VIDEO: “JODEN, TERUG IN DE OVENS!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: “JODEN, TERUG IN DE OVENS!”

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Oudstrijder Piet van Haaren onthulde mogelijk landverraad gepleegd door Prins Bernhard met het laten weghalen van de grensversperring vlak voor de inval van de Nazi’s.

  Like

  • catharina zegt:

   Lees het boek “Niets was wat het leek” (auteur even ontschoten) over Prins Bernhard, geen frisse man. Denk dan eens aan het “Ëngelandspiel” waarin zoveel onopgehelderd is gebleken en waar een Duitser die toen voor de Duitsers de spionage moest verrichten een boek over heeft geschreven (Schreieder) waar soldaat van Oranje op gebaseerd is.Er zijn teveel raadsels maar ook hier is Bernhard in zijn functie van bevelhebber van het leger een schimmige figuur..

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik ben ongeveer op de helft en heb net de stadhoudersbrief gelezen.
    Er staan toch wel erg grote vraagtekens bij ondanks dat het boek niet vleiend is voor Bernhard.
    Overigens moest mijn vader met zijn groep de kanaalbrug verdedigen bij Susteren (L) met een kanon uit 1896.
    De kapitein stuurde hun naar de verbindingsweg naar Duitsland om de bomen te laten springen en op de weg te laten vallen.
    Dan konden de duitsers er niet doorkomen dacht hij.
    De duitsers kwamen met tanks en niet met fietsen zoals ons leger.

    Like

  • Leo zegt:

   he??!! wat denk ie van het mislukken van operatie Market Garden ??

   Like

  • Leo zegt:

   Ook leuk om te weten: ( hoewel leuk ?? )
   Krantenberichtje: van 1997.

   NAZI INFILTRATIE AL VOOR MEI 1940
   Amsterdam.- Nederland is van 1933 tot de inval van 1940 veel intensiever ge-infiltreerd door NAZI Duitsland dan werd aangenomen.
   Dat gebeurde via hoge ambtenaren (vooral op het Ministerie van Economische zaken),
   Bedrijfsleven,Bankwereld, Politie officieren, Leger officieren, en Culturele en Politieke groeperingen.
   Dit blijkt uit onderzoek van Gestapo dossiers in archieven in Moskou en Berlijn door
   Prof. Dr. G. van Roon van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

   Bron: Algemeen Dagblad – d.d. vrijdag 19 december 1997 — pagina 3.

   ( Hoezo, de Duitsers VIELEN ons land binnen )

   Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Het Westen heeft de duivel eerder verslagen. Zaak is dat politici bijtijds inzien waar de duivel zich bevindt: in Israël? Het Westen? Of durven ze toch in te zien dat het de islam is?

  Natuurlijk zijn ze bang. Dat zijn we allemaal. Maar het heeft geen zin je te verstoppen voor deze onbeperkte mensenhaat: het is er, en het zal niet vanzelf verdwijnen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wereldwijd, óveral hetzelfde geschreeuw! Overal zie ik die duivelse, hatelijke blikken in hun ogen. Wat vreselijk dat er mensen zoals zij bestaan. Voor mij zijn het allemaal bastaarden; helaas wel nakomelingen van vader Abraham!
  Wereldwijd moet tegen dit vreselijke volk worden opgetreden. Uit zichzelf of door middel van dialoog zullen ze nooit veranderen. Het geweld, de haat tegen Joden, bloeddorstigheid en nog veel meer niet zulke fraaie eigenschappen zit hen in de genen.
  Weg met dat volk!

