Israël heeft het volste recht op zelfverdediging

Screenshot_24

(Door: Frank Verhoef)

Aanstaande donderdagavond wordt er op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd voor het recht van Israël om het land en al haar inwoners te verdedigen tegen Hamas-terreur.

Mag een land zichzelf verdedigen als het dagelijks wordt bestookt met tientallen raketten, afgevuurd door terroristen die het liefst het hele volk van dat land de zee indrijven? Als Nederland het onderwerp zou zijn van dat soort terreur, dan zouden we met z’n allen volmondig ja zeggen. Maar in het geval van Israël, dat sinds 2001 meer dan 13.000 raketten heeft zien neerkomen in het land, is dat niet zo. Dan mag het ineens niet meer. Dat is best vreemd.

Israël heeft namelijk het volste recht zichzelf en al haar inwoners te verdedigen. CIDI, CIJO, Christenen voor Israël en een paar andere organisaties organiseren aanstaande donderdagavond een demonstratie op de Dam in Amsterdam om aan iedereen duidelijk te maken dat Israël dat recht heeft. De demonstratie begint om 19:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Zie voor meer details deze pagina van het CIDI. Op Facebook kun je aangeven of je van plan bent aanwezig te zijn.

Lees verder>>>
(h/t Katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op Israël heeft het volste recht op zelfverdediging

 1. joopklepzeiker zegt:

  ala zulle

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard heeft Israël daartoe het volle RECHT! Shalom Israël, en ik wens U het allerbeste toe!

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Natuurlijk heeft Israël dat recht. Recht, zo blijkt steeds maar weer, is een concept dat door de overgrote meerderheid der mensheid maar niet begrepen wordt. Zo wordt een juridisch waarborg verwart met essentieel menselijk- of volkenrecht. Dit laatste gaat dieper, en is des te wezenlijker.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ha! Daar hebben we dan Frank Verhoef van DDS ook nog ’n keer!
  Zij het op een meer verdoken wijze deelde onze Frankie ook regelmatig in een wolkerige warrige woordenvloed een gemene schop onder de tafel uit aan Geert Wilders sympathie voor Israël en die Joodse PVV met haar Joodse vrienden!!! Ja, ja. Zo zie je maar Frank. De waarheid zal altijd boven komen drijven…! Ook al zullen de kraaien het uit moeten brengen!
  Nu ineens is meneer Verhoef intens rechtvaardig bezig over de rechten van Israël.
  Dat ze door de ISLAM worden vermorzeld… daar gaat het niet over. Neen! Israël heeft ook haar rechten! Waarvoor dat is niet belangrijk! Bah!!! Wat een gotspe!!! Meneer Verhoef zorgt er angstvallig voor de voor links zo gevaarlijke omschrijving: “ISLAM” niet te bezigen!
  Is het u niet opgevallen.
  Het zijn bij hem uitsluitend terroristen! Dat klinkt toch zo blanko!
  Er waren eens terroristjes… oh zo schattig!
  Wat een walgelijke hypocriete kliek is het daar toch bij die geboren landverrader Livestro!
  Er uit met die kerel!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Meneer Verhoef meent dat Nederlanders geen recht hebben om voor zichzelf op te komen. Op de DDS verschijnen geregeld haatstukjes van hem tegen meneer Wilders, de PVV en H&I. Meneer is een broodschrijver, een meehuiler en een lawaaige lemming.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s