Haags raadslid: “Tsunami van Allah voor Israël”

Screenshot_33

Abdoe Khoulani

(Door: Frank Verhoef)

Abdoe Khoulani haat Israël.

Wat lopen er toch een hoop mafketels rond in Nederland: moslims die met nazivlaggen rondlopen op een anti-Israël-demonstratie in Den Haag, nog meer moslims die een Hitlergroet brengen als diezelfde nazivlaggen moeten worden weggehaald en nu is er een islamitisch raadslid dat wenst dat Israël wordt getroffen door een “tsunami van Allah”.

Liever vandaag dan morgen zelfs, want Israël is volgens hem een ‘zionistische nederzetting’. O ja, en de stichter van Israël, de legendarische David Ben-Gurion, mag “branden in de hel”. Hij schrijft het allemaal op zijn eigen Facebook-pagina, ontdekte Trouw. En die man, Abdoe Khoulani, is dus raadslid in Den Haag. Namens een orthodox-islamitische partij met slechts één zetel, maar toch.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Haags raadslid: “Tsunami van Allah voor Israël”

 1. janfreak zegt:

  Van mij mag Abdoe Khoulani ook in de hel branden en liefst zo vlug mogelijk. Mensen die er zulke gedachten op na houden moeten ze ogenblikkelijk ons land uittrappen.

  Like

  • Driek zegt:

   Wij hebben dus in Nederland ene Abdoe Khoulani, raadslid in Den Haag, namens een orthodox-islamitische partij met slechts één zetel.

   En ik vind dit weer zo’n ongelooflijk krankzinnig bericht, het lijkt wel alsof we door een stel idioten worden geregeerd, zoiets kan toch niet? Een islamitisch raadslid die de stichter van Israël, de legendarische David Ben-Gurion wil zien branden in de hel. Dat moeten we toch uitroeien, dat schorremorrie op transport zetten naar de zandbak?

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Tja, de koran , deze mensen mogen niet zelf denken dat doet het haatboek voor hen wel.

   Like

  • roger catrysse zegt:

   Maar helaas hebben de meeste islamieten deze ideeën Dus is de spreuk van Wilders toch juist minder, minder Marokkanen en het gezegde van Filip Dewinter dat het verouderen geen probleem is maar het verbruinen maar ja de waarheid mag men al lang niet meer zeggen

   Like

 2. Dat heb je ervan!Jaren waarschuwen wij al om dat soort niet op hoge en/of politieke posten te zetten!Toch doen,tegen beter weten in;zie hier het resultaat!

  Like

 3. jans zegt:

  De islam moet vernietigd worden, oprotten met de islam.

  Like

 4. tjonge zegt:

  de dds, is dat niet die site die altijd en chronisch de pvv bashed ??

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Ik had op Trouw de volgende reactie gegeven:

  “Een tsunami over Israël. Zoiets als die over Den Haag?”

  Trouw had niet het lef deze te plaatsen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Wat Abdoe Khoulani zegt, of niet zegt, is niet ter zake. Hij zegt wat in zijn Derde Wereld-genen en chromosomen is geprint. Een vos is een vos; en zal zo altijd blijven. Dat geldt ook voor een aap. Wat kwalijk is, dat zo’n soort drek mag met zijn dubbele nationaliteit en raadslid zijn van een Nederlandse gemeente met meer dan 1 miljoen inwoners. Er wordt geen aandacht besteed aan de ideologie cq. godsdienst die hij op nahoudt; die zich vijandig opstelt tegenover de mensen van dit land. Vroeger moest zelfs een schoonmaker bij de overheid (gemeentelijk- of Rijksniveau) een persoon zijn met UITSLUITEND DE NEDERLANDSE NATIONALITEIT. Alvorens zo’n persoon kon bij de overheid werken, moest hij een eed afleggen. De regering die deze regelgeving liet vallen, heeft een Paard van Troje naar binnen gehaald. Deze gevaarlijke mensen sluipen via politieke partijen naar binnen als HIV virussen in een gezond lichaam. Ze krijgen toegang tot alle data van het land: bevolkingsregisters, Nutsbedrijven, politie, ziekenhuizen, infrastructuur zoals dijken en sluizen en noem maar op. De gehele administratie van het land ligt op deze wijze in de asbak.
  In de jaren ’30 zagen de Duitsers hoe belangrijk data is en hadden voor kapitalen geprobeerd mensen in sleutelposities om te kopen. De huidige dombo’s zien het gevaar niet en riskeren hun leven en het leven van hun gezin en medemensen gratis.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt psychopaten van: VVD,CDA,PvdA en Demonen 66, met deze geweldige “verrijking”. KOTS. Met deze ISLAM AANHANGER(S), hebben we het ” Paard van Troje”, binnen gekregen. Ik hoop van harte, dat eerdaags een ISLAMIST, zichzelf opblaast in de 2e KAMER. En dan hoop ik, dat de PVV leden daarbij niet aanwezig zijn. Wat is NEDERLAND een rotland geworden, dankzij de genoemde partijen.

