We lijken wel mesjogge geworden in dit land

Screenshot_3

(Door: trias politica)

Antisemieten wordt geen strobreed in de weg gelegd om hun Jodenhaat te verspreiden, de moordenaar van Pim Fortuyn wordt al na 12 jaar vrijgelaten maar heeft direct praatjes over de voorwaarden en beroepsklagers zeuren over vermeend racisme bij Zwarte Piet.

Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar ik zou er nog veel meer kunnen noemen. Het gaat niet goed met Nederland.

Bovenstaande foto van het plat gebombardeerde centrum van Rotterdam herinnert ons aan de gevolgen die dictaturen kunnen hebben voor onze samenleving. Dit geval, in mei 1940, was het resultaat van de linkse nationaalsocialistische dictatuur van het toenmalige Duitsland, maar als we niet oppassen overkomt het ons, bijna driekwart eeuw later, nóg een keer. Niet door de Duitsers, maar door een bepaald deel van onze eigen bevolking, dat volkomen doorgeslagen lijkt te zijn en er blijk van geeft niet langer helder te kunnen denken. In deze column wil ik waarschuwen tegen deze in mijn ogen gevaarlijke ontwikkeling in onze samenleving, waarbij ook de rol van de media niet onbenoemd mag blijven.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op We lijken wel mesjogge geworden in dit land

 1. Sjaak zegt:

  En het links en geitenwolbreiende groen domme klotenvolkje begrijpt
  eerst nadat ze met een mes in hun rug rondlopen dat de tapijtvreters
  hun bewust om de tuin hebben geleid !
  Maar Geert slaapt ja ook niet en de Moslim die nu als vieze vuile
  sluipmoordenaar uit de kast kruipt, heeft op de hele wereld het
  verblijfsrecht verloren !

  Like

 2. Harry zegt:

  Inderdaad mesjogge , of liever gezegd knettergek !
  We zijn zo langdurig gebrainwashed dat er slechts enkelen aan de waanzin ontsnapt zijn .
  En die zitten goeddeels op sites als deze, zich verwonderd af te vragen hoe we die totaal verdwaalden tot enige bezinning kunnen brengen .

  Like

 3. Ron V zegt:

  Probleem is dat we niet alleen in Nederland gek zijn geworden, maar een stel randdebielen in Brussel op onze kosten dit toelaat.
  Nog erger ze zitten erbij en kijken ernaar.

  Like

  • Sjaak zegt:

   NOG !!!!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron V: 18.51. uur. Niet alleen dat stel randdebielen in Brussel, van het GEDROCHT EUSSR, maar ook onze VERRADERS en ACHTERLIJKE KLOOTZAKKEN van PvdA,VVD,CDA en uiteraard D66, van de grootste landverrader ooit PECHTHOLD!

   Like

  • Willie zegt:

   Niks randdebielen !!! Ze weten drommels goed wat ze aan t uitvreten zijn , noem die liever PSYCHOPATEN , dat zijn ze ,een bende arrogante psycho’s !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Willie: 19.41. uur. Eigenlijk heeft U gelijk Willie, het zijn in wezen gore psychopaten. Ik heb het hier al vaker geopperd, we worden geregeerd door GEKKEN en CRIMINELEN, alleen weet ik niet welke groep het grootste is.

    Like

   • Jade zegt:

    Bilderberg, Resolutie van Straatsburg- nog
    steeds actueel, dus het is boze opzet.

    Like

 4. alidas1 zegt:

  Waar is onze koning het is zijn land of heeft hij al niets meer te zeggen?
  Rutte waar ben jij het is een maatje van je die zo iets goed vindt.
  Hoor je hem niet op het matje te roepen
  Of ben je het met hem eens?.

  Like

  • Harry zegt:

   Als Nederland helemaal in de EU opgegaan is , is Willempie z’n land kwijt .
   Dat lijkt me ook de reden dat Beatrix het verdomde om geld in te leveren tijdens de crisis .
   Iedereen moest bezuinigen , behalve zij , het secreet .
   En Wimpie krijgt nu dezelfde toelage . Inmiddels hebben ze vele miljarden bijeen geharkt .
   Nog even de zakken vullen totdat het hele land naar de verdommenis is .
   Rekken en er bij blijven , zei Wim Sonneveld vroeger al .
   Op het laatste moment zullen ze hem smeren .
   Zou me ook niet verbazen als ál die gauwdieven die tegenwoordig tonnen of miljoenen verduisteren of “zogenaamd legaal” incasseren op dezelfde golflengte zitten .
   Pakken wat je pakken kan en wegwezen .