  Like

 4. Frank de Vries zegt:

  “Nederland” (althans dat deel wat zich nog druk wil maken over de Islamisering) moet ergens een massaal signaal van “afkeuring” geven.
  Ik heb al eens voorgesteld (w.b. de PVV demonstratie in Den Haag op 21 september jl.) om de vlag “half stok” te hijsen en net zo lang daar te laten hangen tot … er een reactie komt.
  Dat gaat alleen gebeuren, als Nederland vol met “halfstok” vlaggen hangt!
  Ik heb op mijn auto het V.E. symbool overplakt met de Nederlandse driekleur!
  (Nee, er zitten nog geen nieuwe krassen op!)
  Om te voorkomen, dat niemand in dit (door politiek Den Haag verraden) land de eerste wil zijn met “de bedoelde vlag uitsteken ( de door PvdA ingevoerde moslims zien dat ook) moet dit op het zelfde moment in heel Nederland gebeuren!
  Hoe meer vlaggen hoe minder kans op moslim terreur. (Het kan ook nog uit politiek Den Haag zelf komen! Wij weten dat Justitie hier bij voorkeur juist de slachtoffers “aan pakt”! ) .
  Helaas is een tegendemonstratie nog nooit “massaal genoeg van de grond gekomen” (Het is nl. geen voetbal, maar slechts een (over)LEVENSBELANG VOOR ONS ALLEN!
  WILLEN ALLE NEDERLANDSE VROUWEN DAN IN DE BURKA WORDEN GEDWONGEN?
  Waar blijven de “Dolle Mina’s” uit de zestiger jaren?
  JUIST ZIJ ZULLEN ONDER DE SHARIA ALLES AAN WESTERSE VRIJHEDEN KWIJTRAKEN!
  Straffeloos mishandelt worden
  Straffeloos verkracht worden door iedere (moslim)man.
  Hun dochters vanaf drie jaar legaal uitgehuwelijkt
  Op hun negende jaar SHARIA HALAL legaal verkracht worden in hun eerste huwelijksnacht door hun volwassen echtgenoot ! Die daarna naar zijn tweede echtgenoot stapt!
  Sharia gewettigd nog maar “de helft waard zijn” van elke man!
  Geen erfenis meer krijgen
  Kleding verplicht in de burka! (niks in een luchtige bikini of kort rokje! Dan krijg je op straat gewoon slaag van de kledingpolitie met baard!)
  etc etc.
  LEES DE KORAN MAAR EENS EINDELIJK!!
  En wordt eens wakker DAMES!
  DE ISLAM IS VOORAL VROUW-HATEND!
  Lees eens eindelijk wat er in de wereld om U heen gebeurd!
  DE ISLAM GAAT GEWOON DOOR MET HUN TERREUR, terwijl U zegt “dat het wel meevalt”!
  ER ZITTEN DOOR DE PVDA< CDA EN VVD (en op de PVV na) alle andere laffe meelopers al legaal 2.000.000 halal-kelensnijders onder ons, DIE ONS VAN HUN KORAN MOETEN HATEN!
  Ik stop.
  Heb het weer gezegd.
  Ik als man denk wel eens vaker "waarom maak ik mij nog druk voor al die Nederlandse meisjes en vrouwen DIE TOCH NIET OP DE PVV WILLEN STEMMEN!
  Wilders IS DE ENIGE DIE NOG VOOR UW VRIJHEID EN GELIJKBERECHTIGING STRIJD!
  NB Met inzet van het verlies van zijn VRIJHEID!
  Dank zei AL DIE LAND EN VOLKVERRADENDE HAAGSE POLITICI!
  WEG MET HEN
  WEG MET DE ISLAM
  NU ACTIE!

  Like

  • Driek zegt:

   U heeft het eventjes fijn neergezet, meneer Frank de Vries, maar de lezers van deze site weten het en waarschuwen een ieder, maar hoe bereiken we in hemelsnaam al die mensen die alleen het Nieuws op de buis volgen en te lamlendig zijn de kritische websites te lezen, zoals deze van E.J. Bron. Inderdaad zie ik Wilders als de enige oplossing, de rest van onze bewindslieden zijn meelopers en sukkels, ze storten ons in het verderf.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 18.35. uur. Inderdaad Driek, U legt de vinger op de zere plek, de totale apathie van grote delen van onze bevolking. Totaal gehersenspoeld door de RODE/LINKSE media gedurende meer dan 40 jaren. De meeste Nederlanders zijn zo afgestompt, ze slikken alle RODE PROPAGANDA, voor zoete koek. Daarbij ook nog de hypocriete meeheulers van de VVD,het CDA, en D66, en zie wat er van dit land is geworden!

