Facebook verwijdert alsnog pagina ‘Joden moeten dood’

Screenshot_6

Een Facebookpagina met de titel ‘De joden moeten dood like als je tegen de joden bent free palestina’ zou volgens Facebook niet in strijd zijn met de richtlijnen van de site. Dat antwoordde het bedrijf op vragen van gebruikers. Inmiddels is de pagina alsnog verwijderd. Facebook was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Lees verder>>>
(h/t jowitteroos)
Screenshot_5

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Facebook verwijdert alsnog pagina ‘Joden moeten dood’

 1. Marc Bouwman zegt:

  Ik had niet anders verwacht.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar goed ook!

  Like

 3. rotsus zegt:

  Facebook, breek me de bek aub niet open. Allemaal eraf moeten jullie, althans wie zo weinig intelligent is geweest om hier überhaupt een account aan te maken.
  De overheid lacht zich een breuk met zoveel volgelingen die hun hele zaken, privé en ZIEL hier neerleggen.
  Heb bij o.a. bij de belastingdienst (douane) gewerkt en had tot voor kort nog mijn lijntjes zal ik maar zeggen.
  Deze ratten lachen zich helemaal een breuk met zoveel domheid welke de mensen én masse hier in Nederland tentoonspreiden.
  Facebook, twitter, linkdn, pasje voor het kruidvat, om te tanken, Appie Hein voor de broodnodige airmiles die jezelf dik betaald, en dan als ergste en allerschadelijkste euvel de iedereen welbekende bank(ster)pasjes en creditcards en natuurlijk last but not least onze oh zo mooie smartphones.
  Hoe stom kan een volk zijn welk 24 uur per dag, 7 dgn in de week en 365 dagen per jaar compleet meewerkt aan een totale controle.
  De belastingdienst en natuurlijk andere “diensten” van de overheid welke voor onze “veiligheid” willen zorgen weten excact en op ongeveer 3 meter nauwkeurig waar u wanneer en hoelang bent geweest, wat uw broodbeleg is, hoe u uw huid verzorgt, hoeveel geld u op de bank heeft, en wat erg belangrijk is hoeveel schulden u heeft want daar kunnen ze u mee klein houden. Ook weten ze met wie u omgaat, en waar u uitgaat, welke programma’s u kijkt op TV en of u dus een potentieëel gevaar bent, of misschien wel een dief, of een terrorist, of een ho….loper, en hoeveel geld u waar uitgeeft. Wanneer u thuis bent en niet (slimme meter,smartphone, internet etc etc). Ik kan eindeloos door blijven gaan maar dat weten jullie zelf ook wel en toch…………………………….doen jullie er allemaal als makke schapen aan mee! Waarom dacht u dat elke actie die men in dit kloteland wil organiseren bij voorbaat al een mislukking is. Het komt dus nu aan op de individu, een lonewolf, en gelukkig ben ik goed op weg.
  Facebook is een van de beste securitysites voor de overheid.
  Hoe stom kunnen mensen zijn. Als je er al opgaat doe het met een fake account, zet er zaken op die je nooit zou doen of eten of naartoe zou gaan. Maar aub zeg, geef niet je hele leven en dat van je vrienden en kennissen bloot.
  W.G.
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rotsus: 20.48. uur, op 16/7. Ik ben het weer helemaal met je eens, Rotsus. Ook ik maak mee, bij mijn eigen kinderen, dat ze gek zijn van feesboek. Ik lach dan meewarig, als ze zeggen: ” Pap, ik heb wel 200 (vrienden) contacten op feesboek”, Dan probeer ik uit te leggen, hoe link het is, om je helle hebben en houden daarop te plaatsen, maar dat komt niet aan! George Orwell heeft al gelijk gekregen, zijn boek 1984, is de huidige REALITEIT! We zijn BEZET door de EUSSR, en andere lugubere machten, maar onze bevolking snurkt verder, en droomt over ” brood en spelen”. Het is om moedeloos van te worden, om de VOLSLAGEN DOMHEID van de NEDERLANDSE BEVOLKING te aanschouwen. Maar ook ik, beste Rotsus, zal mij daar waar het kan VERZETTEN tegen de ROVERHEID. Met hartelijke groet: Tom.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Rotsus, het is heel wel mogelijk om geen privézaken op facebook te zetten. Geen eigen naam, geen eigen foto’s, geen verhalen waaruit men je identiteit kan destilleren, geen voorkeuren, geen acties, geen films geen weet ik wat nog meer. Wat men tóch zou kunnen vinden is wat men al lang en breed weet. Beetje kale pagina maken dus
   Maar toegegeven, veel mensen zetten er van alles en nog wat op. Niet slim.
   Bij mij kennen ze alleen mijn leeftijd en woonplaats. Wat resulteert in reclames voor trapliften, tandartsen, begrafenispolissen, gehoorapparaten en dergelijke zaken voor krakkemikkige oudjes. Aan de (gerichte!) reclames kun je zien wát ze eigenlijk van je weten. Van mij dus eigenlijk niets.
   Ik meen daar wel te dienen als informatiebron voor vrienden en vriendinnen die minder tijd hebben voor napluizen dan ik. Dat is dan ook de reden waarom ik daar (overgehaald door oude Hyves vrienden) ben.
   Voor Hyves gold trouwens hetzelfde.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik heb geen draagbare telefoon, dus heb ik facebook niet nodig.

  Like

 5. Niet bereikbaar>>>>>>laf!Maar enfin,die rotzooi is verwijderd!

  Like

 6. Avidia zegt:

  rotsus zegt:
  16 juli 2014 om 20:48
  Ik doe aan niets van dat alles mee, ik wil geen zegeltjes, wil geen airmiles, helemaal niets, ik wantrouw alles.

  Like

 7. Avidia zegt:

  lucky bee zegt:
  16 juli 2014 om 21:07

  Een draagbare telefoon wil ik ook niet, ik haat telefoons, spreek maar in in mijn antwoordapparaat, als het me bevalt bel ik wel terug, heerlijk rustig.

  Like

 8. Marcel zegt:

  @Rotsus wat is het alternatief? In een hutje op de hei gaan wonen? Hoe zeer ik het ook verafschuw, er is niet veel aan te doen, al je normaal wilt leven. Ik zal ergens van moeten leven en heb daarvoor bepaalde zaken nodig. Dat er niet-essentiele zaken, zoals facebook zijn, dat is een keus. En de NSA of whoever kijkt maar lekker mee hoor, daar lig ik niet wakker van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s