Nouja! Wanbestuur op islamitische basisschool

Screenshot_29

(Door: A. Nanninga)

Oh jongens. Grote bergen cash geïnde ouderbijdragen in de kluis. Wanbestuur. CITO-fraude. Kan het nou nooit eens normaal? El Amien, school met den koran, blijkt een frauduleus zootje. Een Ibn Ghaldoun vooropleiding, want met opgejazzte CITOscores in een te hoog onderwijsniveau belanden is natuurlijk niet goed voor kinderen, die vallen meteen door de mand. Die halen hun eindexamens alleen als ze die van te voren kunnen kopen. De malversaties lezen als een klucht en zijn bijna lachwekkend: studiereizen en teambuilding in Marokko en Parijs voor duizenden euro’s, geregeld door het reisbureau van een personeelslid. Een cursus ademhaling (wtf kunnen ze dan NIKS zelf?) voor 36 duizend euro. Leerlingenvervoer: bijna een ton. Lekker salaris voor de directie erbij, hoppekee, rekenen kunnen ze er wel. Een school stichten is voor mohammedaanse beunhazen gewoon zo iets als een GratisGeldClub oprichten.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nouja! Wanbestuur op islamitische basisschool

 1. jans zegt:

  De islam moet verboden worden!

  Like

 2. Harry zegt:

  Wanbestuur ? Toeval bestaat !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Toeval bestaat, ja. Alleen niet hier.
   Wie denkt er nou ook maar één ogenblik, dat die lui een deugdelijk schoolsysteem weten te ontwikkelen? Dat is toch weer veel te hoog gegrepen voor ze!
   Wat wij wanbestuur en fraude en dergelijke noemen is in hun thuislanden doodnormaal: Ies koeloer.
   Eerlijk hoor, alle islamitische scholen moeten volgens mij onder curatele gesteld worden, anders blijf je aan het puinruimen.
   Nog beter zou zijn, ze allemaal op te doeken, natuurlijk.
   Alleen zul je dan de goedmensen weer horen: WHAAAAAA, de vrijheid van onderwijs etc., etc………
   Iederwijsscholen en thuisonderwijs mag je verbieden, moslimscholen niet!
   Wie zei er iets over meten met twee maten?

   Like

   • Driek zegt:

    En ik zag gisteren in het VU ziekenhuis een zuster met een hoofddoek, en ik wil geen moslima zuster met een hoofddoek aan mijn bed. De ‘Man met de Zeis’ die rondwaart door het ziekenhuis is al erg genoeg.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 23.14u: In het VU Ziekenhuis? Grote griezels! Ik ben blij, dat mijn tandarts daar geen ‘hoofddoek’ onder zich had!
    Een bekwame, heel lieve man met twee bijzonder aardige, evenwichtige NEDERLANDSE assistentes. Zonder hoofddoeken, uiteraard. En zo hóórt het ook, bij een angsttandarts.

    Like

 3. Die Nanninga kaart wel serieuze problemen aan, maar het is wel jammer dat ze totaal niet kan schrijven.
  Kraak noch smaak aan die teksten.
  Want vinden jullie, medecommenters?

  Like

 4. Jean zegt:

  Wie had iets anders verwacht?
  Weg met die barbaarse smeerlapperij en verderf van onze beschaving en cultuuur.

  Like

 5. Hendrick M. zegt:

  ’t Is dat ik al een lieve vriendin heb, maar anders zou ik het zeker bij Nanninga proberen !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé…..(onnozele linkse modus uit). Het blijft maar aan de gang, eerst dat gedoe met die IBN KALKOEN school en nu dit weer. Maar ja moslims mogen van het GRUWELBOEK, de zaak belazeren. Mo heeft het zelf gezegd.

  Like

 7. Avidia zegt:

  inderdaad Jean, weg er mee, ze produceren alleen verrot en verderf, ook op de scholen, wat ze daar allemaal verspreiden is niet misselijk. Dat dat toegestaan wordt is mij een raadsel, waar is de controle ????

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Alle islamistische scholen sluiten het is vergift voor onze jeugd.Volgens de islamistische wetten (Sharia) moet wij hun meiden zo wie zo altijd dom houden.Hoogste berijkbare voor een meisje is Hoerie worden voor een mujahied.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Met dank aan PvdA en CDA, die alle wetten en regels schenden om stemmen te kopen onder het haatvolk. Hetzelfde haatvolk dat hun kinderen ziet als pionnen en meent dat deze geen baat hebben bij goed onderwijs. (want een goede booslim hoeft niets te kunnen?)
  Bedenk wel dat aan al dit geknoei tientallen ambtenaren en instellingen meewerken. En ook de media natuurlijk. Want nieuws over de islamisatie van ons land wordt niet gepubliceerd.
  Nadeel ook van al die moslims, die bij de overheid werken; ze hebben dan wel een soort van baan, maar ze werken voor een andere overheid. Om over de moslimpolitici maar te zwijgen.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Bij de weg: ene Karakus, die persoonlijk betrokken was/is bij de haatinternaten wordt nu directeur bij platform31. Wat doe dat platform? Niets. Wat doet een directeur daar? Ook niets. Maar Turken in Rotterdam stemmen straks weer PvdA. Daar zorgt Karakus wel voor.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Stel dat daar niet tegen opgetreden wordt en al deze gasten krijgen waar dan ook een leidinggevende functie , die gedachte is niet te verwaarlozen. Ze zitten nu al op allerlei plekken waar ze het voor het zeggen hebben en wat vaak mis gaat.
  Maar stel eens. Dan gaat het niveau hier in Nederland nog verder naar beneden. Want wat hebben ze ons te bieden als ze cijfers behalen zonder die te verdienen. En dat zal echt niet alleen bij cijfers blijven. Je komt bij een arts zonder gedegen opleiding. Zo kun je allerlei voorbeelden bedenken.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Ik zat net te bedenken, wil ik wel door zo’n arts , verpleegkundige geholpen worden? NEE, dat wil ik niet. Mijn “geloof ” zegt mij dat ik dat kan weigeren.

  Like

  • Jean zegt:

   Geloof of geen geloof, ik wil nooit een moslim aan mijn lijf of met een mosli in contact komen, niet bij een arts of verpleegster, niet in een horicazaak of winkel, niet in een gemeentehuis of politie, nergens, als burger heb ik dat recht.

   Like

   • Driek zegt:

    @Jean zegt: Geloof of geen geloof, ik wil nooit een moslim aan mijn lijf of met een mosli in contact komen, niet bij een arts of verpleegster, niet in een horicazaak of winkel, niet in een gemeentehuis of politie, nergens, als burger heb ik dat recht.

    U heeft gemakkelijk praten, ik moet regelmatig bloed laten prikken voor onderzoek, en nu zit er een vrouw met een hoofddoek, ze doet het werk bekwaam, daar is niks op aan te merken, maar moet ik dan naar een ander laboratorium? Nou, en daar zit er ook eentje met een hoofddoek. En achter de kassa van de supermarkt waar ik boodschappen doe, zitten ook hoofddoeken, het lijk wel een virus.

    Like

 13. Republikein zegt:

  Doe mee.
  Ik niet.
  http://www.malala.org/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s