NOS censureerde hakenkruis: ‘incident’

Screenshot_28

(Door: A. Nanninga)

NPO NOS klantenservice voor demense. Naar aanleiding van een klacht van een belasting- dus NOSbetalende burger over het NIET vertonen van de hakenkruisen op de pro-Gaza demonstratie in deze nieuwsreportage stuurde de NPO NOS deze reactie: “We hebben er voor gekozen in een kort onderwerp aandacht aan de demonstratie te besteden. De hakenkruizen hebben we niet laten zien, omdat het in onze ogen een incident was en we ons verslag van de demonstratie niet wilden laten domineren door een bord dat kort door een enkeling werd gedragen.” *bonk* “Incident”, “een enkeling,” staat er gewoon echt. Zelfs de meest dichtgetikte PvdA-burgemeesters durven zich niet meer te bedienen van dat jargon als het om structurele weeffouten in de multiculturele samenleving gaat, maar de NPO NOS meent voor de TV-journaal kijkende bejaarden te kunnen beslissen dat het meedragen van swastika’s ‘een incident’ is van ‘enkelingen’ en dat zulks niet het nieuws over een demonstratie thuis hoort.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, NOS, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

35 reacties op NOS censureerde hakenkruis: ‘incident’

 1. Daarom staat het gros van de bevolking ook op het verkeerde been,wegens de non-informatie die ze dagelijks voorgeschoteld krijgen.Net zo,n waarheidsgehalte als de Story!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Een leugenfabriek.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Tja, het zijn net echte politici, daar bij de NOS. Want politici rechtvaardigen op dezelfde wijze hun ‘beleid’ en ‘wetgeving’.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Niet alleen NOS is met een geschiedvervalsing bezig, ook het huis van Afgevaardigen doen het op hun mannier, en men weet vantevoren hoe dit collectivisme naar toe leidt.

  VS bewerkt “Wikipedia” om onafhankelijke journalisten zwart te maken

  IP-adressen afkomstig van Huis van Afgevaardigden
  In opdracht van de Amerikaanse regering wordt de online encyclopedie “Wikipedia” bewerkt om onafhankelijke journalisten te besmeuren. Data afkomstig van IP-adressen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden omschrijven de kritische journalist Alex Jones van de onder Amerikanen zéér populaire kritische website “InfoWars” als een ‘Kremlin desinformatie agent’.
  Bewerkingen van de Wikipedia-profielen van Alex Jones en Abby Martin die kwaadaardig de twee alternatieve media persoonlijkheden belasteren als ‘Kremlin propagandisten’ blijken afkomstig te zijn van een IP-adres van het Huis van Afgevaardigden. Hiermee wordt gelijk de suggestie gewekt dat de Amerikaanse regering is betrokken bij de online lastercampagne.
  Een separate bewerking omschrijft RT-presentatrice Abby Martin als een ‘Russische propagandiste’ ondanks het feit dat Abby Martin tijdens haar show in maart, Rusland openlijk bekritiseerde vanwege hun betrokkenheid in de Krim. Het IP-adres van de editor leidde naar dezelfde computer van het Huis van Afgevaardigden. >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/vs-bewerkt-wikipedia-om-onafhankelijke-journalisten-zwart-te-maken/

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Bericht gelezen. En wat nu verder, want ik neem aan dat deze belastingbetalende NL-er het daar niet bij zal laten zitten. Of wel?!… Ik zou zeggen, je begint ergens aan om (ze) het af te maken. Ja toch! Niet dan?

  Like

 6. Trucker zegt:

  Dit is reeds een smerige zet maar wat de openbare KRomroep BRT deredactiebe (webstek) doet is veel erger, zij verzwijgen het gewoon.
  Gisteren een mail met de link van de video’s gepost naar hun, geen antwoord (weet ik, is vaste prik) maar het is niet gemeld (ook niet op de radio).
  Ik weet niet of het in het nieuws te zien is want ik kijk niet naar dat.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Gore rotsmoezen! Ze zijn gewoon weer doodsbenauwd om móslims voor het hoofd te stoten. Of de EU. Of beide! Uitgebreid berichten over een ‘Princenvlaggetje’ op een PVV-manifestatie is nu eenmaal minder riskant.
  Maar wacht maar af: Nog een paar van die rotgeintjes en het zal ze nog eens zuur opbreken!
  Ze kunnen zich niet eeuwig overal onderuit blijven lullen!

