Egyptisch staakt-het-vuren voorstel: Israël zegt JA, Hamas zegt NEE en volhardt in terreur

Screenshot_15

(Door: Brabosh)

Eerder schreef ik dat Egypte een voorstel tot staakt-het-vuren heeft gedaan om de vijandelijkheden tussen Israël en de Palestijnen te stoppen. Het voorstel kreeg de steun van de Arabische Liga (de koepelorganisatie van 22 Arabische landen), van de Verenigde Staten en de Verenigde Naties en de rest van de wereldgemeenschap.

Vanochtend heeft Israël verbazingwekkend het voorstel aanvaard. “Het kabinet heeft besloten om het Egyptische voorstel tot een staakt-het-vuren te aanvaarden, dat aanvangt om 9.00 uur deze ochtend”, zei Ofir Gendelman, de woordvoerder van premier Benjamin Netanyahu. Die beslissing kwam voor vele ministers en politieke analisten als een complete verrassing, nadat Hamas enkele uren voordien een staakt-het-vuren categorisch had verworpen.

Lees verder>>>
Screenshot_17

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

4 reacties op Egyptisch staakt-het-vuren voorstel: Israël zegt JA, Hamas zegt NEE en volhardt in terreur

 1. Tom Hendrix zegt:

  Verwondert ons dat nog? Nou mij helemaal niet meer, de ISLAM WIL OORLOG te beginnen bij de Joden-Israël- en daarna en nu al de Christenen, humanisten, atheïsten, hindoe’s etc. Dus de conclusie moet zijn, de ISLAM is de grootste BEDREIGING heden ten dage!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Als de Israeli’s werkelijk de wapenstilstand toestemmen,dan zullen ze over een tijdje hun meerderheid verliezen, en dat is het einde van Israel.Stoppen de Joden met vechten is het einde van Israel in zicht.

  Like

 3. Islam is de kanker in de wereld;en wat doe je daarmee?Juist;bestrijden en uitroeien.Er zijn geen andere opties!

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  De Israëlische regering is in een verbeten offensief gewikkeld, er van overtuigd zijnde dat overleg met Hamas onmogelijk is. Vandaar haar instemming met het “staakt het vuren!”
  Er van overtuigd zijnde dat Hamas dit zou verwerpen. ik ben er van overtuigd dat Israël dit maal héél véél verder zal gaan dan alle voorafgaande malen!!! Heil Israël!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s