    Like

 5. Vederso zegt:

  In de tweede helft van deze video merkt de expert dr. Sherman op dat het concept van de tweestaten oplossing is ingestort. David Horowitz schreef in Times of Israel een artikel dat juist dit als onderwerp heeft. Robert Spencer van Jihad Watch pikte dit artikel op en plaatste het ook op zijn website. In het kort komt het op neer dat PM Netanyahu afscheid heeft genomen van het idee van een tweestaten oplossing omdat hij deze ONMOGELIJK te realiseren acht. Iets wat deze dr. Sherman dus ook aangeeft en die trekt er meteen de consequentie uit dat Hamas nu beslissend moet worden verslagen, omdat we anders over 2-3 jaar hetzelfde probleem hebben. Het probleem is kortweg dat Hamas van Gaza slechts een lanceerplatform heeft gemaakt. Iets wat ook op de zgn West-Bank zou gebeuren als het enige zelfstandigheid zou krijgen. Met het vertrek van Israël uit Gaza is dit probleem ontstaan en nu wordt door verscheidene mensen erkend dat dit zeer waarschijnlijk een fout is geweest. Kortom; de tweestaten oplossing is van tafel en komt Caroline Glick’s “Israeli solution” in beeld. Maar eerst gaat het er om Hamas te verslaan en wel zo stevig mogelijk zegt ook Daniel Pipes. Het is een raar feit dat Israel ook bezig is onze cultuur te verdedigen. Lees;

  http://www.jihadwatch.org/2014/07/netanyahu-two-state-solution-impossible-israel-on-frontlines-of-jihad

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Het houdt niet op, niet vanzelf.

  Parijs: Moslims veroorzaken bijna nieuwe Kristallnacht
  Duizenden moslims lieten in Parijs op ondubbelzinnige wijze zien achter de Palestijnse raketaanvallen op Israëlische dorpen en steden te staan.

  In Parijs hebben pro-Palestijnse racisten, voor het grootste deel moslims, geprobeerd om twee Joodse synagogen aan te vallen. De met onder andere bijlen, messen en knuppels bewapende relschoppers droegen Palestijnse vlaggen en nep-raketten met daarop de tekst ‘verzet’ met zich mee (4). Serge Ben Haim, één van de leiders van de Joodse gemeenschap in Parijs, noemde de aanvallen een keerpunt. ‘We hebben bijna zoiets als de Kristallnacht gehad.’

  Ben Haim verwees naar de beruchte nacht in 1938, toen de Nazi’s in heel Duitsland en Oostenrijk Joodse wijken, synagogen, winkels en huizen aanvielen en verwoestten, en zo’n 500 Joden vermoordden. De Kristallnacht was feitelijk het startschot voor de Holocaust.

  Bijlen, knuppels en messen

  Ik ben hier om nee te zeggen tegen dit bloedbad,’ zei Amid Hamadouch, doelend op de Israëlische vergeldingsaanvallen op de Gazastrook. Hamadouch, die een sticker met de tekst ‘Boycot Israël, Racistische Staat’ op zijn jas had geplakt, erkende dat Hamas raketten afvuurt, maar noemde de reactie van Israël ‘disproportioneel’.

  Een van de synagogen werd beschermd door onbewapende Joodse jongeren. De pro-Palestijnse meute droeg daarentegen stenen, glas, bijlen, knuppels (3) en messen met zich mee. De aanwezige politie verloor de controle over de groep, waardoor het tot een beginnende confrontatie kwam.

  Geweldsgolf tegen Joden

  Nadat vijf Joden lichtgewond waren geraakt, wist de in alle haast toegestormde extra politiemacht een catastrofe te voorkomen. Hierbij raakten zes agenten gewond (2). ‘Maar alles is anders nu,’ zei Ben Haim. ‘We moeten analyseren wat er gebeurd is. Er zijn de laatste tijd een aantal zeer rode lampen gaan branden.’