  Like

 8. Monalisa zegt:

  gezien kwam niet in beeld

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  In het Eindhoven dagblad wel een foto met P.ally aanhangers en hakenkruizen

  Like

 10. En wanneer krijgt vrouwe Annabel Nanninga nou eens een compliment voor haar SUBLIEME VERWOORDING VAN HAAR SUBLIEME ANALYSES?
  Of vinden de commenters van deze bejaardensite dat maar héél gewoon, terwijl deze 60-plus-commenters dat zelf toch echt, echt, écht NIET, NIET, NIET zouden kunnen?
  Ik bedoel: kan er GODVERDOMME een keertje een beetje RESPECT zijn?

  Like

  • Vederso zegt:

   Nu klink je net als een mohammedaan Martien. Respect, … ik kan het woord niet meer horen.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Dat jij het woordje respect nog in je mond durft te nemen meneer Pennings, zeik Nanninga zelf maar af daar zit je doorgaans toch niet mee om het feminine gedeelte van die linkse heksen hun vet te geven. Trouwen heb geen zin om op geenstijl.nl te reageren en tegen een ban op te lopen net zoals jij in het verleden hebt gekregen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Peterselie1

    Ik denk dat u het comment van Martien Pennings verkeerd hebt geïnterpreteerd! Ik weet “toevallig” dat hij juist een enorme fan is van de schrijfwijze van Annabel Nanninga!

    Webmaster

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Dat ik het comment van Martien Pennings verkeerd heb geïnterpreteerd, is mij nu duidelijk geworden E.J. Maar dit komt voor uit het feit dat ik de comments van de heer Pennings vluchtig of helemaal niet lees. Ik heb een gigantisch vooroordeel tegen de heer Pennings wat met geen pen te beschrijven is. Waar ik mentaal over struikelde is het feit dat de heer Pennings suggereerde dat uw site/blog een ‘bejaardensite’ is, terwijl de heer Pennings zelf hoog bejaarde is, nest bevuiling noem ik dat en de heer Pennings kon lang geleden al mijn rug op en nu des te meer. En wat betreft het woord rezzzpect dat moet hij zelf verdienen en niet krijgen althans niet van mij. Verder maak ik er geen woorden meer aan vuil.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sla je nou niet een beetje door, Martien? “De commenters van deze bejaardensite……” Dat schrijf je nu ook opeens, nu je zelf niet meer -direct- voor Bron schrijft, maar je stukken op deze site laat her-bloggen. Nu je er niet meer rechtstreeks voor schrijft, kun je zoiets wel zeggen, schijn je te denken. Het valt me op, dat E.J. dit weer eens zonder één opmerking laat passeren; het is wèl ZIJN blog!
   En die sublieme analyses…..IK heb er heus wel eens wat van gezegd, zeker als ik iets geestig vind. Ze lijkt qua stijl inderdaad wel op jou, dat moet je haar nageven. Soms wat chaotisch, dat dan weer wèl. Wat is nou de bedoeling? Dat we allemaal nederig erkennen, dat we dat ëcht, echt, echt niet zouden kunnen op dit 60-plussers-blog?” (In die categorie val je zelf trouwens ook) Nee, we zijn allemaal anders en we schrijven allemaal anders, nogal logisch. Zelf heb ik een andere stijl dan zij; so what? Het kon trouwens wel eens knap vermoeiend worden, als iedereen zo schreef als zij: Dat chaotische, weet je wel…..! Briljant, hoor, maar doodgewoon chaotisch; een graadje heftiger dan jij, dús chaotisch. Begrijp je? Ieder zijn eigen stijl en kwaliteit!
   En lees trouwens nog eens over wat je hier schrijft: Moeten Henk V., Guus Velraeds, van het Goor, Realpredictor en meneertje zich nu soms ook aantrekkken, dat ze het “echt, echt, echt niet zo kunnen als Annabel Nanninga en dat kennelijk van tijd tot tijd luidkeels gaan belijden? Prima, als jij er bewondering voor hebt, maar moet iedereen dat nou op commando laten weten in navolging van jou? Tikkeltje tiranniek, sorry!
   En moslim-achtig, zoals Vederso al opmerkte; daar lijkt het wel wat op inderdaad: Zelf kan ik het woord respect evenmin nog horen!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @martien pennings: 21.39. uur, op 15/7. ook ik vind Annabel Nanninga, een verademing op http://www.geen stijl.nl Ik lees haar bloemrijke proza altijd met veel genoegen, Martien.