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Harry:20.51. uur, op 14/7. Met in hun kielzog de VERRADERS van de POLITIEK, met voorop de PVDA,CDA,VVD en D66 kamerleden, om de GROOTSTE VERRADERS TE NOEMEN! Zo gaat dat dan Harry!

    Like

 5. Theodoor zegt:

  Triest is de opstelling van de gekozenen.
  De gekozenen die met behulp van leugens aan het bewind zijn gekomen.
  Eens zal er een kentering komen in het bewind en zal het op vechten uitdraaien en belanden we in dezelfde wereld van de bloedvergietende moslims.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Vooreerst zou ik wel eens willen weten waarom ik altijd “access denied” krijg als ik een artikel op DDS wil lezen.
  Lijkt ook weinig op democratie.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Wie op DDS voor zijn oprechte rechtse mening uitkomt, wordt er zonder pardon, zonder enige waarschuwing vooraf, op een gegeven moment ineens vanaf gedonderd. Je logt op een gegeven moment in, en ontdekt dan plotseling dat je een levenslange ban hebt. Ik heb ze via een omweg nog eens flink de waarheid ingewreven. en ze voorgesteld om mij excuses aan te bieden. Maar ik heb nooit meer iets gehoord. Lezen op DDS is voor mij nog wel mogelijk. Ik had meermalen kritiek op het beleid van de VVD. Dat mocht dus niet. Op DDS is het begrip vrijheid van denken en spreken een taboe. Het liefst moet men het eens zijn met de schrijver van de artikelen, en anders zou je ook wel eens de sjaak kunnen worden. Herhaalde kritiek op bepaalde schrijvers van artikelen kost je daar ook de kop.

   Like

   • Vederso zegt:

    @ bigljohn. Deze kritiek op DDS heb ik wel vaker gehoord. Neemt niet weg dat dit een uitstekend artikel is. Toch?

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @aquarius4422: 20.06. uur. O maar dan heeft U een ban daar, net als ik. Toch kan ik op de site komen, als op deze site een link staat naar DDS. Probeert U dat maar eens.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Wij zijn helaas met zijn allen te weinig vertegenwoordigd met ons rechtse gedachtengoed. Een weg terug bestaat er al enige tijd niet meer, en we moeten lijdzaam toezien hoe NL naar de kloten gaat.
  Moslims zullen er welliswaar nooit in slagen de gehele wereld te onderwerpen, maar eer we van dat tuig verlost zijn zal wel een flink deel van de wereldbevolking het loodje gelegd hebben. De schuld van de Europese en Amerikaanse politiek. Het paard van Troye binnenhalen, en tegelijk zijn strijders die er uit kruipen het naar de zin maken en vertroetelen. Daarbij tegelijkertijd de autochtone bevolking onderdrukkende. Ja, als je onkruid niet vernietigd, maar gaat bijmesten……

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Wat wil je ? wij worden door goddelozen geregeerd; de PvdA zijn goddeloze Marxisten; en de VVD zijn Godeloze Liberalen in de Franse revolutie waren ze de moordadige Jacobijners.Geen van beide zijn ze democraten.

  Like

 9. Trias Politica zegt:

  Wie zich normaal gedraagt en niet op de man speelt kan op DDS vrijwel alles zeggen. Eén van de weinige sites waar dit nog kan.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   DDS wordt bezocht en gelezen door mensen die daar bewust voor kiezen. De domme massa van D66-kiezers en andere linkse groeperingen kiezen daar niet voor. Die zal het onder de neus gewreven moeten worden.
   Voorbeeld : De wijze waarop in het Midden Oosten mensen geofferd worden bereikt de ‘goedmensen’ niet. Daar ligt onze taak. Onze medemensen bewust te maken van wat er achter de schermen gebeurt.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Trias, de praktijk wijst kennelijk anders uit dan je meent het geval te zijn. Ik ken een aantal van degenen die een ban kregen op DDS en wéét dat deze geen mening zullen verkondigen of woorden gebruiken die voor een ban in aanmerking zouden komen.

   Dat er wellicht eens een naam valt van een gekritiseerde stukjesschrijver wil niet zeggen dat er ‘op de man’ gespeeld wordt. Maar zelfs al zou dit wél het geval zijn, dan nog betreft het uitingen van de vrije mening.

   Er kwamen, in de tijd dat ik als ‘Waarnemer’ soms actief was op DDS, in de stukjes van een aantal -in mijn al wat oudere ogen- jonge onervaren en soms slecht geïnformeerde mensen die hun stukjes op DDS schreven -en waarschijnlijk nóg schrijven- óók namen voor.

   En hoe zit het met dat al of niet openlijke PVV-bashen van sommige van die lieden? Ook zonder het noemen van een naam kan er ‘op de man’ gespeeld worden.

