Iran: 31.000 pedofielen goed verzorgd

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

De Allah-staat Iran is een paradijs voor pedofielen. Allemaal heel legaal. Religieuze “zedenwachters” verhinderen daar de bescherming van kinderen tegen gedwongen huwelijken. Systematisch wordt internationaal recht omzeild, meisjes worden in grote getale voor “bruidsgeld” versjacherd. Hulp voor de getraumatiseerde meisjes is er nauwelijks.

Transparancy for Iran” bericht:

Screenshot_4Door het huwelijk moest ik ook stoppen met school. Mijn kinderjaren waren voorbij. Zo klinken veel omschrijvingen door Iraanse vrouwen, die als jonge meisjes of zelfs als kinderen gedwongen werden uitgehuwelijkt.

Dit lot is volgens officiële informatie geen zeldzaamheid in Iran. De Iraanse “National Organisation for Civil Regestration” publiceerde vorige week nieuwe cijfers: daaruit bleek dat alleen al tussen maart en december 2013 ongeveer 31.000 meisjes onder de 15 jaar getrouwd waren. Dat zijn er meer dan viermaal zoveel als in 2011: toen ging het om 7.440 van zulke kinderen.

De desbetreffende kinderen zijn daarbij niet alleen aan de beslissing van hun ouders, maar ook aan de wetgeving uitgeleverd. Volgens paragraaf 1014 van de Iraanse burgerlijke wet, die op islamitisch recht is gebaseerd, mogen meisjes vanaf hun 13e en jongens vanaf hun 15e jaar trouwen. Bovendien kunnen ouders van meisjes onder de 13 door een rechter de “huwelijksrijpheid” van hun dochter laten bevestigen. Zo kunnen zelfs meisjes in de leeftijd van 7 of 8 jaar volledig legaal door hun ouders worden uitgehuwelijkt.

Screenshot_6

In gebieden waarin echtscheiding niet volledig verboden is, is deze dienovereenkomstig hoog:

Uit officiële informatie blijkt dat er jaarlijks sprake is van gemiddeld 800 echtscheidingen, waarbij de vrouwen pas tussen de 10 en de 14 jaar oud zijn, en 15.000 echtscheidingen van vrouwen tussen 15 en 19 jaar.

Shirin Ebadi is een in ballingschap levende advocate, die voor haar werk de Nobelprijs voor de Vrede kreeg. Ze beschouwt kindhuwelijken als “een soort mensenhandel”en zegt:

“Want meestal worden de jonge meisjes aan rijke mannen uitgehuwelijkt. En de ouders zorgen daarbij via onderhandelingen voor hoge bruidsgelden.”

De door haar in 1994 mede opgerichte kinderrechtenorganisatie ´Society for Protecting the Child´s Rights´ was de eerste organisatie in Iran die een hotline voor kinderen in nood aanbood. Ebadi herinnert zich dat er destijds ook meisjes om hulp vroegen die gedwongen werden uitgehuwelijkt, zegt de 67-jarige. Maar helaas kan men niet veel doen, omdat er in Iran geen veilige huizen voor gedupeerden bestaan: “Er bestaan zelfs niet eens echte vrouwenhuizen. Veel meisjes, die vluchten voor een gedwongen huwelijk, komen op straat terecht.”

Screenshot_7

Iran houdt zich niet aan internationale verdragen ter bescherming van kinderen:

Weliswaar heeft Iran in 1990 de Internationale Kinderrechtenconventie ondertekend, maar daarbij een voorwaarde gesteld, zegt Ebadi. Die luidt: “Islamitisch recht gaat voor.”

Zo vergiftigt pedofielenvoorbeeld Mohammed nog steeds het leven van meisjes en vrouwen. Onder de sjah van Perzië was de minimale leeftijd voor een huwelijk 18 jaar. Shirin Ebadi is al blij wanneer de huwelijksleeftijd zou worden verhoogd naar minimaal 16 jaar. Ze eist de bestraffing van mannen die met kinderen trouwen en kinderen uithuwelijken.

Screenshot_9

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Iran, Islam, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, Rotzakken, sharia, sjiieten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Iran: 31.000 pedofielen goed verzorgd

 1. Tistochwat zegt:

  Die islamieten haten homofielen, maar pedofielen worden beschermd!
  Achterlijke smerige hitsige wezens, die islamieten!
  Word ik nu aangeklaagd door de islamofiele ‘Gutmensch’ wegens ‘discriminatie’ en ‘belediging’?
  Hé ‘Gutmensch’, vind jij dergelijke afstotelijke praktijken dan normaal?
  Vind jij dat ik daar niets over mag zeggen; kom jij niet tegen die islamitische pedofilie in opstand?
  Indien dat het geval is, ben je een verachtelijk persoon.

  Like

  • jan zegt:

   helemaal mee eens tistochwat het geloof wordt de ondergang van de mensheid kijk nu wat er met isis gebeurd het is misschien cru gezegt maar die lui hadden in de tijd van hitler moeten leven dan waren wij nu van dat achterlijke gezwel afgeweest te weten ISLAM ALLAH voor mij is allah een hoop strond die ik elke ochtend door trekt

   Like

 2. Pingback: Iran: 31.000 pedofielen goed verzorgd | burgelijkongehoorzaam

 3. guusvelraeds zegt:

  Uitgehuwelijkte meisjes van 13 jaar en jonger vinden het niet erg als islamitische landen gestoffeerd worden met een bommentapijt. De niet islamitische wereld zal op gegeven moment met de rug tegen de muur staan en niet anders kunnen dan het islam carcinoom helpen mee uitbranden. De wereld gaat meemaken dat elke beroepsmoslim door tot verstand gekomen moslims over de kling gejaagd gaan worden en elke koran tot het allerlaatste exemplaar verbrand wordt. De vrije wereld kan dit proces van vernietiging van elk facet van de islam niet forceren. Dit zal organisch moeten groeien in de islamitische wereld zelf, maar de dag van algemeen besef van de islamitische waanzin zal komen, dat is zeker.

  Like

 4. janfreak zegt:

  Hun grote voorbeeld was toch ook een pedofiel.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt wederom dat de islam een door en door verrotte indoctrinatie is, die zo snel mogelijk uit de westerse samenleving verbannen en verboden moet worden.

  Like

 6. tjonge zegt:

  hoe triest ook, van de moslima hoef je niks te verwachten, zie ook hoe ze zelf meewerken aan besnijdenissen !
  alle moslims, zowel man als vrouw, lijden aan het stockholmsyndroom.

  sorry, maar het westen moet van dergelijke zaken zijn handen aftrekken en zeker niet mee bemoeien, de moslims zullen echt aan hun eigen “verlichting” moeten werken, dat kan een ander niet voor hun doen, sterker nog, je krijgt stank voor dank.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Nog enige twijfel dat die ideologie een misdaad is tegen de menselijkheid en tegen de mensheid? De roep tot verbod vanwege politici en opiniemakers is dan ook oorverdovend. In feite zijn zij medeschuldig! Het gaat niet over priesters en dan is het niet interessant.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Waar zijn nu de Gutmenschen, de RODEN en GROENEN en ander soort LINKS VOLK, om hier tegen te demonstreren?

  Like

 9. Roger Catrysse zegt:

  de roden en de groenen gaan daarmee akkoord want alles wat de moslims in naam van de islam doet is volgens hun dik in orde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s