   Like

  • Willie zegt:

   He ouwe zak (hehehe) denk jij dat jonge zakken beter zijn ??? De grootste zombies ,ja ! Daar moet je helemaal NIKS meer van verwachten ,die hebben hun sex,drugs & rock n’ roll zeg maar , die hebben al lang brein-rot ,terwijl wij tenminste nog wat proberen tegen die rotzakken aan de top(?) Ik zeg altijd : je kan je nog altijd een ”shot” laten geven door de dokter , waarvan je de ballen van je lijf vliegen ,wee dan die bovengenoemden ,heheh .En als t niet anders meer kan : vanuit een rolstoel kan je ook nog best een tweeloop afschieten,niet ?? Een andere ouwe zak

   Like

  • Driek zegt:

   @Meneer Pennings, ik vind het niet nodig om hier te gaan vloeken, u ergert mij daar ten zeerste mee. En ik vind het niet passend voor een scherpzinnig man als u.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Martien! Van mij krijgt ze een compliment! Ik meen het! Maar geen ruzie meer maken aub. Hier menen de reageerders het allemaal héél goed moet je maar denken.
   Ook ik denk vaak waarom schrijven ze nou niet ‘ns ’n keer dat ik zo’n ongelofelijke goeie absurde humor bezit!? Nooit Martien, nooit! Vindt je dat niet erg?…
   Nou, trouwens jij had dàt ook wel eens kunnen schrijven hoor!

   Like

 11. Republikein zegt:

  Hypocriete bende laaienlichters zijn het.
  Eens afwachten wat die van Aartsen gaat verzinnen.

  Like

 12. Wat hadden jullie anders verwacht van de NOS?
  Meeheulers met den vijand en de vijand is den islam. Ze zijn hier doodsbang voor de moslims.

  NAZI vlaggen in Den Haag. Onbegrijpelijk! Er zijn zeer veel levens opgeofferd om de NAZI vlag uit het straatbeeld te krijgen en dit wordt nu door de burgemeester van Den Haag toegelaten?

  Wij moeten onze krachten gaan bundelen en Nederland bevrijden van in ieder geval de PVDA en deze islamitische duivels voordat ook hier de eerste onthoofdingen gaan plaatsvinden en/of het Binnenhof wordt opgeblazen.
  Kom ook eens kijken op http://slavernij.wordpress.com/ en zie in real time hoe u snel in totale slavernij wordt gevoerd.

  (kun je later in ieder geval niet zeggen: ‘Wir haben es nicht gewusst’)

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  “De hakenkruizen hebben we niet laten zien, omdat het in onze ogen een incident was” Wat denken deze linksen wel.

  Het is gewoon downplaying van deze uiterst verwerpelijke provocerende vertoon van swastika’s = Israël demonstratie borden van het moslim tuig wat hand in hand loopt met het even verwerpelijke autochtone landverraders.

  Welke zich schaamteloos voor het Palestijnse karretje laten spannen en überhaupt samenspant om het beoogde kalifaat te stichten.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Die hele PO is een smeerlapperij, ze hebben ons allang verkocht, en wij maar betalen, ik kijk niet meer, ik word zo razend dat ik alles wel kort en klein kan slaan, dat zijn ze niet waard, niet meer kijken ontlast (een beetje)

  Like

  • Driek zegt:

   Avidia zegt:en wij maar betalen, ik kijk niet meer……

   Flikker die gifkast dan de deur uit en zeg uw abonnement op, dat geeft een hoop rust, en u heeft geen driftaanvallen meer over al die leugens. Wat ben ik blij dat ik nooit televisie heb genomen, ik weet niet beter.

   Like

 15. lucky bee zegt:

  Helemaal de NOS afschieten gaat gewoon niet van ergens moet ik ook weten wat in de wereld gebeurd, in kombinatie met andere berichtgevingen kom ik toch zo’n beetje op de waarheid terecht.net als in de Bezettings tijd, in mijn geval de Jappen dan.Ik was op de hoogte dat de Amerikanen in Saipan geland waren.

  Like

 16. gielah zegt:

  Bejaardensite?
  Wie zo iets schrijft is waarschijnlijk zelf een jonge god, van omstreeks de 27?