   Je zou (eventueel ‘óók’) DEZE site als je uitvalbasis moeten gaan gebruiken. Ik lees je stukken soms via een link (zoals ook nu) en vind ze erg belangrijk. Ik heb je ooit (nog op DDS) geprezen om de helderheid er van en om het feit dat je schrijft op een manier die ook de wat minder geletterde mens meestal kan begrijpen. Als je me zou kennen wist je dat wat ik nu schreef géén strooplikkerij is, maar oprechte waardering. Denk er eens over na. Niet iedereen die je stukken zou moeten lezen klikt een hier geplaatste link aan. Helaas. Rechtstreeks is beter.

   Slotopmerkingen:
   1 -Sorry Bert Bron dat ik hier bijna op je stoel ben gaan zitten.
   2 -Ik heb GEEN ban bij DDS, maar ben er zélf -beredeneerd- weggegaan en weggebleven, ondanks dat mijn melding daarover (op DDS) spijtige reacties genereerde.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Frans Brassens

    No hard feelings at all!

    Wat betreft trias: Ik beschouw hem als de meest integere schrijver op DDS. Heb zelf regelmatig plezierig mailcontact met hem.

    E.J.

    Like

 10. Nou Trias,ik heb daar nooit een mede-reageerder aangevallen,noch heb ik daar ooit lelijke woorden gebruikt of bedreigingen geuit;toch kan ik al ongeveer een jaar niet meer inloggen en krijg ik geen antwoord op mijn vraag van hoe of wat.Dat zijn dezelfde streken die bij Elsevier gangbaar zijn:iemand toegang ontzeggen zonder opgaaf van redenen:zo ga je niet met je lezers om!Zeker niet als die iemand al jaren lang op je site aanwezig was!Iets met fatsoen,of zo!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Links volk is alleen maar bezig met uitkeringen, terwijl rechts volk zich wil uiten in productie. Dat is altijd zo geweest. Nederland draait op wat rechts produceert. Rechtse mensen zijn arbeidsproductief, de meeste linkse leven van een uitkering!!! Daar moet verandering in komen, ik weet het uit ervaring, heb gebroken met al die linkse die ik ken. Als Nederland moet blijven functioneren om wat wij rechtsen opbrengen is het einde zoek. Ik werk me ongelukkig, krijg geen subsidies die al de linkse wel krijgen. Ik wil ook geen subsidie, daar niet van, maar als je erom zou vragen krijg je ze niet. Links heeft Nederland in de greep, juist daardoor. Het werkt antiproductief om iets op te zetten, maar gelukkig heb ik me daar niets van aangetrokken, ik werk hard, altijd gedaan en heb nooit mijn hand hoeven op te houden, ik ben er trots op om RECHTS te zijn, hoop jullie ook!!!

  Like

 12. fleckie zegt:

