je uit elkaar drijft.

    Maar na 40 uur zwoegen in de week, sta ik net als ieder ander liever in het cafe.
    Om er nog een paar leuk weetjes doorheen te duwen:

    1. Jaarlijks gaan er net zoveel mensen dood aan TABAK als dat er Joodse slachtoffers zijn gevallen tijdens de Holocaust. (statistieken staan in wiki)

    2. De kans dat je struikelt en doodgaat is groter dan de kans op Ebola.

    Pauper uit!

    Like

 15. roger catrysse zegt:

  Nederland gaat er schijnbaar op vooruit? en dat ten voordele van de democraten van D 66 zo een vredevolle manifestatie ten voordele van de Nederlanders die de islam adoreren

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Op de foto’s zijn de zuiver blanke Nederlandse landverraders duidelijk te onderscheiden!!!
  In archief houden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s