  Overigens valt het mij op dat het met name 50-plussers zijn, die er anno nu blijk van geven de gevaren te zien en die daartegen hun stem verheffen.
  Ik wek dan ook alle 50-plussers op om alstublieft nog láng te blijven leven!
  Nederland heeft u namelijk nodig, al was het alleen maar om aan jongere generaties duidelijk te maken dat waarheid en vrijheid beide een zéér groot goed zijn…. (ja, belángrijker nog dan voetbal en Tour de France en de sportschool…) en dat wat links en de EU nu nastreven létterlijk in de intentieverklaring van de NSB stond.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @gielah: 08.49. uur. Beste gielah, deo volente hoop ik inderdaad als 50+ nog enige tijd hier te verwijlen. We staan voor de goede zaak, waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het viel bij mij ook verkeerd, zie mijn reactie van 7.50u.
   Ieder zijn eigen stijl; daarvoor hoef je niet zichtbaar in katzwijm te gaan liggen voor een andere. Kom op, zeg…..
   (Geef overigens wel toe, dat ik mijn bewondering voor iemands kunnen bij een man eerder uit dan bij een vrouw. Dat is sterker dan ikzelf; eerlijk gezegd zal dat de natuurlijke jaloezie wel weer zijn….)

   Like

  • fleckie zegt:

   ook op mijn manier probeer ik zoveel mogelijk informatie te brengen, (uit mijn archief, etc.)op deze site, van dhr..Bron,[ waarvoor mijn hartelijke dank,] opdat bepaalde documentatie niet ‘verloren’ gaat., of .’.AUSRADIERT’.wordt, door ‘belanghebbenden’!

   Like

  • Trucker zegt:

   Ik mag niet meer pennen dat dit CONTRAPRODUCTIEF is of krijg een sneer peins ik van onze webmaster maar sommigen weten geen KLOTE hoe of wat tactiek is.
   Heb op 16 juli 2014 om 17:32 daarover een korte reflextie gepend en hij is van dat moment hetzelfde gecatalogeerd als die andere ****** die steeds bij mijn comments immer op vorm ipv inhoud reageerde.
   Dus ik en mijn vriendje staal en hout en nog wat lood 🙂 en we lopen in de buurt en zien hoofdenafsnijders en ene die mijn hulp inroept…ik loop terug het hoekje om.
   Oud Testament is daar duidelijk in : niet vergeven noch vergeten.
   Bij deze is voor mij dit over and out en reageer ik niet meer op wathever die veelschrijver inbrengt.

   Like

 17. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom……

  Ik sla de trom en dreun de droomers wakker.
  Wie droomt verraadt zijn vrouw, zijn kind, zijn makker.
  Geen eerlijk man kan zich gelukkig voelen
  Als zijn gelijken, die het goed bedoelen
  En nooit hun ruggen nek hebben gebogen.
  Door liederlijke landsknechten bespoten,
  Getrapt, geslagen worden totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het is geen tijd voor zingen,
  Voor maanlicht, minnepijn en mooie dingen,
  Als de gerechten, onze zielsgenooten
  In donkre martelkampen weggesloten
  Verteren zonder hoop op beter morgen,
  Als dronken loeders godenzonen worgen,
  Het beste volk geprangd wordt totterdood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, het voordeel van deze aarde
  Verloor, voor wie een hart heeft, alle waarde.
  Wie denkt aan ketenen en ballingsoorden
  Veracht muziek en gruwt van groote woorden;
  Zoolang de besten in hun cellen zuchten,
  Dweept men niet met opalen avondluchten,
  Het leven is verbitterd door den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom, we zijn in ’t nauw gedreven,
  Wij die in vrede en vriendschap wilden leven,
  Werden een zee van purperroode vlammen
  Die zich een weg baant door betonnen dammen:
  Bezielde mannen die voor vrijheid vechten
  Zijn sterker dan een troep betaalde knechten.
  Wij vreezen niets, den duivel noch den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Ik sla de trom; eens komt een eind aan ’t lijden,
  Na deze ellenden rijzen zachte tijden.
  Dan bouwen we weer onze luchtkasteelen.
  Dan mogen onze kinderen weer spelen,
  Dan glijden weer op ’t meer de blonde barken,
  Dan vrijen weer de paren in de parken……
  Het leven wint het eindlijk van den dood!
  Maar wordt nu wakker, want de nood is groot.

  Jan Greshoff

  Like

 18. Trucker zegt:

  als het ego een probleem wordt…tja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s