  Hij doelde op de recente geweldsgolf tegen Joden. In juni viel een bende van 20 moslimjongeren een paar kippa’s dragende Joodse studenten in een lokale bibliotheek in Parijs aan. De studenten wisten bloedend en met steekwonden te ontkomen. (1)

  Geen protesten tegen Hamas

  In de noordelijke stad Lille, net als Parijs een islamitisch centrum, hielden tussen de 2300 en 6000 mensen een vreedzamere demonstratie tegen Israël. Dat er geen protesten tegen de rakettenterreur van Hamas waren, komt vanwege de eenzijdige anti-Israël berichtgeving door de media, en het feit dat ieder protest tegen moslims of de islam door de gevestigde orde onmiddellijk wordt veroordeeld als ‘islamofobie’.

  Exodus uit Frankrijk

  Het antisemitisme in Frankrijk is de afgelopen jaren fors toegenomen, met name vanwege het sterk groeiende aantal moslim immigranten uit met name Noord Afrika. Steeds meer Joden verruilen Frankrijk daarom voor Israël of de Verenigde Staten. Onlangs schreven we dat er een ware exodus op gang lijkt te komen.

  De Franse premier Manuel Valls veroordeelde de ‘ontoelaatbare’ aanvallen ‘op de sterkst mogelijke’ wijze. President Francois Hollande riep op tot een ‘onmiddellijk staakt-het-vuren’ tussen de Palestijnen en Israël.

  Moeten Joden weer uit Europa vluchten?

  De Messiaanse Jood Jerry Golden schrijft al jaren dat de Joden net als in de jaren ’30 weer uit Europa zullen moeten wegvluchten, deze keer niet voor de Nazi’s, maar voor de moslims. Zijn voorspelling dat dit uiteindelijk alleen per boot zal kunnen omdat de Israëlische luchthaven Ben Gurion bij Tel Aviv gesloten zal worden vanwege raketaanvallen, is afgelopen week bijna realiteit geworden toen de Palestijnse raketten voor het eerst bijna op Tel Aviv en zelfs Haifa terecht kwamen. (5) >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Parijs-Moslims-veroorzaken-bijna-nieuwe-Kristallnacht

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 16.59. uur. Weer ben ik het roerend met je eens Peter. Een enkel woord van mij. De hele SMERIGE EUSSR kliek, speelt ook een rol, in dit ANTISEMITISME. DEZE RODE PLOERTEN van BRUSSEL, vinden het prachtig, om Israël in de beklaagdenbank te zetten. En daar heb je ook nog zo’n TAKKEHEKS Malmström rondlopen, deze volledige GEKKIN eist dat we nog meer MOSSELS en anderen zouden moeten toelaten.

   Like

 7. Thomasson zegt:

  De houding van Europa tegenover het nieuws uit Israël is gedeeld in 3 echelons: a) “De Schijn elite van de Valse Munters” (book Martin Bosma) viert nu “kassa”. De media en politici krijgen dikke bonussen van sponsors uit Saudi Arabië en de Emiraten. De vijandigheid van linkse kranten en Pravda TV netwerken (NOS ARD, Canvas enz) wordt dik betaald. Hoofdredacteuren kunnen van Zwitserleven genieten. De kleintjes behouden hun baan als zij volgen de lijn. b) Het algemeen publiek heeft van al dat getinte tyfus in het MO en de oorlogen daar schoon genoeg. Het interesseert geen hond waar een raket valt en hoeveel “onschuldige burgers, vrouwen en kindjes” in Gaza doodgaan. Het zijn moslims en ze houden heel veel van Allah. Dus ze mogen oprotten. c) mensen die achter Israël staan. Ze begrijpen dat de Israëliërs zijn meer geïnteresseerd in voetbal dan in Gaza en de Palestijnen. Tijdens de WK juichten ze voor Robben, Van Persi, Messi en Nymar. (De NL elftal is daar populair). Zij genoten van de WK wedstrijden op grote schermen buiten- of in cafés. Ze waren gedwongen midden een belangrijke wedstrijd vloekend een bar uit te vluchten met glazen bier nog in de hand.