  Like

  • Driek zegt:

   Nou, meneer Hendrix, het klinkt onmenselijk, maar ik hoop eveneens dat eerdaags zo’n verknipte mohammedaan zichzelf opblaast op het binnenhof, en ja Nederland is een rot land geworden, jammer. Maar de Nederlanders hebben het zelf zover laten komen, en de weldenkende kritische lezers van deze site zijn te gering in aantal om enig gewicht in de schaal te leggen, dus wij dienen ons op het ergste voor te bereiden. Nog dagelijks hoor ik “Ze Zijn Niet Allemaal Zo”, ik geef het op. Maar ik begrijp nog steeds niet waarom de Nederlander die misdadige islam omarmt, alsof het een geweldige geestelijke en spirituele verrijking is. De islam is verrotting, degeneratie, armoede en achterstand. Je hoeft maar door Amsterdam te fietsen, je schrikt je te pletter. Wat een asociaal schorem loopt er rond, dat vroeger ondenkbaar.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Ik ben het eens met mijn voorgangers, weg met die afschuwelijke Islam.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het is en blijft een feit: De massa moet eerst veel meer van die moslims aan den lijve ondervinden voor men nog eens tot bezinning komt en zulke figuren niet meer op dergelijke posten zet.
  Maar dat houdt dan weer een risico in, want is het op een gegeven moment niet te laat om een catastrofe tegen te houden?
  Daniel Greenfield zou stellen, dat de immigranten eerst consequent moeten worden opgevoed naar de normen van het immigratieland in kwestie voordat men ze een “meerderheidspositie” toevertrouwt.
  En juist dàt is hier, met al dat gepamper, nooit gebeurd.

  Like

 10. catharina zegt:

  Het Nederlandse volk (allen van goede wil) dienen eensgezind de grenzen van onze tolerantie aan te geven. Van onze slappe overheid valt niets te verwachten.Integendeel: zij leveren ons zonder mopperen uit aan de agressie en bekeringsdrift.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  De islam is een kankergezwel waarvan het tegenmiddel al voorhanden is,
  maar wie in de psygiatrie weigeren de smerige links/groene hun tabletten
  te nemen en zijn in lethargiestarre vervallen !

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wanneer maken we in Nederland is eindelijk schoon schip en gooien we die lui van dat haatgeloof en hun links/liberale/christelijke en gutmensch supporters het land uit ??

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Statistisch gezien komen de meeste aardbevingen voor in islamitische landen. Als allah ingrijpt is het dus meestal niet een tsunami voor Israël.

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Hij mag van mij naar Gaza, wellicht kan Israël dan even een precisie bombardement uitvoeren op mr salami en zijn tsunami.

  Like

 15. Het valt me nog mee dat hij uit de raad is gezet!Maar het wordt tijd dat het meenemen van je zetel onmogelijk wordt!Zo kan hij alsnog voor zijn achterban doorgaan met zijn verderfelijke praatjes.En,Catharina:eensgezind in opstand komen/grenzen aangeven,zal niet gebeuren:de Nederlandse bevolking is niet meer eensgezind,maar hangt als los zand aan elkaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s