Boko Haram: Islamitische terreurpest slaat over op Kameroen

Screenshot_32

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Nigeriaanse godstrijders van Allah, die zichzelf Boko Haram noemen, dood en verderf in Nigeria zaaiden, hebben ze hun bloedige spoor nu naar het (nog) vreedzame Kameroen uitgebreid. Deze soennitische moordenaarsbende, die massaal ondersteund wordt door Saoedi-Arabië en Qatar met hun oliedollars, infiltreren steeds vaker grensgebieden van Kameroen, waarin zij op de vlucht voor het Nigeriaanse leger binnendringen, dat hen daar niet kan achtervolgen.

In totaal 700 tot 1000 strijders van Boko Haram hebben vanuit Nigeria de grens overschreden. De meesten zijn nog niet gepakt

De islamitische wereldterreur verbreidt zich met de snelheid van de middeleeuwse pest over de hele aarde. Van de Filippijnen tot China, van Afghanistan tot Gaza, en nu van Soedan tot aan Kameroen: overal hetzelfde beeld van de door de media en de politiek als “religie van de vrede”geprezen, maar in werkelijkheid een genocidale, dodelijke en racistische islam. Nu hebben 700 tot 1000 strijders van de islamitische (in de media: “islamistische”) Allahstrijders de grens naar Kameroen overschreden, waar ze zich op de vlucht voor het Nigeriaanse leger terugtrekken. Daar gaan de aanhangers van Mohammed door met het duivelse vermoorden van burgers van Kameroen.

Boko Haram zijn soennitische, door Saoedi-Arabië en Qatar ondersteunde Jihadisten

Nadat de Nigeriaanse godstrijders van Allah, die zichzelf Boko Haram noemen, dood en verderf in Nigeria zaaiden, hebben ze hun bloedige spoor nu naar het (nog) vreedzame Kameroen uitgebreid. Deze soennitische moordenaarsbende, die massaal ondersteund wordt door Saoedi-Arabië en Qatar met hun oliedollars, infiltreren steeds vaker grensgebieden van Kameroen, waarin zij op de vlucht voor het Nigeriaanse leger binnendringen, dat hen daar niet kan achtervolgen.

Enkele dagen geleden nog passeerde een met schijnbaar vreedzame bruiloftsgasten volgeladen vrachtauto ( de “gasten” zongen bruiloftsliedjes, de grenssoldaten van Kameroen lieten hen zonder strenge controle passeren) de grens en overvielen daar dorpen, waar ze op de gebruikelijke manier de bevolking (christenen) afslachtten.

—————————————————–

 • In mei 2014 overvielen 200 gewapende moordenaars van Boko Haram een fabriek in het noorden van Kameroen en ontvoerden tien Chinese arbeiders. Ze vermoordden een Chinese wegwerker en een soldaat uit Kameroen (hier).
 • Begin mei 2014 pleegde Boko Haram meerdere aanslagen in Nigeria, waarbij meer dan 100 mensen om het leven kwamen (hier). Interessant is de bijna ontbrekende respectievelijk leugenachtige verslaggeving van onze media, vooral in vergelijking met het ongeveer gelijke aantal de doden door de (terechte)  aanvallen van de Israëli´s op de rakettenterreur van Hamas: daar wordt iedere omgekomen Palestijn door onze linkse media als een martelaar betreurd.
 • Op één enkele avond stierven er bij een bomaanslag van Boko Haram op een bar en een bordeel in Mubi in het oosten van Nigeria aan de grens met Kameroen minstens 60 mensen (hier).
 • Bij andere overvallen op drie dorpen in het noorden van Nigeria kwamen volgens plaatselijke media minstens 42 mensen om het leven. De aanvallers waren zaterdagmorgen op vrachtwagens met automatische geweren, molotovcocktails en explosieven de dorpen Kanari, Wazarde en Gula binnengedrongen, berichtte de krant “Vanguard” zondag. De dorpen liggen in het district Gamburu in de deelstaat Borno, die grenst aan Kameroen. “De schietpartij duurde ongeveer zeven uur”, zei een ooggetuige tegen de krant. Niemand had zich tegen de daders verzet.
 • In het noorden van Kameroen brak een zwaar gevecht uit tussen militaire eenheden en een groep van Boko Haram. Daarbij werden blijkbaar minstens 40 leden van de terreurbeweging gedood. Volgens een bericht van de krant “The Punch” had de regering van Kameroen pas enkele dagen daarvoor de militaire aanwezigheid in het grensgebied met Nigeria uitgebreid om de strijd tegen Boko Haram op te pakken (hier).
 • Zelfs de links-extremistische “taz” heeft het thema van de overvallen van Boko Haram op het noorden van Kameroen opgepakt. “taz” bericht dat het leger van Kameroen met 3000 soldaten en politieagenten de terroristische aanvallers bestrijdt. Met matig succes. Want in de oerwouden van Kameroen zijn de moordenaars van Boko Haram heel moeilijk te vinden. “Bij de tot nu toe zwaarste botsing werden begin juni 2014 volgens officiële informatie 40 tot 60 strijders van Boko Haram gedood, toen een colonne van de radicale islamieten in de buurt van de kleine stad Dabanga in een hinderlaag van het leger liep. Normaalgesproken stellen de rebellen hinderlagen op voor reguliere strijdkrachten, niet omgekeerd. Dit toont aan hoe complex de krachtsverhoudingen zijn”, aldus “taz”.
Screenshot_31

Een deel van de door Boko Haram ontvoerde christelijke schoolmeisjes

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kameroen, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Boko Haram: Islamitische terreurpest slaat over op Kameroen

 1. Doodseskaders dus,wederom!

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Geen tsunami voor allaah (want die zegt niets en doet nog minder), maar wel een tsunami van psychotische terreurvarkens die elke vorm van beschaving vernietigen en ons terug in de steentijd kieperen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In de steentijd bestond er althans nog geen morele tirannie.
   Zeg toch maar liever: In de Middeleeuwen.

   Like

   • Charles Martel zegt:

    Begrijp je punt, maar de Middeleeuwen waren niet zo ‘duister’ als men wel aanneemt. M.i. glijden we af naar een toestand van barbaarsheid, die alles overtreft wat de mensheid tot nu heeft meegemaakt.

    Like

 3. lucky bee zegt:

  Kameroen ins een moslim land, daar zullen de Boko Harram een brede toestemming krijgen.Het was een Duitse Collonie geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s