  Het is jammer dat veel van ons niet begrijpen dat Gaza vandaag, is de Haagse Schildersbuurt of Amsterdamse Baarsjes morgen. Iedere dombo kan raketten afvoeren. Kleine raketten zijn mobiel en makkelijk vervoerbaar . Men kan ze zelfs uit een auto afvuren. De Schengen akkoorden m.b.t. vrij verkeer van personen en de tsunami van “vluchtelingen” uit Islamitische- en Afrikaanse landen, zal onze ondergang betekenen. Het zal niet vreemd zijn, als in de (nabije) toekomst raketten vanuit de Haagse Schilderswijk zouden worden afgevuurd in de richting van het Westland, Wassenaar, de ‘kakbuurt’ genaamd Vogelwijk of zelfs de Binnenhof. Ze kunnen overal terecht komen. Wie zal ze tegenhouden?

  Like

 8. Avidia zegt:

  Cathja zegt:
  14 juli 2014 om 13:55

  Lieve Cathja, ook ik haat die vreselijke uitingen, het is een toestand, hoe komen we ooit tot een gelijk, er is zoveel haat en waarom eigenlijk, we kunnen komen tot een overeenkomst: Laat iedereen in hun gelijk, waarom heeft de een meer gelijk dan de ander, maar als je jouw gelijk afdingt om een ander op te offeren is er iets erg mis!!!! Je kunt niemand dwingen, dat dwingt tot excessen..

  Like

  • Cathja zegt:

   Lieve Avidia,

   ooit zal er gerechtigheid komen voor het Joodse volk! Er liggen tal van beloften voor hen. Er komt een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waarop gerechtigheid zal wonen. Het Joodse volk is een uitverkoren volk, en dat wekt jalouzie, wrevel en haat. Haat is duivels, en aan de gezichtsuitdrukkingen van die schreeuwers kun je zien dat satan hen leidt. Diep triest als je zó in het leven staat. Altijd maar weer die drang om anderen kwaad te doen, hen te dwingen om in jouw god te geloven. Vreselijk!
   We houden moed. Israël zal niets ergs overkomen. Israëls Wachter slaapt en sluimert niet.

   Shalom Israël!!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Cathja en Avidia
    De doorsnee Israëli rekent niet op gerechtigheid. Hij rekent ook niet op al de loze beloften die gemaakt zijn in de loop der eeuwen. Ze weten dat zij leven in een Darwinistische wereld. De zwakke gaat onderuit en that’s it. De nieuwe aarde en vooral de nieuwe hemel zijn meer business voor moslimmannen. Die verwachten daar een gratis bordeel vol dooie temeijes die ze 24 uur per dag zouden bedienen. Voor de moslimvrouwen betekent de hemel een leefomgeving die nog erger is dan een goedkope hoerenkast in Rio de Janeiro of Caracas. Daar krijgen de hoeren nog af en toe een snipperdag. Zolang Moslims zich op aarde bevinden, zou niemand van ze rust krijgen. Het zijn net als strontvliegen …komen iedere keer weer terug. Ze moeten van hun Führer Allah tegen Joden, Christenen en ‘Ongelovingen’ vechten. Dus hoe dichter zij bij huis zijn, hoe rotter voor de mensen in de omgeving.

    Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Ik had niet direct de tijd om de video tot het eind te bekijken en te beluisteren.
  Er wordt niet zomaar wat beweerd. De host van dit programma liet duidelijk met videobeelden zien hoe all over the world het antisemitisme heerst.
  Overal wordt ‘dood de joden’ gescandeerd.
  Belangrijk in deze video is de mening van de Israëlische expert: Je kunt en mag als democratische rechtsstaat NIET onderhandelen met een terroristische organisatie. Dat is een internationaal erkend standpunt. Bij kidnapping en gijzeling wordt immers ook NIET onderhandeld, althans officieel, met deze criminele bendes.
  Aan het eind wordt een beroep gedaan op Netanyahu om niet te zwichten, ondanks de druk van de Verenigde Naties, de Europese Unie en andere Westerse instanties. Het werk is pas gedaan als HAMAS de witte vlag laat wapperen ten teken van overgave en ALLE lanceerinstallaties en raketten zijn vernietigd.
  Sterkte, Israel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s