  ……….’EEN AANKLACHT TEGEN den HAAG’………NIW 12.MEI 2000!! DOOR Z.L.G.PH.MOK
  ‘het zionistische imperialisme vormt een kwaadaardig en dodelijk gezwel in het arabische vaderland.”Een zinsnede ontleend aan pag.91 v.h.schoolboekje NATIOAAL SOCIALISTISCH ONDERWIJS, verplichte leerstof voor vierdeklassers op de middelbare scholen in ‘vredelievend’Syrie. Kom,laat ik ook pag.104 van dat boekje,laatst gepubliceerd in 1999 citeren. Daar staat;’De joden zijn arrogant,gierig en onbetrouwbaar. De joden hebben de Holocaust over zichzelf afgeroepen met hun greep op de banken en financieen. Zij hebben hun vaderland Duitsland verraden toen zij in de Tweede Wereldoorlog de zijde kozen v.d.geallieerden’……………Schokkende teksten,vindt het Middle East Media Research Institute(MEMRI) in Washington. Het instituut heeft 37 Syrische schoolboekjes geanalyseerd en is tot voor de hand liggende conclusie gekomen dat ‘de huidige Syrische schooljeugd die de vrede zou moeten dragen,vergiftigd wordt met haat en venijn’. Het met Nederland bevriende Ba’athregime van de Syrische machthebber Hafez al-Assad afficheert zich al jaren openlijk als nationaal-socialistisch,en verschilt in dit opzicht niet van het rivaliserende Ba’athbewind v.d.Iraakse dictator Saddam Hoessein,die er een macabere gewoonte van heeft gemaakt. Adolf Hitler als zijn ‘grote voorbeeld’ aan te prijzen…………..Het ware karakter van deze grimmige vijanden van Israel en het joodse volk is in de wereldpers langzaam weggesleten door een proces van tragische gewenning. Dat de president van MEMRI,Jigal Karmon,echt ondersteboven kan zijn van de teksten uit die Syrische schoolboekjes geloof ik niet,omdat hij tot diens tragische dood de voornaamste anti-terreuradviseur van premier Jitschak Rabin is geweest en de praktijk[en] in de arabische wereld dus terdege heeft leren kennen. Maar Karmon is wel gealarmeerd,om de simpele reden dat de toon van haat die de onderzoekers in de betreffende schoolboekjes aangetroffen zo blatant haaks staat op het langzamerhand wijdverbeide waangeloof in de vredeswil van Israel al dan niet potentiele arabische ‘vredespartners’…………….Een week geleden verscheen in Israel nog een ander rapport, van het Monitoring Center,dat zich bezighield met ‘onderzoek naar vredesonderwijs’ op de scholen binnen Arafats palestijnse autoriteit. Welnu,er is geen vredesonderwijs. Nu heeft Arafat zich als leider v.d.palestijnse bevrijdings organisatie [plo] persoonlijk altijd doen kennen als een onvervalste antisemiet die vurig gelooft in wat hij in navolging v.d.nazi’s als ‘de internationale joodse samenzwering van bankiers en kapitalisten’ heeft betiteld. Ik heb op deze plaats al eerder gewezen op het gruwelijke,antisemitische karakter van talloze door de pa gehanteerde en gepubliceerde schoolboekjes,volstrekt in de lijn van wat de palestijnse pers aan vuil over ons joden wordt uitgestort………….Ik behoor niet tot de illusionisten die een blind geloof koesteren in de vredeswil van Arafat en diens volgelingen. Wie denkt dat ik mijn gebrek aan illusies baseer op een vooroordeel geef ik hierbij het woordenlijstje dat in voornoemd rapport met deze kanttekening staat:”Het is verontrustend dat de volgende kwalijke terminologie in de pa-schoolboekjes gebezigd wordt ter aanduiding van joden en Israeli’s,termen die bovendien worden gebruikt door de pa-televisie. Joden zijn;’sluw,listig,verraderlijk,wilde beesten,agressors,rovers,ongedierte,dieven,vijanden,roofzuchtige veroveraars,vijanden van Profeten en gelovigen’, en ‘plegers van genocide[volkenmoord]’………….Karakteristieken die over joden en Israeli’s gebruikt worden zijn: ze vormen ‘een provocatie voor de arabische wereld’,hebben ‘een racistische regering’, zijn’zionistische vijanden’, en ‘onderdrukkers’, ”heersen over ‘het bezette Palestina,’vormen ‘het Israelische gevaar’ met hun ‘zionistische entiteit’, en zijn ‘zionistisch gespuis’. Natuurlijk worden op de scholen in de palestijnse autoriteit landkaarten gebruikt.Daarop staat altijd heel Israel als ‘ PALESTINA’ afgebeeld. Dat de schoolboeken in kwestie kwistig zijn gelardeerd met een uit een arabische duim gezogen ‘citaten’ uit de ‘Talmoed’ sluit haarfijn aan bij de aloude antisemitische praktijk die al tijdens de Tweede Wereldoorlog door Arafats familielid Hadj Amin al-Hoesseini, een Hitler-adept die zich toen in Berlijn vestigde, uit Europa is geimporteerd………..Letterlijk citaat uit het schoolboekje HEDENDAAGSE GESCHIEDENIS van de ARABIEREN en de WERELD[ pag.120];”in de Talmoed staat:’Wij de (JODEN) zijn Gods volk op aarde en God heeft ons opgedrongen (forced us upon,luidt de Engelse tekst) om ons te laten heersen over alle menselijke beesten en over alle volkeren en de rassen opdat zij ons dienen zullen, en Hij heeft ons over de wereld verspreid om over ze te heersen.Wij moeten onze mooie dochters laten huwen met koningen, ministers en edelen en onze zonen laten doordringen in de verschillende religies,en zo zullen wij in alle landen de dienst uitmaken. Wij moeten hen (de niet-joden) bedriegen,ruzies onder hen stichten opdat ze elkander zullen bevechten…..Niet-joden zijn varkens,door God geschapen in de gedaante van mensen opdat zij de joden kunnen dienen,want God heeft de wereld voor hen [de joden] geschapen.
  Nederland subsidieert dit soort in ons land strafbare smeerboel,die een aanklacht tegen den Haag vormt en vereist. Justitie behoort de verantwoordelijke minister(s) hiervoor te vervolgen.#######
  #############################################################################

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Ook ik heb een ban op DDS ik heb die Baar eens een keer een veeg uit de pan gegeven mag er nooit meer op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s