Bangladesh: 60 moslims breken in een klooster in en verkrachten nonnen

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals nu pas bekend werd, braken op 6 juli om 02.00 uur ´s ochtends 60 moslims in een klooster in. Zij sloegen en misbruikten enkele van de ordezusters. Het geweld stopte pas toen de politie arriveerde. De mishandelde nonnen bevinden zich nu in het provinciaal van de kloosterprovincie in de hoofdstad Dhaka om de schok te boven te komen.

“Het is heel treurig dat de zusters niet meer voor de mensen kunnen werken, maar ze zijn niet meer veilig”, klaagde Rosalina Costa, een katholieke mensenrechtenactiviste.

De aanvallers boeiden en knevelden twee nachtwakers. Daarna forceerden ze de deur naar de kamer van de slapende assistent-priester, pastoor Anselmo Marandy, en overvielen ze het klooster.

De christenen daar leven sinds de aanval in angst. De aanvallers, allen moslims, hebben niet voor het eerst geprobeerd om documenten en waardevolle spullen te stelen. Bij de kloostergemeenschap PIME is een basisschool in Boldipukur aangesloten. Ni maakt de leiding van de kloosterprovincie zich zorgen dat noch de leerlingen noch de mensen van de kloosterorde vanwege deze constante overvallen door moslims daar nog kunnen blijven wonen. De gemeenteleden zijn overwegend arme en onontwikkelde stamleden, en de diocese zelf werk aan dit probleem, echter maar met weinig resultaat. Als tegenprestatie voor hun werk krijgen de mensen land om zich te kunnen voeden. Zij zijn het, die hun weinige bezittingen en hun documenten toevertrouwen aan het klooster om te bewaren. Daarvan maken de moslims schaamteloos gebruik.

Bron:
www.pi-news.net

Bron oorspronkelijk artikel:
www.jewsnews.co.il

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bangladesh, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Moslims, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bangladesh: 60 moslims breken in een klooster in en verkrachten nonnen

 1. Dat is het enige dat in die incest-koppen opkomt:mishandelen,roven,verkrachten en moorden!En dat soort zijn wij verplicht te huisvesten en onderhouden;je zou je haast de haren uit je kop trekken van machteloze woede!En wederom;Christen unie:muisstil!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, weet je, Yvonne, de CU vindt het misschien wel niet direct haar pakkie-an omdat het hier KATHOLIEKE religieuzen betreft. Die tegenstelling bestond vroeger ook al, weet je wel: Rooms-Katholiek versus Protestant-Christelijk. En ik acht ze bekrompen genoeg om dat tot op de dag van vandaag te continueren.
   Je kunt evengoed opmerken: CDA:muisstil. De Paus: Muisstil.
   Weet je waaraan ik ook nog weer eens moest denken? Partij voor de Dieren -bij gruwelijke dierenmishandelingen door moslims-: muisstil! Maar die Thieme is dan waarschijnlijk ook zo ’n Zevendedags Adventisten-trut, die daarvoor veel te veel respect voor die oh zo vrome islam heeft!
   Nee, verwacht in dit opzicht niets van de zogeheten gelovigen: “Zij wassen hun handen in onschuld.”

   Like

  • exter39 zegt:

   Ja dat laatste christenen muis stil , en dat is nu net wat ze willen overgave, er zit net zo veel fut in de christenen , als in de joden in 1940, ondanks dat ze hebben kunnen leren van wat er toen is gebeurd, kom gvd in opstand en pik het niet meer, zij denken hier de dienst uit te maken , ze komen recht van de kameel in een Audi of B.M.W. en krijgen hier meer als je eigen kinderen, huis inboedel , en voor niks .om dat de regering mensen de zakken toch wel gevuld hebben hoeven we van hun geen steun te verwachten

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @exter39: 00.18. uur. Beste exter39, deze christen, is het helemaal met U eens.

    Like

 2. Charles Martel zegt:

  Zelfs varkens houden er een hogere moraal op na.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Het vreselijke met die ‘godsdienst (sic)’ is dat het een jachtakte is om alles en iedereen die niet tot het broedsel van allat behoort te beroven, in elkaar te timmeren, te verkrachten, ritueel te slachten. Het is de ideologie van de immoraliteit, van de antibeschaving, reden van het succes. in de grond weten ze dat, en dit verklaart het voortdurend ‘afdwingen’ van respect en de lange tenenmentaliteit. Wat belet onze politici die psychotische geweldideologie te verbieden? De rotzooi overal ter wereld is wel het beste bewijs dat het alles met die ideologie te maken heeft.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Nonnen? dan moet het Katholieke nonnen zijn wij gereformeerden hebben zo iets niet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Aha, Aha! @Yvonne! Zie mijn comment van 18.32u: DIT bedoel ik nou!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 18.47. uur. Theresa ik distantieer me van de opmerking van @ Lucky Bee, van 17.57. uur. Het is ongelooflijk, of het nu katholieken, protestanten, atheïsten, of humanisten zijn, ieder mensenleven is in mijn ogen kostbaar. Een schandelijke reactie, dat is het.

    Like

   • Mee eens!Ik beet ook op mijn lip toen ik het las!

    Like

 5. Avidia zegt:

  Charles Martel zegt:
  16 juli 2014 om 17:08
  Zelfs varkens houden er een hogere moraal op na.

  Zelfs varkens??? Wil je niet de varkens vergelijken met die mosselmannen? Dit zullen varkens nooit doen in hun eigen beschaving van varkens, varkens zijn erg intelligent, kun je van dat soort mensen niet zeggen, die hebben niets in hun hoofd, misschien zaagsel?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 03.40. uur. Leve de varkens! Varkens, meer,meer ,meer. Moslims, minder! minder! minder!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Temeer daar varkens na de slacht (niet halal, natuurlijk; dat kun je die dieren besparen) nog eens het nodige bloed en de nodige ledematen opleveren om op z’n tijd hier en daar wat moskee-terreinen mee te ‘verontreinigen.’
    Ik blijf dat iets vinden, wat het overwegen waard is….

    Like

 6. miranda zegt:

  Dit kan niet waar zijn ????? Wat een vreselijke varkens zijn die mensen ophangen zulke moslims

  Like

 7. miranda zegt:

  Ja inderdaad varkens hebben meer hersenen dan die ranzige moslims

  Like

 8. Meeusen Leon zegt:

  Alle extreme godsdiensten zijn te veroordelen !!!Je kunt beter in niks geloven !!Uiteindelijk weet nimand hoe de wereld in mekaar zit !!Alle uiterlijke kenmerken van een hogere macht (God prfeten enz …. zijn voor 95% door het mensdom zelf uitgevonden !!!

  Like

  • Ward Hobby zegt:

   Beste Meeusen; je mag gerust stellen dat 100% van ALLE religies zijn uitgevonden door de mensen zelf. Gewoon om het klein grut tevreden te stellen dat zij hun leven en hun tijd moeten verkopen om alleen maar in leven te blijven. ALS er al een hogere macht ZOU zijn is dat ongetwijfeld de natuur. En die blijven we met ze’n allen gewoon vernietigen om toch maar meer slijk te verzamelen, n.l. geld. En dat dan weer meer om anderen te dwingen om mee in de ratrace voort te gaan. Gewoon het mensDOM heeft die naam niet gestolen, en dat is waarschijnlijk het enige niet gestolen!

   Like

 9. vrijheidsduif zegt:

  Die tering hufters kunnen alleen maar met hun moslimpik denken want hersens hebben ze niet tering flikkers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s